-
کولوکیشن از Datashack
می خواستم یکم در مورد مشخصات این دیتاسنتر بدونم
چون هزینه شبکه و ترافیک واقعا ارزونه توش به فکرم افتاد یک سرور کولو کنم
نظرتون چیه آیا ارزش داره کسی هست که با تضمین از اینجا کولو ارائه بده در صورت آشنایی معرفی کنید
خلاصه یکم اطلاعات در موردش می خواستم و اینکه توصیتون چی هست
برای میزبانی سرور دانلود سایت های موزیک و فیلم و ...
و همینطور شاید یک سرور دیگه برای مجازی سازی استفاده من از سرور است
-
پاسخ : کولوکیشن از Datashack
ما کولو داریم اما آمریکاست دیگه هیچ تضمینی نمیشه داد اما بهتره همین هزینه را در جای دیگر کولو کنید
با بنده در ارتباط باشید تا بهتون راهنمایی کنم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
ما کولو داریم اما آمریکاست دیگه هیچ تضمینی نمیشه داد اما بهتره همین هزینه را در جای دیگر کولو کنید
با بنده در ارتباط باشید تا بهتون راهنمایی کنم
همین اگه کسی حضور فیزیکی داشته باشه و ارائه بده خیلی بهتره
اینجوری مشخص نیست ممکنه تحریم کنن و دیگه ...
-
همکارای زیادی هستند که خودشون دیتاسنتر دارند توصیه میکنم فقط بوسیله ی اونها کلو کنید مثل جناب راستگو از synaptica
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
همکارای زیادی هستند که خودشون دیتاسنتر دارند توصیه میکنم فقط بوسیله ی اونها کلو کنید مثل جناب راستگو از synaptica
بله گزینه خوبی هستند آقای راستگو ولی هزینه ترافیک در Synaptica زیاد میشه - اگر مثلا 10 ترابایت رایگان ارائه میدادند روی پورت 1 گیگابیت خیلی خوب میشد
بهترین گزینه فکر می کنم از لحاظ ترافیک کانزاس آمریکا باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
هیچ کسی دیتاسنتر نداره :) ... rack و نهایت cage گرفتن رو بهش نمیگن دیتاسنتر داشتن ....اما بعضی ها مثل اینکه عقده دارند بگن دیتاسنتر ما !! :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
هیچ کسی دیتاسنتر نداره :) ... rack و نهایت cage گرفتن رو بهش نمیگن دیتاسنتر داشتن ....اما بعضی ها مثل اینکه عقده دارند بگن دیتاسنتر ما !! :)
درسته فرزاد جان اما آقای راستگو هیچ وقت این کلمه را نگفته اند و این کلمه را از یکی از بچه های ایرانی شنیدم که اون هم فکر کنم متوجه اشتباهش شده و دیگه نگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
مستر خرازی ... مالک xlhost ...
-
دسترسی فیزیکی البته مزایای خواهد داشت ولی به هر حال راه حل های دیگری هم هست
برای مثال وقتی شما قرارداد لانگ سرم با جایی بسته باشید هزینه ها کاهش یافته و صد البته سرویس شما ارجحیت خواهد داشت
در مورد تحریم هم بهتر هست بدونید شخص ایرانی ساکن آمریکا هم ممکن هست شامل تحریم و ... بشه که در این صورت کاری از شما ساخته نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
وقتی شخصی چند تا رک فول تو یه دیتاسنتر دیگه داشته باشه همچنین دسترسی 24 ساعته فیزیکی به سرور ها; برای ما به معنای داشتن دیتاسنتر هست عزیز
همچنین جناب سعید خرازی هم در امریکا دیتاستر کاملا اختصاصی خودش رو داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
مستر خرازی ... مالک xlhost ...
ایشون در این انجمن activity دارند :) ؟ چه خودشون چه اعضای رسمی شرکتشون ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
وقتی شخصی چند تا رک فول تو یه دیتاسنتر دیگه داشته باشه همچنین دسترسی 24 ساعته فیزیکی به سرور ها; برای ما به معنای داشتن دیتاسنتر هست عزیز
همچنین جناب سعید خرازی هم در امریکا دیتاستر کاملا اختصاصی خودش رو داره
شما دیکشنریتون رو از کجا گرفتید که معنی دیتاسنتر به این صورت هست :) ؟
Data center - Wikipedia, the free encyclopedia
مرکز داده - ویکیپدیا
این هم برای قسمت دوم
http://www.webhostingtalk.ir/f181/80...tml#post758017
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
درسته فرزاد جان اما آقای راستگو هیچ وقت این کلمه را نگفته اند و این کلمه را از یکی از بچه های ایرانی شنیدم که اون هم فکر کنم متوجه اشتباهش شده و دیگه نگه
منظور شما استفاده از واژه "دیتاسنتر" هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
منظور شما استفاده از واژه "دیتاسنتر" هست ؟
فرزاد جان کلمه "دیتا سنتر ما" منظورمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
فرزاد جان کلمه "دیتا سنتر ما" منظورمه
اون "ما" انتهایی زیاد نکته ای نداره ... اما همین اعتماد به نفس که به چندتا rack و قرار دادن سوئیچ و روتر و اجاره uplink میگن دیتا سنتر جای تقدیر و تشکر داره :) ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
اون "ما" انتهایی زیاد نکته ای نداره ... اما همین اعتماد به نفس که به چندتا rack و قرار دادن سوئیچ و روتر و اجاره uplink میگن دیتا سنتر جای تقدیر و تشکر داره :) ;)
انشا الله ما هم قراره یک همچین کاری را طی این سال اگر خدا بخواد قراره انجام بدهیم اما اینکه بگیم دیتاسنتر کار درستی نیست فکر کنم کلمه مناسب تر میتونه مثلا شبکه اختصاصی آنلاین سرور در مثلا کرج باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
ایشون در این انجمن activity دارند :) ؟ چه خودشون چه اعضای رسمی شرکتشون ؟
همه که مثل من بیکار نیستن باین داخل فرومی که ادب و تربیت توش موج میزنه فعال باشند ...
در ضمن شما هوشیار باشید و به جملاتتون دقت کنید ؛ "هیچ کس صاحب دیتاسنتر نیست" یعنی چی ؟
اگه این همه دیتاسنتر تو دنیا بی صاحب مونده ما بریم سند بزنیم به اسممون :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
همه که مثل من بیکار نیستن باین داخل فرومی که ادب و تربیت توش موج میزنه فعال باشند ...
در ضمن شما هوشیار باشید و به جملاتتون دقت کنید ؛ "هیچ کس صاحب دیتاسنتر نیست" یعنی چی ؟
اگه این همه دیتاسنتر تو دنیا بی صاحب مونده ما بریم سند بزنیم به اسممون :دی
جناب علمدار منظور HyperServer این هست که داخل این انجمن کسی صاحب دیتاسنتر نیست.. (حداقل تا الآنش ندیدیم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
شما هم مگه دیتا سنتر دارید؟
-
به نظر من هم امکانش نیست که کلمه دیتاسنتر را به چند تا رک داد .
اقای خرازی فکر کنم که در انجمن فعال هستند ولی یوزرشون پنهان است (تا الان که به کسی نگفته )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyed-reza
به نظر من هم امکانش نیست که کلمه دیتاسنتر را به چند تا رک داد .
اقای خرازی فکر کنم که در انجمن فعال هستند ولی یوزرشون پنهان است (تا الان که به کسی نگفته )
خیر.اقای خرازی فقط در webhostingtalk.com فعال هستند در این انجمن هم هیچ فعالیتی نداشته و نخواهند داشت.ولی همکارایی هستند که از دیتاسنترشون چندین سرور دارن و باهاشون در ارتباط هستند
-
خوب این آقای خرازی عزیز ایمیلی دارند ؟ اگر ممکنه ایمیلشون رو بدید
و اینکه این دوستانی که در Equinix و ... کولو کردند با کی صحبت کردند یا قرارداد بستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
خوب این آقای خرازی عزیز ایمیلی دارند ؟ اگر ممکنه ایمیلشون رو بدید
و اینکه این دوستانی که در Equinix و ... کولو کردند با کی صحبت کردند یا قرارداد بستند
برای Equinix فعلا بهترین گزینه Huge Server هست که داخل Equinix LA1 کیج دارند.
(البته هزینه پهنای باند خیلی گران هست اما کیفیت بسیار عالی)
-
چون برای میزبانی سرور دانلود سایت های فیلم و موزیک می خوام
هزینه ترافیک خیلی برام مهمه تا الان هم جایی جز Datashack ندیدم که هزینش پایین باشه
-
نزدیک شدن به دیتاشک یکی از بزرگترین اشتباه های زندگیتون خواهد بود
همیشه به یاد داشته باشید هیچ ارزانی بی علت نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
چون برای میزبانی سرور دانلود سایت های فیلم و موزیک می خوام
هزینه ترافیک خیلی برام مهمه تا الان هم جایی جز Datashack ندیدم که هزینش پایین باشه
دیتاسنتر ارزانتر از دیتاشک هم هست...
بعضی از دیتاسنتر های Las Vegas ارزان هستند ؛
مثل Vegas Nap یا همون Fiberhub
هزینه نگه داری هم پایین هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
چرا؟ با دلیل و مدرک لطفا بفرمایید
فلانی میگفت و فلان شد نه مدرک ارائه بده
میتونید این مدارک را از عکس استفاده کنید
-
اگه اصرار دارید بزودی قرار داده میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
اگه اصرار دارید بزودی قرار داده میشه
خوشحال میشدیم همین پست که دادید قرار بدهید چون بالاخره تعداد سرور هامون به اندازه ای هست که برامون اجبار باشه که اطلاعاتم را بیشتر بکنم
-
تاپیک جدید ایجاد خواهد شد کاملا مستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
تاپیک جدید ایجاد خواهد شد کاملا مستند
چون وقت فوق العاده کمی دارم لطفا پس از ایجاد این بزرگواری را در حق بنده بکنید و لینکش را برای بنده پ.خ کنید تا بیان تایید یا تکذیب کنم با توجه به تجربیاتم طی مدتی که بودیم باهاشون
-
دیتاشک اصلآ پورت جالبی نداره ، یک بدی دیگه هم خیلی حساس هست و ابیوز زیاد داره به محض اینکه یک ابیوز میاد سرور رو میبندند تا به ابیوز رسیدگی بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چون وقت فوق العاده کمی دارم لطفا پس از ایجاد این بزرگواری را در حق بنده بکنید و لینکش را برای بنده پ.خ کنید تا بیان تایید یا تکذیب کنم با توجه به تجربیاتم طی مدتی که بودیم باهاشون
چشم . مشکلی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
دیتاشک اصلآ پورت جالبی نداره ، یک بدی دیگه هم خیلی حساس هست و ابیوز زیاد داره به محض اینکه یک ابیوز میاد سرور رو میبندند تا به ابیوز رسیدگی بشه
بستگی به نوع رفتار شما با دیتا ستر دارد که خیلی ائقات مشکل از خودتان هست
شما در هر جای دنیا اگر اسپم بدهید یا دیداس بدهید بهتون اخطار خواهند داد به جز دیتا سنتر هایی که کلا سرور برای این کار میدهند اون ها بحثش جداست اما سایر دیتا سنتر ها هم همینطور است
در ضمن ما این همه سرور داریم به جز تعدادی که در ال داشتیم رو یک بار بستند و چیزی بهشون گفتیم دیگر الان بهمون وقتی اخطار میدهند نه میبندن و نه تا به حال سابقه حذف سرویس مثل چیزی که دوستان میگفتن انجام میدهد اما تا به حال توی این چند ماه که فکر کنم 7-8 ماه بیشتر باشه(دقیق نمیدونم) که ما سرویس میدهیم و درصد نمایندگی دریافت میکنیم و تعداد سرور هامونم خیلی بیشتر از 99 درصد فروشنده های این دیتا سنتر است طبیعتا باید تا به حال با این بدی هایی که میگین این مورد را داشته باشیم دیگه؟
خوشبختانه نداشتیم حتی دریغ از یک مورد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
همیشه به یاد داشته باشید هیچ ارزانی بی علت نیست
من روزانه خیلی از این صحبت ها در مورد دیتاشک میبینم و میشنوم، اکثر دوستانی هم که در این مورد صحبت می کنند منافع خودشون و در خطر می بینند! در مورد ابیوز و مسدود شدن سرور صحبت می کنند، ما بیش از 40 سرور از این دیتاسنتر داریم، فقط دوبار این مشکل پیش اومد و هر دو سرور هم برای مشتری بود و به دلیل این که بعد از 24 ساعت رسیدگی نکرده بودن و ما هم دسترسی نداشتیم سرور مسدود شد، در بقیه موارد مشکلی نداشتیم، در مورد پشتیبانی تیکتی اگر مربوط به بخش مالی نباشد زیر 10 دقیقه پاسخ داده میشه، حالا من نمیدونم چرا این بحث ها مطرح میشه، ابیوز و مسدود شدن سرور در همه دیتاسنتر ها وجود دارد، ما در یس آپ کانادا نصف این تعداد سرور و داریم ولی 3 سرور ما فقط برای اسپم یک آی پی ریلود شده!
-
در مورد پورت فراموش کردم بگم که با توجه به قیمت، پورت قابل قبولی داره
پ.ن : در ضمن از هیچ دیتاسنتری دفاع کورکورانه نمیکنم، قطعا نه من و هیچ کسی دیتاشک و با دیتاسنتر های تراز اول دنیا مقایسه نمیکنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
شما از چه نظر میگید پورت جالبی نداره؟اتفاقا با توجه به هزینه ای که میدیم بهترین پورت ممکنم رو بین دیتاسنتر های دیگه داره
بنده هم قبلا گفتم که این دیتاسنتر با توجه به هزینه ای که می گیره بهترین خدمات و سرویس رو ارائه میده الان هم کاملا رو حرفم هستم
ولی خدمت دوستمون عرض کردن که برای کلوکیشن دیتاشک به هیچ وجه مناسب نیست و چیزی جز پشیمونه براتون نخواهد داشت.علت این حرفم رو هم قرار شد در تاپیک جدید با مدرک توضیح بدم
امیدوارم که سوء تفاهمی پیش نیومده باشید
موفق باشید:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
شما از چه نظر میگید پورت جالبی نداره؟اتفاقا با توجه به هزینه ای که میدیم بهترین پورت ممکنم رو بین دیتاسنتر های دیگه داره
بنده هم قبلا گفتم که این دیتاسنتر با توجه به هزینه ای که می گیره بهترین خدمات و سرویس رو ارائه میده الان هم کاملا رو حرفم هستم
ولی خدمت دوستمون عرض کردن که برای کلوکیشن دیتاشک به هیچ وجه مناسب نیست و چیزی جز پشیمونه براتون نخواهد داشت.علت این حرفم رو هم قرار شد در تاپیک جدید با مدرک توضیح بدم
امیدوارم که سوء تفاهمی پیش نیومده باشید
موفق باشید:53:
منتظرم
فقط یک چیزی شما اگر کولوکیشن بکنید و یک رک کامل بگیرید امکان مدیریتی فوق العاده بیشتری خواهید داشت و خیلی چیز ها دست شماست و نیازی به دیتا سنتر ندارید اصلا که خیلی کار راحت تر میشه
به هر حال حرف شما کاملا متین است و منتظریم
-
تا 7روز قرار داده میشه
با سپاس