-
شفاف سازی در مورد تماس پلیس فتا با شما...حتما بخوانید
با سلام خدمت دوستان،همکاران و بازدید کنندگان محترم
بهتره که خودمونی تاپی کنم تا ههم راحت بخونن;)
یه چند ماهی هستش که دوستان اینجا تاپیک میزنن که از پلیس فتا تماس گرفتن و گفتن بیاید پلیس فتا... .
خب این دسته دوستان که میگن با اصلا نمیریم فتا حتی تماس بگیرن سخت در اشتباهند...
من خودم خیلی منتظر موندم تا از فتا برای تکمیل مدارک شرکت برم ولی تماس نگرفتن اونروز یه مشکلی پیش اومده بود خودم رفتم فتا با مهندسی که اونجا بود در همین مورد حرف زدم فرم مخصوصم پر کردم...
برای اون دوستانی که میگن ما نمیریم و نمیتونن پیدا کنن طرف برگرد بهم گفت:
اصلا نیازی به پر کردن این فرما برای فروشنده های قند شکن وسایتهای غیر قانونی لازم نیست فقط لازمه یه آی پی که پیدا کردنش خیلی آسیونه رو بدست بیاریم تا جد طرف رو هم میتونیم بیاریم جلو چشش...
ولی قابل توجه دوستان هاستینگ:
صرفا این کار برای ساماندهی هاستینگای ایرانی هستش اون فرمی که بهم دادن شامل سه برگه بود:
برگه اول شامل: اسمم، ادرسم، شماره تلفن شرکت و خودم، تحصیلات و از همه مهم تر چه کارایی بلدی وتخصصت و اینکه نماینده کودوم شرکتی
برگه دوم شامل: رنج آی پی ، سیستم عامل سروری که استفاده میکنی، نوع خدمات ، کشور ارائه دهنده سرور و یه چنین چیزایی جالبه مجازی ساز vmware اصلا تو لیست سیستم عاملشون نبود:d
برگ سومم شامل یه سری توضیحات بود که الان دقیقا یادم نیست.
اینم برای اینه که یه موقع مشکلی یــــــــــــــــــــــــ ــا کمکی تو زمینه خدمات اینترنتی نیاز داشتن از تخصص شما استفاده کنن...
در کل مشکلی براتون پیش نمیاد....
حتی اگه سرور ویندوز برای موارد ویـــــــــــــــــــــــ ــزه بدید مشتری مشکلی پیش نمیاد اینجا که اینطور گفتن... .
حالا هر جور دویت داشتید قضاوت کنین الان خود من با مدیر و رئیس فتا دوست شدم شماره تماسشونم دادن گفتن مشکلی داشتید تماس بگیرید:d
هر سوالی هم داشتید بنده یا همکاران گلم(اونایی که رفتن فــــــــــــــــــتـــــ ــــــــــــــــــا) در خدمتیم.
ارادتمند شما
هادی امیری
-
پاسخ : شفاف سازی در مورد تماس پلیس فتا با شما...حتما بخوانید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
با سلام خدمت دوستان،همکاران و بازدید کنندگان محترم
بهتره که خودمونی تاپی کنم تا ههم راحت بخونن;)
یه چند ماهی هستش که دوستان اینجا تاپیک میزنن که از پلیس فتا تماس گرفتن و گفتن بیاید پلیس فتا... .
خب این دسته دوستان که میگن با اصلا نمیریم فتا حتی تماس بگیرن سخت در اشتباهند...
من خودم خیلی منتظر موندم تا از فتا برای تکمیل مدارک شرکت برم ولی تماس نگرفتن اونروز یه مشکلی پیش اومده بود خودم رفتم فتا با مهندسی که اونجا بود در همین مورد حرف زدم فرم مخصوصم پر کردم...
برای اون دوستانی که میگن ما نمیریم و نمیتونن پیدا کنن طرف برگرد بهم گفت:
اصلا نیازی به پر کردن این فرما برای فروشنده های قند شکن وسایتهای غیر قانونی لازم نیست فقط لازمه یه آی پی که پیدا کردنش خیلی آسیونه رو بدست بیاریم تا جد طرف رو هم میتونیم بیاریم جلو چشش...
ولی قابل توجه دوستان هاستینگ:
صرفا این کار برای ساماندهی هاستینگای ایرانی هستش اون فرمی که بهم دادن شامل سه برگه بود:
برگه اول شامل: اسمم، ادرسم، شماره تلفن شرکت و خودم، تحصیلات و از همه مهم تر چه کارایی بلدی وتخصصت و اینکه نماینده کودوم شرکتی
برگه دوم شامل: رنج آی پی ، سیستم عامل سروری که استفاده میکنی، نوع خدمات ، کشور ارائه دهنده سرور و یه چنین چیزایی جالبه مجازی ساز vmware اصلا تو لیست سیستم عاملشون نبود:d
برگ سومم شامل یه سری توضیحات بود که الان دقیقا یادم نیست.
اینم برای اینه که یه موقع مشکلی یــــــــــــــــــــــــ ــا کمکی تو زمینه خدمات اینترنتی نیاز داشتن از تخصص شما استفاده کنن...
در کل مشکلی براتون پیش نمیاد....
حتی اگه سرور ویندوز برای موارد ویـــــــــــــــــــــــ ــزه بدید مشتری مشکلی پیش نمیاد اینجا که اینطور گفتن... .
حالا هر جور دویت داشتید قضاوت کنین الان خود من با مدیر و رئیس فتا دوست شدم شماره تماسشونم دادن گفتن مشکلی داشتید تماس بگیرید:d
هر سوالی هم داشتید بنده یا همکاران گلم(اونایی که رفتن فــــــــــــــــــتـــــ ــــــــــــــــــا) در خدمتیم.
ارادتمند شما
هادی امیری
حرفاشون تایید میشه
-
نقل قول:
زرشک:d
-
یکی از دوستان نزدیکم رفته بود فتا ؛
برای رنج آی پی ازش پرسیدن چندتا آی پی داری .. گفت حدود 512 تا :d
گفتن چه خبره.. :)) برو خونه به XXXX@Email.com اطلاعاتش بفرست..
اتفاقا" خیلی خوبه سامان دهی انجام میشه. (شاید خیلیا بخاطر همین برن کنار:) )
-
نقل قول:
فروشنده هایی داریم که عمرا نتونن پیداشون کنن ;)
طرف مستقیم سرور اختصاصی دیتاشک خریده ( همین که حاج دانیال نمایندشه :d ولی مدرک نمیزاره ) تو سایتشم تنها راه ارتباطی یاهو آیدی هست که یاهو آیدیشم رو سرور مجازی بالا میاره . به مشتری تو یاهو مسنجر یا شماره حساب میده که با مدارک جعلی حساب رو باز کرده یا شارژ میگیره .
خلاصه اینکه آره داداش :دی
-
نوبتی هم باشه نووبت زیر 20 ته بیان برن کنار کسی بالای بیست هست اصلا اینجا؟
که بتونه روی حرف خودشم وایسه!!!!
-
نقل قول:
شماره رو باید به مشتریه بد بخت بدن نه فروشنده :(( واسه فروشنده چه مشکلی میخواد پیش بیاد ؟
ای کاش مشتری ها رو هم سازمان دهی میکردن :d میرفتیم دوست میشدیم که وقتی یه هاستینگ پولمونو خورد و برد بتونیم کاری کنیم.
پ.ن : برای فروشنده مشتری مواردی مانند ریپ قالب ، سرقت اطلاعات کاربران توسط هکر و ... میتونه پیش بیاد که در این مواقع باید بره پیشه فتاااااا :67:
-
من موندم بعضی ها چرا اینقدر می ترسن
داریم سرویس میدیم، خلاف که نمی کنیم . هر سایتی هم که روی سرور باشه ، مسئولیتش با مشتری هست نه هاستینگ . جز هاستینگ هایی که سایت های موزیک و ... هاست می کنن که کلا نکنن بهتره ، من خودم هیچ وقت از این سایت ها خیری ندیدم . به جز یکی دوتا ، اکثرشون پر دردسر و پر ادعاهستن و همیشه دیر شارژ می کنن =))
-
نقل قول:
اتفاقا" خیلی خوبه سامان دهی انجام میشه. (شاید خیلیا بخاطر همین برن کنار :) )
بله مثلا افراد زیر سن قانونی برن کنار . همینطور هاستینگ های تابستانی و ... :)
-
-
اقای هادی برای کسانی که خارج از ایران هستند چی ؟
اونها باید چی کار کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyed-reza
اقای هادی برای کسانی که خارج از ایران هستند چی ؟
اونها باید چی کار کنند
اونا لطف کنن با در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی و قبض آب ، برق ، گاز و ترجیحا تلفن برن اینترپل خودشون رو معرفی کنن بگن اومدیم مدارک بدیم و فرم پر کنیم!
خب عزیز دلم پلیس فتا بیکاره هنوز داخلی ها رو سر و سامون نداده بره زنگ بزنه اونوریا که بیاین فرم پر کنید؟
پ.ن: شما که اونوری حتما نماینده داری اینور دیگه واسه حساب کتابت همونو بفرست غمتم نباشه!
-
به منم زنگ زدن
اره همون توضیحاتی که اقا هادی دادن از منم همین مدارکو خواست .
-
ما که کارهای مثل فروش پنل پیامک و یا درگاه واسط داریم هم باید بریم فرم پر کنیم؟
چه فایدهای داره؟ نریم مشکل پیش میاد برامون؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostspace
من موندم بعضی ها چرا اینقدر می ترسن
داریم سرویس میدیم، خلاف که نمی کنیم . هر سایتی هم که روی سرور باشه ، مسئولیتش با مشتری هست نه هاستینگ . جز هاستینگ هایی که سایت های موزیک و ... هاست می کنن که کلا نکنن بهتره ، من خودم هیچ وقت از این سایت ها خیری ندیدم . به جز یکی دوتا ، اکثرشون پر دردسر و پر ادعاهستن و همیشه دیر شارژ می کنن =))
من قبلا تجربشو داشتم..به طرف گفتم سایتت رو منتقل کن حوصله دردسر نداریم. برگشته بود گفته بود عزیز پلیس پیش ما جوجست.. به من میگن شاهین خرچنگ!!:-o ..اسم کمک سایتشم علی اس تو اپس بود و... :)) میزبانیتو کن..
هیچی دیگه انداختمش بیرون :66:
-
در کل شیوه ی عالی هستش برای ساماندهی...
در ضمن اونایی که میگن نمیتونن پیدا کنن واسه پلیس فتا کار بسیار آسونی هستش...
به زودی دانیال جان با تو هم تماس میگیرن دارم با فتا هماهنگ میکنم با تو هم تماس بگیرن8-}
حالا ببینم کجا میری تو دانیال:d
-
خب مستر هادی ما که نو پا و تازه کار هستیم و حدود 3 ماه هست که کلا فروش سرورمون رو راه انداختیم چی؟
ما اصلا هاست ارائه نمیدیم فقط وی پی اس ! اکثر وی پی اس هامونم واسه قند شکن استفاده میکنن.
ما واسه اینکه کارمون قانونی شه باید چی کار کنیم؟
در ضمن اینم عرض کنم متولد 27/2/69 هستم
سنم از 20 بیشتره :d:d
-
نقل قول:
حالا ببینم کجا میری تو دانیال
اونجا که آهوی ناب داره :))
-
پس چرا با ما تلفنی زنگ زدن و خودشون فرم برامون پر کردن؟ /:)
فکر کنم کیک و ساندیس برای پذیرایی نداشتن که گفتن نیاید ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
اونجا که آهوی ناب داره :))
آهو رو جلو چشات میارم اصلا نگران نباش..
راستی اون مساله رو حل کردی؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ADMlN
پس چرا با ما تلفنی زنگ زدن و خودشون فرم برامون پر کردن؟ /:)
فکر کنم کیک و ساندیس برای پذیرایی نداشتن که گفتن نیاید ;)
رفاقتی پر کردن براتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
خب مستر هادی ما که نو پا و تازه کار هستیم و حدود 3 ماه هست که کلا فروش سرورمون رو راه انداختیم چی؟
ما اصلا هاست ارائه نمیدیم فقط وی پی اس ! اکثر وی پی اس هامونم واسه قند شکن استفاده میکنن.
ما واسه اینکه کارمون قانونی شه باید چی کار کنیم؟
در ضمن اینم عرض کنم متولد 27/2/69 هستم
سنم از 20 بیشتره :d:d
منم خودم فقط سرور میفروشم..
اوندفعه واسه یه موضوعی رفته بودم فتا واسه شکایت در این موردم سوال پرسیدم بعد خودم گفتم فرم بدید پر کنم بخندیم:d
کلی سر کارشونم گذاشتیم در کل حال داد
ادمای با شخصیتی بودن از اونی که فکر میکردم هم خیلی خودمونی بودن با ادم ولی باید از این خودمونیا ترسید:d
-
یعنی بلند شم برم فتا بگم اقا فرم بدید پر کنم؟
-
سلام
امروز با منم تماس گرفتن گفتن شنبه بیاید اینجا با هم یه صحبتی کنیم. گفتم در چه موردی هست گفت در مورد همین اینترنت ، تخصص و کارت چیه؟ گفتم طراحی سایت و ...
گفت آها شنبه حضوری بیاید تا با هم یه صحبتی کنیم ببینم تخصصت چیه ؟ گفتم بهشون یکم نگران شدم میشه بگید اصل موضوع چیه؟ برگشت با شوخی گفت نمیخوایم که دارت بزنیم نخواستم پرونده بازکنم گفتم بیای حرف بزنیم ببینم تخصصت چیه
من 2 ماه پیش شرکت ثبت کردم و کار طراحی میکنم در کنارش سامانه پیام کوتاه و میزبانی (میزبانی رو فعلا فعال نکردم) ولی تو سایت زدم.
الان فکرم درگیر همینه که گفته نخواستم پرونده باز کنم !!! خلافی هم به ذهنم نمیاد :"> :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
number14
سلام
امروز با منم تماس گرفتن گفتن شنبه بیاید اینجا با هم یه صحبتی کنیم. گفتم در چه موردی هست گفت در مورد همین اینترنت ، تخصص و کارت چیه؟ گفتم طراحی سایت و ...
گفت آها شنبه حضوری بیاید تا با هم یه صحبتی کنیم ببینم تخصصت چیه ؟ گفتم بهشون یکم نگران شدم میشه بگید اصل موضوع چیه؟ برگشت با شوخی گفت نمیخوایم که دارت بزنیم نخواستم پرونده بازکنم گفتم بیای حرف بزنیم ببینم تخصصت چیه
من 2 ماه پیش شرکت ثبت کردم و کار طراحی میکنم در کنارش سامانه پیام کوتاه و میزبانی (میزبانی رو فعلا فعال نکردم) ولی تو سایت زدم.
الان فکرم درگیر همینه که گفته نخواستم پرونده باز کنم !!! خلافی هم به ذهنم نمیاد :"> :d
بنده خودم دیروز رفتم فتا با خودشون حرف زدم یک سری فرم هست که میدن خدمتتون باید پر کنید و تحویل بدید رنج ای پی رو هم از شما میگیرن اگر لازم میدونید ببرید و بهشون ارائه کنید
زیاد ترس نداشته باشید :x
روز خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
بنده خودم دیروز رفتم فتا با خودشون حرف زدم یک سری فرم هست که میدن خدمتتون باید پر کنید و تحویل بدید رنج ای پی رو هم از شما میگیرن اگر لازم میدونید ببرید و بهشون ارائه کنید
زیاد ترس نداشته باشید :x
روز خوش
منم قبلش همین فکر رو کردم که شاید برا این چیزا بخوان
ولی وقتی گفت نمیخوام پرونده ایجاد کنم واسه این فکرم درگیر شد :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
number14
منم قبلش همین فکر رو کردم که شاید برا این چیزا بخوان
ولی وقتی گفت نمیخوام پرونده ایجاد کنم واسه این فکرم درگیر شد :d
مگر شما کار غیر مجازی انجام داده اید که بخوان پرونده درست کنند ؟
بنده خودم درخواست همکاری دادم تازه خیلی هم خوشحال شدند وتحویل گرفتند
با خیال راحت برید اونجا و هر چی گفتند اطاعت امر کنید
برای آینده شرکت شما هم بهتره
شاد باشید :x
-
ترس نداره که
آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
مگر شما کار غیر مجازی انجام داده اید که بخوان پرونده درست کنند ؟
بنده خودم درخواست همکاری دادم تازه خیلی هم خوشحال شدند وتحویل گرفتند
با خیال راحت برید اونجا و هر چی گفتند اطاعت امر کنید
برای آینده شرکت شما هم بهتره
شاد باشید :x
پس یادمون باشه با شما کار نکنیم شما ستون 5 هستید
-
دوستان این کارا فقط برای هاستینگ ها هستش ؟
چون تا حالا با ما کسی تماسی نگرفته و چیزی ازمون خواسته نشده...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
فروشنده هایی داریم که عمرا نتونن پیداشون کنن ;)
طرف مستقیم سرور اختصاصی دیتاشک خریده ( همین که حاج دانیال نمایندشه :d ولی مدرک نمیزاره ) تو سایتشم تنها راه ارتباطی یاهو آیدی هست که یاهو آیدیشم رو سرور مجازی بالا میاره . به مشتری تو یاهو مسنجر یا شماره حساب میده که با مدارک جعلی حساب رو باز کرده یا شارژ میگیره .
خلاصه اینکه آره داداش :دی
کجای کاری شارژ رو چه گوشی شارژ میکنه؟ شماره تماس داره دیگه ایرانسل از روی گوشی محل اقامتشو پیدا میکنند ! مدرک جعلی باز کرده دوربین های بانک چک میشه از روی تصویر های دوربین شناسایی میکنند
بعد بگیرنش به 7 جرم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
پس یادمون باشه با شما کار نکنیم شما ستون 5 هستید
لطفا احترام خودتون رو روعایت کنید دوست گرامی :|
-
دوستان سايت موزيك و فيلم و سريال هم بزني ولي سريلاو فيلما مجاز باشه يعني زبون اصلي نداشته باشه و كلا سايت موزيك كه اكثرا هم فيلتر ميشن پيگرد داره از طرف فتا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فرزند كعبه
دوستان سايت موزيك و فيلم و سريال هم بزني ولي سريلاو فيلما مجاز باشه يعني زبون اصلي نداشته باشه و كلا سايت موزيك كه اكثرا هم فيلتر ميشن پيگرد داره از طرف فتا؟
اگه فیلم ایرانی باشه و سازنده فیلم به دلیل پخش فیلم از شما شکایت کنه میتونه واستون درد سر ساز بشه...
-
مثلا اين سايتاي بزرگ مثل موزيك بارانو گانجا2موزيك چطور؟ پيگرد ميشن؟ اينها فيلمايي مثل ويلاي من و قلب يخي هم قرار دادن
-
اقا من یه سوال برام پیش اومده .شما که میگی سه سوت میگیرن پس این همه سایت قند شکن و موزیک دارن چیکار میکنند؟
از هر کی هم پرسیدم میگه *****مون میکنن و گرنه کار خاصی ندارن و کار به دادگاه و اینا نمیکشه.
مثلا ایران فیلم و موزیک باران چرا هیچ اقدامی نمیکنن پس.
میدونم راحت میتونن بگیرن ولی چرا فعلا هیچی به هیچی.
جالب اینجاست که یکی از سایتای فروش قند شکن رو دیدم دامنه دات ای ار داره تازه دوست خودم هم هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vessal
اقا من یه سوال برام پیش اومده .شما که میگی سه سوت میگیرن پس این همه سایت قند شکن و موزیک دارن چیکار میکنند؟
از هر کی هم پرسیدم میگه *****مون میکنن و گرنه کار خاصی ندارن و کار به دادگاه و اینا نمیکشه.
مثلا ایران فیلم و موزیک باران چرا هیچ اقدامی نمیکنن پس.
میدونم راحت میتونن بگیرن ولی چرا فعلا هیچی به هیچی.
جالب اینجاست که یکی از سایتای فروش قند شکن رو دیدم دامنه دات ای ار داره تازه دوست خودم هم هست.
کسی نبود جواب ما رو بده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vessal
کسی نبود جواب ما رو بده؟
ما بهشون گفتیم کریو میدیم گفتن هرکار دوست دارین کنین به مشتریها ازاده!
-
حساب منو فتا مسدود کرده
نه زنگی زدن نه اطلاعی دادن نه احضاریه و نه ...
الان حدود دو ماهه
منم که میترسم نمیتونم پیگیری کنم:دی
این دوستمون که میگه با رئیس این اداره دوست شده کمکمون کنه:دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbaskh
حساب منو فتا مسدود کرده
نه زنگی زدن نه اطلاعی دادن نه احضاریه و نه ...
الان حدود دو ماهه
منم که میترسم نمیتونم پیگیری کنم:دی
این دوستمون که میگه با رئیس این اداره دوست شده کمکمون کنه:دی
دوست عزیز مشکلتون حل شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
دوست عزیز مشکلتون حل شد؟
نه هنوز پیگیر نشدم