-
وجود باگ مخرب درماژول فروشگاه فرییر که توسط خوده فرییر در فروشگاه گذاشته شده virtual freer
سلام دوستان
قبل اینکه سایت فرییر بخواد باگ رو به همه اعلام کنه من باگ رو پیدا کردم و نکته جالب اینجاست که این یک شل با دسترسی کامل است ولی به اسم یک فایل که مثلا
ماله خود فروشگاه هست
و در یک آدرس که هیچکس شک هم نمیکنه قرار داره
به دلیل مسا ئل امنیتی در میزبانی های وب از ارائه ادرس معذوریم
این شل در همه ورژن فرییر هست
این هم خبری که سایت فرییر اعلام کرد
Virtual Freer
من واسه مدیر سایت فرییر متاسفم که این شل رو بصورت آگاهانه در ماژول فروشگاهی خود قرار داده درسته ماژول فرییر رایگان هست ولی با اینکار اعتبار ماژول فروشگا ه فرییر رو بردید
از تمامی دوستان و مدیران که در این انجمن هستند خواهشمندم این خبر را اطلاع رسانی کنید
-
پاسخ : وجود باگ مخرب درماژول فروشگاه فرییر که توسط خوده فرییر در فروشگاه گذاشته شده virtual freer
حالا شما مطمئن هستید که توسط خود مدیران فرییر قرار داده شده است .
-
پاسخ : وجود باگ مخرب درماژول فروشگاه فرییر که توسط خوده فرییر در فروشگاه گذاشته شده virtual freer
بله 100% الان اسم فایل رو براتون تو پ خ میفرستم
این شل در ورژن 1.56 و هم در 1.57 بوده و هست
به نظر شما یک شل با دسترسی کامل در پوشه فایل های اصلی ماژول فرییر چه معنایی می تونه داشته باشه؟؟؟
به مدیر سایت فرییر میل زدم میگن کد اشتباهی در ماژول باقی مونده کسی نیست بگه آخه عزیزم شل چرا باید در فایل های شما
باقی مونده باشه اونم به نام یک فایل اصلی که با پاک کردنش هییییچ مشکلی برای سایت پیش نمیاد
اگر از کد بود قبول میکردیم ولی یک شل کاملا جدا از ماژول هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mihan_server
سلام دوستان
دیشب قبل اینکه سایت فرییر بخواد باگ رو به همه اعلام کنه من باگ رو پیدا کردم و نکته جالب اینجاست که این یک شل با دسترسی کامل است ولی به اسم یک فایل که مثلا
وجود باگ تایید میشه. البته اعلامش برای دیشب نبود و ۱۱ آپریل اعلام شد که میشه حدود ۴ روز پیش.
میتونید این پست رو ببینید که ۲ روز پیش زده شده
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post725855
-
نیاز به اعلام شما نیست
مسیر پچ باگ مشخص کننده محل باگ هست
اما موردی که هست فقط این باگ نیست و فریر هنوز باگ داره
-
ببخشید دوستان من زیاد از مسائل شل و ... سر در نمیارم ؛
این باگی که میفرمایید میتونه اسکریپت رو کامل کنترل کنه ؟ یعنی میشه به همه جاش دسترسی داشت ؟
-
شل بهتون دسترسی اپلود و.... و اجرا کامند میده
سرور درست کانفیگ نشه باهاش از کل سرور میشه دسترسی گرفت
-
سلام ممنون
باک به کجا ها دست رسی میده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SAJJADSAA
سلام ممنون
باک به کجا ها دست رسی میده ؟
به همه جا ...طرف میتونه از سایتتون بک اپ بگیره ...آمار دیتابیس رو در بیاره و هرکاری که فکرشو بکنید ...
-
جالبه که تو پچ باگ هم باگ وجود داره :)))
-
سلام دوستان اونوقت ایا این توسط خود فریر کشف شده یا اینکه توسط دیگر دوستان کشف شده چون این قضیه یه کم بو داره:39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fr0nk
جالبه که تو پچ باگ هم باگ وجود داره :)))
کدوم فایل
-
تو سایت خودش گفته که این قسمت رو عوض کنی باگ رفع میشه اما حالا خدا میدونه جای دیگه باگ داره یا نه
اینم ادرسش
Virtual Freer
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1600
تو سایت خودش گفته که این قسمت رو عوض کنی باگ رفع میشه اما حالا خدا میدونه جای دیگه باگ داره یا نه
اینم ادرسش
Virtual Freer
اینطور که دیده میشه انگاری باز یه مدل دیگه باگ هستش :دی
ولی در کل اینم درست شد باگ های دیگه وجود داره تو سیستم freer;)
-
خب ا
ر سیتم خوبی نیست بهتر نیست یا باگ رو به طور کامل و شفاف بگید ، یا برطرف کنید که کاربر تصمیم به استفاده بگیره یا خیر؟
البته میدونم که همه پولی شده ددیگه... مفتی برا کی کسی کار کنه ، اما باز غیر رایگان هم خوبه.
-
نتیجه :
پچ جدید از نظر تغییرات با فایل قبلی هیچ تفاوتی از نظر ویرایش در سورس وجود ندارد. ( با سی آر سی وین رار می تونید مقایسه کنید)
تنها تفاوتش فقط وجود یک فایل مشکل دار ( آپلود فایل ) بوده که در فایل جدید وجود ندارد.
-
شما ها کی هی میگید مشکل داره ، باگ داره ، مورد داره ، میشه اعلام کنی تا رفعشون کنن؟ یه عمر باهاش کاسبی کردین حالا جبهه گیزی کنیدعلیهش خوبه که رایگانه بنده خدا میدونست اگه اینو لایسنس میداد تا حالا به دار اویزش کرده بودید
-
اقا اگر میدونید کدوم فایل مورد داره همینجا اعلام کنید تا همه بدونن و برطرف بشه. اگر هم نمیدونید الکی تاپیک نزنید
-
بررسی های زیادی در این مورد انجام دادم
باگ در ورژن های قبلی ، حتی در برخی از ورژن های 1.56 نیست،
مسلما پیدایش چنین شلی ، از طریق ادمین اسکریپت بوده و باید جوابگو باشن ایشون،
اگر در تمام ورژن ها می بود، ممکن بود کار ادمین نباشه، ولی بعد از پرطرفدار شدن اسکریپت این شل قرار داده شده و واقعا هم جای تعجب هست، تو اسکریپت رایگان شل ؟!
بنده تایید میکنم شل توسط ادمین قرار داده شده.
-
جای اینکار ها ... فایل اصلاح شده رو بذارین برای دانلود
-
-
همه ی سیستم های مدریت محتوایی که با php سرکار دارن بی باگ نیستن
وردپرس هم تا حالا چندین مشکل امنیتی داشته
وجود باگ مسئله ی عادی هست دوست عزیز
-
عزیز مشکل اینه که موردی که برای پچ منتشر شده بود باگ نبود
یه شل بود که تو فایل های تابع smarty جاسازی شده بود ;)
-
خوب الان یه نسخه اصلاحی دادن
کسایی که میدونن شل قبلی کجاست ... نگاه کنند ببینند بازم هست ؟
میگن هیچ گربه ای واسه رضای خدا موش نمی گیره ، همینه
الکی نبود مجانی ریلیس کرد ... مثل اون یکی فروشگاه که واسه کد بود
البته بخاطر کلاه برداری پلیس گرفتش
-
عاغایون یا بیایید بگید این فایل کجاست یا الکی شلوغش نکنید شما که از روی دلسوزی (مثلا) میایید میگید باگ داره بگید تا بقیه هم استفاده کنند ، یا هدفتون خراب کردن ..... و درآمد زایی برای خودتون هست ؟
ما با باگ هم قبول داریم چون رایگان هست ، ویندوز اورجینال میخری خدا تومن گوشی میخری 4 میلیون نرم افزاراش باگ داره حالا این که رایگان هست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ceza
همه ی سیستم های مدریت محتوایی که با php سرکار دارن بی باگ نیستن
وردپرس هم تا حالا چندین مشکل امنیتی داشته
وجود باگ مسئله ی عادی هست دوست عزیز
باگی که شما منظورتون هست با قرار دادن شل خیلی فرق داره دوست عزیز،
منظور شما از باگ در اصل سهل انگاری هست
ولی این باگ عمدا قرار داده شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspiannets
عاغایون یا بیایید بگید این فایل کجاست یا الکی شلوغش نکنید شما که از روی دلسوزی (مثلا) میایید میگید باگ داره بگید تا بقیه هم استفاده کنند ، یا هدفتون خراب کردن ..... و درآمد زایی برای خودتون هست ؟
ما با باگ هم قبول داریم چون رایگان هست ، ویندوز اورجینال میخری خدا تومن گوشی میخری 4 میلیون نرم افزاراش باگ داره حالا این که رایگان هست !
ما برای منافع خودمون میگیم باگ داره و خود سایت اسکریپت هم واسه منافع ما میگه !!! Virtual Freer
گرچه اکثر کسانی که دنبال مسیر فایل هستند به دنبال منافع خودشون هستند !
موفق باشید
-
اگر فایل شل اضافی در سیستم باشه شما لازم نیست فایلی رو تغییر بدید. باید فایل شل رو حذف کنید.
-
آقا تایید میشه صحب های استارتر عزیز....
بنده هم فریر داشتم که الآن دیگه ندارم....
شل خیلی خطرناکی هست....به کلیه اطلاعات دسترسی میشه پیدا کرد....با این فایل خیلی راحت میشه همه چیز رو خوند..
-
خب معلومه به دنبال ضرر که نمیگردند ، من خودم با هزینه دادم یک سری باگ ها رو رفع کردند ولی اینکه بیام بگم باگ داره بعد بگم نمیگم باگ کجاست از حرفم هدف و منظوری دارم
-
با سلام
من فریر نصب دارم که توسط باگی که داره یه بار مورد حمله قرار گرفتم که جدی نبود .
با وجود جایگزین کردن فایل های جدیدی که فریر داد بعد از دو هفته موزد حمله قرار گرفتم توسط فردی اینبار . بیشتر فایل های فریر من از جمله دیتابیس هم حذف شد
و تمامی اطلاعات من دست کسی هست اعتمالا...
دوستان راه حل چیه ؟
-
1 فایل پیوست
یکی از دوستان اسکریپت فروشگاهش رو در اختیارم گذاشته که قالب و منو های خیره کننده ای و اضافاتی که برای هر کدوم باید به طراح کلی پول داد روش نصبه . میگفت باگ هم نداره
اینم عکسی از محیط فروشگاه علاوه بر این صفحه هاتی هم طراحی کرده که از طریق منو میشه رفت توش این قالب رو اگه یه طراح بخاود این طوری بسازی حدود 100 هزار تومن پول میگیره :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...eer-script-jpg
اینم خود شاپ که میتونید برید توش و امکانات خیره کننده اش رو ببینید (لطفاً لینک رو بین دوستاتون پخش کنید که کسی الکی پول طراح نده )
لینک دانلود
-
سلام
من فایلهای جدید با 1.56 چک کردم فرقی نداشتند!؟
هنوز هم مشکل داره آپدیتش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
home
سلام
من فایلهای جدید با 1.56 چک کردم فرقی نداشتند!؟
هنوز هم مشکل داره آپدیتش؟
هیچ فرقی با نسخه 1.56 نداره.
فقط یک فایل آپلودر اضافی به لطف نویسنده اسکریپت در نسخه جدید حذف شده.
-
الان ایا مشکل امنیتی خاصی به غیر از این هم وجود داره؟
-
ماژول بازيابي اکانت
پيگيري
يادآوري تمديد اکانت به مشتري سالم
لينک خريد مستقيم
خبرنامه ايميلي
براي فرير با قیمت ارزان
-
میشه آدرس اون شل رو برام پ.خ کنی؟
-
سلام
این که آپلودر توی کدوم فایل هست میشه یه نفر لطف کنه و به بنده بگه.
البته خودم مقایسه کردم و تفاوتی بین ورژن های مختلف توی پوشه smarty نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
multiuser
سلام
این که آپلودر توی کدوم فایل هست میشه یه نفر لطف کنه و به بنده بگه.
البته خودم مقایسه کردم و تفاوتی بین ورژن های مختلف توی پوشه smarty نیست
خدمت شما
تو نسخه جدید دیگر فایل زیر نیست.
کد:
include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplater.php
-
سلام دوستان من یه اسکریب فریر با قالب باهم نصبش کردم و حالا نمیدونم اون نسخه چند بوده .واین فایلها ممکنه شل باشه ؟
smarty_internal_template
smarty_internal_smartytemplatecompiler
smarty_internal_template
ممنون میشم زود جواب بدین همه اینها در ریشه
sysplugins قرار داشت.
-
الان این یعنی چی که فریر باگ داره خطر ناکم هست اما نمیگم چیه !!!!
من که واسه فروش اپل ای دی ازش استفاده میکنم اگه همه اطلاعاتم بپره نهایتا یه روز از عمرم که واسه راه اندازی این مصرف کردم میپره !
اما استارتر هم اگه به فکر مردم بود که سرمایه و وقتشون به بادنره میومد اعلام میکرد اقا فریر باگ داره ! باگش اینه ! فایلش اینه ! پاکش کنید یا اینطوری رفعش کنید !