کدوم هاستینگ رو برای پشتیبانی پیشنهاد میدید از همه لحاظ (مخصوصا برای سایت پر بازدید)
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم هاستینگ رو برای پشتیبانی پیشنهاد میدید از همه لحاظ (مخصوصا برای سایت پر بازدید)
سلام
مشتریان ما
اطلاعات تماس در امضا
نت افزار خوب نیست؟
http://yekserver.org/images/click2.gif استفاده از این سرویس ها به عنوان هاست دانلود، آپلود سنتر، سایت پر بازدید ممنوع است.
به نظر من میزبان سایت خوب هستند
بازدید آنلاین تا 150 تا 300 داشته باشید ما مشکلی نداریم آمار بالاتر از این هم فعلا داریم که انجمن هست
پس نظرات مشتریان هزارنویس را مطالعه فرمایید اگر تمایل داشتید در خدمت شما هستیم :
برای اطلاعات بیشتر تیکت ارسال نمایید، نظرات مشتریان هزارنویس :
میزبانی وب لینوکس، ویندوز [ایران، آمریکا، هلند، انگلیس، آلمان] + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس آلمان (cPanel) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش نمایندگی اختصاصی میزبانی وب لینوکس انگلیس (دایرکت ادمین) + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی انگلیس با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سرورهای مجازی آمریکا با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش " هاست دانلود محدود و نامحدود" هلند، ایران، آمریکا، آلمان، انگلیس همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
فروش سامانه پنل پیامک هزارنویس + دمو آنلاین + خصوصیات پلن ها + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
سلام!هاست برای چکاری لازم دارید !انتظار نداشته باشید کسی بگه خیر ما خوب نیستیم!اول بگید چی میخواید دوستان آفر بدن یکی رو انتخاب کنید
در خدمتتون هستیم
ولی خب شما نگفتید چه چیز هایی میزبانتون باید داشته باشه
Pardis-Design - هاست لینوکس - سرور مجازی - نمایندگی هاست - ثبت دامنه - پردیس دیزاین - سبد خرید
دوست عزیز میتوانیم در سه کشور امریکا انگلستان و هند میزبانی شما را داشته باشیم با کنترل پنل CPanel و امکانات ویژه
میزبانی وب
ماشالله!
من تو این چند ساله، با میهن وب هاست کار کردم، خداییش خوب بوده ولی یه جوری هستن :d
هاست نت افراز- خرید هاست و ثبت دامنه با امکان خرید آنلاین هاست و دامنه
خودم باهاشون کار کردم ، سایت های پر بازدید رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنن ، پشتیبانیشون عالیه ( حتی اگه ساعت 3 شب هم تیکت بزنی تا 30 دقیقه جواب میدن )
با سلام
الگوی ما هاست دی ال بود و هست
نظرات مشتریان ما رو میتونید توی تاپیک زیر مشاهده کنید
"" کلیک نمایید ""
شما هم میتوانید در کنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید
شرکت ره آورد پردازش مهرگان
تلفن : 01745835779
شب خوش