با سلام
بنده ساکن رشت هستم
امروز تماسی دریافت کردم از پلیس فتا که به بنده گفتن داریم هاستینگ های استانی را ساماندهی میکنیم و برای پر کردن یک سری فرم باید به کلانتری تشریف بیارید .
میخواستم ببینم با شما هم همچین تماسی گرفته شده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بنده ساکن رشت هستم
امروز تماسی دریافت کردم از پلیس فتا که به بنده گفتن داریم هاستینگ های استانی را ساماندهی میکنیم و برای پر کردن یک سری فرم باید به کلانتری تشریف بیارید .
میخواستم ببینم با شما هم همچین تماسی گرفته شده ؟
بیشتر توضیح ندادند .
یعنی این بخش را دارند ساماندهی میکنند ؟
خیر
فقط گفتن بیاین یک سری فرم باید پر کنین!
سلام
دوست عزیز اولا اگر قرار به ساماندهی باشه قبل اطلاع رسانی میشه . برای این کار هم به کلانتری نمیرند! شماره تماسی مه باهاتون تماس گرفتند ببینید از کجا بوده
شماره کلانتری 14 رشت گلسار بود!
البته از چند جا پرسیدم گفتن اگه سایتت موردی داشته باشه ***** میشه , اگه هم خلافی در کار باشه با حکم میان میگیرنت :دی !
حالا این مدلش رو نمیدونم
شاید توی شهرتون پلیش فتا توی کلانتری مستقر باشن و یک مکان مستقل نداشته باشن .
مسلماً پلیس فتا کاره ای نیست و قوه قضاییه مسئول حکم صادر کردنه .
برو یه سر بزن و بعداً نتیجشو به ما بگو .
شما فکر کردی توی این مملکت قانونی هست ؟ هر وقت می بینی یه چیزی علم می شه یک عده رو می گیرند.
خدا کنه که یه سر و سامانی بدهند چون خیلی فروشنده های بی اعتبار زیاد شده (البته اصلا قصد توهین به دوستان و همکاران را به هیچ وحه ندارم)
درستهنقل قول:
شاید توی شهرتون پلیش فتا توی کلانتری مستقر باشن و یک مکان مستقل نداشته باشن .
فردا میرم ببینم چه خبره . به هر حال اگه دیگه مارو ندیدین حلال کنین :-s
دوستانی هم که تماس مشابه داشتن اینجا اعلام کنن
چند وقته پیش از دومینی که مرببوط به زیساخت بود و از قول پلیس فتا برای ما ایمیل فرستادن که باید از تمامی کاربران مدرک شناسایی و تشخیص هویت دریافت کنید ! فعلا اعتنایی نکردیم اما گویا یه خبرایی برای ساماندهی به ایی کار هست و احتمالا هر بخش داره ساز خودش رو میزنه که مثلا به شما گفتن بیاید فرم پر کند به ما گفتن از کاربرا مدرک شناسایی بگیرید حتما به یکی دیگه هم یه چیز دیگه گفتن
در هر صورت ما کاری نکردیم تا درخواست در نامه رسمی برامون ارسال بشه تا اون زمان اهمیتی نمیدیم چون اگر حکم قضایی باشه حتما باید مکتوب و ثبت شده باشه نه تلفن یا ایمیل
به دلیل برخی کلابرداری های اخیر بین 10 الی 15 میلیون در یک ماه سایت هایی که دارای مجوز نیستند بسته می شوند
جهت مجوز باید از یک شرکت معتبر ثبت شده در روزنامه رسمی یک نامه ای دریافت کنید که معرفی نامه شماست
بله
با من هم قبل از عید تماس گرفتند
رفتم یک فرم 3 صفحه ای بود
اطلاعات هویتی خودم
بعد در مورد سرور و این که به خارج از ایران سرویس میدم یا نه
چه دامنه هایی میفروشم و ..... بود
پر کردم
یکمی هم صحبت کردند
کپی کارت ملی و .. نخواستند
گیر الکی که نمیدهند ؟
نه خیلی با احترام صحبت کردند
به چیزی هم گیر ندادن
ولی موندم خوش بین باشم به این قضیه یا خیر
نه گیر ندادن اصلا
برای ما که خارج از ایران هستیم چه اتفاقی می افته ؟
ممکنه کسی که رفت پلیس فتا یه این را هم بپرسه .;;)
سلام دوستان!
بنده یک وی پی اس دارم ... سنم هم پایین ۱۸ هست (پایین تر از پایین ۱۸... ۱۴ سالمه (:|) خواستم بدونم با یک وی پی اسی که دارم و هاستینگی که خودم به تازگی راه انداختم مشکلی برام پیش میاد :59: ... اینم آدرسشه . خودتون ببینید چیزی داره که بد باشه ;;) هاست فا,هاست لینوکس,نمایندگی هاست لینوکس
طبق اخرین جلسه ای که داشتم برای امنیت شبکه اپا شریف نماینده پلیس فتا گفت ما دیگه اونطور که قبل بودیم نیستیم و فقط برای سایت های خلاف کار و *** و akhazi هستیم قسمت هاستنیگ دست
یه جای دیگست اسمش زیاد یادم نیست (همون سازمانی که 10 سال پیش اینترنت دستش بوده که الان دست سازمان فضای تبادل اطلاعات هست )
اونجا کار هاستینگ کنترل میشه ستاره میدن نشان الکترونیک و از این مجوز ها به فتا ربطی نداره
ادرسش اینه
تهران - بلوار كشاورز - خيابان نادري - نبش كوچه حجت دوست - ساختمان شماره يك وزارت صنعت، معدن و تجارت - طبقه پنجم - مركز توسعه تجارت الكترونيكي
من فکر میکنم که بیکار شدن این عزیزان گفتن از این حوزه هم یه سر بزنیم!
سلام
نزدیک دوماه پیش با شرکت ما هم تماس گرفتن
تو این دوماه سه بار ما رو احضار کردن
ی مشت کاغذ امضا کردیم ... مهر کردیم
از اون طرف اطلاعات مشتری و ادمین و کل سایت هایی که میزبانی میکردیم رو خواستن ...
حدود 4 ماه بعد از شروع فعالیتمون حدود 5 سال پیش تماس گرفتند گفتن بیا
درود به همگی
الان که دارم این پست رو ارسال میکنم از پلیس فتا اومدم
خیلی تحویل گرفتن و یک سری فرم پر کردم که شامل تخصص خودم ، تعداد سرور ها ، سیستم عامل ، آی پی سرور ها و سیاست کلی کار ازم گرفتن. حدود 10 تا a4 فرم پر کردم ، امضا کردم اومدم !
هنوز زنده و سالمم
از شیشه نوشابه هم خبری نبود b-)
برای منم امروز زنگ زدن ولی نگفتن برای چی
گفتن شب بیاید حضوری با هم حرف بزنیم هر چقدر گفتم جریان چیه گفت بیاید میحرفیم :|
ما 2 ماه پیش شرکت ثبت کردیم و موضوع شرکت رو خدماتی میزبانی و طراحی وب سایت زدیم که فعلا به خاطر حاضر نشدن سرور میزبانی رو فعال نکردیم
ولی با این حال نمیدونم برای چه کاری تماس گرفتند
بله سایت هم داریم
دوستان کسی اطلاعی نداره این موضوع فقط برای هاستینگاس یا جاهایی مثل ما هم باید بریم فرم پر کنیم ؟
توی این 1 سال و خورده ای کسی زنگ نزده...
اگر کسی میدونه بگه که ما هم بریم...
(:| برو مشکلی پیش نمیاد
یک فرم هست
که بدونن صاحب هاستیگ کی هست
یه کار بیخود دارند انجام میدن
نگران نباش
والا ما که ریگی به کفشمون نیس اصلا، فقط برام سوال بود این کار فقط برای هاستینگاس یا سامانه های پیامکی هم باید برن یه نه :)
ما از خدامونه کسی باشه و به این وضع رسیدگی کنه..
این طرح داره منطقه ای عمل می شود
برادرای من هم همکاری دارند باهاشون