دورد
فکر کنم به حد کافی صبور بودم :) چون میدونم توی انجمن یوزر دارن اینجا مطرح کردم
دوستان عزیز کسی با ادمین آذر آنلاین در ارتباط هست؟
2013/3/18 یک سفارش داشتم از سایتشون نه تحویل دادن نه حتی یک جواب به تیکت ما دادن !!
نمایش نسخه قابل چاپ
دورد
فکر کنم به حد کافی صبور بودم :) چون میدونم توی انجمن یوزر دارن اینجا مطرح کردم
دوستان عزیز کسی با ادمین آذر آنلاین در ارتباط هست؟
2013/3/18 یک سفارش داشتم از سایتشون نه تحویل دادن نه حتی یک جواب به تیکت ما دادن !!
یکی از دوستام داره.البته یکم قیمتا بالاست
4 روزی هست جواب من رو ندادن
يه دامين منم غيرفعال کردن، تيکت و ميل هم جواب نميدن!
و جالب اينه:
گروه هميشه آنلاين(؟!) آذر آنلاين
دوستان خبری از اذر انلاین نیست ؟!
دوست عزیز من خیلی وقته خرید دامنمو از اذر انلاین انجام میدم اولش خوب بود کم کم پشتیبانی شون ضعیف شد الانم که نه ج تیکت میدن و بدتر از همه توی صدبار زدن دکمه پشتیبانی انلاین بالاخره یک بار جوااب میدن
بعدش با کمال خونسردی وقتی دارم صحبت میکنم از چت خارج میشه.منم دیگه خریدی از این شرکت انجام نمیدم.میگم اقا دامنه بین المللی من این مشکلو داره میگه مشکل دامنه شما ربطی به ما نداره.یادش بخیر یه
زمانی خیلی شرکت توپی بود دوثانیه ای دامنه تایید میکردو همیشه پشتیبانیش انلاین بود.ولی کم کم که امکاناتشو زیاد کرد خیلی از چیزاشو اورد پایین مثل پشتیبانی
در کل امیدوارم این شرکت و مدیرانش موفق باشن
شرکت خوبی بودند که چرا این طوری میگید؟
صاحبش اهل شهر اسکو است
همیشه از پاسخ استفاده کنید تا بدونیم فرد مورد سوالتون کیه دوست عزیز
ان شالله که جواب میدهند هاستینگ خوبی هستش و سرور های اختصاصی خیلی خوبی میفروختند
قیمتاش کمی بالاست ولی کیفیت و آپ تابم خوبی داره
ولی پشتیبانی صفر ( منظورم صفر مطلق هست )
من به شخصه دیگه ازشون خرید نکردم چون کیفیت خوب فقط ملاک نیست و پشتیبانی هم واقعا توی این کار مهمه
به نظر من توی یه خرید از اینترنت پشتیبانی همه چیزه.شرکتی که شپتیبانی نداره یعنی چیزی نداره.
من از شرکت اذر انلاین سرور مجازی داشتم و اون موقع واقعا هم پشتیبانیشون عالی بود و هم کیفیت محصولاتشون
ولی به نظر من به خاطر افزایش مشتری هاشون بود ای کاش با افزایش مشتری ها پشتیبانیرو قویتر میکردن اگه این کارو میکردن واقعا ب نظر من یک شرکت ایده ال بود.
با سلام من هم چند روزیه از این سایت سرویس گرفتم مبلغ رو هم پرداخت کردم ولی سرویسم فعال نشده میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟
اگر که جواب نمی دهند پس دارن یه ابی رو پول شما میخورن تا از گلو پگایین بره
چطوری میتونم پولم رو برگردونم
از ابتدای سال جدید تا بحال 4 مشتری نزد ما از آذر آنلاین اومدند و دامنشون رو ثبت کردند جالب اینکه دامنه ای که سفارش داده بودند در آذرآنلاین هنوز آزاد بود! براشون ثبت کردیم اونها هم قرار بود درخواست مانی بک بدن دیگه در جریان ادامه کار نیستم. شاید در نوروز پشتیبانی ندارند.
موفق باشید.
من هم بسیار ناراضی هستم از پاسخگوییشون
ضمن اینکه به خودشون هم گفتم ناراضی هستم.
1 سالی هست این شرکت خیلی بی مسئولیت هست درمقابل مشتریاش ی سرویس داشتم کشت مارو پشتیبانی 0 خدماتشونم که ..!
درود
این کاری که دارن میکنن دیگه اسمش پشتیبانی ضعیف نیست ! در یک کلمه د ز دیه :) حتما که نباید از دیوار خونه مردم رفت بالا
چطوری مانی بک کنیم میشه توضیح بدید ممنون میشم
سلام دوستان من شماره تلفن صاحب اذرانلاین رو پیدا کردم چون به من دامنه ایار رایگان داده بود وتو اطلاعات تو سایت نیک این شماره تلفن رو وارد کرده بود09124377462 امیدوارم کارتون راه بیفته
قبلا ازشون وی پی اس داشتم . هر سوالی میپرسیدم میگفتن برو گوگل سرچ کن . آخر سر یه روز بهشون گفتم مگه ساپورته من گوگله ؟ بعد برگشت گفت ما 3000 تا مشتری داریم وقت نداریم جوابِ شما رو بدیم خلاصه اینکه مارو جزو اون 3000 تا حساب نمیکردن ! و بعد گفتن دیگه سرورت رو تمدید نمیکنیم !
امروز که ایمیل مارکتینگ ارسال کرده اند برای مشتریان که همین امروز به دستم رسید پس آنلاین هستند:
تلفن های تماس
راه اندازی آموزش آنلاین با عرض سلام خدمت همه کاربران گرامی
با توجه به افزایش استفاده از سرویس های آنلاین و ضرورت داشتن وبسایت برای همه افراد و همچنین داشتن اطلاعات کافی و مناسب درباره مدیریت و نگهداری وب سایت سرویس آموزش آنلاین آذرآنلاین راه اندازی گردید
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک نماییدبا تشکر مدیریت آذرآنلاین ---------------------------------------------------------------------
حالا دیگه نمیدونم این 20 هزارتومان برا 15 دقیقه چت آنلاین مناسبه نیست خدا میدونه!www.azaronline.com
09372091083-09370698630
با تشکر از انتخاب شما
Azaronline.com | آموزش آنلاین | سیستم آموزش آنلاین | لول یعنی لول وااااااای خدا معلم دیفرانسیل اینقدر پول نمیگیره لووووووووووول
دوستان کسی میدونه چطوری میشه پول مون رو برگردونیم
شماره تلفنشونو که زده تو سایت زنگ بزنید شاید به نتیجه ای رسیدید :
TEL : +98 937 209 1083 +98 937 069 8630
آیدی های یاهوشون هم ایناس :
bazitak1
bazitak2
منم دامین دارم ازشون خداکنه تا تمدیدش پیداشون بشه !
دوستان عزیز ادمین سایت اذر انلاین مسافرت بودن وبرگشتن و دارن سرویسها رو تایید میکنند موفق باشید
کلا اذر انلاین با همه مشکل داره پس
چند ماه پیش یه سرور ازشون گرفتم بعد از 20 دقیقه که راضی نبودم تیکت زدم گفتم نمیخوامشو و برگردونید پولو
بعد از 10 روز بهم جواب دادن:
با سلام
دوست گرامی بیش از 10 روز از خرید شما میگذره
متاسفانه امکان برگشت هزینه نیست
بعد دوباره 6 ماه پیش یه دومین گرفتم هنوز که هنوزه دارن تائیدش میکنن
یعنی پشتیبانیه ها واسه خودش:71::112::112:
موفق باشید دوستان
یعنی واقعا 3000 تا یوزر داره؟!
سلام من مدیر سایت ory.ir و برنامه نویس افرا هستم و تا حالا با هاستینگ های خیلی زیادی کار کردم
به جرات میتونم بگم این هاستینگ که نه ماستینگ بدترین سرویس رو با قیمت نجومی ارائه میده
قیمت ریسیلر در سایت مندرج 8 هزار تومان بود و موقع پرداخت از ما 10 هزار تومان دریافت شد اون هم برای یک گیگ!! گفتیم عیب نداره
من یک سرویس ریسیلر از این آذر آنلاین خریدم
طی دوره یک ماهه در 70 درصد مواقع سرویس قطع بود و گاهی 48 ساعت سرور مجازی ضعیفی که این ماستینگ به صد نفر فروخته بود قطع بود و اصلا جوابگوی تلفن نبودند و وقتی درخواست عودت وجه دادیم با اینکه 7 روز به اتمام دوره مونده بود ایشون گفتن یک روز مونده و پولمونو پس ندادند
از همون اول فقط قبل خرید جواب ادم میدادن و پس از خرید یا گوشیشون خاموش بود یا شماره خودم می افتاد ج نمیدادن ولی وقتی با شماره شخص دیگه ای تماس میگرفتم ج میدادن و هی امروز فردا میکردن
تو پشتیبانی انلاین هم تا می فهمیدن مشتری هستیم دیگه ج نمیدادن
طی دوره بنده تمامی مشتری های خودمو از دست دادم و سایت بنده که روزانه چندین لایسنس فروش داشت طی این دوره فقط توانستم 8 تا لایسنس بفروشم و رتبه الکسا از 3 هزار به 13 هزار کاهش یافت
قابل ذکر است سایت من جزو پذیرندگان برتر پارس پال است و دارای نماد الکترونیک و در سایت پیوند ها هم ثبت شده است
به همتون پیشنهاد میدم از این اشخاص بی مسئولیت به هیچ وجه خرید نکنید
با احترام
احمدی
این 3 هزار تا دروغ است صد در صد شک نکنید
یک سری سایت هست که ای پی سرور بهش میدی تعداد سایت هایی که روئش میزبانی میشه رو بهت میگه به صورت دیقیق
آذر انلاین دروغ گویی بیش نیست یادمه یکی از دوستان مدیر سیات avaom.com میگفت ازشون سرور مجازی خریده 40 گیگ اطلاعاتشو به فنا داده
کل سایت هیا میزبانی شده روی وی پی اس آذر انلاین به 80 تا دامین نمیرسه
اونا هم معمولا یا پارک شده هستن یا tk :))
کسی مدرک خواست بگه میدم...
ماهیانه که وقتی دوره تمدید لیاسنس سی پنل میرسه 4 روز دیر تمدید میکنن و توی این چند روز کاربر به مشکل بر خیوره تا اینها 4 روز پول لایسنس ندن تا به نفعشون باشه
مثلا اگر ماهیانه 70 هزار تومن پول لایسنس سی پنل باشه 70 تقسیم 30 روز میشه روزی 2300 تومن یعنی روزی این مبلغ به نفعشونه
کلا خیلی بی مسئولیت هستند
شرکت کدومه هههه
وقتی کلانتر تو شهر نباشه قورباقه (قورباغه) هفتیر میکشه :|
اینا اهل شهر ارومیه هستند که هیچی از سرور و اینا سر در نمیارن
2 تا برادر که الکی یه دکان کلاه برداری باز کردند
از طریق هویز مشتری هاشونو استخراج کردم و با چند تاشون چت و ایمیل بازی نمودیم و فهمیدیم که فقط پول اضافه میگیرن و بعدش مشتری رو فراموش میکنند.
بهتره کسی از این افراد بی مسئولیت خرید نکنه
من تا میتونم توی همه تاپیک ها زیرابشونو میزنم تا دیگه حق کسی رو نخورن
اگر خدا بخواد بچه های بالا سروراشونو یه حمله دی داس میزنن مشتریهاشون بپره
من که خودم بی خیال پولم شدم و سایتمو منتقل کردم به سرور میهن وب هاست که بهترینه
آذر آنلاین هر چی باشه بهتر از آواسرور د ز د کثیف هستش
این جناب نصیری ***ی بیش نیست
***ی بالا رفتن از دیوار مردم که نیست
اینا هم همشون به نحوی ***ی هستند
پول بگیری خدمات ندی
بی کیفیت بدی
پشتیبانی نکنی
پول عودت ندی
من با پرشین هویز کار میکردم کوچکترین مشکلی بیشتر از 24 ساعت طول میکشید یک روز مانده به پایان دوره باز پولتو پس میدادن
این اقا اصلا ج نمیداد که بگیم عودت وقتی هم ج داد 7 روز مونده میگه دیگه دیره
***ی که شاخ و دم نداره
متاسفانه اینجور شرکت های هاستینگ هستند که به کل هاستینگ ها ضربه میزنند من امیدوارم که اینجور هاستینگ ها کم بشه و ریشه کن بشند و تا زمانی که اینها باشند مشکلات هاستینگ پا بر جا هستش
سلام دوستان عزیز.
اونطوری که شما هم میگین بد نیست. ولی خدایی قبلا نا نزدیک به یک سال دو سال پیش یک سرور ازشون داشم سرور المان واقعا کیفیت عالی داشت از نظر کیفیت هیچی کم نداشت. اون موقع من با رم 512 رو 20 تومان میخریدم. ولی الان نمیدونم چی شده که سرویس هاشون بد شده.قبلا تو همین انجمن تبلیغ میکردن خیلی هم تبلیغ میکردن به مرور زمان معلوم نشد چی شد شرکتشون.ولی اون موقع هم تیکت میزدم جواب نمیدادن از طریق یاهو پشتیبانی میکردن.