سلام دوستان این وارز هاست هم هر چندوقت یه بار کلا غیب میشه کسی خبر داره چی شده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان این وارز هاست هم هر چندوقت یه بار کلا غیب میشه کسی خبر داره چی شده ؟
دوستان اگه کسی از اینا شماره ای داره ممنون میشم اینجا یا تو پیغام خصوصی به من بده واقعا برام مهم هست
از این سرورها که قطع شدن یکیش برای من حیاتی هست
دورد
سایتشون گویا روی سرورهای هلند بوده چون ما هم دو سرور از هلند ازشون داریم داون شدن از دیشب ! :(
یه چیزی منو نگران میکنه سرورهای امریکا هم دان شدن که به هلند ربطی نداره من چند سرورم دان شده و این هلندیه برای من واقعا حیاتی هست خدا کنه یه خبری ازشون بشه
این بدترین نوع مشتریمداری هست که بی خبر همیشه میرن . امیدوارم مثل سری قبل نشه بگن سرورها نابود شده
باز هم جناب هوشیار و ایجاد استرس در همکاران !
واقعا چرا جناب هوشیار باز هم به کیفیت و سرعت عمل سابق بر نمی گردند چرا باید 2 سرور از 2 کشور دان بشه!
امیدوارم مشکلات هر چیزی که هست برای همیشه حل کنند و یا اگر نمی توانند بعد مشکل که چند ماه پیش رخ داد دیگه بدون مشکل حضور داشته باشند اعلام کنند محبور نیستند.
با اینکه ارادت خاصی به جناب رحمان هوشیار دارم اما همه وارز هاست کم نقص سابق می خواهند.
باور کنید من شخصا هنوز منتظر اون زمانی هستم که ایشون نامبر1 بودن ولی در حال حاضر نه از لحاظ پشتیبانی نه سرویس ها در شرایط مطلوبی نیستن و حتی این ماه اخر یه تمپلت به ما ندادن که بریم جای دیگه سرویس بگیریم بدبختی امکان بک گیری هم نبود
الانم که چون این دو تا سرور از دو تا دیتا سنتر مختلف دان شده به نظر مشکل از دیتا سنتر ها نمیاد
این ادما امدن سرور سویس هم بستن
ما رو مسخره کردن این کارشون دیگه کلاه برداری محض هست
اگر اشتباه نکنم کل سورهاشون از طریق اقای ....... ( گندکاریهاشون معرف دوستان هست - ) تهیه میکنند ایشون هم ظاهرا هر از گاهی بازی سر مشتریان در میاره این اقای .......
که الان هم فکرکنم سر همین بازیها باز دودش توی چشم ایشون (رحمان هوشیار ) رفته دوباره
انشالله که مشکلوشن حل بشه
سلام
الان چک کردم خود سایت وارز هاست اومد بالا!
ولی خود سرور من بالا نیومده هنوز (روی سرور های سوئیس هست)
آپدیت:
این هم الان اومد روی سایت وارز
Down for Maintenance
تا ساعتى ديگر سایت وارزهاست در دسترس قرار خواهد گرفت
به ظر شما میشه به این وضعیت اعتماد کرد یا اینکه باید فکر دیگه ای کرد
اینم پیغام جدید
Down for Maintenance
سرور های هلند و آمریکا قطع می باشد و تا ساعتی دیگر مجدد فعال خواهد شد - کاربران سوئیس نیز اطلاعات موجود بر روی سرورها را تا ساعت 24 به روز نکنند (( این سرور ها فعال است )) - سایت وارزهاست نیز تا ساعتی دیگر مجدد در دسترس خواهد بود , در حال تعمیر سایت هستیم
درضمن این رو بگم که سرور من که روی سوئیس بوده بالا اومده و داره کار می کنه!
بله گاهی سرویس دهندگان ایرانی برای نگاه داشتن مشتری برای اینکه کاربر منیج های زیادی انجام داده امکان تمپلت کردن را فراهم نمی کنند.که این میشه ابزار تحمیل سرویس دهی به کاربر.
امیدوارم هیچ موقع چنین مشکلی پیش آمد نکند اما به روزی نگاه کنید که ممکن هست کل این دیتا که کمی هزینه بر هست بک اپ گیری از بین برود
همان طور که آقای کیانی هم گفتن مشکلاتی دارند که از اشتباهات گذشته خودشون هم پند نگرفتند.
در حال حاضر سرورهای سوییس و هلند کار میکنه اما امریکا اصلا استیبل نیست و بعضی از وی پی اس ها که کلا دان هست بعضی ها همش به مشکل میخوره
این وارز هاست سایتشون هم بالا هست
ما رو به مسخره گرفتن سرور سوییس هم از دیروز قطع شده امریکا هم قطع شده
ما موندیم و پاسخگویی به یه ملت
حتی جواب تیکت ها هم نمیدن خیلی مسخره شده اصلا برای ما ارزش قائل نیستن نسبت به بقیه جا ها پول بیشتر میگیرن ولی سرویس ها بدنرین هست
کلی خسارت به ما وارد شده
اقا جون نمیتونی مگه مجبوری کار کنی
والله من خیلی وقت با اینا همکاری می کنم.
تازگیا اینطوری شده یه بار که سویئس چند ماه قبل مشکل داشت گفتن باهاشون دیگه همکاری نمی کنیم الان آمریکا اینطوری شده و میگن یا ببرین هلند یا سوئیس ما هم که بردیم هلند مشکل همون تایپک رو داریم.
فعلا 48 ساعته سرور هاستینگمون از کار افتاده .
خدا رو شکر مشتری نداشتیم بک آپ هم نداریم.
این همه میگید وارز هاست ، لینک هم بذارید تشابه اسمی پیش نیاد !
مثل این : میزبانان - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات وی پی اس (vps) هاستینگ و طراحی وبسایت
دوست عزیز وارز هاست یه زمانی معروف بود و همه میدونن کی و چی هست
ولی الان دیگه قابل اطمینان نیست هزینه بالایی میگیره و بدترین سرویس و پاسخگویی رو داره کلا کارو تلاش ما رو از بین برده و فکر میکنه فقط ایشون مهم هست
بعد از چند روز میاد میگه اقا ما انقدر به دلار پول دادیم به خاطر شما
دیگه این حرفاش مسخره شده دیگران دارن کار میکنن و فقط ایشون هر روز مشکل داره
منکه این ماه اخرم هست واقعا دیگه این وارز هاست بی ارزش شده
جالب اینجاست این ماه منو وادار کردن که مبلغ بیشتری واریز کنم بعد از واریز دیگه ما رنگ سرور ندیدم قبلا هم که یک بار کل اطلاعات ما روی سرورالمان ایشون از بین رفت
مشکلات همیشه و همه جا هست.هیچوقت هیچ جایی بدون مشکل نبوده و نیست. بالاخره اتفاق هست پیش میاد. کسی هم دوست نداره از نون خوردن بیفته! البته اگر برخی سرویس دهندگان تازه به دوران رسیده از آب گل آلود ماهی نگیرند . بگذارند بقیه به درستی کار کنند. در هر حال صبوری کنید تا مشکلات وارز هاست حل بشه...
موفق باشید
وارز هاست بازم مشکل دار شد
سایتشون که بالا نمیاد
Down for Maintenance
سرور هلند هم انگار دان شده.
آبرمون رسما رفت دیگه.
واقعا متاسفم برای این وارز هاست. ما که دیگه آخرین ماه بود تمدید کردیم.
به سلامت ایشالا موفق باشن
دوستان بعد از این قطعی ها سرور هم که درست شده بود هیچ کدام از قسمت های administrative tools توی ویندوز مثل iis , service ,... باز نمیشد و مجبور شدم از 50 گیگ اطلاعات بکاپ بگیرم و ویندوز عوض کنم . به نظر شما می تونه مشکل مربوط به همون قطعی ها باشه ؟
واسه من هم مشکل دار شده بود هفته گذشته که خودمون نتونستیم درست کنیم
بعد کلی مشکل آخر سر به دایرکت ادمین ایمیل زدیم و اونها درست کردن.
فکر کنم فقط سرور هلندشون دان شده.
دوستان سرور های دیگه شون کار می کنه؟
با سلام
واقعا متاسفم برای هرکسی که با این وارزهاست کار کنه، تیکت می زنم جواب نمی دن، یک شماره تلفن هم نداره که بشه تماس گرفت.
کلا شرکتی که نه تلفن داشته باشه نه مکان درست حسابی اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد. من وقتی نتونم با طرف صحبت کنم هیچ سرویسی ازش نمی خرم.
طرف هم هروقت دوست داشته باشه سرویس رو جمع می کنه و می ره و دست هیچ کسی بهش نمی رسه.
هرچند یک بار هم که کلا تمام سرویساشون دان میشه و می رن قاطی باقالی ها.
spark3r به نظر شما شرکت بهتری برای انتقال موجود هست ؟!
اقا اینقدر موج - نفرستین من از ایشون طرفداری نمیکنم چون حتتی ازشون یه هاست هم نگرفتم ولی خوب بزارید کارشونو بکنند موج منفی که میفرستین درست نمیتونند کار کنند
یکم صبور باشید (البته حق دارید خدایی سرور من 2 ساعت تو یک ماهه اخیر قطع بود به جان خودم 30 تا زنگ تو این دوساعته جواب دادم!!+1000 تا فوش اصلا نمیرسیدم مشکلو حل کنم!!)
سلام
دوستان و استارتر عزیز
جناب هوشیار در این انجمن یوزر دارند فکر کنم یک راه ارتباطی هم با ایشون همین باشه اگر ارتباط ندارید به جز تیکت :
نمایش مشخصات: Warez-Host.IR - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
هرچند آخرین زمان آنلاین شدنشون 6 روز پیش بوده ولی خب اینم یک راهه دیگه به ذهنم رسید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
دوستان کسی از ایشون خبر داره یا خبری ازشون گرفته ؟
فعلا که قطعی داریم.خدا کنه حداقل بک آپ بدن.
والله از 15 روز مونده به تاریخ فاکتور می فرستن.
دیگه مثل سابق کار نمی کنن یوزر زیاد شده باید پشتیبانی هم زیاد بشه تا پاسخگویی بشه.