-
یه سوال مهم در مورد پلیس فتا
سلام دوستان خسته نباشید
با من از آگاهی تماس گرفتن که برم اونجا. رفتم اونجا و گفتن که من مدیر یه سایت مبتذل هستم! در حالی که شاخ در آورده بودم و مونده بودم منظورشون چیه!!!
پرسیدم آدرس سایت چیه؟ اون ها هم آدرس سایتی رو به من گفتن که من دامنش رو برای یکی از مشتری هام توی نیک دات ای ار ثبت کرده بودم
بهشون گفتم که این سایت من نیست و من فروشنده ی دامنه بودم و این دامنه فقط توی پنل من ثبت شده و واسه من نیست! اما اونا می گفتن چون به اسم تو هستش دامنه پس مدیر سایت خودتی!
منم گفتم که نه اینجور نیست من مدرک دارم توی سایتم که این دامنه سفارش داده شدست و مال من نیست...
گفتن که مدارکم رو تا چند روز دیگه بهشون بدم که نشون بدم سایت مال من نیست...
مدارک لازم مثل شماره تراکنش بانکیش رو پیدا کردم اما با اسم و مشخصات جعلی توی سایت ما عضو شده بود و از شماره موبایلش به جایی نرسیدم و الان تنها چیزی که شک ندارم مال خودشه یه شماره تراکنشه که از اون میشه به شماره حساب طرف و اسمش رسید... و یک ایمیل که فکر نکنم این یکی زیاد کمکم کنه...
به نظر شما قراره چه حکمی بدن؟
من این سایت رو دیدم طرف یه سایت فیلم معمولی داشت در صورتی که اونا می گفتن فیلم س.... می فروشن توی این سایت اما من چیزی پیدا نکردم!!!
با این مدارک می تونم بی گناهیم رو ثابت کنم یا قراره بی گناه مجازات شم؟
مجازات داشتن یه سایت فیلم چیه؟ زندان؟ جریمه مالی؟ یا....
لطفا راهنمایی کنید... چیکار کنم که بتونم بهتر بیگناهیم رو ثابت کنم...
کسی با همچین مشکلی رو به رو شده؟
توی کارمون کم بدبختی داریم این هم نمونه جدیدشه...
اینقد با خودم فکر می کنم که قراره چی به سرم بیارن که دیگه دیوانه شدم...
-
پاسخ : یه سوال مهم در مورد پلیس فتا
سلام.. دوست الان با قید سند آزاد شدید ؟ کدوم شهر هستین ؟
اگه واقعا دامین فقط از طرف شما ثبت شده باشه اصلا و به هیچ عنوان قبول نکنید.. اگر به ناچار مجرم شناخته شدید ( میگم همه تلاش خودتون رو بکنید که مجرم شناخته نشید )
نهایت جریمه می شید.. نگران نباشید..
-
الان مدیریت دامین هم دست شماست؟
نمی دونید هاست از کجا تهیه شده؟
ir بوده دیگه درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
سلام.. دوست الان با قید سند آزاد شدید ؟ کدوم شهر هستین ؟
اگه واقعا دامین فقط از طرف شما ثبت شده باشه اصلا و به هیچ عنوان قبول نکنید.. اگر به ناچار مجرم شناخته شدید ( میگم همه تلاش خودتون رو بکنید که مجرم شناخته نشید )
نهایت جریمه می شید.. نگران نباشید..
نه نیازی به سند نبود هنوز قضیه دادگاهی نشده و ازشون 2 روز وقت گرفتم که مدارک بیگناهیم رو بهشون بدم...
بنده فقط دامنه رو ثبت کردم و هیچ اطلاعی از محتویات سایتشون نداشتم. حتی امروز هم که سایتشون رو برای اولین بار چک کردم هیچ چیزی مبنی بر فروش فیلم س... روی سایتشون ندیدم...
هاست رو از جای دیگه گرفتن از شرکتی که توی این انجمن هم بسیار فعاله اما فعلا که قیبشون زده....
بار ها باهاشون تماس گرفتم جواب ندادن... همکارم صبح با این شرکت تماس گرفته تا اسم پلیس فتا اومد دیگه جواب تماس های مارو ندادن!!!!
من موندم و آبروم...! مشکل اینجاست تهمتی بهم زدن که واقعا می تونه واسه آینده یه نفر مشکل ساز بشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
الان مدیریت دامین هم دست شماست؟
نمی دونید هاست از کجا تهیه شده؟
ir بوده دیگه درسته؟
بله مدیریت دامنه دست بنده هستش و دامنه توی پنل من در سایت nic.ir ثبت شده
با تحقیقایی که انجام دادم این شخص هاست رو از یکی از شرکت هایی تهیه کرده که توی این انجمن فعاله اما همونطور که توی پاسخ قبلیم هم گفتم تا اسم پلیس فتا اومد قیبشون زد...!
-
نمی دونم می خواستن من رو بترسونن یا واقعا اینجوریه...
پلیس فتا گفتش اگه سایت من باشه برام 3 ماه تا 1 سال زندان می برن
خود آگاهی گفت نگران نباش فوقش میری دادگاه و تعهد میدی که دیگه همچین کاری نمی کنم!!!!! اما من که کاری نکردم واسه چی باید برام پرونده ساخته بشه!!!!
-
نگاه کن عزیز شما الان به مهندسی کلام احتیاج داری.. یعنی این که قانع کنی طرف مقابل رو که من دیوانه ! نیستم که روی دامین ir بیام کار خلاف کنم
و این که میدونم به راحتی میشه پیگیری کرد ir رو.. بهترین کار اینه که از ip های لوگین سایت به بخش مدیریت این مورد بررسی بشه که بعید می دنم !!
تا جایی که سعی داری ب دادگاه نکشه ؛ بکشه احتمال این که محکموم بشی هست.. می گم نهایت جریمه
تا می تونی مدرک جمع کن.. نگفتی کدوم شهری..؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
بله مدیریت دامنه دست بنده هستش و دامنه توی پنل من در سایت nic.ir ثبت شده
با تحقیقایی که انجام دادم این شخص هاست رو از یکی از شرکت هایی تهیه کرده که توی این انجمن فعاله اما همونطور که توی پاسخ قبلیم هم گفتم تا اسم پلیس فتا اومد قیبشون زد...!
من پیشنهاد می کنم دی ان اس دامین را تغییر بدید که دیگه سایت بالا نیاد
تاکید هم کنید که دامین ماله شما نبوده و این حرکتتون نشون می ده که قصد همکاری دارید
نهایتا اگر به یک تعهد هم احتیاج بود سخت نگیرید ( یه جوری رفتار می کنن که بترسید و لی همکاری کنید مشکلی نیست باهاتون کاری ندارن)
اگر جدی بود الان اینجا نبودید
-
من هم مدیر یک سایت بودم الان باقید وثیقه ازادم الان دوساله ولی هنوز دادگاه نرفتیم
سایتم طارم زمین بود
به احتمال زیاد جریمه باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
نگاه کن عزیز شما الان به مهندسی کلام احتیاج داری.. یعنی این که قانع کنی طرف مقابل رو که من دیوانه ! نیستم که روی دامین ir بیام کار خلاف کنم
و این که میدونم به راحتی میشه پیگیری کرد ir رو.. بهترین کار اینه که از ip های لوگین سایت به بخش مدیریت این مورد بررسی بشه که بعید می دنم !!
تا جایی که سعی داری ب دادگاه نکشه ؛ بکشه احتمال این که محکموم بشی هست.. می گم نهایت جریمه
تا می تونی مدرک جمع کن.. نگفتی کدوم شهری..؟
تمام سعی منم همینه که مدارکم رو تکمیل کنم و به دادگاه نکشه...
همیشه توی کار ما فروشنده بیچاره که داره برای یه لقمه نون حلال جون می کنه محکوم میشه نه مشتری
اگه خدمات هاستینگ یه صنف محصوب می شد و اداره داشت که به این چیزاش رسیدگی شه این وضع ما نبود...
هم کیفیت ها بالاتر بود هم امنیت و آبرو فروشنده بیشتر در امان بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
من پیشنهاد می کنم دی ان اس دامین را تغییر بدید که دیگه سایت بالا نیاد
تاکید هم کنید که دامین ماله شما نبوده و این حرکتتون نشون می ده که قصد همکاری دارید
نهایتا اگر به یک تعهد هم احتیاج بود سخت نگیرید ( یه جوری رفتار می کنن که بترسید و لی همکاری کنید مشکلی نیست باهاتون کاری ندارن)
اگر جدی بود الان اینجا نبودید
می خواستم همینکارو بکنم اما فکر کنم دستش نزنم بهتره اگه دست بزنم شک می کنن بهم
حتی بهشون گفتم اگه بخوان می تونم از پنلم سایتش رو قطع کنم اما فعلا که دنبال مدارکم هستم!!!
-
دقیقا همین موضوع برای بنده پیش امده بود
شما خیلی شانس اوردین، برای بنده امدن دم خونه، حکم ورود به خونه با حفظ موارد شرعی
هرچی سیستم بود جمع کردند بردند
البته تبرعه شدم
برای شما هم جای هیچگونه نگرانی نیست، تبرعه میشوید، اصلا نگران نباشید.
سیستم هایمان هم تا 1 هفته ضبط بودند سپس ازاد شدند.
دادگاه باید برید، پیش قاضی، سوالاتش را پاسخ بدید.
بدون هماهنگی انها دست به هیچ کاری نزنید.
ارادت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liondl
من هم مدیر یک سایت بودم الان باقید وثیقه ازادم الان دوساله ولی هنوز دادگاه نرفتیم
سایتم طارم زمین بود
به احتمال زیاد جریمه باشه
با جریمه مشکلی ندارم اما اگه برام پرونده سازی شه خیلی بد میشه...
هرچند که پول جریمه رو هم باید با 1000 بدبختی جور کنم...
-
دوست عزیز لطفا تلاش بیهوده نکنید
برین بانک حسابش رو دربیارین این خیلی بهتون کمک میکنه
-
من سه ماه اوین بازداشت بودم
مدیرهاستینگ هم دوماه
ولی شما هیچ مشکلی ندارین
چون هیچکاره هستین و فقط دامنه ثبت کردین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
دقیقا همین موضوع برای بنده پیش امده بود
شما خیلی شانس اوردین، برای بنده امدن دم خونه، حکم ورود به خونه با حفظ موارد شرعی
هرچی سیستم بود جمع کردند بردند
البته تبرعه شدم
برای شما هم جای هیچگونه نگرانی نیست، تبرعه میشوید، اصلا نگران نباشید.
سیستم هایمان هم تا 1 هفته ضبط بودند سپس ازاد شدند.
دادگاه باید برید، پیش قاضی، سوالاتش را پاسخ بدید.
بدون هماهنگی انها دست به هیچ کاری نزنید.
ارادت
مرسی عزیز...
باهاشون صحبت کردم که پلیس در خونه نیاد و بهم زنگ بزنن... هنوز به خانوادم هم این موضوع رو نگفتم چون تهمتی که بهم زدن حتی دروغش رو هم به هر کسی بزنن 1000 فکر بد در موردش می کنن...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liondl
دوست عزیز لطفا تلاش بیهوده نکنید
برین بانک حسابش رو دربیارین این خیلی بهتون کمک میکنه
به زرین پال تیکت دادم که شماره کارتش رو بهم بده...
منتظر جوابشون هستم...
-
باز خوبه که به شما فرصت دادن..
نگران نباشید.. یه مشکلی پیش اومده باید فکر کنید که چه طوری حلش کنید.. به خونواده هم اطلاع بدین.. تجربه نشون داده گفته شدن این موارد بهتر از نگفته شدنشه..!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
باز خوبه که به شما فرصت دادن..
نگران نباشید.. یه مشکلی پیش اومده باید فکر کنید که چه طوری حلش کنید.. به خونواده هم اطلاع بدین.. تجربه نشون داده گفته شدن این موارد بهتر از نگفته شدنشه..!
امیدوارم که این مشکل حل بشه و هیچ کسی بخاطر کاری که نکرده آبروش نره...
-
عجیب هست ! بزرگترین سایت های دانلود فیلم که هر مدل تونل. . رو میفروشن شمارنده دامنه هاشون رو به 200 رسوندن بعد چرا به شما گیر دادن !!!
احتمالا طوری نیست نگران نباشید :) انشالا درست میشه دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
عجیب هست ! بزرگترین سایت های دانلود فیلم که هر مدل تونل. . رو میفروشن شمارنده دامنه هاشون رو به 200 رسوندن بعد چرا به شما گیر دادن !!!
والا چی بگم...
منم توی فکر همینم چرا به اونا گیر ندادن اومدن سر بخت این اونم سایتی که فقط لینک دانلود گزاشته و چیزی از فروش فیلم های س... ننوشته بعد اونا می گن که این سایت فیلم س.... می فروشه!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
:لا تو این جور قضایا شانس نقش زیادی داره !
-
شماره تراکنش رو بگیر زنگ بزن بانک, شماره کارتشو بهت میده (اگه نداد بگو باید پولشونو باید پس بدیم یه جوری بگیر), بعد که شماره کارت رو گرفتی یه انتقال وجه الکی بزن ببین اسم و فامیلش چیه بعد بنویس برو بانک بگو پولمو خورده از طریق درگاه پرداخت اطلاعاتشو کامل میدن بهت بعد برو اونا رو بده پلیس :d
امیدوارم مشکلی پیش نیاد ولی حواست جمع باشه اگه اطلاعتشو بدی پلیس بعد همین فرد میتونه ازت شکایت کنه اول حکم دادسرا یا دادگاه رو از پلیس بگیر بعد اطلاعاتو بده الکی هم به تهدید هاشون توجه نکن قانونا بدون حکم هیچ کاری نمیتونن بکنن (به حکم های درون سازمانی که مثلا بالاش اسم سرهنگ برده توجه نکن :d فقط حکم دادسرا یا دادگاه)
-
با سلام
تجربه نشون داده که تو اینجور مسائل خانواده رو در جریان بزاری خیلی بهتر از اینه که شاید اتفاقی این مورد رو خودشون بفهمن
اگه می بینی نمی تونی با صبحت خودت موضوع رو حل کنی و سابقه میشه برات حتما با یک وکیل مشورت کن
یا حق
-
ای بابا دوره زمنه را ببین سایت قند شکن هست 65 تا دومین ir رفته درگاه پرداخت از خوده بانک داره شماره تماس گزاشته آدرس هست کامل
بعد میان به یه سایت فیلم گیر میدن ...
ای خدا
انشالله کارت زود حل بشه توصیه دوستمون هم گوش کن اگه کار جدی شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
با سلام
تجربه نشون داده که تو اینجور مسائل خانواده رو در جریان بزاری خیلی بهتر از اینه که شاید اتفاقی این مورد رو خودشون بفهمن
اگه می بینی نمی تونی با صبحت خودت موضوع رو حل کنی و سابقه میشه برات حتما با یک وکیل مشورت کن
یا حق
-
اگه ادرس سایت رو داری و سایت فعال هست یک پلن تبلیغاتش رو سفارش بده و شماره کارت و اسمشو بگیر واسه واریز پول ...
-
درود
دوست عزیز یک سوال شما فقط ثبت کننده دامنه بودین یا اینکه دامین رو تو پنل خودتون ثبت کردید !؟!!
اگر دامین رو توی پنل خودتون ثبت کردین که فوق العاده کار اشتباهی بوده و اما اگر که شما فقط نماینده فروش هستید میتونید از پلیس فتا یک نامه بگیرید که لطفا نام صاحب این دامنه را فاش کنه و اطلاعات کامل اون رو احراز کنه و نامه رو به nic فکس کنید و یا تو پنل خودتون به صورت تیکت بازش کنید بعد موارد رو توی یک نامه به شما میدن شما هم به پلیس فتا و کاری باهاتون ندارن !
اما اگر که دامین رو توی پنل خودتون ثبت کردین باید بگم که کار فوق العاده اشتباهی کردین و برای ادامه فعالیتتون اگر میخوایین ادامه بدین البته باید حتما این مورد رو در نظر بگیرید و یک نمایندگی دامنه آی آر تهیه کنید
سوالی بود هم بفرمایید اگر کاری از دستم بر بیاد در خدمتتونم
-
فکر کنم دستگیرش کردن :104: دیگه تیکت نداده :-ss
مملکته داریم :51:
-
دوست عزیز چون شما واقعا ثبت کننده دامنه بودی، خودشون با تحقیقاتشون به این مورد میرسن. شما خودتو نگران نکن. چون واقعا مشخصه شما دامین رو فروختی و مدرک هم داری! همین کافیه
هر کاری میگن گوش کن و قل بخور تو دستشون.
خودشون توی جلسه اول متوجه شدن که شما مقصر نیستی. فقط دارن روت فشار میارن که خودت طرفو پیداکنی. اونم به خاطر گشادی شونه نه چیز دیگه!
میخان یه خورده دست و پا بزنی تا 100% مطمئن بشن که مقصر نیستی همین.
-
امروز از طرف پلیش فتای شهرمون با من هم تماس گرفتن گفتند که 4 شنبه بیا اینجا
یه فورم هست که باید پر کنی
میگه فرم مربوط به کسانی میشه که هاست ارایه میدن
احتمال داره به من هم بخاطر همچین چیزی گیر بدند ؟
من به یه سایت موزیک و یه سایت که انجمن هست و هوادار جاستین بیبر هست هاست دادم و فقط اونا ***** میشن
جز این نه دامنه ای که ***** بشه و مبتذل باشه نه دامنه ثبت کردم نه هاست دادم
اما اینارو خوندم دلشوره گرفتم :104:
-
سلام دوستان
مدیر اصلی سایت با من تماس گرفت و گفت که هیچ فیلم س.... برای فروش روی سایت قرار نداده بودن و کلا فیلم نفروختن...
گفتش که باهامون همکاری می کننن که ما ایشون رو به عنوان مدیر سایت معرفی کنیم اما فردای اون روز دیگه جواب من رو ندادن تا اینکه رفتم آگاهی
بهشون گفتم که اینقد دیوانه نیستم همچین سایتی رو با دامنه .ir راه بندازم که اطلاعاتم دست شما بیفته
و این سایت هم هیچ فیلم س... نفروخته! و اینکه آیا مدرکی دارید که همچین فیلمی فروخته؟
خلاصه زنگ زد پلیس فتا و گفت که مدارک کامل نیست و قاضی هم گفته باید مستندات بفرستید واسمون این پرونده ناقصه...
اونا هم گفتن باشه صبر کنید تا مدارک رو بفرستیم
به من هم گفتن فعلا برو تا بهت زنگ بزنیم
اما هرچی بهشون میگم من فقط دامنه رو فروختم اونا میگن نه چون به اسم تو هستش پس سایت هم مال توء!!!!
حالا هم که مثل اینکه مدیر اصلی سایت این سایت رو حذف کرده و اطلاعاتش حذف شده و کلا بالا نمیاد...
نمی دونم چه مدرکی می خوان رو کنن در حالی که مدیر سایت میگه ما تاحالا فیلم نفروختیم چه برسه به فیلم س....
به نظرتون چیکار می خوان بکنن؟ در حالی که سایت بسته چه مدرکی می خوان نشون بدن؟
مدیر این سایت هم که نامردی کرد و مارو تنها گزاشت که دستی دستی اتهام دروغی بهمون بچسبونن
بخدا اینقد خستم کردن که شاید بعد از این ماجرا دیگه فعالیت نکنم
-
مدرک دیگه از کجا میخوان بیارن؟
100% مدیر سایت هم فیلم نمیفروخته فقط مواظب باش دست اینا نیفتی که خودت میبینی یک سایت معمولی دانلود بوده پشتش فیلم س.. فروشی هم چسبوندن چون نمیتونن زیاد به یک سایت دانلود فیلم گیر بدن فردا میبینن جواب نمیده یک چیز دیکه بهت میچسبونن...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
router
مدرک دیگه از کجا میخوان بیارن؟
100% مدیر سایت هم فیلم نمیفروخته فقط مواظب باش دست اینا نیفتی که خودت میبینی یک سایت معمولی دانلود بوده پشتش فیلم س.. فروشی هم چسبوندن چون نمیتونن زیاد به یک سایت دانلود فیلم گیر بدن فردا میبینن جواب نمیده یک چیز دیکه بهت میچسبونن...
والا چی بگم
اگه مدرک دیگه ای داشتن همون اول میدادن نه اینکه حالا که من میگم همچین چیزی نیست و مدارکتون کافی نیست بگن نه ما بدون مدرک حرف نمی زنیم و مدارک رو کامل می کنیم!
اما چطوری کامل می کنن وقتی مدیر اصلی سایت سایت رو بسته؟ باید یه فیلم س... داشته باشن که پست شده باشه واسشون و اون رو هم مدیر سایت فرسته باشه اما آخه فیلم از کجا بیارن وقتی روی این سایت فیلم فروخته نشده؟!!!
توی مدرکشون فقط یه لینک بود و نوشته بودن فروش فیلم س....! اما خدا وکیلی من هم که سایتشون رو گشتم هیچ چیزی ندیدم حتی فیلم ناجور واسه دانلود!
بعد یه حرف جدید که زدن این بود که حتی تبلیغ این فیلم ها هم جرمه!!!!
چیکار می خوان بکنن وقتی دیگه سایتی در کار نیست؟ چه مدرکی می خوان نشون بدن؟!!!! :104:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
والا چی بگم
اگه مدرک دیگه ای داشتن همون اول میدادن نه اینکه حالا که من میگم همچین چیزی نیست و مدارکتون کافی نیست بگن نه ما بدون مدرک حرف نمی زنیم و مدارک رو کامل می کنیم!
اما چطوری کامل می کنن وقتی مدیر اصلی سایت سایت رو بسته؟ باید یه فیلم س... داشته باشن که پست شده باشه واسشون و اون رو هم مدیر سایت فرسته باشه اما آخه فیلم از کجا بیارن وقتی روی این سایت فیلم فروخته نشده؟!!!
توی مدرکشون فقط یه لینک بود و نوشته بودن فروش فیلم س....! اما خدا وکیلی من هم که سایتشون رو گشتم هیچ چیزی ندیدم حتی فیلم ناجور واسه دانلود!
بعد یه حرف جدید که زدن این بود که حتی تبلیغ این فیلم ها هم جرمه!!!!
چیکار می خوان بکنن وقتی دیگه سایتی در کار نیست؟ چه مدرکی می خوان نشون بدن؟!!!! :104:
مدیر سایت برای گرفتن بازدید تگ های س... زده به پست هاش
همه اینارو براشون توضیح بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
router
مدیر سایت برای گرفتن بازدید تگ های س... زده به پست هاش
همه اینارو براشون توضیح بدید
فکر نکنم حتی این کارو هم کرده باشن... سایتشون که بسته دیگه نمیشه چک کرد!!!
-
سلام شما شماره تراکنشی که ایشون با اون اقدام به پرداخت هزینه خرید دامین کردن در اختیار شون قرار بدید و بگین این شماره تراکنش فردی هست که خرید کرده و خود فتا اقدام به پی گیری از طرف درگاه شما و اطلاعات حساب کاربر می کند متاسفانه سرویس دهندگان ما با اینکه پلیس فتا جلسات آموزش بعضی در استان ها برگذار کردند برای توجیه سرویس دهندگان که همچین مشکلاتی پیش امد نکند اما استقبال بسیار کم و توام با حاضر نشودن در جلسات بوده.
شما هم نگران نباشد این اطلاعات در اختیار فتا قرار بدید که این شماره تراکنش هست و این هم سایت من هست من یک سرویس دهنده هستم که غیر اصولی کار می کردم.نگران نباشید اگر واقعا سایت متعلق به شما نیست در ضمن محتوای موزیک و فیلم هرچه باشد از نظر فتا و قاضی غیر اختلاقی هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
سلام شما شماره تراکنشی که ایشون با اون اقدام به پرداخت هزینه خرید دامین کردن در اختیار شون قرار بدید و بگین این شماره تراکنش فردی هست که خرید کرده و خود فتا اقدام به پی گیری از طرف درگاه شما و اطلاعات حساب کاربر می کند متاسفانه سرویس دهندگان ما با اینکه پلیس فتا جلسات آموزش بعضی در استان ها برگذار کردند برای توجیه سرویس دهندگان که همچین مشکلاتی پیش امد نکند اما استقبال بسیار کم و توام با حاضر نشودن در جلسات بوده.
شما هم نگران نباشد این اطلاعات در اختیار فتا قرار بدید که این شماره تراکنش هست و این هم سایت من هست من یک سرویس دهنده هستم که غیر اصولی کار می کردم.نگران نباشید اگر واقعا سایت متعلق به شما نیست در ضمن محتوای موزیک و فیلم هرچه باشد از نظر فتا و قاضی غیر اختلاقی هست.
وقتی سایت برای من نیست پس چرا دارن سعی می کنن که من رو محکوم کنن؟ هرچند که مدام بهشون میگم که من فقط یه فروشنده هستم...!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
وقتی سایت برای من نیست پس چرا دارن سعی می کنن که من رو محکوم کنن؟ هرچند که مدام بهشون میگم که من فقط یه فروشنده هستم...!
مشخصاً اینا به شما فشار میارن تا شما طرف مقابل رو پیدا کنی... البته کارشون درست نیست، ولی خوب! دارن از بی گناهی شما سوء استفاده میکنن شما یه وکیل بگیر شاید یه چیزی هم طلب کار شدی ازشون، کی میدونه امکان داره سر از کهریزک دربیاری:103:. حتما وکیل بگیر
v*p*n فروشی حکمش زندان هست دیگه این انگا زدن دیگه خیلی باید سنگین باشه! تعجب من اینجاست که چرا شما ( یا دارنده سایت )!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
index.mailbox
مشخصاً اینا به شما فشار میارن تا شما طرف مقابل رو پیدا کنی... البته کارشون درست نیست، ولی خوب! دارن از بی گناهی شما سوء استفاده میکنن شما یه وکیل بگیر شاید یه چیزی هم طلب کار شدی ازشون، کی میدونه امکان داره سر از کهریزک دربیاری:103:. حتما وکیل بگیر
v*p*n فروشی حکمش زندان هست دیگه این انگا زدن دیگه خیلی باید سنگین باشه! تعجب من اینجاست که چرا شما ( یا دارنده سایت )!!!
من شماره موبایل طرف مقابل رو دارم اسم و فامیلش رو هم دارم اما وقتی بهشون گفتم گفتن فعلا برو تا مستندات رو بفرستن
آخه من شاکی شدم گفتم چرا این حرفو زدن وقتی فیلم س... نفروختن!
مثل اینکه قاضی هم بهشون گفته که پرونده ناقصه
بهم گفتن فعلا برو تا بهت خبر بدیم!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
من شماره موبایل طرف مقابل رو دارم اسم و فامیلش رو هم دارم اما وقتی بهشون گفتم گفتن فعلا برو تا مستندات رو بفرستن
آخه من شاکی شدم گفتم چرا این حرفو زدن وقتی فیلم س... نفروختن!
مثل اینکه قاضی هم بهشون گفته که پرونده ناقصه
بهم گفتن فعلا برو تا بهت خبر بدیم!!!
حداقل شلاق رو شاخشه! و یا اونجور که انتظار میره قضیه ناتموم میمونه. چیزی که هست با شما بازی کردن آیا باید همین طور باشه؟؟؟