-
با 10 میلیون تومن چه حرکتی تو نت میشه زد؟
سلام من یه 10 میلیون دارم که هیچ برنامه ای ندارم روش. اصلا هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد از بس کمه! میخام یه حرکتی تو نت بزنم که سود داشته باشه و سرگرم کننده و خوب باشه ضمن اینکه ضرر هم نکنم اصلا. به نظر من کار هاستینگ، VPS، دامین و ... دردسر داره همه میگن زیاد نمی صرفه! چی کار کنم؟ جون داداش جدی بگید میخام برنامه ریزی کنم روش Tnx
-
پاسخ : با 10 میلیون تومن چه حرکتی تو نت میشه زد؟
پول رو بذار بانک سودش رو بگیر
ضرر هم نداره
طرف هاستینگ هم نرو
-
میشه به راحتی با وارد شدن به بازار هاستینگ نابودش کرد.
بزار بانک
-
-
بزار بانک با این وضع نت و ... به هیچکاری نزنش!
-
سرور ایران کولو کن - بفروش - ریسک هم نداره !
-
با سلام
دوست عزیز بر اساس تجربه من اصلا وارد هاستینگ و سرور مجازی و این دنیای چرند هاستینگ نشو.
به قول اسراییلی ها که به ما ایرانی ها می گفتن یک مشت دلال، شما بهترین کاری که می تونی انجام بدی اینه که یا سکه بخر یا دلار، هیچ کاری هم نیاز نیست انجام بدی فقط بخر هر وقت گرون شد بفروش.
بهت فول می دم سودش خیلی خیلی بیشتر از هاستینگ هست. هاستینگ دردسر خیلی داره و بیچاره میشی.
اگر پولت رو توی این مملکت وارد صنعت it کنی هم خودن به فنا می ری هم پولت و هم عمرت.
-
سلام..
طرف 40 میلیون داشت تاپیک زد.. به جایی هم نرسید آخرش..
-
سلام
به نظر من وارد کار هاستینگ نشید خیلی بهتره
این کار نیاز به اعصاب قوی داره :d
باید بی خوابی هم کشید
پولتون رو بزارید بانک سود بگیرید :d
-
اگر حال و حوصله و وقت داری وب سایت بزن . با هر موضوعی که بهش علاقه داری !
-
سهام بانک آینده همون تات سابق رو بخر ..یا سهام افرانت
سمت اینترنت نیا
-
نقل قول:
سهام بانک آینده همون تات سابق رو بخر ..یا سهام افرانت
سمت اینترنت نیا
سلام
اول به دوست عزیز شما اول بگو علاقت چی هست تو نت تا راهنمایی بیشتری همکاران انجام بدن
دوم چرا همه همکاران میگن پولتو بزار بانک سود بگیر بازار هاستینگ بده ولی خودشون همچنان تو بازار هاستینگ هستند و فعالیت می کنند؟ خیلی خنده دار هست=))
-
برو اجیل خشکبار یا مثلا لامپ ، پیچ این چیزارو بخر من سودش رو تضمین میکنم l-)
با 10 میلیون تو هاستینگ 3 ماه هم دووم نمیاری عزیز جان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
برو اجیل خشکبار یا مثلا لامپ ، پیچ این چیزارو بخر من سودش رو تضمین میکنم l-)
با 10 میلیون تو هاستینگ 3 ماه هم دووم نمیاری عزیز جان
با نظر دوستمون موافقم خرید و فر وش خشکبار هم در ایام عید سود خوبی داره :d
-
ممنون از راهنمایی های تک تک دوستان
بنده علاقه و تخصص برام مهم نیست چون دارم و در صورت نبودن علاقه و تخصص به دست میارم!
دنبال یک کسب درآمد اینترنتی که کار واسه خودم باشه. البته قبول دارم 10 میلیون تومن خیلی خیلی کمه! ولی واسه نت زیادم هست به نظرم!
هاستینگ که کلا کنسله!
خرید و فروش نقل و نبات عیدم که دوستان میگن یا خرید سکه و ... نمیخام. درسته بهتره ولی یه کار نتی میخام. اگه اینطوری بود تاپیک نمیزدم میرفتم بازار یه سر :)
-
کلا از نظرات دوستان استفاده کردیم :دی
فقط یک سوال پیش اومد واسم
دوستان اکثرا هاستینگ دارند چرا این بنده خدا را میترسونید !!! وقتی شما همتون این کاره هستید !
یعنی سرمایه دوستان الان از این مبلغ بیشتره ! :-&
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1406
بنده علاقه و تخصص برام مهم نیست چون دارم و در صورت نبودن علاقه و تخصص به دست میارم!
دنبال یک کسب درآمد اینترنتی که کار واسه خودم باشه. البته قبول دارم 10 میلیون تومن خیلی خیلی کمه! ولی واسه نت زیادم هست به نظرم!
برای ورود به دنیای هاستینگ و خدمات سرور احتیاج به سرمایه در این حد ندارید. شاید بعدا برای گسترش کار لازمتون بشه اما در بدو ورود می توانید با سرمایه خیلی کمتر شروع کنید.
اما سرمایه اصلی که نیاز دارید تخصص و پشتکار و صبر و شکیبایی است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1406
هاستینگ که کلا کنسله!
خرید و فروش نقل و نبات عیدم که دوستان میگن یا خرید سکه و ... نمیخام. درسته بهتره ولی یه کار نتی میخام. اگه اینطوری بود تاپیک نمیزدم میرفتم بازار یه سر :)
یک سرور اختصاصی با core بالا بگیرید (زیر یک میلیون ماهیانه میشه تقریبا) 200 300 تا سرور مجازی روش درست کنید بفروشید. البته این کار نیاز به حداقل یک یا دو نفر تمام وقت دارد (برای رفع عیب، رفع ابیوز، پشتیبانی و ...) و همچنین باید اطلاعاتتون هم در این زمینه ها خوب باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1406
هاستینگ که کلا کنسله!
میتونین وارد عرصه هاستینگ بشید راحت :) حالا این دوستان که نظر دادن نمیدونم گردش حساب چقدر هست که 10 میلیون شما برای این افراد هیچ هست :)
برای شما پ.خ دادیم اگر دوست داشتید جواب بدید
اگر هم دوست داشتید میتوانید وارد کار کلو بشید در ایران ولی باید قید سود ناگهانی بزنید و صبر کنید سرمایه گذاری بیشتری انجام بدین
راستی به امضای همه که نظر دادن یه توجه بکن :)
ماشالله اینجا کسی چشم دیدن بقیه نداره :103:
-
شما اگر علاقه دارید وارد بازار هاستینگ شوید با 10 میلیون تومان سرمایه وارد شوید احتمال موفقیت شما خیلی زیاد هست
اگر نه که من پیشنهاد میکنم 10 میلیون در موسسه مالی و اعتباری میزان بزارید بهره میدن فکر کنم ماهانه 200 تومان در میاد
-
بازم ممنون بابت راهنمایی های مفید
ولی کار کلو چیه اصلا نشنیدم چیزی ازش؟
-
الان با این میزان تورم (حتی همون 31 درصدی که خودشون میگن!!!) پولت رو توی بانکی بگذاری که حتی 31 درصد سود بده (که هیچ کدوم بالای 20-25 درصد نمیدن) فقط میشه ارزش پول رو در حد خودش نگه داشت و اون 200 تومن اسمش سود نیست :)
بنده اگر بخوام پیشنهاد بدم، این رو میگم که شما دو تا سرور با این مبلغ کولو کنید و اونها رو اجاره بدید (ریسک کم و سود مناسبی داره)
پی نوشت : درصورت تمایل میتونیم بصورت قراردادی با سود تضمینی با شما کار کنیم در این مورد (این جمله یک شعار نیست!)
موفق باشید
-
10 ميليون الان بانك براي هر ميليونش 15 تومن به شما ميده
يعني ماهي 150 تومن !
يعني هيچ !!!!
بازار هاستينگ هم ريسكش خيلي بالاست اصلا بي فايدست .
=============
اگه جنوب بودي مي تونستي بري قشم جنس بياري ، بعد دقيقا تو بازار 2 برابر بفروشي كه همه سه برابر مي فروشن اينجا ! بعدش به سود خيلي خوبي دست پيدا مي كردي !!!!
ولي اگه تهران هستي مي توني با اين پول يه سيستم خوب رو ماشينت بزاري و لذت ببري :103:
-
با سلام
1- دوستانی که میگن پول توی بانک بزارید و سودشو بگیرید اینو بگم که شما حاضرید با نام یک دلال یا موفت خور صداتون کنند یا یک مهندس یا ... (پول شخصیت نمیاره !) ؟
2- مشکل از بانک های ایران هست که سود 20 -25 درصد میدن تو خارج از کشور این معنایی نداره یا اگه هم داشته باشه روی 4-6 درصد سود هست
3- من خودم شرکت هاستینگ میشناسم فقط ماهی 10 میلیون از یکی از همین سایتهای موزیک پول میگیره
4- اگر مدیریت خوبی داشته باشید تو بازار هاستینگ ایران موفق خواهید شد حتی میتونید کارتون رو گسترش بدید در آینده و فقط به ایران تکیه نکنید
5-اگر تخصص کافی ندارید وارد نشید چون شکست میخورید
6-پراید بخرید. :d
موفق باشد
-
سلام
زیاد حرف دوستان رو جدی نگیرید :d
همین ها که میگن هاستینگ ضرر داره به امضاشون توجه کن . در ضمن همچین میگن تخصص کسی ندونه فکر میکنه رفتن 10 سال تو مایکروسافت کار کردن بعد اومدن هاستینگ زدن :71:
بی خوابی هم نداره ! هر وقت حوصله کردی تیکت جواب بده بعد اگه مشتری اعتراض کرد بگو قوانین رو رعایت نکردی شما به خیر ما رو به سلامت :71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
avalhost
با سلام
1- دوستانی که میگن پول توی بانک بزارید و سودشو بگیرید اینو بگم که شما حاضرید با نام یک دلال یا موفت خور صداتون کنند یا یک مهندس یا ... (پول شخصیت نمیاره !) ؟
2- مشکل از بانک های ایران هست که سود 20 -25 درصد میدن تو خارج از کشور این معنایی نداره یا اگه هم داشته باشه روی 4-6 درصد سود هست
3- من خودم شرکت هاستینگ میشناسم فقط ماهی 10 میلیون از یکی از همین سایتهای موزیک پول میگیره
4- اگر مدیریت خوبی داشته باشید تو بازار هاستینگ ایران موفق خواهید شد حتی میتونید کارتون رو گسترش بدید در آینده و فقط به ایران تکیه نکنید
5-اگر تخصص کافی ندارید وارد نشید چون شکست میخورید
موفق باشد
20 میلیون هست پراید دوست عزیز :دی
-
با 10 میلیون ..
دو سه سرور e3-1230 کلو کنید ؛ اجاره بدید یا vps هاستینگ کنید..
سود نداشته باشه ، ضرر هم نداره
-
من بودم اول میرفتم علم لازم برای هاستینگ رو از قدیمی های این انجمن خریداری میکردم (اموزش میدیدم پیششون)
بعدش یه سرور قوی میگرفتم
با تبلیغات و بازاریابی سروصدای ایجاد این هاستینگ رو راه مینداختم
با یه تیم 2 شیفته یا ایده آل ترین نوعش 3 شیفته
دو سه ماه با سروصدا پیش برید از سومین ماه سود دهی شروع میشه
البته موندن توی بازار و مقابله با افرادی که سنگ میندازن زیر پات هم مهم هست
ولی مطمئن باش دو نفر از یه هاستینگ اگه تعریف کنن به سال نکشیده نصف کاربرای اینترنتی ایران وردزبونشون میشه فلان هاستینگ
قبل از شروع به کار باید به فکر تخصص باشین همین طوری واردش نشین
-
به نظر در زمانی که ریال داره روز به روز ارزشش کم میشه خریته محض هستش که پولتو بخوابونی واسه چند قاز سود
هاستینگ هم الان سود زیادی نداره چون دلار خیلی بالاست اگه مایل بودی حتی من می تونم باهات شراکتی کار کنم
به حر حال حرکت نو نت زیاده که بشه زد ولی سعی کن حرکت بدونه ریسک باشه
-
نقل قول:
سلام
همین ها که میگن هاستینگ ضرر داره به امضاشون توجه کن . در ضمن همچین میگن تخصص کسی ندونه فکر میکنه رفتن 10 سال تو مایکروسافت کار کردن بعد اومدن هاستینگ زدن :71:
بی خوابی هم نداره ! هر وقت حوصله کردی تیکت جواب بده بعد اگه مشتری اعتراض کرد بگو قوانین رو رعایت نکردی شما به خیر ما رو به سلامت
قسمت اول تا نقطه رو موافقم , تخصص هم نمیخواد اگه بلدی کامپیوتر روشن کنی بیا هاستینگ بزن یا اگر فقط مایکروسافت رفته باشی 10 سال کار کرده باشی میشی متخصص !
2- همیشه دلیل و منطق برای کار بی کیفیت وجود داره. حالا میخواد تو مایکروسافت باشه میخواد ویــــ پیـــ انـــ فروش باشه یا هرچیزه دیگه ای
-
سلام
به شدت بیخیال هاستینگ و نت شو :d
به جز دردسر و بدبختی هیچی نداره
بذار بانک بهتره
-
می تونید با ما همکاری کنید .
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید .
موفق باشید . :53:
-
سلام
چون بخش متفرقه زدید منم یه پیشنهاد تبلیغاتی دارم!>:)
دوست گرامی، اگر واقعا به نت وابسته هستید و دوست دارید کارو تو نت پیش ببری پیشنهاد میکنم بری سراغ خدمات پیام کوتاه!
البته باید صبر داشته باشید و صداقت رو در کارت پیش بگیری و برنامه زیادی برای این کار داشته باشی و نه اینکه بیای یک روزه پنل رایگان و ... از این دست بدی.
اگر خواستید وارد این کار بشی خوشحال میشم بهت کمک کنم، البته خودم رو پیشنهاد نمیکنم و اگر بخوای وارد این عرصه بشی پیشنهاد میکنم مستقیم وارد بشی(اینو گفتم که دوستان نگن اومد تبلیغ کرد)
انشالله هر چه خیر است اتفاق افتد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
avalhost
موفق باشد
با ده ملیون پراید میدن :-ss
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
سلام
بی خوابی هم نداره ! هر وقت حوصله کردی تیکت جواب بده بعد اگه مشتری اعتراض کرد بگو قوانین رو رعایت نکردی شما به خیر ما رو به سلامت :71:
این یعنی چی؟؟؟ واقعاً؟؟؟ خوش به حال مشتریانتون...
نه اصلا خوش به حالتون با این وجدان کاریتون....
:-&
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
این یعنی چی؟؟؟ واقعاً؟؟؟ خوش به حال مشتریانتون... نه اصلا خوش به حالتون با این وجدان کاریتون.... :-&
بله دیگه ! ما مشتری ها کلاً خوش به حالمون چون الان 99% هاستینگ ها ایجورین .
-
1- بانک گذاشتن دیوانگیست و تنبلیه فقط...... ثابت شده
2- هاستینگ نیز میتونید بزنید....
3- سامانه هم میتونید بخرید
4- کار چاپ و تبلیغات عالیست.
من جاتون بودم سرور گیم میذاشتم و یه سایت بازی آنلاین راه اندازی میکردم سودش محشره
یا اینکه یک سایت به اشتراک گذاری ویدئو که بازم محشره سودش
یا اینکه رو چندتا برنامه نویس قانع کار میکردم و یه جامعه مجازی قابل رقابت راه اندازی میکردم که اشتراک گذاری ها رو داشته باشه.... مثل تویتر و فیس بوک و کلوب و....
آخریش محشره....
وقت میخواد که داشته نباشید هم با چند نفر مشورت کنید و شروع کنید...
خودم دارم رو یه پروژه کار میکنم که قیمتش بالاست
قیمت 250 ملیون تومان دارم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
بله دیگه ! ما مشتری ها کلاً خوش به حالمون چون الان 99% هاستینگ ها ایجورین .
عزیزم من نمیدونم با چه هاستینگی کار میکنید ولی من از 24 ساعت 2 ساعت رو میخوابم گاهی اوقات....
تیکت های سایت زیاد بشه... واویلا....... اصلاً درست نیست مشتری رو خیلی معطل بذاری.......
من به یکی از همکاران حدودیک سال پیش تیکت دادم هفته پیش چک کردم هنوز که هنوزه پاسخ ندادند....
به بقیه مشتریانشو همین رفتار رو دارند و سیستم پشتیبانیشون رو کلاً بهتره بردارند......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
1- بانک گذاشتن دیوانگیست و تنبلیه فقط...... ثابت شده
2- هاستینگ نیز میتونید بزنید....
3- سامانه هم میتونید بخرید
4- کار چاپ و تبلیغات عالیست.
من جاتون بودم سرور گیم میذاشتم و یه سایت بازی آنلاین راه اندازی میکردم سودش محشره
یا اینکه یک سایت به اشتراک گذاری ویدئو که بازم محشره سودش
یا اینکه رو چندتا برنامه نویس قانع کار میکردم و یه جامعه مجازی قابل رقابت راه اندازی میکردم که اشتراک گذاری ها رو داشته باشه.... مثل تویتر و فیس بوک و کلوب و....
آخریش محشره....
دست گل همه تون درد نکنه همه پیشنهادا خوب بود. یه سری دوستانم پخ گذاشتن ممنونم ولی باب میلم نبود.
ولی این چند تا پیشنهاد رفیق خوبمون MR-Vazin خیلی حرفه ای بود (از نظر من)
فکرت تو نت خیلی خوب کار میکنه باریکلا
سررو گیم رو بی نهایت باهاش موافقم
اما جامعه مجازی حالت ریسک داره که یه cms اختصاصی بنویسم که فردا آیا user بیاد آیا نیاد
بعدشم ملت همه توی fb و ... هستن و توپ دارن فعالیت میکنن. دلشون نمیاد برن یه جای خلوت عضو بشن که پشه هم پر نمیزنه. به داستان میخورم حسش نیست. زحمتش مثل هاستینگه
ولی یکی از بهترین انتخابام سرور گیم شد.
-
فقط یه سایت شارژ از رایانمهر بگیر بعد هزار جا تبلیغ کن حالشو ببر :دی