-
1 فایل پیوست
اسکريپت فروش شارژ به صورت تاپ آپ
بعد از 3 هفته تلاش دوستان فنی در شرکت سامان سيستم پرداز کيش سرانجام اسکريپت فروش شارژ به صورت تاپ آپ برنامه نويسی شده و برای اولين بار به صورت رايگان و کد باز در اينترنت منتشر شده تا دوستان بتونن اون رو روی سايت خودشون نصب کنن و ازون استفاده کنن.
اسکريپت به وبسرويس سايت راهکارهای نوين متصل ميشه و به کمک وبسرويس برنامه نويسی شده شارژ رو به صورت آنلاين روی موبايل مشتريان انجام ميده.
روش نصب اسکريپت رو تا دقايقی ديگه روی همين تاپيک اعلام ميکنم.
اسکريپت مشابه سايت 0936 هستش.
دريافت فايل: فایل پیوست 11685 (فايل در تاريخ 12 اسفند 91 بروز شد.)
روش نصب:
1. قبل از شروع هر کار Soap رو با php کامپايل کنيد (مديريت سرور)
2. عد از دانلود برنامه فايل های موجود در شاخه upload رو در شاخه مورد نظر آپلود کنيد (پيشنهاد ميشه يک ساب دامين برای اينکار درست کنيد و فايل ها رو اونجا آپلود کنيد. مثلا charge.yoursite.vom رو برای اين کار پيشنهاد ميديم.)
3. پرميشن (CHMOD) شاخه های زير رو به 777 تغيير بديد:
کد:
/app/tmp/cache
/app/tmp/cache/models
/app/tmp/cache/persistent
/app/tmp/cache/views
4. فايل موجود در شاخه database رو در ديتابيس ساخته شده برای اينکار ايمپورت کنيد.
5. فايل database.php در شاخه app\config رو باز کرده و اطلاعات ديتابيس رو در اون وارد کنيد:
کد:
var $default = array(
'driver' => 'mysql',
'persistent' => false,
'host' => 'localhost',
'login' => '',
'password' => '',
'database' => '',
'prefix' => 'p_',
'encoding' => 'utf8'
);
6. به آدرس http://charge.yoursite.com/users/login مراجعه کنيد و با يوزر و پسورد زير وارد مديريت برنامه بشيد (اين آدرس با توجه به محل نصب برنامه متفاوت هستش و طبق مثال بالا گفته شده):
کد:
user: you@yoursite.com
password: 12345678
7. در بخش مديريت اطلاعات کاربری و کلمه عبور رو تغيير بديد.
8. در مديريت در قسمت درگاه پرداخت اطلاعات درگاه های پرداخت رو اصلاح کنيد.
9. شناسه سامانه نوين رو از سايت راهکارهای نوين بگيريد و در قسمت تنظيمات وارد کنيد.
10. کليد تبادلی که در سايت راهکار های نوين ست کرديد در تنظيمات ثبت کنيد.
11. حتما در پايان نصب نسبت به تغيير شناسه کاربری و رمز عبور خودتون در اين سامانه از قسمت کاربران اقدام کنيد.
برنامه روی سايت نصب شده و ميتونيد ازون استفاده کامل ببريد. فردا هم سعی ميکنيم فيلم آموزشی رو آماده کنيم و منتشر کنيم.
-
پاسخ : اسکريپت فروش شارژ به صورت تاپ آپ
نمونه سايت ديگه ای که با اين اسکريپت راه اندازی شده:
کد:
http://charge.forum98.com/
-
ببخشید زرین پال روش هست کارمزد نداره؟
من یه سایت پربازدید دارم میخوام استفاده کنم
-
ببينيد موضوع زرين پال به صورتی هستش که در زير شرح ميدم:
اين يکی از قابليت های زرين پال هستش که معمولا از چشم افراد مخفی ميمونه.
ببينيد زمانی که پول به حساب زرين پال شما مياد هيچ کارمزدی از شما کسر نميشه.
شما با همون پولی که در حساب زرين پال تون هستش حسابتون در راهکارهای نوين رو شارژ ميکنيد.
بنابراين بابت خريد شارژ هيچ کارمزدی از شما کسر نميشه.
اجازه بديد با مثال برای شما توضيح بدم. من مثال رو برای زمانی ميزنم که شما در سطح برنزی قرار داريد و 1% سود فروشتون هستش.
شما قصد داريد روزی 20 تا شارژ 2000 تومانی به فروش برسونيد.
حسابتون در راهکار های نوين رو 39600 تومان شارژ ميکنيد.
فروشتون آغاز ميشه و در پايان روز 40 هزار تومان موجودی در حساب زرين پال شما موجود هستش.
39600 هزار تومان حسابتون در راهکارهای نوين رو مجدد و برای فروش روز آينده شارژ ميکنيد.
در اين صورت موجودی حساب شما در زرين پال و در پايان روز اول فروش 400 تومان هستش. (شما تنها کارمزدی که پرداخت ميکنيد بابت اين 400 تومانی هستش که در زرين پال داريد و برای پولی که بابتش شارژ خريد کرديد هيچ کارمزدی پرداخت نکرديد. در واقع شما تنها بابت سودی که بدست مياريد کارمزد 2.5% پرداخت ميکنيد و بابت سرمايه درگردش چيزی از شما کسر نميشه.)
چون کارمزد در زرين پال در زمان درخواست واريز وجه به حساب بانکی محاسبه و کسر ميشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
ببينيد موضوع زرين پال به صورتی هستش که در زير شرح ميدم:
اين يکی از قابليت های زرين پال هستش که معمولا از چشم افراد مخفی ميمونه.
ببينيد زمانی که پول به حساب زرين پال شما مياد هيچ کارمزدی از شما کسر نميشه.
شما با همون پولی که در حساب زرين پال تون هستش حسابتون در راهکارهای نوين رو شارژ ميکنيد.
بنابراين بابت خريد شارژ هيچ کارمزدی از شما کسر نميشه.
اجازه بديد با مثال برای شما توضيح بدم. من مثال رو برای زمانی ميزنم که شما در سطح برنزی قرار داريد و 1% سود فروشتون هستش.
شما قصد داريد روزی 20 تا شارژ 2000 تومانی به فروش برسونيد.
حسابتون در راهکار های نوين رو 39600 تومان شارژ ميکنيد.
فروشتون آغاز ميشه و در پايان روز 40 هزار تومان موجودی در حساب زرين پال شما موجود هستش.
39600 هزار تومان حسابتون در راهکارهای نوين رو مجدد و برای فروش روز آينده شارژ ميکنيد.
در اين صورت موجودی حساب شما در زرين پال و در پايان روز اول فروش 400 تومان هستش. (شما تنها کارمزدی که پرداخت ميکنيد بابت اين 400 تومانی هستش که در زرين پال داريد و برای پولی که بابتش شارژ خريد کرديد هيچ کارمزدی پرداخت نکرديد. در واقع شما تنها بابت سودی که بدست مياريد کارمزد 2.5% پرداخت ميکنيد و بابت سرمايه درگردش چيزی از شما کسر نميشه.)
چون کارمزد در زرين پال در زمان درخواست واريز وجه به حساب بانکی محاسبه و کسر ميشه.
خوب یعنی اگر درخواست برداشت هر 40.000 تومان بدیم از کل موجودی 2.5% کارمزد میگیرید درسته؟
یعنی فرقی نداره از سود بدست آمده که 400 تومان هست درخواست واریز بدیم یا از کل موجودی که در حساب داریم درخواست واریز بدیم کلا 2.5% کارمزد هزینه واریز به حساب دارید؟
فقط شارژ پنل در سایت شارژ کارمزد نداره
بهر حال 2.5% میگیرید درست گفتم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
خوب یعنی اگر درخواست برداشت هر 40.000 تومان بدیم از کل موجودی 2.5% کارمزد میگیرید درسته؟
یعنی فرقی نداره از سود بدست آمده که 400 تومان هست درخواست واریز بدیم یا از کل موجودی که در حساب داریم درخواست واریز بدیم کلا 2.5% کارمزد هزینه واریز به حساب دارید؟
فقط شارژ پنل در سایت شارژ کارمزد نداره
بهر حال 2.5% میگیرید درست گفتم؟
بله برای تراکنش های خروجی 2.5% کارمزد کسر ميشه.
مزيتش اين هستش که شما برای خريد شارژ کارمزدی پرداخت نميکنيد.
در حقيقت شما تنها برای سود خودتون اين کارمزد رو پرداخت ميکنيد. نه برای سرمايه در گردش.
ضمن اينکه امکان فعالسازی درگاه های پرداخت سامان، پارسيان و پاسارگاد هم به صورت رايگان روی سيستم وجود داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
در حقيقت شما تنها برای سود خودتون اين کارمزد رو پرداخت ميکنيد. نه برای سرمايه در گردش.
ضمن اينکه امکان فعالسازی درگاه های پرداخت سامان، پارسيان و پاسارگاد هم به صورت رايگان روی سيستم وجود داره.
کاش پرداخت بانک ملت بود
اگه بود میخواستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranistar
کاش پرداخت بانک ملت بود
اگه بود میخواستم
بانک ملت مشکلات زيادی در تسويه حساب داره و به هيچ ترتيب روی اين اسکريپت توسط ما توسعه داده نخواهد شد.
-
اين هم يک نسخه نصب شده ديگه: خرید کارت شارژ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شرمنده اینقد رک میگم اما مفتش گرونه،الان سیستم های مشابه به صورت رایگان راه میندازن و خیلی آسون (فقط dns اونا رو ست میکنی رو دامین)
شارژ مستقیم + انواع شارژ (امضامو ببین)
سود هم از فروش 2% که صاف میرسه دستت،دیگه این کارا چیه ؟
از همه مهمتر کاربرا خیلی هاشون به بانک سرمایه یا بانک هایی که کلی تبلیغ میکنن اعتماد نمیکنن دیگه زرین پال که جای خود دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
شرمنده اینقد رک میگم اما مفتش گرونه،الان سیستم های مشابه به صورت رایگان راه میندازن و خیلی آسون (فقط dns اونا رو ست میکنی رو دامین)
شارژ مستقیم + انواع شارژ
سود هم از فروش 2% که صاف میرسه دستت،دیگه این کارا چیه ؟
از همه مهمتر کاربرا خیلی هاشون به بانک سرمایه یا بانک هایی که کلی تبلیغ میکنن اعتماد نمیکنن دیگه زرین پال که جای خود دارد.
شرمنده انقدر رک جواب رک گوئی شما رو ميدم.
1. احساس ميکنم هدف شما بيشتر تبليغ سايتتون بود که تو امضا بود :">
2. خوشحال ميشم بدونم اين سايت هائی که ميگيد اين سرويس رو رايگان ميدن کيا هستند ؟ ضمن اينکه اين نرم افزار هم رايگان هستش.
3. تو اين نرم افزار بر خلاف اون سايت هائی که شما ميگيد دستتون کاملا باز هستش و ميتونيد هر تغييری در ظاهر يا در برنامه رو به هر صورتی که مايل باشيد بديد. چيزی که تو سيستم هائی که شما ميگيد ممکن نيست. مثلا همين سايت شما تابلو هستش که از شرکت تهران اينترنت هستش و کلا همه جا اسم تهران اينترنت رو زده. به نظر من سايت شما بيشتر از اينکه به درد شما بخوره تبليغ سايت تهران اينترنت هستش :-&
4. مهمترين مزيت زرين پال اين هستش که 8000 پذيرنده زرين پال ترجيح ميدن از بقيه پذيرنده های زرين پال خريد کنن. اگر غير از اين بود زرين پال الان8000 پذيرنده و 80000 کاربر نداشت. ضمنا لازم ميدونم به استحضار شما برسونم شرکت سامان سيستم مجری زرين پال به عنوان يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هستش و ميتونيد نام اون رو در ليست زير مشاهده کنيد:
-
کد:
http://www.shaparak.com/ir/members/psp.asp
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شرمنده انقدر رک جواب رک گوئی شما رو ميدم.
1. احساس ميکنم هدف شما بيشتر تبليغ سايتتون بود که تو امضا بود :">
2. خوشحال ميشم بدونم اين سايت هائی که ميگيد اين سرويس رو رايگان ميدن کيا هستند ؟ ضمن اينکه اين نرم افزار هم رايگان هستش.
3. تو اين نرم افزار بر خلاف اون سايت هائی که شما ميگيد دستتون کاملا باز هستش و ميتونيد هر تغييری در ظاهر يا در برنامه رو به هر صورتی که مايل باشيد بديد. چيزی که تو سيستم هائی که شما ميگيد ممکن نيست. مثلا همين سايت شما تابلو هستش که از شرکت تهران اينترنت هستش و کلا همه جا اسم تهران اينترنت رو زده. به نظر من سايت شما بيشتر از اينکه به درد شما بخوره تبليغ سايت تهران اينترنت هستش :-&
4. مهمترين مزيت زرين پال اين هستش که 8000 پذيرنده زرين پال ترجيح ميدن از بقيه پذيرنده های زرين پال خريد کنن. اگر غير از اين بود زرين پال الان8000 پذيرنده و 80000 کاربر نداشت. ضمنا لازم ميدونم به استحضار شما برسونم شرکت سامان سيستم مجری زرين پال به عنوان يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هستش و ميتونيد نام اون رو در ليست زير مشاهده کنيد:
گلم اگه خوب نگاه کنی به نت (تو اکثر سایت های رنک بالا تبلیغ دارم) پس نیازی به یه تاپیک شما نیست،اوکی ؟
من از اینجا گرفتم تهران اینترنت و کل ه بحثم اینه که راهی که داری میری به ناکجا آباده،تمام این کارایی که میگی (تغیرات) خیلی راحت تو این سامانه انجام میشه و اونم کاملا رایگان هست و اگه دقت کنی تو گفتی تهران اینترنت،من گفتم سامانه های مشابه (که قاصدک و .....) بماند
پیوست:جدیدا سیستم اینا عوض شده و هر تغیری و کد html یا css بخاید میشه داد و کپی رایت یا قالب یا هر چیزی رو جا به جا کرد.
ایرانی هستید و انتقاد ناپذیر و شکر خدا همه متخصص،باشد که رستگار شوید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
گلم اگه خوب نگاه کنی به نت (تو اکثر سایت های رنک بالا تبلیغ دارم) پس نیازی به یه تاپیک شما نیست،اوکی ؟
پس لطفا پستتون رو حذف کنيد و اگر هم انتقادی داريد بريد تاپيک مجزا بزنيد.
چون اينطوری من و کاربران فکر ميکنيم شما به خاطر اينکه سايتتون فروش نداره و مشتری نداريد سعی ميکنيد تاپيک ديگران رو خراب کنيد :104:
نقل قول:
من از اینجا گرفتم
تهران اینترنت و کل ه بحثم اینه که راهی که داری میری به ناکجا آباده،تمام این کارایی که میگی (تغیرات) خیلی راحت تو این سامانه انجام میشه و اونم کاملا رایگان هست و اگه دقت کنی تو گفتی تهران اینترنت،من گفتم سامانه های مشابه (که قاصدک و .....) بماند
قرار شد بگيد از کجا ميشه يک سايت رايگان شارژ تاپ آپ بالا اورد ؟ من جواب اول رو به شما ميدم. راهکار های نوين. شما اگر جواب ديگه ای داريد بديد.
نقل قول:
پیوست:جدیدا سیستم اینا عوض شده و هر تغیری و کد html یا css بخاید میشه داد و کپی رایت یا قالب یا هر چیزی رو جا به جا کرد.
حتی اگر به کد html و css دسترسی داشته باشيد به سورس دسترسی نداريد. زمانی که به سورس دسترسی داشته باشيد يعنی ميتونيد مالک اصلی سايتتون باشيد و به کمک اين نرم افزار شما اين قابليت رو خواهيد داشت.
نقل قول:
ایرانی هستید و انتقاد ناپذیر و شکر خدا همه متخصص،باشد که رستگار شوید
شما هم ايرانی هستيد و سعی ميکنيد تاپيک بقيه ايرانی ها رو به خاطر اينکه مشتری جذب کنيد بهم بزنيد.
اينکه شما برای سايتتون سالانه 200 هزار تومان هزينه پرداخت ميکنيد و در نهايت نميتونيد 97 برابر اين مقدار شارژ بفروشيد تا بتونيد هزينه پرداخت شده رو از سود بدست بياريد مشکلی هستش که به اين تاپيک مربوط نيست. ميتونيد يک تاپيک مجزا باز کنيد و اين موضوع رو بيان کنيد. اما حق خراب کردن اين تاپيک رو نداريد. نداريد و نخواهيد داشت.
-
نقل قول:
بحثم اینه که راهی که داری میری به ناکجا آباده
چرا ؟ چون قراره دوستان به کمک اين نرم افزار وارد رقابتی با شما بشن راهشون ناکجا آباد هستش ؟
شما ازين راه سود خوبی ميبريد و نوش جانتون. اما اگر ديگران بخوان ازين راه سود کنن راهشون ناکجا آباد هستش ؟ >:)
نقل قول:
تو اکثر سایت های رنک بالا تبلیغ دارم
آدرس اين سايت ها رو بديد ما خوشحال ميشيم ببينيم تبليغات شما رو در اين سايت ها ؟ l-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
چرا ؟ چون قراره دوستان به کمک اين نرم افزار وارد رقابتی با شما بشن راهشون ناکجا آباد هستش ؟
شما ازين راه سود خوبی ميبريد و نوش جانتون. اما اگر ديگران بخوان ازين راه سود کنن راهشون ناکجا آباد هستش ؟ >:)
آدرس اين سايت ها رو بديد ما خوشحال ميشيم ببينيم تبليغات شما رو در اين سايت ها ؟ l-)
حاجی درگیری با خودت یا کلا سطح درک اینا مشکل داره ؟میگی سایت رایگان بده که تاپ آپ بالا بیاره من دارم میگم تهران اینترنت،یه میل میزنی و بدون هزینه و رایگان فقط 2 تا dns میدن و ست میکنی و تموم،چی میگی تو ؟خوبی؟این چنتاست ؟
شبکه تبلیغات میشناسی؟برو اونجا ببین کمپین روزانه من چقدره؟مشکل داری؟سیستم بدرد نمیخوره ؟درگیری ذهنی داری؟ این راش نیست برادر،غد بازی هم حدی داره نه اینقد شدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
l-)
عجب کند ذهنی هستی تو بابا،من دارم میگم هر کی میخاد وارد این بازار بشه به جا اسکریپت داغون تو برن یه dns ست کنن و تو عرض 1 ساعت سایتشون با قابلیت تاپ آپ و رایتل و هر کوفتی و کاملا رایگان راه بیفته،بعد تو میگی میترسم رقیب بیاد تو ؟
ما دعاتو کردیم حالا چقد بگیره دیگه دست من نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
حاجی درگیری با خودت یا کلا سطح درک اینا مشکل داره ؟میگی سایت رایگان بده که تاپ آپ بالا بیاره من دارم میگم تهران اینترنت،یه میل میزنی و بدون هزینه و رایگان فقط 2 تا dns میدن و ست میکنی و تموم،چی میگی تو ؟خوبی؟این چنتاست ؟
دوست عزيز اگر شما تو خونه يا تو کوچه يا هر جای ديگه ای درگيری داريد دليل نميشه ديگران رو به اين موضوع متهم کنيد.
ضمنا اگر در شمارش مشکل داريد باز هم دليل نميشه فکر کنيد ديگران در شمارش مشکل دارن.
ادبيات شما نشون ميده مقتضای سنی شما کمتر از سن قانونی هستش. از شما خواهش ميکنم ضمن حفظ ادب و شخصيت از بکار بردن الفاظ بدور از شان خودتون در اين محل عمومی خوددداری کنيد.
در مورد موضوعی که فرموديد رايگان سرويس ارائه ميدن ممنون. اما اگر ميخواين اين سرويس و روش کار اون رو معرفی کنيد پيشنهاد ميکنم يک تاپيک مجزا باز کنيد و نحوه کار رو توضيح بديد. اين تاپيک مربوط به سايت راهکارهای نوين و نرم افزار منتشر شده توسط اين سايت هستش و جائی برای تبليغ سايت شما و سايتی که ازش سرويس گرفتيد نيست.
نقل قول:
شبکه تبلیغات میشناسی؟برو اونجا ببین کمپین روزانه من چقدره؟
من که نميتونم ببينم کمپين روزانه شما چقدر هستش. شما يک مدرک ارائه بديد که روزانه چقدر تبليغ ميکنيد >:)
نقل قول:
مشکل داری؟سیستم بدرد نمیخوره ؟درگیری ذهنی داری؟ این راش نیست برادر،غد بازی هم حدی داره نه اینقد شدید
بازم از شما خواهش ميکنم اگر تو خونه يا کوچه به شما حرفی ميزنن تو اين محيط عمومی به کار نبريد. چون شائن اين محيط و کاربران حاضر در اون بالاتر از اين ادبيات هستش که شما بکار ميبريد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
دوست عزيز اگر شما تو خونه يا تو کوچه يا هر جای ديگه ای درگيری داريد دليل نميشه ديگران رو به اين موضوع متهم کنيد.
ضمنا اگر در شمارش مشکل داريد باز هم دليل نميشه فکر کنيد ديگران در شمارش مشکل دارن.
ادبيات شما نشون ميده مقتضای سنی شما کمتر از سن قانونی هستش. از شما خواهش ميکنم ضمن حفظ ادب و شخصيت از بکار بردن الفاظ بدور از شان خودتون در اين محل عمومی خوددداری کنيد.
در مورد موضوعی که فرموديد رايگان سرويس ارائه ميدن ممنون. اما اگر ميخواين اين سرويس و روش کار اون رو معرفی کنيد پيشنهاد ميکنم يک تاپيک مجزا باز کنيد و نحوه کار رو توضيح بديد. اين تاپيک مربوط به سايت راهکارهای نوين و نرم افزار منتشر شده توسط اين سايت هستش و جائی برای تبليغ سايت شما و سايتی که ازش سرويس گرفتيد نيست.
من که نميتونم ببينم کمپين روزانه شما چقدر هستش. شما يک مدرک ارائه بديد که روزانه چقدر تبليغ ميکنيد >:)
بازم از شما خواهش ميکنم اگر تو خونه يا کوچه به شما حرفی ميزنن تو اين محيط عمومی به کار نبريد. چون شائن اين محيط و کاربران حاضر در اون بالاتر از اين ادبيات هستش که شما بکار ميبريد.
ببین عزیزم من اگه الان بچه دار شده بودم احتمالا الان بچم هم سن تو بود،اگه پستامم ببینی میبینی طرز حرف زدنم این نیست اما جلو کسی که سطحش همینه باید اینجور حرف زد
من دارم راهنماییت میکنم که یه دستی به اسکریپتت بکشی (البته اونی که نوشته) بعد میای جوک تحویل میدی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
عجب کند ذهنی هستی تو بابا،من دارم میگم هر کی میخاد وارد این بازار بشه به جا اسکریپت داغون تو برن یه dns ست کنن و تو عرض 1 ساعت سایتشون با قابلیت تاپ آپ و رایتل و هر کوفتی و کاملا رایگان راه بیفته،بعد تو میگی میترسم رقیب بیاد تو ؟
اينکه شناخت شما از طراحی سايت و بالا اوردن سايت در حد ست کردن دی ان اس هستش دليل نميشه فکر کنيد اين روش بهترين هستش.
کاربران خودشون قدرت تشخيص دارن و ميتونن روش درست رو تشخيص بدن.
کسی که از برنامه نويسی شناخت داشته باشه ميدونه به کمک وبسرويس ميتونه چه قابليت هائی رو پياده سازی کنه.
و کسی که از برنامه نويسی شناخت داشته باشه ميتونه سورس اين نرم افزار رو باز کنه و ببينه درب و داغون هستش به قول شما يا تر و تميز.
بکار بردن واژه پررنگ شده در شائن بچه های اين انجمن نيست. باز هم از شما خواهش ميکنم در حد ادبيات اين انجمن و نه در حد ادبيات خونه و کوچه حرف بزنيد.
نقل قول:
ما دعاتو کردیم حالا چقد بگیره دیگه دست من نیست
دستتون درد نکنه. محتاج دعا هستيم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
ببین عزیزم من اگه الان بچه دار شده بودم احتمالا الان بچم هم سن تو بود،اگه پستامم ببینی میبینی طرز حرف زدنم این نیست اما جلو کسی که سطحش همینه باید اینجور حرف زد
خدا انشالا به شما هم يک پسر بده تا شائن شما بالا بره و صحبت کردن تو جمع رو ياد بگيريد. >:)
نقل قول:
من دارم راهنماییت میکنم که یه دستی به اسکریپتت بکشی (البته اونی که نوشته) بعد میای جوک تحویل میدی.
بهتره اين حرف رو يک نيروی فنی که حداقل از برنامه نويسی يک شناخت داره بزنه. شما اگر روزمه قوی ای در اين زمينه (برنامه نويسی) داريد ارائه بديد تا زمانی که در مورد اين نرم افزار صحبت ميکنيد کسی به حرف های شما نخنده :103:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
اينکه شناخت شما از طراحی سايت و بالا اوردن سايت در حد ست کردن دی ان اس هستش دليل نميشه فکر کنيد اين روش بهترين هستش.
کاربران خودشون قدرت تشخيص دارن و ميتونن روش درست رو تشخيص بدن.
کسی که از برنامه نويسی شناخت داشته باشه ميدونه به کمک وبسرويس ميتونه چه قابليت هائی رو پياده سازی کنه.
و کسی که از برنامه نويسی شناخت داشته باشه ميتونه سورس اين نرم افزار رو باز کنه و ببينه درب و داغون هستش به قول شما يا تر و تميز.
بکار بردن واژه پررنگ شده در شائن بچه های اين انجمن نيست. باز هم از شما خواهش ميکنم در حد ادبيات اين انجمن و نه در حد ادبيات خونه و کوچه حرف بزنيد.
دستتون درد نکنه. محتاج دعا هستيم.
چه پسره گلی واقعا حال کردم با این ادبت :53: میدونی اصن یه جورایی شرمندم کردی که گفتی هر کوفتی در شان بچهای این انجمن نیست :77:
انشاالله اسکریپتت بگیره و بتونی بازم از این قبیل اسکریپتا بدی بیرون تا مشکلات همه حل شه :-*
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
خدا انشالا به شما هم يک پسر بده تا شائن شما بالا بره و صحبت کردن تو جمع رو ياد بگيريد. >:)
بهتره اين حرف رو يک نيروی فنی که حداقل از برنامه نويسی يک شناخت داره بزنه. شما اگر روزمه قوی ای در اين زمينه (برنامه نويسی) داريد ارائه بديد تا زمانی که در مورد اين نرم افزار صحبت ميکنيد کسی به حرف های شما نخنده :103:
من رزومم رو به تو ارائه بدم ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! اگه ببینیش که نمیدونی از کدوم ور باید بگیریش =))
بیخیال برنامه نویس دیگه واسه شبی بسه،واقعا وقته تفریم پر شد.خوش باش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
چه پسره گلی واقعا حال کردم با این ادبت :53: میدونی اصن یه جورایی شرمندم کردی که گفتی هر کوفتی در شان بچهای این انجمن نیست :77:
انشاالله اسکریپتت بگیره و بتونی بازم از این قبیل اسکریپتا بدی بیرون تا مشکلات همه حل شه :-*
البته بيشتر از اين هم از شما انتظار نميرفت.
اسکريپت گرفته و شما ميتونيد از تعداد دانلود شدن اون متوجه اين موضوع بشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
من رزومم رو به تو ارائه بدم ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! اگه ببینیش که نمیدونی از کدوم ور باید بگیریش =))
بیخیال برنامه نویس دیگه واسه شبی بسه،واقعا وقته تفریم پر شد.خوش باش
بهتر بود به جای سفسته و فرافکی چيزی که در چنته داشتيد رو روو ميکرديد. هر چند که بنده اطمينان دارم شما تو زندگيتون کلا 10 خط کد هم برنامه نويسی نکرديد >:) چون اگر اينکار رو کرده بوديد الان ميتونستيد از خودتون دفاع کنيد.
به هر حال پيشنهاد ميکنم در اموری که تخصص نداريد دخالت نکنيد چون نتيجه اون چيزی نيست جز مشخص شدن ماهيت و طرز فکر شما برای ديگران. از قديم گفتن: تا مرد سخن نگفته باشد - عیب هنرش نهفته باش
-
نقل قول:
واقعا وقته تفریم پر شد.خوش باش
مرسی ازينکه با اسپم های بی محتواتون تاپيک اين نرم افزار رو بالا نگه داشتيد. >:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
مرسی ازينکه با اسپم های بی محتواتون تاپيک اين نرم افزار رو بالا نگه داشتيد. >:)
یه چیز دیگه هم میگن،بهتر است دهان خود را ببندیم و ابله به نظر برسیم تا آن را باز کنیم و همه شک و تردید ها رو از بین ببریم (انو خوب آویزون گوش ت کن)
آمار هم از پیغام خصوصی های به من و سوال راجب سامانه میشه
دیگه واقعا وقت حرف زدن با تو رو ندارم (انو گفتم که نیای یه پست بدی و ذوق مرگ بری و فک کنی جواب دادی باز (اینو از سطح افکارت گفتم))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
یه چیز دیگه هم میگن،بهتر است دهان خود را ببندیم و ابله به نظر برسیم تا آن را باز کنیم و همه شک و تردید ها رو از بین ببریم (انو خوب آویزون گوش ت کن)
خوب بود اگر اين موضوع رو آويزه گوش خودتون کرده بوديد و از ابتدا تو يک جمعی که همه دارن در مورد يک نرم افزار و قابليت های اون حرف ميزنن در مورد dns و هاست و اين موارد صحبت نميکرديد. :-& اينطور هنرتون نمايان نميد.
نقل قول:
آمار هم از پیغام خصوصی های به من و سوال راجب سامانه میشه
خوب بهتون تبريک ميگم که تونستيد با پريدن تو تاپيک ديگران دو تا مشتری برای کار خودتون جذب کنيد. هر زمان تعداد پيام های خصوصی رسيده به شما از تعداد دانلود اين نرم افزار و تعداد بارهایی که اين پست توسط کاربران مشاهده شده رسيد اونوقت نشون ميده در س ر ق ت کاربران از تاپيک ديگر موفق بوديد >:)
نقل قول:
دیگه واقعا وقت حرف زدن با تو رو ندارم (انو گفتم که نیای یه پست بدی و ذوق مرگ بری و فک کنی جواب دادی باز (اینو از سطح افکارت گفتم))
بنده به شخصه از ابتدا وقت حرف زدن با شما رو نداشتم و قطعا اگر تو اين تاپيک نپريده بوديد وسط کاری به کارتون نداشتم. واقعا اگر تو اين تاپيک دخالت کودکانه نميکرديد کسی کاری به کار شما نداشت. به هر حال از ابتدا پيشنهاد کردم کارتون رو در يک تاپيک مجزا دنبال کنيد و بی دليل سعی نکنيد از تاپيک ديگران برای کار خودتون کاربر ب د ز د ی د
-
به اطلاع دوستان برسونيم يکی ديگه از دوستان هم سامانه رو نصب کردن و سايتشون فعال هستش:
http://www.2ee.ir
-
خرید کارت شارژ
اين هم نمونه ديگه
-
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااه :62:
اين چ وضعشه بابا ؟
چرا ياد نميگيريم تو تاپيك هاي ديگران اسپم نكنيم ؟
اصلا كاربرا خودشون مگه عقل و شعور ندارن ؟
خودشون ميدونن چي بهتره چي بدتر
هركاري صلاح بدونن ميكنن
من شخصا خيلي حال كردم با اين سامانه
چون از اين به بعد ميتونم از زرين پال هم شارژ بخرم و ديگه نياز به واسطه ندارم
الانم دارم اين سيستم رو رو سايتم نصب ميكنم . فعلا قصد استفاده ندارم اما به زودي استفاده ميكنم
خلاصه جاي اين همه دعوا بزاريد كاربرا قضاوت كنند
يا حق
-
متاسفانه بعضی از دوستان وقتی ميبينن ممکنه رقيب هاشون بيشتر بشن به جای اوردن ايده نو تو کارشون، شروع به فحاشی و توهين ميکنن. L-)
-
از حسادتشون هست
سامان سیستم را اونایی که واقعا توی نت هستن الان خوب میشناسن
همیشه ایده های شما واقعا نو و جالب بوده
-
چند سالي هست كه با سامان سيستم كار مي كنم.
از نظر كار و تعهد واقعا جاي تشكر دارن .
و اميدوارم اين اسكريپت هم موفقيت داشته باشه.
و يقينا هر كس توي اينترنت فعال باشه يكي از خدمات سامان سيستم رو مي شناسه .
-
سلام خسته نباشید من متوجه یه قسمت نشدم یعنی مبلغ مورد نظر رو به حساب راهکارهای نوين میریزیم بعد چطوری مثلا برای کارت شارژ باید مبالغ رو تعیین کرد؟؟؟یعنی شاید فقط بخوام شارژ 1000 ایرانسل داشته باشم بعد باید چیکار کرد؟؟؟برای اتصال به درگاه های بانکی فقط باید اون تیک فعال شود رو زد؟؟؟ و کاری دیگه نداره؟؟؟این کارت های شارژ قیمتش به صورت عمده برای ما حساب میشه؟؟؟و میشه بگید که قیمت عمدش چقدر هست؟؟؟ و نمیشه که شارژ خودکار نداشته باشه و فقط شماره رمز ارسال بشه روی تلفن؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید( ببخشید که خیلی سوال بود) با سپاس.منتظر پاسخ شما هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_haftom
سلام خسته نباشید من متوجه یه قسمت نشدم یعنی مبلغ مورد نظر رو به حساب راهکارهای نوين میریزیم بعد چطوری مثلا برای کارت شارژ باید مبالغ رو تعیین کرد؟؟؟یعنی شاید فقط بخوام شارژ 1000 ایرانسل داشته باشم بعد باید چیکار کرد؟؟؟برای اتصال به درگاه های بانکی فقط باید اون تیک فعال شود رو زد؟؟؟ و کاری دیگه نداره؟؟؟این کارت های شارژ قیمتش به صورت عمده برای ما حساب میشه؟؟؟و میشه بگید که قیمت عمدش چقدر هست؟؟؟ و نمیشه که شارژ خودکار نداشته باشه و فقط شماره رمز ارسال بشه روی تلفن؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید( ببخشید که خیلی سوال بود) با سپاس.منتظر پاسخ شما هستم.
فعلا فقط شارژ خودکار هست. اما بزودی شارژ بصورت پين هم راه اندازی ميکنيم.
البته اپراتور تامين کننده فعلی ما مشکلات زيادی داره و به خاطر همين در حال تغيير اپراتور هستم.
حساب شما در راهکارهای نوين بايد هميشه شارژ باشه. برای گرفتن درگاه از هر بانکی (بجز ملت) + زرين پال ميتونيد اقدام کنيد.
پورسانت ها هم مطابق جدول تعرفه و بر اساس گردش 3 ماهه محاسبه ميشه.
-
پس یعنی درگاه پرداخت به جز زرین پال رو خودمون باید کاراش رو انجام بدیم؟؟دیگه؟؟کاری با شما نداره دیگه؟؟؟ درسته؟
-
حتی زرين پال رو هم خودتون بايد بگيريد از زرين پال و تو اين نرم افزار ست کنيد.
انشالا با راه اندازی درگاه مستقيم زرين پال (که بزودی قرار هست برای کاربران طلائی راه اندازی بشه) ميشه فروش رو به خوبی شروع کرد.
-
ممنون. و یه سوال دیگه امکان استفاده جدا از این اسکریپت هست؟؟؟ که دیگه احتیاجی به گرفتن کد تبادل و اینا نباشه؟؟؟ میشه اینجوری هم ازش استفاده کرد؟؟؟ممنون میشم این رو هم پاسخ بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_haftom
ممنون. و یه سوال دیگه امکان استفاده جدا از این اسکریپت هست؟؟؟ که دیگه احتیاجی به گرفتن کد تبادل و اینا نباشه؟؟؟ میشه اینجوری هم ازش استفاده کرد؟؟؟ممنون میشم این رو هم پاسخ بدین
خوب بعد چطوری موبايل رو شارژ کنه ؟
برای شارژ موبايل بايد به يک وبسرويسی متصل بشيد که اين وبسرويس رو راهکارهای نوين تامين کرده.