برای ثبت نام و اطلاع بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید در حال حاظر فقط به اشخاص حقوقی وی پی ان داده می شودwww.***.ir
مراجعه کنید
آبا اینترنت ملی می شود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
برای ثبت نام و اطلاع بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید در حال حاظر فقط به اشخاص حقوقی وی پی ان داده می شودwww.***.ir
مراجعه کنید
آبا اینترنت ملی می شود؟
به شخص حقیقی و خصوصی نمیدن پس بیخیال
چرا که نه :)
مثل همین چیز پی ان رایج عمل نمیکنه مثلا فی3 بوک رو باز نخواهد کرد !
هون وی/ پی / ان هست که شرکت شاتل میده که معلوم هست به چه دردی می خوره .ptp
یکی از دوست های همکار بنده گرفتند گفتند تمام سایت های ***** رو بدون مشکل باز میکنه
اهم از فیس و یوتیوب و..
به اسم دامنه اش توجه کردید
این دامنه مجاز نیست که ثبت شه...
nic.ir و ببینید....
اینترنت ملی که از حیلی وقت پیش بحثش هست و الان هم این در راستای پروژه اینترنت ملی هستش
مطمئن هستید؟
پس چرا *****ینگ رو کلا ور نمی دارن؟
برای مدیریت اکانت ها از چه سیستمی استفاده می کنند؟
عجب ...
نون بعضی ها آجر شد !
دقت کنید : کار صنعت پر سود چیز پی ان ها تعطیل میشه >>> وی پی اس فروش های عزیز هم که خاک سیا می شینن !
چقدر ظریف دارن کار می کنن یه کار کردن همه برا هاستینگ مجبور بشن بیان داخل ایران میزبانی سایت هاشون رو
الانم که ...
خسته شدیییییییییییییییمممممممم مممممممم به خدا اینا دارن به کحا میرن تا چند وفت دیگه تمام اطلاعات رو میگیرن و بفیه رو قطع میکنن.عجب .................................
کسی پیشنهادی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/.از این به بعد هرکی یه وی پی اس باید داشته باشه
پاش برسه پورت 3389 رو هم ثبت نامی میکنن........................................ ............که به وی پی اس هم وصل نشین.
خب یه دفعه اینترنت رو حذف کنید خیالتون راحت بشششششششششششششششششههههههه هههههههههه
دوستان نظری ندارندددددددددددددددددددد دد؟
این وی پی ان- ها رو با چه قیمتی می فروشن؟
کسی که میگره از این ها باید مریض باشه که این کارو می کنه!!!!
برای اظهار وجودبهتر بود که این مطلب و پست می کردی؟ :71:
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد):71:
اگر من به دنبال ارسال 100 پست بودم بودم نمی ومدم اینجا تاپیک بزنم می رفتم یه بخش دیگه مثل تاپیک مربوط به مسائلاکانتینگ و تاپیک و چند صفحه شرو ور اپ می کردم..
خدا رو شکر اینجا مدیر و مسئول داره مگرنه چی می شد...
همچین مانیتورتون میکنن که حد نداره!
وصل شدن به این چیز پی ان همانا و به فا* رفتن همانا!
از ما گفتن بود!
یعنی دیگه قندشکن ها از کار میفتند؟
وی پی اس ها چی؟
شرایط
- این ثبت نام صرفا برای ارتباط بین داخل و خارج از کشور می باشد و شامل *** های داخلی نمی باشد؛
- این *** جهت دور زدن *****ینگ نیست و در صورت استفاده برای این منظور، سوء استفاده محسوب شده و پیگرد قانونی خواهد داشت. متقاضیان برای گذر از *****ینگ می بایست با کمیته مصادیق مذاکره داشته باشند.
- در حال حاضر، این پیش ثبت نام تنها برای متقاضیان حقوقی اعم از سازمان ها، موسسات، دانشگاه ها، نمایندگی های خارجی و شرکت ها صورت می پذیرد.
- با توجه به اینکه ارتباطات بعدی با متقاضیان از طریق پست الکترونیک و پیام کوتاه خواهد بود، مسئولیت عدم تکمیل صحیح این موارد بر عهده متقاضی خواهد بود.
- پس از تکمیل مراحل پیش ثبت نام و دریافت کد رهگیری، لازم است تا مدارک خواسته شده به آدرس دبیرخانه ارسال گردد و چنانچه تا دو هفته این امر صورت نگیرد، پیش ثبت نام صورت گرفته ملغی خواهد شد.
ببخشید اینو میگم یعنی وی /پی /ان ها الان یا پرو/کسی که الان استفاده می کنیم خیلی امن هست ؟
پرو/کسی که تکلیفش با یه پورت باز تکلیفش مشخص هست .
وی /پی /ان هم با قرار دادن سرور بین دو سرور قشنگ دارن ماتیتور می کنن ،که با کند شدن اینترنت این کار به نحوه احسن انجام میشه .
نشون میده اصلاً مانیتور نمیکنند...:71:نقل قول:
در صورت استفاده برای این منظور، سوء استفاده محسوب شده و پیگرد قانونی خواهد
عزیز کار اصلی این وی چی ان را میشه توضیح بدین؟