سلام دوستان
ببخشید من ریسلر هاست لینوکس گرفتم بعد در قسمت سرور whmcs مشخصات رو وارد کردم ولی نمیدونم چرا بصورت خودکار پس از پرداخت وجه هاست نمیسازه و میاد تو قسمت پندینگ و هر کاری میکنم از قسمت پندینگ accept نمیشه
مشکل از کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
ببخشید من ریسلر هاست لینوکس گرفتم بعد در قسمت سرور whmcs مشخصات رو وارد کردم ولی نمیدونم چرا بصورت خودکار پس از پرداخت وجه هاست نمیسازه و میاد تو قسمت پندینگ و هر کاری میکنم از قسمت پندینگ accept نمیشه
مشکل از کجاست؟
از whmcs نال شده استفاده می کنید؟
سلام
من از نسخه 5.1.2 لایسنس دار استفاده می کنم. مشخصات سرور را وارد کردم. پس از اینکه کاربر هزینه را پرداخت می کند ، در پنلش و پنل ادمین ، نام کاربری و کلمه عبور میاد ولی در whm اکانتش ساخته نمیشه! در پنل ادمین قسمت محصولات/خدمات قسمت افزونه ها گزینه cpanel انتخاب کردم و گروه سرور را هم انتخاب کردم و WHM package name را هم Test نوشتم و بفیه گزینه ها را خای گذاشتم و در کادر آخر گزینه دوم یعنی "ساخت خودکار و تحويل بعد از سفارش" را انتخاب کردم و در پنل WHM هم یک بسته با نام Test ساختم.
مشکل از چیه؟ باید چه کار کنم؟
سرور اد شده؟
با سلام
موقع ادد کردن سرور access hash code را وارد کرده اید؟
لاگ whmcs را چک کنید ببینید چه اروری می دهد.
از باز بودن پورت های 2086 و 2087 روی هاست خود اطمینان حاصل کنید
موفق باشید
در صورت تمایل دسترسی را پ خ کنید براتون چک کنم
سلام
تمام اینکارهایی که در این لینک هست را انجام بدهید:
CPanel/WHM - WHMCS Documentation
موفق باشید
پسورد را حذف کردم و Hash را گذاشتم و پرداخت را انجام دادم باز هم اکانت ساخته نشد! فاکتور تایید میشه که پرداخت شده اما اکانت در WHM ساخته نمیشه. در پنل کاربر هم سفارش غیر فعال است و باید از WHMCS تاییدش کنم. یک ایمیل هم برام فرستاده میشه که :
سرویس مورد نظر کاربر زیر پس از پرداخت با موفقیت ایجاد نشده است.
شناسه کاربر : 65
شناسه سرویس : 84
محصول : بسته تست
خطا : An unknown error occured
سلام منو ادد کنید راهنماییتون میکنتم
ramin.alidoost@ymail.com
کسی میدونه مشکل از چیه؟ باید چه کار کنم؟