-
7 فایل پیوست
فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی | اول تست کنید بعد پرداخت کنید
سلام به همه عزیزان
بعد از ارائه آفرهای هتزنر آلمان و ایکس ال هاست آمریکا تصمیم گرفتیم از دیتاسنتر کولوکراسینگ آمریکا هم آفری ارائه کنیم
سرورهای آمریکا کولو شده اند و دارای پورت اختصاصی 1گیگابیت میباشد و همه قطعات نو هستند و بسیار با کیفیت و پایدار میباشد
چند عکس از تست پورت این سرور (توجه داشته باشید که لینکهای دانلود داخلی نیستند و از چند سرور مختلف میباشد و همچنین تعداد زیادی وی پی اس هم اکنون روی این سرور فعال هست ! )
آپدیت تاپیک 12 آبان 1392 : سرور جدید از آلمان تهیه شد
================================================== ============
تست پورت سرور آمریکا:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-test5-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-test1-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-test2-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-test3-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-test4-png
مشخصات سرور1 آمریکا بصورت زیر است :
cpu : Xeon E3 1230v2
ram : 32G DDR3
hard : 4*2T
port : 1G dedicate
vmware ESXi 5.1
uptime : 99.99%
منابع سرور 1:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...F-untitled-png
مشخصات سرور2 آمریکا بصورت زیر است :
cpu : intel dual xeon E5 2420 24 core
ram : 96G
hard : 6*1T WD black sata3
port : 1Gb dedicate
منابع سرور2 :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-offer-png
مشخصات سرورهای آلمان :
cpu : Intel® Core™ i7-3770
ram : 32G DDR3
hard : 2*3T raid0
port : 1Gb
vmware ESXi 5.1
وی پی اس های نیمه مدیریت شده زیر با منابع کاملا اختصاصی قابل ارائه است :
اول تست کنید بعد پرداخت کنید
===========================
پلان های ویژه ( فروش محدود فقط از آمریکا )
رم : 512
هارد : 20 گیگ
سی پی یو : 2core
قدرت پردازش : 1000 مگاهرتز
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
مکان آمریکا
موجودی 2 عدد
ماهیانه 20 هزار تومان
رم : 1024
پورت 1 گیگابیت
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
مکان آمریکا
موجودی 0 عدد
ماهیانه 25 هزار تومان
رم : 2048
هارد : 20 گیگابایت
پورت 1 گیگابیت
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
مکان آمریکا
موجودی 4 عدد
ماهیانه 40 هزار تومان
پلان های معمولی (از آلمان و آمریکا)
رم : 256
پورت 1 گیگابیت
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
مکان آمریکا
ماهیانه 18 هزار تومان
رم : 512
هارد : 30 گیگ
قدرت پردازش : 1500 مگاهرتز
پورت 1 گیگابیت
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
مکان آمریکا
ماهیانه 24 هزار تومان
رم : 1024
هارد : 50 گیگ
قدرت پردازش : 2000 مگاهرتز
پورت 1 گیگابیت
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
مکان آمریکا و آلمان
ماهیانه 33 هزار تومان
رم : 2048
هارد : 70 گیگابایت
قدرت پردازش : 2500 مگاهرتز
پورت 1 گیگابیت
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
مکان آمریکا و آلمان
ماهیانه 45 هزار تومان
این پلان ها مخصوص طرفداران کیفیت که دنبال سرویس پایدار و بدون دردسر هستند ، مناسب هست!
وی پی اس های ویندوز فوق بصورت نیمه مدیریت شده تحویل داده میشود و نرم افزارهای chrome و idm و winrar و آنتی ویروس و ... روی آن نصب است !
کلا مدیریت وی پی اس ها بر عهده مشتری خواهد بود ولی روی سرورهای ویندوز بسیاری از پورتها را بسته ایم و بعضی از تنظیمات امنیتی را روی آن انجام داده ایم و در صورت رعایت نکاتی که عرض میشود مشکلی از بابت ابیوز نخواهد بود
روی سرورهای لینوکس کانفیگ های اسکوئید و ... رایگان انجام مشود !
همه وی پی اس ها دارای پنل ریبوت میباشد
نصب مجدد سیستم عامل 2 بار در ماه رایگان است
درصورت وجود مشکل و عدم رضایت مشتری با ذکر دلیل وجه آن برگشت داده میشود
تا حالا ابیوز نداشتیم ولی اگرکاری کنید که ابیوز بیاد مبلغ 10 هزار تومان جریمه خواهید شد !
کانفیگ های مد نظر شما همه انجام میشود
اگر کانفیگ مخصوصی مدنظر شماست قبل از خرید حتما با ما هماهنگ کنید
پشتیبانی از طریق سایت و تیکت و یاهو و تلفن 24 ساعته میباشد
آی پی برای تست پینگ : پ خ بدهید
موارد اضافه :
هر 1گیگ رم اضافه 15 هزار تومان
هر گیگاهرتز سی پی یو اضافه 12 هزار تومان
هر 10 گیگابایت هارد اضافه 2 هزار تومان
هر آی پی اضافه ماهیانه 5 هزار تومان
قبل از خرید با ما هماهنگ کنید
site : abarserver.net
yahoo id : abarserver2009
tel : 0935 597 1 597
-
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fars2
ایشون کاملا تایید میشن من 3تا سرور ازشون دارم
پشتیبانی خیلی خوبه اخلاق 20 20
سرعت سرور ها عالیه من که راضی هستم
سلام ممنون از شما انشالا بتونیم همیشه راضی نگه داریمتون
موفق باشید
-
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی و پهنای باند نامحدود | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند
پهنای باند همه سرویس ها نامحدود شد !
-
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا با پورت 1 اختصاصی و پهنای باند نامحدود | مخصوص کسانی که از ابیوز خسته شده اند و سرور با پشتیبانی میخواهند
از نظر اخلاقی فرد درستی هستند.
از نظر پشتیبانی هم خوب هست تا به حال.
از نظر کیفی سرویس ها هم که حرف نداره اما خوب پینگ یه خورده از اویل بهمن ماه افت کرده سرعتش...
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
از نظر اخلاقی فرد درستی هستند.
از نظر پشتیبانی هم خوب هست تا به حال.
از نظر کیفی سرویس ها هم که حرف نداره اما خوب پینگ یه خورده از اویل بهمن ماه افت کرده سرعتش...
سلام
ممنون از نظر شما ، خوشحالم که راضی هستید
پینگ سرور از روز اول برای بنده هیچ رقی نکرده به عکسی که ضمیمه کردم توجه کنید
این تست برای چند دقیقه پیش هست
فایل پیوست 11288
-
1سرور ازشون گرفتم 15 دقیقه ای تحویل دادند نرم افزار های خوبی هم برام نصب کرده بودند
اخلاق بسیار خوبی دارند و با صبر به همه سوالهای من جواب دادند
پورت سرور هم واقعا عالیه و ریموت هم خیلی روان هست
فکر نمیکردم اینجا بتونم همچین سرویسی با این قیمت و کیفیت تهیه کنم
از اقای طحان سپاسگزارم و امیدورام در اینده هم به همین صورت پشتیبانی کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damin
1سرور ازشون گرفتم 15 دقیقه ای تحویل دادند نرم افزار های خوبی هم برام نصب کرده بودند
اخلاق بسیار خوبی دارند و با صبر به همه سوالهای من جواب دادند
پورت سرور هم واقعا عالیه و ریموت هم خیلی روان هست
فکر نمیکردم اینجا بتونم همچین سرویسی با این قیمت و کیفیت تهیه کنم
از اقای طحان سپاسگزارم و امیدورام در اینده هم به همین صورت پشتیبانی کنند
خیلی ممنون دوستم
خوشحالم که شماهم به جمع مشتریان ما پیوستید
تا حالا به همین صورت بوده انشالا که تا آخرم بتونیم راضی نگهتون داریم
موفق باشید
-
با توجه به درخواست زیاد رم 256 به سرویس های قابل ارائه در صفحه اول اضافه گردید
-
1 فایل پیوست
تست پورت با 18 وی پی اس فعال :d
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-test5-png
فروش همچنان ادامه داره
-
یک سرور مجازی از ایشون تهیه شد، با سیستم عامل دلخواه (اوبونتو). هم پینگ عالیه هم خود سرور هم خودشون بسیار خوش برخورد.
امیدوارم نه فقط این هاستینگ، بلکه همه هاستینگ هایی که واسه مشتری ها و کارشون ارزش قائل هستند همیشه پایدار باشند. :67:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xerox
یک سرور مجازی از ایشون تهیه شد، با سیستم عامل دلخواه (اوبونتو). هم پینگ عالیه هم خود سرور هم خودشون بسیار خوش برخورد.
امیدوارم نه فقط این هاستینگ، بلکه همه هاستینگ هایی که واسه مشتری ها و کارشون ارزش قائل هستند همیشه پایدار باشند. :67:
ممنون خوشحالم که راضی هستید
انشالا شماهم همیشه موفق باشید
-
همینک یک عدد ۵۱۲ تحویل گرفته شد به طور فوری کارشون خیلی درسته =d>
-
کانفیگ برای هک مک ماهواره ای هم میکنید
سرور میکروتیک میخوام برای هک مک ماهواره ی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
همینک یک عدد ۵۱۲ تحویل گرفته شد به طور فوری کارشون خیلی درسته =d>
سلام
ممنون از نظرتون
خوشحالم که راضی هستید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ailll
کانفیگ برای هک مک ماهواره ای هم میکنید
سرور میکروتیک میخوام برای هک مک ماهواره ی
سلام
بله نمیدونم جواب میده یا نه
میخواید بدم اول تست کنید
-
سلام:
من اگر سرور رو خریدم میتونم روی اون سایت راه اندازی کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargah
سلام:
من اگر سرور رو خریدم میتونم روی اون سایت راه اندازی کنم؟
سلام بله میتونید یه ویندوز سرور 2008 بگیرید و ومپ سرور روی آن نصب کنید و سایتتون رو رووش قرار بدید
-
سلام ..
امکان نصب رپیدلیچ وجود نداره ؟؟
-
سلام رپیدلیچ منابع زیادی روی سرور مصرف میکنه
در صورتی که باعث فشار به سخت افزار نشه مشکلی نیست
با ومپ سرور میتونید راه اندازی کنید
-
من دوتا سرور ازشون گرفتم
پشتیبانی عالیه ، فراتر از انتظاره
سرورها روان و قوی هستند
سرعت ها همونطوریه که گفته شده
ریموت با سرعته خوبیه
و مهم تر ازهمه اینکه واقعاً شخص با سوادی هستند ایشون من پیشنهاد می کنم اگر می خواید سرور پرسرعت و بدون دردسر با پشتیبانی عالی داشته باشید
حتماً از ایشون تهیه کنید
الیته قیمت هاشون هم مناسبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
من دوتا سرور ازشون گرفتم
پشتیبانی عالیه ، فراتر از انتظاره
سرورها روان و قوی هستند
سرعت ها همونطوریه که گفته شده
ریموت با سرعته خوبیه
و مهم تر ازهمه اینکه واقعاً شخص با سوادی هستند ایشون من پیشنهاد می کنم اگر می خواید سرور پرسرعت و بدون دردسر با پشتیبانی عالی داشته باشید
حتماً از ایشون تهیه کنید
الیته قیمت هاشون هم مناسبه
ممنون مهندس شما به ما لطف دارید ،کاری بیشتر از انجام وظیفه انجام ندادم
خوشحالم که راضی هستید
موفق باشید
-
-
1عدد رم 1 تحویل داده شد
از دوستانی که از ما وی پی اس تهیه کرده اند خواهشمندم نظرشون رو همین تاپیک عنوان کنن
-
2عدد وی پی اس دیگر تحویل داده شد
فروش همچنان ادامه داره
-
یه سرور تحویل گرفتیم ازشون خیلی سریع کمتر از 20 دقیقه با نرم افزار های مورد نیازمون تحویل دادن دمشون گرم.
از نظر سرعت و پشتیبانی هم عالیه حتی خودشون ازم درمورد کیفیت و اینکه مشکلی دارم یا نه جویا شدن .
مرسی از هر لحاظ عالی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
www.mykorea.in
یه سرور تحویل گرفتیم ازشون خیلی سریع کمتر از 20 دقیقه با نرم افزار های مورد نیازمون تحویل دادن دمشون گرم.
از نظر سرعت و پشتیبانی هم عالیه حتی خودشون ازم درمورد کیفیت و اینکه مشکلی دارم یا نه جویا شدن .
مرسی از هر لحاظ عالی
سلام
خوشحال هستم که رضایتتون جلب شده ، ممنون بابت نظرتون:53:
موفق باشید
-
1عدد وی پی اس رم 1 لینوکس تحویل داده شد
دوستانی که وی پی اس از ما گرفته اند همین تاپیک نظرشون رو بگن
فروش همچنان ادامه داره
-
آقای طحان 100% تایید میشن
1سرور ازشون گرفتم 10 دقیقه ای تحویل دادند نرم افزار ها کامل بر روی سرور نصب هستش
ایشون اخلاق بسیار خوبی دارند و با صبر به همه سوالها جواب دادند
پورت سرور هم واقعا عالیه
قیمت سرویسها مناسب هستش
جناب اقای طحان از شما سپاسگزارم و امیدورام در اینده هم به همین صورت پشتیبانی کنید=d>
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza2810
آقای طحان 100% تایید میشن
1سرور ازشون گرفتم 10 دقیقه ای تحویل دادند نرم افزار ها کامل بر روی سرور نصب هستش
ایشون اخلاق بسیار خوبی دارند و با صبر به همه سوالها جواب دادند
پورت سرور هم واقعا عالیه
قیمت سرویسها مناسب هستش
جناب اقای طحان از شما سپاسگزارم و امیدورام در اینده هم به همین صورت پشتیبانی کنید=d>
سلام
خوشحالم که نظرتون جلب شده ، کاری بیشتر از انجام وظیفه انجام ندادم
موفق باشید
-
-
سلام، من این سرویس رو میخوام و جای دیگه داره سرویسم تموم میشه و عجله دارم.
ویندوز 2003 میخوام.
و از این سرورهایی که همه پورتهاشون بسته است نمی خوام. البته قصد استفاده Spam و .... ندارم. فقط میخوام ******م سالم باشه.
هارد : 15 گیگ
سی پی یو : 1core
پورت 1 گیگابیت
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
ماهیانه 18 هزار تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
سلام، من این سرویس رو میخوام و جای دیگه داره سرویسم تموم میشه و عجله دارم.
ویندوز 2003 میخوام.
و از این سرورهایی که همه پورتهاشون بسته است نمی خوام. البته قصد استفاده Spam و .... ندارم. فقط میخوام ******م سالم باشه.
هارد : 15 گیگ
سی پی یو : 1core
پورت 1 گیگابیت
سیستم عامل به دلخواه
پنل ریبوت دارد
همراه با کانفیگ رایگان
ماهیانه 18 هزار تومان
سلام بله موجود هست
در سایت سفارش دهید براتون سریعا آماده میکنم
-
سلام
من یه سرور میخوام که به صورت شخصی روش تورنت بزنم و دانلود کنم
مشکلی هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BiG M
سلام
من یه سرور میخوام که به صورت شخصی روش تورنت بزنم و دانلود کنم
مشکلی هست ؟
سلام بله تورنت نقض قانون کپی رایت آمریکا هست و کل دیتاسنترهای آمریکا با تورنت مشکل دارند و سریعا ابیوز میاد
-
1عدد وی پی اس دیگر تحویل داده شد !
دوستان آی پی خالی نداریم فعلا سفارش ندهید تا آی پی جدید بگیریم
با تشکر از همه دوستان
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzadwow
آپی برای تست میدین؟
سلام
متاسفانه آی پی خالی نداریم
انشاالله فردا بدستمون میرسه و فروش رو ادامه میدیم
برای پینگ اگرلازم دارید در صفحه اول گزاشتم
-
-
یک عدد وی پی اس 512 ویندوز بصورت فورس ماژور تحویل داده شد !
دوستان تا ساعت 1 بامداد نمیتونم انلاین بشم
برای خرید تماس بگیرید
ممنون
-
دوستان ایشون یه مشکلی براشون پیش اومده و کلا نه ایشون و نه همکاراشون امروز پاسخگو نیستن و به بنده گفتن که اینجا از طرفشون بگم:کلا امروز هیچ کس سفارش نده+از تمامی کاربران خواهش می شود امروز تماس نگیرند
با تشکر