[آموزش VMWARE ESXi][فارسی+ویدئو] نیم درس متفرقه/آموزش اضافه کردن هارد دیسک از datastore دیگر به سرور مجازی
گاهی اوقات دیده می شه که بعضی از دوستان در ادد کردن هارد از دیتاستور به غیر از دیتاستوری که سرور مجازی بر روی آن راه اندازی گردیده است مشکل دارند امروز که تاپیک دوست خوبمون آقا مجید رو دیدم ( http://www.webhostingtalk.ir/f65/70954/ ) تصمیم گرفتم آموزش تصویری ادد کردن هارد به سرور مجازی از دیتاستور یا همون هارد دیسکی که سرور مجازی بر روی آن راه اندازی نشده است رو قرار بدهم که امیدوارم مفید باشه
لینک دانلود آموزش به صورت تصویری به همراه توضیحات : http://urly.ir/howtoaddhddanotherdatastore
حجم فیلم 700 کیلوبایت
پاسخ : [آموزش VMWARE ESXi][فارسی+ویدئو] نیم درس متفرقه/آموزش اضافه کردن هارد دیسک از datastore دیگر به سرور مجازی
واقعا ممنون که بدون هیچ انتظاری وقت میزارید و اینجور اموزشا رو میزارید انشالا که هرجا هستید موفق باشید:53:
پاسخ : [آموزش VMWARE ESXi][فارسی+ویدئو] نیم درس متفرقه/آموزش اضافه کردن هارد دیسک از datastore دیگر به سرور مجازی
تشکر بسیار زیاد از این که این ویدیو را اماده کردید ممکن است که اموزش کانفیگ سرور و سی پنل را هم قرار بدید به صورت تصویری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
واقعا ممنون که بدون هیچ انتظاری وقت میزارید و اینجور اموزشا رو میزارید انشالا که هرجا هستید موفق باشید:53:
خواهش می کنم
لطف دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dedserver
تشکر بسیار زیاد از این که این ویدیو را اماده کردید ممکن است که اموزش کانفیگ سرور و سی پنل را هم قرار بدید به صورت تصویری
خواهش می کنم،آموزش هایی که نیاز دارید نیاز به وقت بسیار زیادی داره که در حال حاضر امکانش رو ندارم،آموزش های زیاد و جامعه ای در انجمن دیدم در این مورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GIL Nic
تشکر بسیار خوب بود
خواهش می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
خواهش می کنم،آموزش هایی که نیاز دارید نیاز به وقت بسیار زیادی داره که در حال حاضر امکانش رو ندارم،آموزش های زیاد و جامعه ای در انجمن دیدم در این مورد
ممکن است لینک چند تا از اونها را قرار بدید با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dedserver
سی پنل CPanel
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dedserver
http://www.webhostingtalk.ir/f93/27045/
سلام شرمنده تایپیک قدیمیو میارم بالا اما بدجور کارم گیره اگه کسی این آموزش رو داره ممنون میشم برای من آپلود کنه
این لینکی که اینجاست خرابه متاسفانه