با سلام . دوستان تا حالا کسی به این مشکل خورده که ویندوز 2003 آپدیت نشه ؟
اصلا سایت مایکروسافت رو باز نمیکنه
فایل پیوست 11148
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام . دوستان تا حالا کسی به این مشکل خورده که ویندوز 2003 آپدیت نشه ؟
اصلا سایت مایکروسافت رو باز نمیکنه
فایل پیوست 11148
برای من هم یکبار این مشکل پیش اومد
بعد از اینکه about:home رو جزو Trusted site گذاشتم
من هم برخوردم به این مشکل یکم iso مشکل داشت
بعد اون هم یه نرم افزار بود (اسمش یادم نیست)میومد دیتا رد و بدل شده برای microsoft و eset رو کلا پکت دراپ میداد ( اگه تمپ استفاده میکنید این رو هم چک کنید)
اگر مشکلتان حل نشد از قسمت
administrator tools>>services>>DNS client
را disable و stop کنید
همین طور دی ان اس ها را به
8.8.8.8
8.8.4.4
تغییر دهید
فایل پیوست 11149
هی وای من . حالا یه ارور دیگه داد :))
در هنگام نصب ویندوز ip ندید به سیستم عامل
بعد که اومد بالا
پورت rdp رو عوض کنید
پسورد ساده نزارید
سرور رو ریست کنیدو
آی پی ست کنید.
اولین کار که میکنید آپدیت کنید.
اگر حل نشد از لینک زیر eset رو دانلود کنید و روی سرور نصب کنید. نیاز به آپدیت نیست. از قسمت smart scan نرم افزار eset سیستم رو scan کنید.
احتمال زیاد یه worm پیدا میکنه و بعد کامل شدن scan سیستم رو ریست کنید. و آپدیت کنید
http://www.hyperserverco.com/upload/...5 (32-bit).zip
نویسندش همین امیر حسین خودمون مدیر عزیز هستتند اینو چک کنیدنقل قول:
خب طبق مسیر زیر برید جلو :
Start —> Control Panel —> Administrative Tools —> Services
خب اول میریم Automatic Updates رو انتخاب میکنیم و مقدار StartUp Type رو روی Automatic تنظیم و فعال میکنیم
بعد Background Intelligent Transfer Service رو انتخاب میکنیم و مقدار StartUp Type روی Manual تنظیم و غیرفعالش میکنیم
مرحله بعدی DNS Client رو غیرفعال میکنیم و سرویس رو Stop میکنیم
بعد باید بریم توی تنظیمات کارت شبکه و dns ها رو به DNS های گوگل تغییر بدیم:
۴٫۲٫۲٫۴
۸٫۸٫۸٫۸
بعد از انجام این کار میتونید ویندوز خودتون رو به راحتی آپدیت کُنید همین …
امیرحسین …
مُشکل آپدیت نشدن ویندوز سرور 2003 و 2008 � مُدیر شَبکه!
و البته توی فورم قبلا یه تاپیک بود کامل بحث شده بود یک راه کاری هاست پولیس ارایه داده بودن که گفته بودن خود ساپورت میکروسافت این روش گفته میگردم لینکش پیداکردم اونهم میزاریم
ویروسی هست با یه انتی ویروس خوب درست می شه البته زود تر انجام بدید بهتر هست چون ممکنه اتفاق های دیگه ای هم واسش بیفته!!!
اصلا ربطی نداره به این که تازه نصب کردید یه نوع کرم هست که شما حتی 5 ثانیه هم به اینترنت وصل باشید این اتفاق واسه سرور می افته و کلا دسترسی ویندوز به مایکروسافت قطع می شه( اعم از اپدیت)!!! متاسفانه بعضی از iso های ویندوز سرور 2003 اینجوری می شن اگه این کرم رو پاک نکنید ویروس های دیگه ای هم به سرور نفوذ می کنن حتی بعضی مواقع باعث ddos هم می شه( این تجربه ی شخصی هست که گفتم)!!! البته ممکن هست این اتفاق واسه شما نیفته و مشکل از جای دیگه باشه ولی پیشنهاد می شه با Eset Endpoint Antivirus یه چک کنید. پایدار باشید.
من که براتون توضیح دادم همان قسمتی را که disable کردید را دوباره فعال میکردید درست میشد