سلام
D7-330: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 2 x 120GB SSD; 32GB RAM; 1Gbps (+ £89.99 + £40.50 per month for 6 months)
اینو میخوام
ای پی و اینا نمیخوام
فقط برای یه سایت چت روم میخوام
به تومان آفر بدید
فسسسسسسسسسسسسسست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
D7-330: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 2 x 120GB SSD; 32GB RAM; 1Gbps (+ £89.99 + £40.50 per month for 6 months)
اینو میخوام
ای پی و اینا نمیخوام
فقط برای یه سایت چت روم میخوام
به تومان آفر بدید
فسسسسسسسسسسسسسست
این سرور ها 6 ماه یکجا باید پرداخت شود
کسی نبود؟
یه آفر ویژه داریم اگر مایل بودید بازدید کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/70657/
از الما هاست خوشم نمیاد دیر جواب میدن
اگر دنبال کیفیت هستید این دیتاسنتر مناسب نیست
پس کجا مناسبه
30/01/2013 20:11
30/01/2013 21:58
30/01/2013 22:14
30/01/2013 22:28
30/01/2013 22:32
30/01/2013 22:39
30/01/2013 23:53
31/01/2013 06:14
31/01/2013 06:45
31/01/2013 06:51
31/01/2013 07:07
ساعت و تاریخ های سبز رنگ پاسخ های ارسال ما میباشد. و ساعت و تاریخ های سیاه رنگ برای این کاربر.
مشکل اینشان هم دیر پاسخ دادن یا ... نبوده است. به دلیل ثبت نام با مشخصات fake از ایشون درخواست verify کردن حساب کاربریشون رو کردیم که ایشون ظاهرا بهشون برخورد. ما هم اعلام کردیم کاربرانی که با مشخصات fake ثبت نام میکنند و از verify کردن حساب کاربری هم سَر باز میزنند در آلماهاست جایی ندارند. پس دوست خوب من بی دلیل سَفسته نکنید :)
میشه تعریف شما از کیفیت رو بدونیم؟! :)نقل قول:
اگر دنبال کیفیت هستید این دیتاسنتر مناسب نیست
سر تا پا مشکل هست دوست خوب عزیز!
شماره تماس هم در پایین تمام ایمیلهای ارسال وجود دارد. همچنین در امضا ما! :) در مورد جواب دادن هم تیکتها مستند موجود میباشد، مایل هستید قرار بدیم؟!
ظاهرا شما از نظر ادب هم بی بهره هستید خیلی خوشحالیم که میزبان شما نشدیم.
دیگر همکاران هم در انتخاب مشتری پیشنهاد میکنیم دقت بیشتر کنند... ;)
موفق باشید
دوست عزیز فکر نکنم شما برای یک چت روم ساده به همچین امکانی نیاز داشته باشید!
بعدشم من همین سرویس رو برای شما تامین میکنم واسطه هم نداریم فقط واسه پرداخت فاکتور من واسطه ام و بس خودددانی
با 360 تومن می تونیم براتون سفارش بدیم بدون ایپی 3 4 روزه تحویل میشه
مستقیم هم می تونید خرید کنید
تو بیای التماس هم کنی ازت نمیگیرم چون خودت از بقیه سرور میخری مجازی سازی میکنی
کاسه داغ تر از آش نشو سرور سفارش داده شده
گفتم که چیزی که زیاده سرور فروشه
البته به فروشندگان محترم قصد بی احترامی نداشتم اما نحوه ی برخورد این احمق اعصابمو خورد کرده بود
تو تایپک منو سه ساعت علاف کرده آخر با حالت تمسخر میگه کارت ملی به نام حسین بلک بیار ببینم
اگه محترمانه میگفت من هرچی میگفتن انجام میدادم
برو جای دیگه گدایی کن عمو تاپک قفل پشت یه سیستم رفتی نشستی برا ما شدی بلبل :))
ظاهرا باید تیکتها را قرار بدیم! :)
و بازهم متذکر میشم
موفق باشید ;)نقل قول:
خیلی خوشحالیم که میزبان شما نشدیم.
فایل پیوست 11180فایل پیوست 11181فایل پیوست 11182
مگه من اصلا رد استیشن میفروشم !! بقیشم لازم نمیبنم به شما توضیح بدمنقل قول:
تو بیای التماس هم کنی ازت نمیگیرم چون خودت از بقیه سرور میخری مجازی سازی میکنی
کاسه داغ تر از آش نشو سرور سفارش داده شده
گفتم که چیزی که زیاده سرور فروشه
امیدوارم بحث و ادامه ندید
سلام.نمی خوام تو بحث شما شرکت کنم فقط دوست عزیز یک حرف رو روی هوا نگین شرکت الما هست یکی معتبر ترین ارائه دهنده سرور اختصاصی انگلیس هستن.بعدشم درباره تیکت دیر جواب میدن تنها شما نیستین تیکت باز میکنید تعداد زیادی هم هستن که این تیکت رو باز میکنند برای هر کدوم پاسخ دادن باید زمان خواصی داد و بررسی شه.من خودم به ایشون تیکت دادم بعد یک ساعت جواب دادن. پس یک چیزی الکی نگین بعدش درباره دوست عزیز tizparvaz که یکی معتبر ترین و با تجربه ترین شخصی که همه ایشون رو میشناسن در فروش سرور مجازی و اختصاصی هستش ایشون اینقدر دانش دارن که بدونن سرور ها رو مدیریت کنن.و بفروشن.بعدشم شما باید اول نحوه صحبت کردن خودتون درست کنید تا دیگران با شما به خوبی صحبت کنند.
سلام
اگر با همون کانفیگ دیفالت خود این پلان میخواهید براتون میتونیم ثبت کنیم و کنترل پنل رو هم در سایت خود رداستیشن براتون در اختیارتون میزاریم و ما فقط براتون مبالغ رو واریز میکنیم
ماهانه 320 هزار تومان با این آفرشون
اگر کسی نیاز داشت با انکه این دیتاسنتر با هویت ایرانی موردی نداره و می تونید خرید کنید اما ما برای اطمینان از هویت غیر ایرانی و معتبر استفاده می کنیم کسی اگر هنوز خرید نکردید و نمی خواید مستقیم خرید کنید که اگر فردا روزی تحریم ها شدت گرفت و دیتاسنتر از قوانین تحریم پیروی کرد سرور ها نابود نشه...
آلماهاست نماینده و پارتنر این دیتاسنتر در ایران و انگلیس میباشد. حدود دو سال پیش قبل از شروع همکاری با این دیتاسنتر تمامی این موارد ذکر شده است! :) و دیتاسنتر هم در جریان راه کار ما میباشد و حتی خود مدیردیتاسنتر چند راه کار دیگر به غیر از راه کارهای خودمان به ما معرفی کرد! اگر فردا روزی مجبور به پیروی از تحریمها بشود آلماهاست و سرورهای آن هیچ مشکلی دچار نمیشوند. همینجا هم مستقیم اعلام میکنیم تنها قطع رابطه ما با دیتاسنتر این همکاری را پایان میدهد. و در جریان جلسه 5ماه پیش مدیردیتاسنتر صحبتهای جالبی از افراد ایرانی که کار پرداخت را انجام میدادند کرد ... ;)
موفق باشید
مستر bl4ck ، لازم هست خدمتتون عرض کنم وقتی قراردادی بسته میشه، چه حضوری و چه بصورت الکترونیکی دو طرف قرارداد می بایست کاملا نزد یکدیگر شناخته شده باشند و به مفاد قرارداد که در اینجا قوانین سرویس دهی هستش احترام گذاشته بشود. وقتی شما با مشخصات Fake ثبت نام می کنید اولا طبق قانون متخلف محسوب می شوید و قانون به هیچ وجه در رابطه با این قرارداد از شما پشتیبانی نخواهد کرد و حتی به رسمیت هم شناخته نمی شوید. ضمن اینکه شرکت هاستینگ به دلایل بسیار مخصوصا جهت جلوگیری از سوء استفاده و نیز کلاهبرداری احتمالی، این حق را بصورت تمام و کمال دارد که تمامی کاربران خود را Verify کند. این قوانین و این اصول کاری نه تنها در این شرکت و نه تنها در ایران بلکه در تمامی کمپانی ها در سرتاسر دنیا و در هر فیلد کاری که باشند وجود دارد.
از طرف دیگر کسانی که با این پروسه مشکل دارند، در واقع با خود قانون مشکل دارند و احتمالا قصد تخلف و سرپیچی از این مقررات، در غیر اینصورت نه جایی برای ترس و نگرانی از Verify هست و نه مشکل دیگری.
دوستانه به شما پیشنهاد می کنم از این رفتار دست بر دارید تا هیچ گاه مشکلی براتون ایجاد نشود... مدتی در این بازار کار کنید حرف امروز بنده را درک خواهید کرد...
موفق باشید
اقای الماهاست بابا به چه زبونی بگم سرور خریده شده چرا این بحثو تموم نمیکنی تو؟
چینیشم بگم؟:-| بابا خیلی وقت اضافه داری بخدا هر بار به ایمیل سر میزنم یه پاسخ به این تایپک ارسال شده
چیزی که زیاده سرور فروشه تو نشدی همون شبش یکی دیگه اومد برام سفارش داد:-*
نحوه ی رفتار و وبرخورد منو از کسانی که سرور داشتم بپرس
تا بهم بی احترامی نشه به هیچ وج بی احترامی نمیکنم
بیخیال بحثو تموم کن
6ood luck
آقای سیاه ;)
پست ها ماله:
3 روز پیش
مشخصات دادن دروغ تخلف میباشد .