پاسخ : هزینه ی پهنای باند
ReliableSite.NET پهنای باندش گرونه مهدی جان.
شمایی که بیشتر از 10 ترابایت مصرف داری یا باید Unmetered بگیری یا اصن سمت اینجا نری.
اولشم بهت گفتم :-$ مصرف زیاد داری از اینجا نگیر برات بصرفه درنمیاد !
هزینه ارتقا هم به شرح زیره:
کد:
1TB = $20
2TB = $40
5TB = $75
100Mbit = $100
1Gbit = $800
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
reliablesite.net پهنای باندش گرونه مهدی جان.
شمایی که بیشتر از 10 ترابایت مصرف داری یا باید unmetered بگیری یا اصن سمت اینجا نری.
اولشم بهت گفتم :-$ مصرف زیاد داری از اینجا نگیر برات بصرفه درنمیاد !
هزینه ارتقا هم به شرح زیره:
کد:
1tb = $20
2tb = $40
5tb = $75
100mbit = $100
1gbit = $800
باو با 40 دلار میشه یه سرور اختصاصی خرید :d
من یادمه که موقع خرید هزینه ی پهنای باند رو پرسیدم گفتن هر 2 ترابایت 10 دلار فکر کنم . حالا دقیق یادم نیست . هر 1 ترابایت 10 دلار یا هر 2 ترابایت
خیلی هم تاکید داشتم رو پهنای باند موقع خرید . اگه میدونستم اینجوریه که نمیگرفتم اصن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
باو با 40 دلار میشه یه سرور اختصاصی خرید :d
من یادمه که موقع خرید هزینه ی پهنای باند رو پرسیدم گفتن هر 2 ترابایت 10 دلار فکر کنم . حالا دقیق یادم نیست . هر 1 ترابایت 10 دلار یا هر 2 ترابایت
خیلی هم تاکید داشتم رو پهنای باند موقع خرید . اگه میدونستم اینجوریه که نمیگرفتم اصن
خالی بسته دیگه :d :))
2 فایل پیوست
اینم عکسش
فعلا سانسور کردم تا ببینیم مشکل حل میشه یا نه :d
فایل پیوست 11125
سلام
شاید overusage حساب شده و قیمت بالا تر از پیش خرید در اومده .
درضمن یه نگاهی به قیمت پهنای باند میندازیم .
هر ترابایت 20 دلار عبارتی 33 ترابایت میشه 660 دلار . پس هر 100 مگابیت میشه 660 دلار و به عبارتی 6.6$/Mbps که قیمت متوسطی هست برای پهنای باند . از این دیتاسنتر اطلاعی ندارم ...
معمولا توی بیشتر سرویس دهنده ها overusage گران تر از پیش خرید پهنای باند هست . پس تعجب نکنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
هر ترابایت 20 دلار عبارتی 33 ترابایت میشه 660 دلار . پس هر 100 مگابیت میشه 660 دلار و به عبارتی 6.6$/Mbps که قیمت متوسطی هست برای پهنای باند . از این دیتاسنتر اطلاعی ندارم ...
معمولا توی بیشتر سرویس دهنده ها overusage گران تر از پیش خرید پهنای باند هست . پس تعجب نکنید .
با سلام
توی صفحه ی اصلی سایتشون برای پیش پرداخت هر 2 ترابایت رو 20 دلار زدن و 5 ترابایت رو 75 دلار پس فکر کنم فرقی نداره Overusage باشه یا پیش پرداخت
ولی scary-x2 عزیز شما هم باید یه نگاهی به قیمت پهنای باند در صفحه ی اصلی سایت مینداختید خودشون کامل و واضح نوشتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
سلام
آخه تا این حد نباید گرون باشه . ما روی ایکس ال هاست این ماه 2 بار پهنای باند کم آوردیم هر بار 2 ترابایت فاکتور کردن واسمون 27000 تومان
ولی اینجا 40 دلار 140.000 تومان واسه 2 ترابایت ! مگه چقدر رو سرورها سود داره که بخوایم هر ماه بالای 300-400 پول پهنای باند بدیم . چون 100% بازم پهنای باند کم میاریم
مهدی جان :d دیگه چرا اینقدر گرونه نداره ..
خودت اولش باید یه نگاهی مینداختی !
خودت کردی که لعنت بر خودت :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
سلام
آخه تا این حد نباید گرون باشه . ما روی ایکس ال هاست این ماه 2 بار پهنای باند کم آوردیم هر بار 2 ترابایت فاکتور کردن واسمون 27000 تومان
ولی اینجا 40 دلار 140.000 تومان واسه 2 ترابایت ! مگه چقدر رو سرورها سود داره که بخوایم هر ماه بالای 300-400 پول پهنای باند بدیم . چون 100% بازم پهنای باند کم میاریم
ادمه منم خواستم بگیرم دانیال بهم گفت که هزینه پهنای باندش خیلی بالاست واسه همین صرف نظرکردم از خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
مهدی جان :d دیگه چرا اینقدر گرونه نداره ..
خودت اولش باید یه نگاهی مینداختی !
خودت کردی که لعنت بر خودت :d
یه چیزی میگیا دنی
فرض کن خودت داری سرور میفروشی . با تخفیف بهت میدن تو آفر میدی ارزونتر میدی ولی خود دیتاسنتر گرونتر میده . یعنی من نباید از تو سرور بگیرم ؟
اینم جریانش همینه دیگه . مثل اینکه به اینا ارزونتر میدادن / الان دارن به قیمت خود سایت میدن