سلام ، بنده جدیدا یه Ex4 گرفتم با دسترسی kvm اما هر کاری میکنم که فایل ایمیج واسش مانت کنم نمیشه ، ارور میده Accessing the image file failed ، کسی از دوستان میدونه مشکلم چطوری حل میشه ؟؟ با تشکر
فایل پیوست 11112
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، بنده جدیدا یه Ex4 گرفتم با دسترسی kvm اما هر کاری میکنم که فایل ایمیج واسش مانت کنم نمیشه ، ارور میده Accessing the image file failed ، کسی از دوستان میدونه مشکلم چطوری حل میشه ؟؟ با تشکر
فایل پیوست 11112
شما باید ایزو رو روی مثلا یک وی پی اس ویندوز داخل یک فولدر قرار بدید و بعد اون فودر رو شیر کنید و بعد ازاطلاعات او سرور رو + نام اون فولدر که شیر کردید تو این قسمت وارد کنید بعد اوکی کنید مونت میشه
ترجیح اون فولدر رو پرمیشن کامل بدید
این کارو کردم ، ام بازم ارور میده ، باید iis فعال باشه دیگه ؟؟
الان تست کردم دیگه ارور نمیده و میزنه اضافه شده و این پیام رو میده : Operation completed successfully. اما تو لیست ( Virtual Media Active Image ) هیچ ایمیجی اضافه نشده ، دلیلش چی میتونه باشه ؟؟
فایل پیوست 11113
سلام ببخشید من یک سرور از هتزنر دارم میخوام روش esxi نصب کنم ولی وقتی در خواست kvm -laral- lantronix کردم و بهم چندین مرتبه دسترسی دادند و من فایل ایزو بوت رو بصورت drive redirection مانت کردم ولی از 1000 باری که به سرور ریموت دادم فقط بار 2 بار به صورت اتفاقی سرور رفت تو مراحل نصب esxi و بعد من موفق به نصب نشدم الان 7 روزه از سرورم میگزره پلیز یکی کمکم کنه دستم به دامنتون :)
سلام من ایزو رو مانت میکنم ولی سرور بعد از ری استارت از روی ایزو بوت نمیشه - ولی دوبار به صورت اتفاقی از روی ایزو بوت شد و من خارج شدم ولی الان دیگه موفق نشدم که باز دو باره از روی ایزو بوت کنم قبلا توی ست آپ مادر برد usb فعال بود ولی الان دیگه نیست ! :( شاید از این باشه ؟
با سلام
با ما در تماس باشید
تا راهنمای شود
موقع بوت کلید f11 را بزنید و سپس ایمیجی را لود کردید را انتخاب کنید
درصورت تمایل براتون انجام میشه
میتونیم رایگان براتون انجام بدیم
کنسول که باز شد بالای صفخه تصویر یک فلاپی هست روش کلیک کنید
اگر از این طریق ایزو لود نشه حتما دسترسی بسته هست
و باید یک کی وی ام دیگه درخواست بدید
درخواست kvm که میدم بعضی وقتها در bios setup motherboard گزینه usb: pepperc virtual disc 1 وجود داره بعضی وقتها اصلا وجود نداره وقتهایی که این گزینه وجود داره و من فایل iso رو مانت میکنم و ریاستارت میکنم بصورت اتفاقی بعضی وقتها توی قسمت میره
initializing USB controllers . . Done
و دو جالت بوجود میاد
این حالت هر هزار بار یک بار
USB Device(s) 1 Keyboard 1 mouse 1 Mass storage
حالت دوم که همیشه اتفاق میفته فقط مینیویسه
USB Device(s) 1 Keyboard 1 mouse
آخه دیگه اینم کاری داره؟!:ی