پاسخ : آموزش نصب virtual freer
شما باید سایت رو نصب کنید ، به این ترتیب که اول یه دیتابیس میسازید اما چیزی داخلش ایمپورت نمیکنید و سپس به آخر آدرس سایتتون /install را اضافه کنید ، مثلا اگه اسم سایت من mysite.com هست ، اینطوری میشه : http://mysite.com/install بقیشم که واضحه و نیازی به توضیح نداره !! :53:
ببخشید نصب کردم و وقتی که تمام شد یک متن داد که یوزر و پسورد داخلش بود و همچنین نوشته که فایل instal رو حذف کنید که حذف کردم ووارد آدرس هم شدم
http://domain.com/back/login.php
اما وقتی یوزر و پسورد رو وارد میکنم حتی کپی اخطار میده
نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است.
مشکل از چیه؟
دقیقا مطمئن باشید چیزی کی کپی میکنید درست باشه.
این مشکل وقتی پیش میاد که دیتابیس رو خوب نساختین و متصل نکردین. الان دسترسی به سی پنل ندارم که دقیق بهتون بگم. خود منم این مشکل رو داشتم...
مشکل از دیتابیس هست . خواستید پیغام خصوصی بدید ردیف کنم براتون
سئو ( 100 % ) سایتهای فریر انجام میشه
در صورت تمایل پیام بدین
من چندین باز دیتایس رو پاک و دوباره ساختم اما بازم همین مشکل رو دارم و داخل دیتابیس که ساخته ام هم شده ام دیدم هیچ table ایجاد نکرده خالیه خالیه زده creat table من باید چیکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serviceportal
من چندین باز دیتایس رو پاک و دوباره ساختم اما بازم همین مشکل رو دارم و داخل دیتابیس که ساخته ام هم شده ام دیدم هیچ table ایجاد نکرده خالیه خالیه زده creat table من باید چیکار کنم؟
اطلاعات هاستتون رو پ.خ کنید براتون نصب کنم
سلام موقع نصب بعد از وارد کردن اطلاعات ارور can't open file مید هد مشکل از کجا هست آیا پرمیشنی باید به پوشه ای داده بشه ؟
بدون هیچ هزینه ای در کمتر از 5 دقیقه براتون کانفیگ خواهیم کرد
در این باره پ.خ بدید
سلام ببخشید من ماژول
virtual freer را نصب کردم الان هم قسمت مدیرید برای ساخت کارت و ... باز میکنه اما صفحه اصلی خود سایت بالا نمیاد
و اینا مینویسه
Warning: include(/home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 799
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 799
Fatal error: Class 'Smarty_Internal_Data' not found in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 85
مشکا کجاست لطفا کمک کنید
تنظیمات درگاهش به چه شکلی هستش؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran20133
تنظیمات درگاهش به چه شکلی هستش؟؟
اول باید فایل درگاه رو از ارائه دهنده بگیری و توی هاست پوشه plugins آپلود کنی/
بعد برو مدیریت/ افزونه ها / نصبش کن و تنظیمات رو وارد کن. تمام :)
سلام
من وقتی آدرس install میزنم صفحه خالی باز میشه!
هیچ چیز نیست!!!!!
دوستان منم مشکل یوزر و پسورد دارم
البته روی هاست رایگان نصب کردم. نمیدونم ربطی داره یا نه
کمک کنید
ممنون
کسانی که مشکل دارند برای نصب درصورت امکان دسترسی بدن براشون نصب می کنم
سلام میخوام قالبی مثل سایتهای کر**و نصب کنم رو فریر یا هر ماژولی که اج تی ام اله چیکار باید بکنم ؟
سلام من توی cPanel دیتا بیس ساختم و virtal freer رو آپلود و در مسیر public _html ریختم ولی نمیتونم نصب کنم ر www.******.ir/install رو که میزنم چیزی نمیاد
دوستان نسخه قدیمی دارم بخوام آپدیت کنم باید از صفر نصب کنم ؟
راهی هست واسه بروز رسانی