پاسخ : تغییر دوره صورت حساب
شدن که میشه... از طریق قالب میشه کد زد تا بصورت پیشفرض روی فلان مورد قرار بگیره.
کجای قالب ؟
کدوم قالب؟
یه نشونی بدید
الان کد زیر رو توی قالب گذاشتم ولی بازم همونطوریه :
کد PHP:
<select name="billingcycle" onchange="submit()">{if $pricing.monthly}<option value="annually"{if $billingcycle eq "annually"} selected="selected"{/if}>{$pricing.annually}</option>{/if}
{if $pricing.monthly}<option value="monthly"{if $billingcycle eq "monthly"} selected="selected"{/if}>{$pricing.monthly}</option>{/if}
{if $pricing.quarterly}<option value="quarterly"{if $billingcycle eq "quarterly"} selected="selected"{/if}>{$pricing.quarterly}</option>{/if}
{if $pricing.semiannually}<option value="semiannually"{if $billingcycle eq "semiannually"} selected="selected"{/if}>{$pricing.semiannually}</option>{/if}
{if $pricing.biennially}<option value="biennially"{if $billingcycle eq "biennially"} selected="selected"{/if}>{$pricing.biennially}</option>{/if}
{if $pricing.triennially}<option value="triennially"{if $billingcycle eq "triennially"} selected="selected"{/if}>{$pricing.triennially}</option>{/if}
</select>
شما که همه گزینه ها رو Selected گذاشتید!! فقط یکی اش می بایست انتخاب شده باشه... :)
من هر کاری کردم درست نشد
شما اگه میتونی لطف کن کدش رو درست کن بزار اینجا ببینم درست میشه یا نه
خیلی تلاش کردم اگه کس دیگه ای هم میدونه بگه:53:
فایل products.tpl مربوط به قالب Order Form تون رو برای بدهید fix کنم...
1 فایل پیوست
پیوست کردم ولی فکر نکنم تو این فایل باشه ها !
oops! شرمنده تاپیک تون رفت پایین دیگه یادم رفت... یه مفدار صبر کنید سرم خلوت بشه کد ادیت شده رو براتون می فرستم...
راستی به من بگید دقیقا چه کاری می خواهید انجام بشه (مثال نزنید)...
میخوام به جای صورت حساب ماهانه ، صورت حساب سالانه پیشفرض انتخاب بشه(موقع سفارش هاست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
میخوام به جای صورت حساب ماهانه ، صورت حساب سالانه پیشفرض انتخاب بشه(موقع سفارش هاست)
از کدام قالب Order Form استفاده می کنید؟! اگر ادیت شده هستش این قالب برای بنده کل فولدر اش رو پ.خ کنید. منظور من قالب Order Form هستش و نه قالب Client Area...
web2cart
ادیت شده هم نیست
خیلی خوب، در مورد این قالب می بایست فایل configureproduct.tpl را ویرایش کنید. برای رفع نیاز شما، دو کار هم میشه انجام داد... اول اینکه ترتیب نمایش این دوره ها رو تغییر بدهیم چون در حالت عادی اولین چیزی که هست، در حالت انتخاب شده قرار میگیره. دوم اینکه کاری کنیم صرفا دوره سالیانه در حالتن انتخاب شده قرار بگیره (بدون در نظر گرفتن شرایط خاص). من فعلا راه اول رو پیشنهاد می کنم که منطقی تر و تمیز تر هستش و باعث بروز مشکل نمیشه در سیستم و در حالت های دیگر تنظیم.
خوب شما این فایل رو باز کنید و کد زیر رو پیدا کنید:
کد HTML:
<select name="billingcycle" onchange="submit()">{if $pricing.monthly}<option value="monthly"{if $billingcycle eq "monthly"} selected="selected"{/if}>{$pricing.monthly}</option>{/if}{if $pricing.quarterly}<option value="quarterly"{if $billingcycle eq "quarterly"} selected="selected"{/if}>{$pricing.quarterly}</option>{/if}{if $pricing.semiannually}<option value="semiannually"{if $billingcycle eq "semiannually"} selected="selected"{/if}>{$pricing.semiannually}</option>{/if}{if $pricing.annually}<option value="annually"{if $billingcycle eq "annually"} selected="selected"{/if}>{$pricing.annually}</option>{/if}{if $pricing.biennially}<option value="biennially"{if $billingcycle eq "biennially"} selected="selected"{/if}>{$pricing.biennially}</option>{/if}{if $pricing.triennially}<option value="triennially"{if $billingcycle eq "triennially"} selected="selected"{/if}>{$pricing.triennially}</option>{/if}</select>
حال می بایست ترتیب نمایش رو برعکس کنید که در نهایت به کد زیر تبدیل خواهد شد:
کد HTML:
<select name="billingcycle" onchange="submit()">{if $pricing.triennially}<option value="triennially"{if $billingcycle eq "triennially"} selected="selected"{/if}>{$pricing.triennially}</option>{/if}{if $pricing.biennially}<option value="biennially"{if $billingcycle eq "biennially"} selected="selected"{/if}>{$pricing.biennially}</option>{/if}{if $pricing.annually}<option value="annually"{if $billingcycle eq "annually"} selected="selected"{/if}>{$pricing.annually}</option>{/if}{if $pricing.semiannually}<option value="semiannually"{if $billingcycle eq "semiannually"} selected="selected"{/if}>{$pricing.semiannually}</option>{/if}{if $pricing.quarterly}<option value="quarterly"{if $billingcycle eq "quarterly"} selected="selected"{/if}>{$pricing.quarterly}</option>{/if}{if $pricing.monthly}<option value="monthly"{if $billingcycle eq "monthly"} selected="selected"{/if}>{$pricing.monthly}</option>{/if}</select>
لطفا این مورد رو تست کنید نتیجه رو اعلام بفرمایید.