-
دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
سلام
من هر هاستی می گیرم نهایت یک هفته الی 15 روز بیشتر بهم هاست نمی ده و می گه از منابع سرور زیاد استفاده می کنید
ورودی گوگل روزانه 3000 ای پی
بازدید آمار روزانه سر جمع نهایتاً 20000
این هم نمونه ایمیل هایی که برای مدیر سرور رفته که سایت بنده منابع سرور رو اشغال کرده
Time: Thu Jan 10 15:03:48 2013 +0100
Resource: Virtual Memory Size
Exceeded: 210 > 200 (MB)
Executable: /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp-5.3.20
Command Line: lsphp5:/..../public_html/news/index.php
PID: 16494
Killed: No
هاست گرون نمی خواهم مناسب و ارزون لینوکس و سی پنل
لطفا دوستانی که چنین مشکلی داشتند و الان رفع شده راهنمایی کنند از کجا هاست گرفتند
------------
سرورورک همین جا گرفتم سه روز نشد ساسپند کرد
اول تست بعد واریز حداقل یک هفته تست می خواهم
تا بحال ده تا هاست گرفتم و دیگه برام مقدور نیست پول واریز کنم گر همه 4000 - 50000 تومان بعد بخواهم بعد از یکی دو روز منتظر واریز صاحب سرور و هاست باشم
با تشکر
-
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
2حالت داره .
اول این که ممکنه قالبی که دارید کوئری ها رو به صورت پی در پی و بدون استفاده از کلاس های استاندارد اجرا میکنه . که طراح قالب باید درستش کنه .
مورد دوم این که از پلاگین های cache استفاده کنید . مثل w3c total cache و استفاده از memcache در زمان کش کردن . این افزونه مصرف منابع رو به مقدار زیادی کاهش میده و سرعت پاسخگویی صفحات را افزایش میده .
-
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
نه کش دارم و فکر نکنم مشکلی از قالب باشه ولی سایتم طوری هست که فشار می یاره خودم می دونم از چیه ولی کاریش نمیشه کرد
-
مشخصات سرویس فعلیتون چیه ؟ و چه مقدار نیاز دارید ؟ فضا و پهنای باند ؟ بفرمایید تا یه پلن مناسب کارتون با قیمت مناسب براتون پیشنهاد بشه . که هم برای میزبان هاستتون مشکل پیش نیاد هم شما کارتون راه بیفته .
-
سلام
شما باید سرور مجازی بیرید هاست اشتراکی جوابگو شما نیست و مدام همین مشکل رو خواهید داشت
-
سایتم بازدیدی نداره
کلا از جایی که هاست گرفتم می خواهد جمع کنه
-
خوب عزیز باید ببینی علتش چیه ؟
در بالا هم دوستان اشاره کردیند که به احتمال زیاد ممکنه به خاطر ساختار وبسایت باشه .
به هرحال اگه موافقید میتونید ازمایشی یک ماه رو هاست ما بیاید تا وبسایت شما رو انالیز کنم وعلتش رو براتون دربیارم و از این به بعد هم بدون مشکل با هم کار کنیم . البته اگه راضی بودید و راضی موندید .;)
-
در روز و در لحظه چه مقدار بازدید کننده آنلاین دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irandatacenter
خوب عزیز باید ببینی علتش چیه ؟
در بالا هم دوستان اشاره کردیند که به احتمال زیاد ممکنه به خاطر ساختار وبسایت باشه .
به هرحال اگه موافقید میتونید ازمایشی یک ماه رو هاست ما بیاید تا وبسایت شما رو انالیز کنم وعلتش رو براتون دربیارم و از این به بعد هم بدون مشکل با هم کار کنیم . البته اگه راضی بودید و راضی موندید .;)
فعلا ....
-
روز جمعه هاست گرفتم سه روز نشد ساسپند کردم
سرورورک
دوستانی که هاست دارند که می تونه سایت من با لود بالا رو ساپورت کنه اعلام کنند
یک هفته تست و سپس واریز وجه چون الان هفته ای یک بار باید پول واریز کنم بعد منتظر مرجوع پولم باشم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
روز جمعه هاست گرفتم سه روز نشد ساسپند کردم
سرورورک
دوستانی که هاست دارند که می تونه سایت من با لود بالا رو ساپورت کنه اعلام کنند
یک هفته تست و سپس واریز وجه چون الان هفته ای یک بار باید پول واریز کنم بعد منتظر مرجوع پولم باشم
لطفا آدرس وب سایتتون رو پی ام کنید .
-
آدرس سایتتون رو برام بفرستید.
-
آدرس سایتتون رو برام بفرستید.
-
لطفا آدرس وبسایتتون رو برام پ.خ کنید.
-
دوست عزیز طی این چند روز بارها سر همین مساله با ما تماس گرفتن سایت های مختلف .. در انتخاب سیستم مدیریت محتوا دقت کنید وقتی از لحاظ مالی کم میارید.
مصرف وردپرس بالا میره وقتی آمارت بالا میره . کاری نمیشه کرد.
تنها راه تغییر سیستم به دیتالایف هست 98% مشکلت حل میشه.
اگر هم نمیتونی تغییر بدی با ما در ارتباط باش راهنماییت میکنیم و سایتت رو ساپورت میکنیم.
برای مشاوره از طریق پیامک در ارتباط باشید : 09371568551
-
آدرس برای همه دوستان ارسال شد
-
-
برای همه دوستان آدرس سایت ارسال شد
الان از اینجا هاست گرفتم دو روز هم نشد که گفتم باید ماهیانه فلان قیمت هزینه کنید که من برام مقدور نبود و دیشب تا بحال تیکت زدم برای بک آپ و بازگشت وجه ولی هنوز خبری نیست:
هاستینگ - بخش کاربری سرورورک
-
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
هاست پر بازدید لینوکس سی پنل
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20
هاست لینوکس سازمانی دایرکت ادمین
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=9
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوست عزیز من قیمت ماهیانه 4 - 5 تومن برام امکان پذیر هست یکی دو هفته اول هم رایگان
براتون مقدر هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
دوست عزیز من قیمت ماهیانه 4 - 5 تومن برام امکان پذیر هست یکی دو هفته اول هم رایگان
براتون مقدر هست؟
لطفا تیکت بزنید و مطرح کنید تشکر
-
با سلام
لطفا مقدار فضا مورد نیازتون رو اعلام کنید.
ما میتوینم در خدمتتون باشیم
با تشکر
-
والله روز جمعه از سرورورک هاست گرفتم و به اسم شخصی به نام فوآد تجلی پول واریز کردم که اصفهانی هم هست
ولی سایتم ساسپند شده هیچ جوابی نمی دهند پول بنده هم پس نمی دهند و معلوم نیست این کلاهبرداری ها تا کی می خواهد اینجا ادامه داشته باشه
هاستینگ - بخش کاربری سرورورک
کسی از دوستان این شخص رو می شناسه
سرورورک هست اسم سایتش
-
با سلام و درود بیکران
لطفاً وب سایت خود را برایم پیام خصوصی بفرمایید.
متشکرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad
با سلام و درود بیکران
لطفاً وب سایت خود را برایم پیام خصوصی بفرمایید.
متشکرم.
سلام
اقای نظری شما که من رو باید خوب بشناسی دستت درد نکنه
-
سلام
میتونیم در خدمتتون باشیم
الماس هاستینگ | AlmasHosting
ارادت:53:
-
تشکر فعلا بزارید من با از این سرورورک فردا شکایت دارم برم مراجع قضایی تا ببینم نتیجه چی میشه بعد مزاحمتون میشم
با تشکر
-
ممکنه پلاگین های ناسازگار نصب کرده باشی، از چه پلاگین هایی استفاده میکنی؟
میتونی از مدیر سرور خواهش کنی تا بهت بگه فشار دقیقا از چه فایلی هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
سلام
اقای نظری شما که من رو باید خوب بشناسی دستت درد نکنه
متأسفانه به جا نمیارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parshelper
ممکنه پلاگین های ناسازگار نصب کرده باشی، از چه پلاگین هایی استفاده میکنی؟
میتونی از مدیر سرور خواهش کنی تا بهت بگه فشار دقیقا از چه فایلی هست.
خودم هم تا حدودی مشکلش رو می دونم ولی هیچ کاریش نمی شه کرد هاست گرفتم ولی به یک روز هم نکشید کارم ساسپند شد
-
دوستان راهی نیست ظاهرا تا حال ده تا هاست گرفتم دیگه اگه م یخواست با این هاست ها بشه که شده بود
یک روز هم دوام نمیاره و ساسپند می شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
دوستان راهی نیست ظاهرا تا حال ده تا هاست گرفتم دیگه اگه م یخواست با این هاست ها بشه که شده بود
یک روز هم دوام نمیاره و ساسپند می شه
دوست عزیز شاید من بتونم کمکت کنم. در صورت تمایل تماس بگیرید : 09371568551
نمونه مثل شما هم داریم که ddos زیاد میشه اما ساسپند نشده. ( البته آمار بیشتر از شماست )
موفق باشید
-
همچنان به دنبال هاست مناسب
گلدیس وب هم چند بار توی یاهو و اینجا هم یکی دو پیام دادم فعلا خبری نیست امروز هم ظاهرا آنلاین نشدند
دوستانی که می تونند چنین سایتی رو پشتیبانی کنند اون هم یکی دو هفته اول رایگان لطفا اعلام کنند
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
internet
همچنان به دنبال هاست مناسب
گلدیس وب هم چند بار توی یاهو و اینجا هم یکی دو پیام دادم فعلا خبری نیست امروز هم ظاهرا آنلاین نشدند
دوستانی که می تونند چنین سایتی رو پشتیبانی کنند اون هم یکی دو هفته اول رایگان لطفا اعلام کنند
با تشکر
سلام
ما میتونیم شما را میزبانی کنیم
همانطور که در حال حاظر تونستیم کلی مشترک پربازدید که سی پی یو را میخوردن پشتیبانی کنیم.
در خدمتتون هستیم
هزینه رو واریز نکنید، انتقال بدید، پس از تست موفقیت آمیر، کارهای واریزی را انجام دهید.
الماس هاستینگ - سبد خرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
سلام
ما میتونیم شما را میزبانی کنیم
همانطور که در حال حاظر تونستیم کلی مشترک پربازدید که سی پی یو را میخوردن پشتیبانی کنیم.
در خدمتتون هستیم
هزینه رو واریز نکنید، انتقال بدید، پس از تست موفقیت آمیر، کارهای واریزی را انجام دهید.
الماس هاستینگ - سبد خرید
ممنون
به سایتتون مراجعه کردم هاست ماهیانه نداشتید؟
چون من حداقل یک هفته رایگان و مابقی هم ماهیانه می تونم شارژ کنم چون خیلی ضرر کردم روی هاست
با تشکر
-
آدرس سایت رو می شه برامون بفرستید ؟
-
اگر کدها بهینه نباشه هر سرویسی بگیرید همین خواهد بود اولین قدم = optimize your cods and queries
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
اگر کدها بهینه نباشه هر سرویسی بگیرید همین خواهد بود اولین قدم = optimize your cods and queries
نه مشکل کد نیست این هاست اخری قالب اصلی ورد پرس رو براش فعال کردند (خود هاستینگ) ولی فایده نداشت و باز ساسپند شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldisweb
دوست عزیز شاید من بتونم کمکت کنم. در صورت تمایل تماس بگیرید : 09371568551
نمونه مثل شما هم داریم که ddos زیاد میشه اما ساسپند نشده. ( البته آمار بیشتر از شماست )
موفق باشید
ایشون هم مثل اینکه دیگه جوابی نمی دهند
سایر دوستان اگه می تونند با شرایط یکی دو هفته اول رایگان در خدمتشون هستم
با تشکر