-
معرفی ام اس ام هاست
ام اس ام هاست مفتخر است با سه سال تجربه این بار با ارائه سرویس با کیفیتی مناسب و با نازلترین قیمت میزبان شما کاربران گرامی باشد.
با منابع اختصاصی
ام اس ام هاست تضمین پایداری 99.9% و عدم OverSell را به شما دوستان میدهد.
تماس:
09382516330
داود بادپیما
09382516330
ٍایمیل
info@msmhost.net
dbadpeyma@gmail.com
============================
پشتیبانی 24 ساعته
نصب و انجام انواع کانفیگ رایگان
رویه برخورد با تخلف:
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دی داس و اینترنت ماهواره ای استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
نصب سیستم عامل دلخواه و انواع کانفیگ به درخواست مشتری ممکن رایگان است
نام دیتاسنترها:
آلمان: hetzner
انگلیس: redstation
امریکا: xlhost
هرگونه سوالی بود درخدمتیم:
ارسال تیکت به بخش فروش: صفحه اصلی پورتال
از ارسال پیغام خصوصی پرهیز کنید هرگونه سوال و پرسش تیم فروش در خدمت شماست
===================Msmhost.net با بیش از 3 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید
-
پاسخ : معرفی ام اس ام هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
ام اس ام هاست مفتخر است با سه سال تجربه این بار با ارائه سرویس با کیفیتی مناسب و با نازلترین قیمت میزبان شما کاربران گرامی باشد.
با منابع اختصاصی
ام اس ام هاست تضمین پایداری 99.9% و عدم OverSell را به شما دوستان میدهد.
تماس:
09382516330
داود بادپیما
09382516330
ٍایمیل
info@msmhost.net
dbadpeyma@gmail.com
============================
پشتیبانی 24 ساعته
نصب و انجام انواع کانفیگ رایگان
رویه برخورد با تخلف:
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دی داس و اینترنت ماهواره ای استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
نصب سیستم عامل دلخواه و انواع کانفیگ به درخواست مشتری ممکن رایگان است
نام دیتاسنترها:
آلمان: hetzner
انگلیس: redstation
امریکا: xlhost
هرگونه سوالی بود درخدمتیم:
ارسال تیکت به بخش فروش: صفحه اصلی پورتال
از ارسال پیغام خصوصی پرهیز کنید هرگونه سوال و پرسش تیم فروش در خدمت شماست
===================
Msmhost.net با بیش از 3 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید
سایتتون دقیقاً از وارزهاست کپی شده :دی
حداقل قوانین سایتتون رو با توجه به سرویس دهی خودتون وضع میکردید!
قالب و مابقی تشکیلات پیش کش
-
چرا همه چی شما شبیه یوزر تیزپرواز هستش ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
علاوه بر یوزرشون, سایتشون هم کپی وارز هاست (آقا رحمان) هست
-
-
به انجمن خوش آمدید
ولی استفاده از قالب دیگران کار درستی نیست
در ضمن اگه قصد دارید در این کار بمانید بهتره لایسنس whmcs تهیه کنید و از نال شده استفاده نکنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
Msmhost.net با بیش از 3 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید
Domain Name: MSMHOST.NET Registrant: msmhost david badpeyma (dbadpeyma@gmail.com) usa-324-fa usa null,5464131654 US Tel. +97.215431 Creation Date: 03-Jan-2013 Expiration Date: 03-Jan-2014
-
با سلام خدمت تمامی همکاران و دوستان گرامی من توجه داشته باشند که قالب که کپی شده از یک سایت عربی بوده و خود کپی شده است و دوستان فقط لطف کردند و به فارسی تبدیل شده در مورد تاریخ ثبت دامنه و خدمات ما باید عرض کنم که بنده زمان نام برده شده را با دامنه های قبلی فعالیت کرده و رسما فعالیت خود را در سایت زیر انجام می دهم و کو چک ترین عضو این مکان هستم امیدوارم تمامی دوستان مدیران و غیره بنده را همیاری کنند و یاری از تمامی نظرات شما دوستان هم استقبال می کنم با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
با سلام خدمت تمامی همکاران و دوستان گرامی من توجه داشته باشند که قالب که کپی شده از یک سایت عربی بوده و خود کپی شده است و دوستان فقط لطف کردند و به فارسی تبدیل شده در مورد تاریخ ثبت دامنه و خدمات ما باید عرض کنم که بنده زمان نام برده شده را با دامنه های قبلی فعالیت کرده و رسما فعالیت خود را در سایت زیر انجام می دهم و کو چک ترین عضو این مکان هستم امیدوارم تمامی دوستان مدیران و غیره بنده را همیاری کنند و یاری از تمامی نظرات شما دوستان هم استقبال می کنم با تشکر
این قالب عربی بوده
اما از نظر رنگبندی و بعضی از قسمتها سفارشی سازی شده توسط وارز هاست هست و با این تفاصیر استفاده از اون بدون اجاره آقا رحمان درست نیست
-
از راهنمایی شما دوستان و افراد حرفه ای سپاس گذارم به این نتیجه ریدم که قوانین زیادی هست که باید رعایت بشه و بهتر هست که من اینجا نباشم چون باعث ناراحتی شما دوستان می شوم اما از آشنایی با تک تک شما دوستان خوشحال شدم باز هم از همه عزیزان عذر خواهی می کنم یا علی
-
سلام دوست عزیز.
خسته نباشید ؛ به امید حق موفق باشید :)
با مرتضی (irwebco) نسبتی دارید؟
-
درضمن قوانین سایت چون شما دوستان را ناراحت کرده بود ویرایش شد در مورد قالب هم چند روز آینده اقدام می شود جهت احترام به حرف های تک تک شما دوستان و انتقاد های شما من خاک زیر پای اقا رحمان و شما ها هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
این قالب عربی بوده
اما از نظر رنگبندی و بعضی از قسمتها سفارشی سازی شده توسط وارز هاست هست و با این تفاصیر استفاده از اون بدون اجاره آقا رحمان درست نیست
از کی تا حالا ...قالب ( و کلا هر چیزه دیگه) که خودش از ذات زیر سوال هست کسی بهش حق کپی رایت پیدا کرده ؟...واقعا که بسیار جالب هستش !
-
danitfk با سلام از دوستان هستند بله یکی از بهترین دوستان من هستند
-
HyperServer از حمایت شما دوست عزیز بسیار ممنون هستم اما من عضو کوچکی اینجا هستم و سخنان شما و دوستان تا اینجا به من کمک های زیادی کرد جای داشت از پاسخ شما تشکر کنم
-
انشالله در کسب و کار خودتون موفق باشین و شاهد رضایت کاربران زیادی از مجموعه شما باشیم :53:
-
اسم ما رو که کپی کردن هیچ به ما نارو هم زدن :) ایشالا ببینیم چی میشه ما هم حوابشون رو میدیم
-
دوست عزیز اینجا کسی نمیتونه به شما بگه در انجمن فعالیت نکنید به جز مدیریت به قعالیت خود ادامه دهید
با آرزوی موفقیت :53:
-
با تشکر از لطف تمامی دوستان به ویژه افرادی که بنده را حمایت کردم جای دارد تشکر کنم از دوسته عزیزم مرتضی عزیز irwebco.com tizparvaz همکار عزیزbarfhost و دیگر دوستان درضمن به تمامی نظرات دیگر دوستان که لطف کردند بنده را راهنمایی کردند احترام خاک زیر پای تمامی دوستان و همکاران داوود بادپیما به قول شما حرفه ای ها تازه کار:-*
-
ورود شما را به این انجمن خوش امد میگم.ولی ای کاش قبل اینکه وارد این حرفه بشین بیشتر تحقیق می کردین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
با تشکر از لطف تمامی دوستان به ویژه افرادی که بنده را حمایت کردم جای دارد تشکر کنم از دوسته عزیزم مرتضی عزیز irwebco.com
tizparvaz همکار عزیز
barfhost و دیگر دوستان درضمن به تمامی نظرات دیگر دوستان که لطف کردند بنده را راهنمایی کردند احترام خاک زیر پای تمامی دوستان و همکاران داوود بادپیما به قول شما حرفه ای ها تازه کار:-*
اگه از انتقاد بنده ناراحت شدید بنده از شما پوزش میطلبم:53:
-
soheil.zare2006 جان همکار عزیز این مدت پنهانی که من فعالیت می کردم خیلی از شما دوستان باعث شدید من پیشرفت کنم با توجه به نظرات شما نه داداش من سخنان شما دوستان را کاملا قبول داشتم و از افرادی که خوش آمد گفتند و من را تحمل کردند و اجازه دادند من هم در کنار آنان گامی بردارم بسیار ممنون هستم انشاالله بتوانم از نظرات شما دوستان استفاده کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
با توجه و احترام به این نظر اسم آیدی هم عوض شد ....بچه ها خدایی مونده فقط دیگه بگید دامنه را عوض کن باحال نیست که اونم عوض کنیم شوخی کردم حق با دوستان بود و ما هم اطاعت کردیم دیگه حرفی نیست اینم آیدی جدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با توجه و احترام به این نظر اسم آیدی هم عوض شد ....بچه ها خدایی مونده فقط دیگه بگید دامنه را عوض کن باحال نیست که اونم عوض کنیم شوخی کردم حق با دوستان بود و ما هم اطاعت کردیم دیگه حرفی نیست اینم آیدی جدید
با سلام
ورودتون رو به این بازار تبریک میگم
ولی کار سختی رو در پیش گرفتید امیدوارم در تمامی مراحل این کار جدیدتون موفق باشید
-
babelirani با تشکر از لطف شما من هم آرزوی موفقیت برای شما دارم و با یاری شما و پیدا کردن دوستانی خوب در این مکان انشاالله بتوانیم در این کار موفق باشیم و مشتریان و همکاران از فعالیت ما راضی باشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
از راهنمایی شما دوستان و افراد حرفه ای سپاس گذارم به این نتیجه ریدم که قوانین زیادی هست که باید رعایت بشه و بهتر هست که من اینجا نباشم چون باعث ناراحتی شما دوستان می شوم اما از آشنایی با تک تک شما دوستان خوشحال شدم باز هم از همه عزیزان عذر خواهی می کنم یا علی
کسی ناراحت نیست
اما اگر اینجا کسی با صداقت نخواهد کار بکنه به مشکلل میخورد
توی این جا تازگی ها مد شده با قدیمی ها کار نمیکنند با جدید ها کار میکنند و شاید حق هم دارند
نیاز نبود مثلا شما خودت رو قدیمی معرفی کنید
از سمت دیگر استفاده از قالب دیگران کار درستی نیست خودم قبلا استفاده میکردم از قالب یکی از دوستان که سریعا قالب اختصاصی اوکی کردم و هنوز هم ناقص است و وقت اصلاحش رو پیدا نکردم
شما هماگه میخواهین پا برحا بمونید بهتره هزینه کنید
موفق باشید انشا اللهه در تمام مراحل زندگی تان
-
majidisaloo1 دوست عزیز این ارسال بنده در زمانی بود که عده ای از دوستان نظرات خودشون را بیان کردند در مورد قالب هم دوستان لطف کردند و بنده را راهنمایی کردند در مورد این که گفته بودید صادقانه فکر نکنم دروغی وجود داشته باشه ابتدا من با 3erver.org و وی گیگ و سایت های دیگر فعالیت داشتم پشتیبانی و ارائه خدمات سایت ها با من بوده و کانفیگ که به تازگی از همین ابتدا شروع به کار کردم در هر صورت از نظرات شما ممنون هستم :53:
-
به نام خدا
سلام
اول به انتقاد پذیریتون تبریک میگم برای مدیر موفق این خوبه!
در مورد این انجمن باید مواظب باشید و حتما از قوانین این انجمن اطلاع کافی داشته باشین
تجربه من تو این انجمن:بعضی (متاسفانه یکم زیادن) یا راپورت هم دیگرو میزنن (تو دیتاسنتر و لایسنس و مسائل تحریم) یا از هم دیگه بد میگن یا میفتن باهم دعوا
البته کاربرای خیلی خوبی هم داره منجمله آقا رحمان عزیز!
خوب ولی خیلییا رفتن از اینجا! ولی در کل حواستون باشه
موفق باشید
درپناه وراه حق پیروز و پایدار باشید
-
iraniandata از پیام شما بسیار ممنون هستم و از آشنایی با شما بسیار خوشحال شما لطف دارید و من هم برای شما آرزوی موفقیت و پیروزی در کار و زندگی را دارم . در مورد قوانین هم حتما رعایت می کنم و در این مکان حداقل دوستانی بودند با این که همکار بودند بسیار خوب با من برخورد کردند و تبریک هم گفتند به امید آرزوی موفقیت شما
-
با توجه به پست های شما من اصلا از این که ای دی شما شبیه ای دی tizparvaz هست ناراضی نیستم و فقط خواستم بدونم که چرا اینقدر شباهت داره ،برای من جالب بود ،عضو جدید انجمن هستید و من باید به شما خوش آمد بگم
-
habiballahafg به هر حال شباهت اسمی و آیدی به این دلیل بود که دوست عزیزم مرتضی باعث شد ند که من با این کار آشنا شوم و فعالیت کنم از تبریک شما هم ممنون هستم و در ابتدا داشتم پشیمون میشدم و گفتم چه اشتباهی کردم اینجا جای تو نیست و خیلی باید تجربه داشته باشی تا بتوانی کار کنی اما بعد با پیام های تبریک دوستان امیدوار شدم و از این که حمایت کردند بسیار ممنون هستم چون همکار هستیم اما این رفتار دوستان بدون شرح است .:-*
-
با سلام دوستان چرا مدیریت وب هاستینگ تالک از فعالیت تازه کارها جلوگیری می کند آیدی من را msmhost.net را مسدود کردند تخلف وی پی ان فروش واقعا حرفی برای گفتن ندارم تمامی پست های بنده در مورد وی پی اس بوده درضمن در کناره تمامی شرکت های دیگر ؟ منتظرم جوابی برای این کارشون داشته باشند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
با سلام دوستان چرا مدیریت وب هاستینگ تالک از فعالیت تازه کارها جلوگیری می کند آیدی من را msmhost.net را مسدود کردند تخلف وی پی ان فروش واقعا حرفی برای گفتن ندارم تمامی پست های بنده در مورد وی پی اس بوده درضمن در کناره تمامی شرکت های دیگر ؟ منتظرم جوابی برای این کارشون داشته باشند؟
سلام
قوانین مطالعه بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfhost
سلام
قوانین مطالعه بفرمایید
قوانین مطالعه شده اخه وی پی ان چه ربطی به سرور مجازی داره ماه اول نیست که فعالیت می کنم اما اصلا دلیل برای مسدود کردن ندارند خیلی جالبه مشکل اینجاست که دوست ندارند فعالیت کنیم
-
قوانین کامل مطالعه نکردین
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
هر شخص یا شرکت اجازه ایجاد یک اکانت دارد نه دو تا
-
دوست عزیز قوانین کاملا مطالعه شده در مورد آیدی هم پیشنهاد خود دوستان بود گفتند آیدی را عوض کنیم و الان با این آیدی قدیمی پست دادم .
-
با سلام خوشبختانه مشکل برطرف شد از مدیریت وب هاستینگ هم تشکر می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
دوست عزیز قوانین کاملا مطالعه شده در مورد آیدی هم پیشنهاد خود دوستان بود گفتند آیدی را عوض کنیم و الان با این آیدی قدیمی پست دادم .
انشالله خوب می شه شما زیاد به دل نگیر پیش میاد
از توجه شما بسیار سپاسگذارم
از این سخن بیفایده بگذریم
در زمینه طراحی مشکلی داشتید در خدمت خواهم
از هر دیزاینی هم که استفاده کردید هیچ مشکلی ندارد، ذات دیزاین همینه و هیچ کس حق انحصاری کردن یک دیزان را ندارد
موفق باشید.
-
hamed_mp جان از شما بسیار ممنون هستم حتما در صورت نیاز یا طراحی حتما به شما دوست عزیز پیام می دهم با تشکر از لطف شما.موفق باشید یا علی
-
با سلام
آرزوی موفقیت دارم براتون
پ.ن: کلا هیچی تو ایران کپی رایت نداره. راحت باش:دی