سلام دوستان، این ویندوز سرور 2012 کلا" منو گیج کرده، چرا قسمت start تو ویندوز وجود نداره؟؟؟ پس چطور باید نصب iis و کانفیگ های مربوط به سرویس ها رو انجام داد؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان، این ویندوز سرور 2012 کلا" منو گیج کرده، چرا قسمت start تو ویندوز وجود نداره؟؟؟ پس چطور باید نصب iis و کانفیگ های مربوط به سرویس ها رو انجام داد؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
از کجا گرفتیش؟
نسخه بتا است؟
مثل ویندوز 8 میمونه
رابط مترو داره احتمالا
با دکمه های WinLogo+R می تونی run رو باز کنی.
با سلام
ویندوز سرور 2012 هم مشابه ویندوز 8 دکمه ی Start حذف شده
ولی برای نصب و کانفیگ IIS اینجا کاملا" توضیح داده شده
Installing IIS 8 on Windows Server 2012 : The Official Microsoft IIS Site
برای بازگردانی دکه Start به ویندوز سرور 2012 از برنامه ی Stardock Start8 استفاده کنید
اگه خواستید بدید براتون نصب کنم من ( iis رو )
دوستان یه سوال در مور د سرور 2012
تفاوت نسخه enterprice و datacenter چیه
اینم برای دوستان
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-Server-2012-Download-218398.html
این در مورد 2008 توضیحی در مورد نسخه های مختلف
در مورد 2012 هم همین هست ( البته تو قیمیت لایسنس و محاسبه هزینه لایسنس و چند تا features تفاوت دارن خواستید بگید برای اون موارد هم لینک قرار بدم)
Windows Server 2008 Editions and System Requirements - Techotopia
iis رو با بدبختی پیدا کردم و کانفیگ کردم :-| عجب غلطی کردم اجازه دادم 2012 نصب کنه، مدیر سرور گفت این سرعتش بهتر ولی هیچ فرقی نمیکنه تازه 2003 بهتر از 08 و 12 هستش، این 2012 اصلا" معلوم نیست سرویس های ادمینیزتریتورش کجاست، رادیوس و روتینگ و... هیچی معلوم نیست
باید کلید win رو بزنید که بره تو محیط دسکتاپش( خود ویندوز 8 که اینجوری هست)
تقریبا کاری که مایکروسافت داره توی 2012 انجام میده یه جورای داره ادمین های خودشو آزمایش می کنه و یه قربال حسابی انجام می ده و اونهایی رو که زیاد وارد نیستن رو کنار میزاره. (البته این نظر منه)
اگه کسی واقعا وارد باشه دیگه گیج نمیشه و میتونه تمام یا بیشتر مراحل رو با cmd انجام بده. تا اونجایی که من میدونم حرفه ای ها از نسخه core استفاده میکنن که اصلا رابط گرافیکی نداره
مشکل من فقط کم بودن سرعت کار کردن تو سروره، خیلی سرعت کمه مثل ویندوزهای قبلی نیست
میزان رم و سی پی یو اختصاص داده شده به سرور چقدره؟