-
فروش سرور اختصاصی با 32 گیگ رم
==========================================
با سلام :">
آفری داریم که فکر نکنم کسی بتونه بخره ولی باز هم گذاشتیم ببینید .
Cpu : AMD 2x quadcore 2352 (8 cores at 2.1ghz)
Ram : 32GB
H.D.D : 4TB , Raid 10
Port Speed : 2GB
Bandwidth : Unlimited
Full managed : Yes
DataCenter : FDCservers.Net
قیمت : 1.250.000 هزار تومان / ماهیانه
توجه ! : سرور طی 2 الی 3 روزه تحویل داده می شود .
E-mail For Order Offer :
sales@arak-soft.com
Tel Number For Order : 08613131926
ساعت کاری شرکت از ساعت 10 صبح الی 23 شب
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
با سلام
دوستان گرامی
قبلا نظری می دادید . الان نظر هم نمی دید ؟ :67:
-
پاسخ : فروش سرور اختصاصی با 32 گیگ رم
شما نماینده هستین؟ سرور مستقیم تهیه میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
شما نماینده هستین؟ سرور مستقیم تهیه میشه؟
بله هستیم مدرک مورد نیاز رو هنوز دریافت نکردیم ولی چون کارشون پیش من گیره نمیتونن سر منو کلاه بزارن - سرورم هم مستقیم تهیه میشه . :53:
-
آفر وی پی اس هم بزارید خوبه . مشتری داره (گفتید نظر بدیم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
بله هستیم مدرک مورد نیاز رو هنوز دریافت نکردیم ولی چون کارشون پیش من گیره نمیتونن سر منو کلاه بزارن - سرورم هم مستقیم تهیه میشه . :53:
کار کی پیشت گیره ؟!
دیتاسنتر ؟! :61:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
خوب ببخشید برای اینکه اینجوری صحبت میکنم. شما که نماینده هستید، چرا دیروز الکی گفتین که با اینها صحبت کردین و ... . بعدش گفتین که میرید شم، دیگه هم نیامدید. ببخشید که اینجوری میگم. هزینه سرور منو صحبت کردین جوابشون چی بود؟ به دوستان هم بگو که بدونن عجب کلاه برداریی هستن :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
خوب ببخشید برای اینکه اینجوری صحبت میکنم. شما که نماینده هستید، چرا دیروز الکی گفتین که با اینها صحبت کردین و ... . بعدش گفتین که میرید شم، دیگه هم نیامدید. ببخشید که اینجوری میگم. هزینه سرور منو صحبت کردین جوابشون چی بود؟ به دوستان هم بگو که بدونن عجب کلاه برداریی هستن :)
با سلام
دوستان ایشون رو ساده گیر آوردن میخواستن دودر بزنن ولی اینطوری که گفتن دوباره هزینه پس داده نمیشه سرویس شما هم در راه راه اندازی می باشد . :">
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
با سلام
آقای فخرایی ببخشید موضوع خصوصی هست بعدا سرفرصت مناسب براتون ارسال میکنم :->
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
با سلام
دوستان ایشون رو ساده گیر آوردن میخواستن دودر بزنن ولی اینطوری که گفتن دوباره هزینه پس داده نمیشه سرویس شما هم در راه راه اندازی می باشد . :">
---------- post added at 09:00 pm ---------- previous post was at 08:59 pm ----------
با سلام
آقای فخرایی ببخشید موضوع خصوصی هست بعدا سرفرصت مناسب براتون ارسال میکنم :->
میتونم خواهش کنم، همون ارتباطی که دیشب بهاشون داشتی را برام پست کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
میتونم خواهش کنم، همون ارتباطی که دیشب بهاشون داشتی را برام پست کنید؟
با سلام ایمیل تون رو قرار بدین براتون ارسال میکنم و لطفا از پخشش جدا خودداری نمایید
با تشکر :">
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
سرفرصت مناسب براتون ارسال میکنم :->
ببخشید قصد تخریب ندارم
شما که میخوای تو این انجمن فعالیت کنی بهتر است مدرک را بزارید .بعدا میزارم که نشد حرف:-&
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
با سلام ایمیل تون رو قرار بدین براتون ارسال میکنم و لطفا از پخشش جدا خودداری نمایید
support@hugeserver.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
ببخشید قصد تخریب ندارم
شما که میخوای تو این انجمن فعالیت کنی بهتر است مدرک را بزارید .بعدا میزارم که نشد حرف:-&
دوست عزیز شما اگر مدرک میخوایید لطفا کمی صبر کنید .
با تشکر از نظرتون :">
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
براتون ارسال میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
براتون ارسال میشه
تا کی صبر کنم؟ اگه میتونید برام سریع بفرستید. همین الان هم بهاشون تماس بگیر بهشون بگو که هنوزم میگن که پول منو نمیدن و هم چین کاربری نداشتن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
تا کی صبر کنم؟ اگه میتونید برام سریع بفرستید. همین الان هم بهاشون تماس بگیر بهشون بگو که هنوزم میگن که پول منو نمیدن و هم چین کاربری نداشتن؟
دوست عزیز درحال اماده سازی هتسم . لطفا صبور باشید .
-
تیکه کلام جدیده!
من که تاییدش میکنم :)
-
ببخشید یکی میشه بگه چطوری رو یک سرور 32 گیگ رم میخوره؟ تاحالا ندیده بودم:106: آنوقت سی پی یو amd ؟!!
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
آنوقت 4 ترابایت هم هاردشه؟ یعنی 8 تا 500 گیگ روش بسته؟
-
آقا شفاف سازی کنيد ما هم بدونيم چه خبره تو اين بازار هاست و دامين
-
FDCserver همیشه این قدر طول میده واسه تحویل سرور؟
یا فقط وضعیت شما اینجوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ببخشید یکی میشه بگه چطوری رو یک سرور 32 گیگ رم میخوره؟ تاحالا ندیده بودم:106: آنوقت سی پی یو amd ؟!!
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
بله fdcserver یه سرور داره amd که تا 32 گیگ رم میخوره و دل هست و 4 تا هارد 1 ترا. البته کانفیگ این سرور با 4 گیگ رم و 500 تا هارد299 دلاره و تا اونجایی که من میدونم به ازای هر 8 گیگ رم اضافه ماهانه 30 دلار و یا 120 دلار یک بار برای همیشه! و به اضاهی هر 1 ترا هارد 15 دلار ماهانه و یا 120 دلار یکبار برای همیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دوست عزیز چه ربطی به ای ام دی بودن داره مادر برد باید ساپورت کنه که میکنه
این هم مشخصات سرور
Dell PowerEdge T605 2 x Quad Core AMD Opteron 2376 - 2 x Quad Core AMD Opteron 2376 (8 x 2.33Ghz)
4GB DDR2 Ram (Up to 32GB)
3 x 250GB SATA Hard Drive
6000GB Data Transfer
1Gbps Connection
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
giga
دوست عزیز چه ربطی به ای ام دی بودن داره
مادر برد باید ساپورت کنه که میکنه این هم مشخصات
Dell PowerEdge T605 2 x Quad Core AMD Opteron 2376 - 2 x Quad Core AMD Opteron 2376 (8 x 2.33Ghz)
4GB DDR2 Ram (Up to 32GB)
3 x 250GB SATA Hard Drive
6000GB Data Transfer
1Gbps Connection
منظورم رو نگرفتی!! منظورم این بود 32 گیگ رم و 4 ترابایت هاست چرا روی aMD ? بهترش نبود؟
-
لطفا دیتاسنتر رو هم معرفی کنین.
این طوری که زیاد جالب نیست.خیلی اطلاعات محدودی قرار دادین.
-
FDC SERVERS
سی پی یو که ضعیف نیست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
---------- post added at 11:18 pm ---------- previous post was at 11:17 pm ----------
عزیزم 2 عدد هارد 2 ترابایت داره
با تشکر
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webrang
fdcserver همیشه این قدر طول میده واسه تحویل سرور؟
یا فقط وضعیت شما اینجوریه
عزیز ما هم دلیلش رو نمی دونیم ولی وقتی سرویس ما رو تحویل میدن دو روز اول رایگانه و بعد از دو روز حساب میکنن
با تشکر
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsbin
لطفا دیتاسنتر رو هم معرفی کنین.
این طوری که زیاد جالب نیست.خیلی اطلاعات محدودی قرار دادین.
با سلام
لطفا بگید چه اطلاعاتی میخواهید تا براتون ارسال کنیم
با تشکر
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
شما بگید چه نوع Cpu خوبه :">
با تشکر
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
با سلام
دوستان در صورت درخواست سرور خام 2 روز طول میشکه و اگر خام نمیخواهید 3 روز طول میکشه پرسیدم اینو بهم گفتن . :67:
-
ببخشید ها، یعنی هنوز هم اینا میگن من پول ندادم؟ هنوز هم متن تماسی که با مدیرش که خودت گفت بودی رو نگرفتی که بهم بدی؟ یعنی عکس از چت بگیری این همه طول داره؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BestServer.IR
ببخشید ها، یعنی هنوز هم اینا میگن من پول ندادم؟ هنوز هم متن تماسی که با مدیرش که خودت گفت بودی رو نگرفتی که بهم بدی؟ یعنی عکس از چت بگیری این همه طول داره؟؟
با سلام
دوست عزیز من درگیر برخی از مسائل هستم اینو حتما براتون ارسال میکنم
با تشکر :x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
با سلام
دوست عزیز من درگیر برخی از مسائل هستم اینو حتما براتون ارسال میکنم
با تشکر :x
آقا شما نماینده هستی ( به قول خودتون ). اینا الان پول منو پس نمیدان، من چی کار کنم؟ حتا جواب ایمیل و سرور هم نمیدان. الان شما چجوری تضمین میدید که سرورهایی که میفروشید اینجور بلاها سرش نیارن. حالا من خودم آلمان هستم اینا این بعضی رو در اوردن. وای بحال کسی که در ایران هستن. ؛) در ضمن یه عکس گرفتن اینهمه کار نداره که درگیر باشید، یه کلمه میتونید بگید که اصلا اون شب الکی گفتی بهاشون صحبت کردید. تمومش کنید لطفا :) ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BestServer.IR
آقا شما نماینده هستی ( به قول خودتون ). اینا الان پول منو پس نمیدان، من چی کار کنم؟ حتا جواب ایمیل و سرور هم نمیدان. الان شما چجوری تضمین میدید که سرورهایی که میفروشید اینجور بلاها سرش نیارن. حالا من خودم آلمان هستم اینا این بعضی رو در اوردن. وای بحال کسی که در ایران هستن. ؛) در ضمن یه عکس گرفتن اینهمه کار نداره که درگیر باشید، یه کلمه میتونید بگید که اصلا اون شب الکی گفتی بهاشون صحبت کردید. تمومش کنید لطفا :) ;)
سلام
بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که توی سایت webhostingtalk یک تاپیک بزنید بر علیه اونها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
با سلام
من اینجا گفتم که درگیر برخی از کارها هستم
دیتاسنتر گفته هیچ گونه وجی رو دریافت نکرده است و من بهشون اخطار دادم درباره اینکه شکایت میکنید . گفتن هر کاری که دوست دارید انجام بدید .
نظر من اینه که شکایت کنید بهتره . =;
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
با سلام
من اینجا گفتم که درگیر برخی از کارها هستم
دیتاسنتر گفته هیچ گونه وجی رو دریافت نکرده است و من بهشون اخطار دادم درباره اینکه شکایت میکنید . گفتن هر کاری که دوست دارید انجام بدید .
نظر من اینه که شکایت کنید بهتره . =;
با تشکر
خوب دیگه عزیز، برای اینکه ابروشونو ببرم، میخوام که عکس چت شما هم توی وب هاستینگ تاک بذارم. لطفا همون که به من قولشو دادید، برام پست کنید. ممنونم. خودتون میتونید که راحت میتونید از چت عکس بگیرید. :)
-
آقا اگر شما نمايندشون هستيد ميتونن از شما شکايت کنن به جای اونها ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
آقا اگر شما نمايندشون هستيد ميتونن از شما شکايت کنن به جای اونها ؟
خیر . به ما ارتباطی نداره . ایشون گفتن بهشون بگیم ما هم گفتیم . دیگه کارهای قضایی به ما مربوط نمیشه .
فقط در صورتی میتونن از ما شکایت بکنن که سرویس رو از ما دریافت کرده باشند و بین ما و ایشون قرارداد بسته شده باشه و گرنه به ما هیچ ارتباطی نداره .
با تشکر <:-p
-
آها. پس شما تو قرارداد بستن نمايند شونی تو فسخش با خودشون طرفن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
آها. پس شما تو قرارداد بستن نمايند شونی تو فسخش با خودشون طرفن ؟
با سلام
دوست عزیز و گرامی
وقتی شخصی با بنده قرارداد میبنده طرف حسابش منم نه دیتاسنتر و فسخ قرارداد بر عهده خودم می باشد.
اگر شما از خود دیتاسنتر به صورت مستقیم سرویس خریداری نمایید دیگر بقیه کارها بر عهده دیتاسنتر می باشد نه کس دیگر .
اگر جناب آقای BestServers.Ir از بنده سرویس گرفته بود و قرارداد بین من و ایشون بود میتوانست از بنده شکایت کند .
با تشکر .
-
arak جان تقصیره خودته..همش میای یک آفرهایی میدی میگی میونی کسی نمیخره اما میزاری. بعدشم حرفهایی میزنی که توش میمونی!! خوب بیکاری مگر عزیز برادر اعتبارتو به باد میدی؟ حالا دوباره یک کاری کن بزنن بنت کنن!!:114: خوب شفاف جواب بده راستش رو بگو!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
arak جان تقصیره خودته..همش میای یک آفرهایی میدی میگی میونی کسی نمیخره اما میزاری. بعدشم حرفهایی میزنی که توش میمونی!! خوب بیکاری مگر عزیز برادر اعتبارتو به باد میدی؟ حالا دوباره یک کاری کن بزنن بنت کنن!!:114: خوب شفاف جواب بده راستش رو بگو!
با سلام ;)
شما درست میگی ما عزیز شما یک راهنمایی ما رو بکن هی به ما گیر میدن خفن :77:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
من ميگم شما عکس اون گفتگو رو بزار همه ببينيم چی بوده و چه خبره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
با سلام ;)
از مدیران wht وحید,سجاد,امیر 3 تا چیز یاد گرفتم:
کاری به کار دیگران نداشته باش.کار خودتو بکن
اسپم نده و بیشتر نظاره کن وقتی مشتری آمد بیا جلو و زیاد جوابگو نباش
صداقت داشته باش
------------------------------
تو این انجمن همه فروشنده هستند.آفر بدی و بخوای زیاد ادامه بدی کارت رو تموم میکنن.اینقدر گیرت میدن تا تو حرف خودت بمونی.نظر بنده: خودت که میدونی این آفرت خریدار نداره. به مدیرا بگو کلا پست رو پاک کنند.#:-S
الان اینجا من مشتری نمیبنم و فقط دارند میگن دروغ میگی و میخوان بکشنت میز محکمه.. پس جواب چی رو میخوای بدی؟ هر کسی مشتری هست جوابش رو پ خ کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
من ميگم شما عکس اون
گفتگو رو بزار همه ببينيم چی بوده و چه خبره!
بابا من 10 بار گفتم مشکلی دارم وقت نمیکنم حتما میزارم ببینید :((
مطمئا باشید میزارم ببینید :((
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arak-hosting
بابا من 10 بار گفتم مشکلی دارم وقت نمیکنم حتما میزارم ببینید :((
مطمئا باشید میزارم ببینید :((
شما مطمئنی که اصلا بهاشون صحبت کرده بودین؟ که به من اون چیزا رو گفتین؟ میخوای متن چت رو بذارم دوستان بدونم در بین ما چی ردو بدل شده؟ شما هم برای تایید اینکه بهاشون صحبت کردین، عکس رو بذرید. نظرتون چیه؟