-
کمک با کار با سرور اختصاصی
سلام
من قصد خرید یه سرور اختصاصی دارم واسه مجازی سازی فقط!
میخوام از فرانسه بگیرم! مشکلم اینه که اصلا نمیدونم وقتی سرور رو پرداخت کردم حتی چی بهم میدن!
آی پی میدن یا چیز دیگه!
میخوام وی ام ویر روش نصب باشه!
میخواستم بپرسم وقتی پرداخت کنم چی بهم میدن اول!
(سوالام رو تو این تاپیک راجع به مجازی سازی میپرسم این فعلا اولین سوالم بود)
ممنون
-
پاسخ : کمک با کار با سرور اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام
من قصد خرید یه سرور اختصاصی دارم واسه مجازی سازی فقط!
میخوام از فرانسه بگیرم! مشکلم اینه که اصلا نمیدونم وقتی سرور رو پرداخت کردم حتی چی بهم میدن!
آی پی میدن یا چیز دیگه!
میخوام وی ام ویر روش نصب باشه!
میخواستم بپرسم وقتی پرداخت کنم چی بهم میدن اول!
(سوالام رو تو این تاپیک راجع به مجازی سازی میپرسم این فعلا اولین سوالم بود)
ممنون
با سلام
اول اگه درخواست نصب هر چیزی مثل Centos , Xen , Vmware و ... رو بدید براتون نصب میکنم
بعد یه IP + User Root + Password Root بهتون میدن که میتونید باهاش به سرورتون وصل بشید
-
وقتی داری سفارش رو تکمیل میکنی سیستم عامل رو VMware ESXi 5.1 انتخاب کن. کار کردن باهاش خیلی راحته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
اول اگه درخواست نصب هر چیزی مثل Centos , Xen , Vmware و ... رو بدید براتون نصب میکنم
بعد یه IP + User Root + Password Root بهتون میدن که میتونید باهاش به سرورتون وصل بشید
میخوام Vmware نصب کنن مثلا!
بعد این 3تا رو(IP + User Root + Password Root) که گفتدی میدن رو کجا باید استفاده کنم؟
مثل وی پی اس ریموت دسکتاپ؟
-
عزیز چی میدن رو دوستان پاسخ دادن ...ولی به نظر بنده اگه اصلا اشنایی ندارید نگیرید چون ۱۰۰٪ بهمشکل بر میخورید اول اطلاعاتتون رو کامل بفرمایید سپس اقدام به خرید سرور اختصاصی کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
وقتی داری سفارش رو تکمیل میکنی سیستم عامل رو VMware ESXi 5.1 انتخاب کن. کار کردن باهاش خیلی راحته.
مرسی.بعد وصل کردن ای پی و ایناش پچطور؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
عزیز چی میدن رو دوستان پاسخ دادن ...ولی به نظر بنده اگه اصلا اشنایی ندارید نگیرید چون ۱۰۰٪ بهمشکل بر میخورید اول اطلاعاتتون رو کامل بفرمایید سپس اقدام به خرید سرور اختصاصی کنید.
عزیزم فعلا همین کار رو دارم میکنم.راهی نداره که مثل لوکال هاست چیزی رو ویندوز نصب کنم باهاش کار کنم؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
مرسی.بعد وصل کردن ای پی و ایناش پچطور؟
با برنامه VMware vSphere Client می تونی به سرورت وصل بشی با استفاده از ip , یوزر root و پسوردی که بهت می دن. و می تونی سرورت رو مدیریت کنی و سرور مجازی بسازی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
میخوام Vmware نصب کنن مثلا!
بعد این 3تا رو(IP + User Root + Password Root) که گفتدی میدن رو کجا باید استفاده کنم؟
مثل وی پی اس ریموت دسکتاپ؟
بعد از دریافت این اطلاعات باید برنامه VMware vSphere Client را دانلود و در سیستم خودتان نصب کنید . بعد از باز کردن این برنامه یک پنجره نمایان می شود که می توانید اطلاعات را در آن وارد کنید و سپس بر روی دکمه کانکت کلیک کنید . چند ثانیه بعد ( بسته به توع اینترنت شما و پینگ تایم ) برنامه سرور شما که همان Vmware است لود می شود و می توانید پنجره را ببنید . بعد از گذر از این مرحله شما باید سرور مجازی یا همان VPs را در سرور خود ایجاد و سیستم عامل مورد نظر را نصب کنید . اگر قصد استفاده از ریموت دارید باید ویندوز (2003 و یا 2008) نصب کنید . برای ساخت وی پی اس در کادر جستجوی موجود در بالای همین صفحه سرچ کنید چندین تاپیک آموزشی در انجمن وجود دارد که دارای تصویر نیز هستند .
-
بعد یه سوال دیگه! مثلا نوشته تو مشخصات سرور
port:100mbps این مگا بیت یعنی چی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
این پورت ازتباطی میباشد که میگن 100 هست و این 100 تقصیم میشود بین چند سرور که هر سرور 12.5 مگ در ثانیه میگیره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سرور را کامپیوتری فرض کنید که در یک کشور دیگر قرار دارد و به اینترنت متصل است . سرعت اینترنت ان کامپیوتر ( سرور ) همان سرعت پرت است . شما در حال حاضر برای خرید اینترنت در ایران باید سرعت موردنظر را تعیین کنید مثلا 128K .256 , ..... سرعت اینترنت سرورها با mb و یا gb سنجیده می شود . واضح هرچه سرعت اینترنت سرور شما بیشتر باشد بهره ی بهتری از سرور دارید و البته هزینه بیشتر ..
برای شروع از پرت 100 استفاده کنید ، اگر نیاز بود بعدا ارتقا دهید !
-
پهنای باند port سرورتون 100 mb در ثانیه هست که بین vpsهایی که می سازی تقسیم میشه.
فرمول سرعت دانلود: port تقسیم بر 8 که در اینجا می شه 12.5
اما این سرعت واسه همه vps ها هست بین همه vpsها تقسیم می شه و اگر فقط یک vps داشته باشه در بهترین حالت سرعتت 12.5 هست.
من اولین سرور مجازی رو طبق همین اموزش که لینک دادم ساختم.
http://www.webhostingtalk.ir/f7/42893/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
سرور را کامپیوتری فرض کنید که در یک کشور دیگر قرار دارد و به اینترنت متصل است . سرعت اینترنت ان کامپیوتر ( سرور ) همان سرعت پرت است . شما در حال حاضر برای خرید اینترنت در ایران باید سرعت موردنظر را تعیین کنید مثلا 128K .256 , ..... سرعت اینترنت سرورها با mb و یا gb سنجیده می شود . واضح هرچه سرعت اینترنت سرور شما بیشتر باشد بهره ی بهتری از سرور دارید و البته هزینه بیشتر ..
برای شروع از پرت 100 استفاده کنید ، اگر نیاز بود بعدا ارتقا دهید !
نه این رو میدونم! میخواستم بدونم مگا بیت با مگا بایت فرق داره؟
بعد این همه جا تاپیک میزنن پورت 1 گیگ واسه وی پی اس! یعنی چی این؟ یعنی پورت سرور اصلیشون 1گیگا بایت هستش؟ بعد من از سرور اصلی مثلا 8 گیگ رم 16 تا وی پی اس بدم این 100 مگ شیر میشه بین همشون؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
پهنای باند port سرورتون 100 mb در ثانیه هست که بین vpsهایی که می سازی تقسیم میشه.
فرمول سرعت دانلود: port تقسیم بر 8 که در اینجا می شه 12.5
اما این سرعت واسه همه vps ها هست بین همه vpsها تقسیم می شه و اگر فقط یک vps داشته باشه در بهترین حالت سرعتت 12.5 هست.
من اولین سرور مجازی رو طبق همین اموزش که لینک دادم ساختم.
http://www.webhostingtalk.ir/f7/42893/
این آموزش خیلی خوب بود!16 تا وی پی اس داشته باشم میشه6.25؟؟؟
این سرعت کم نیست یا خوبه؟
آخه اکثر سروا kimusfi پورتشون 100 مگه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
نه این رو میدونم! میخواستم بدونم مگا بیت با مگا بایت فرق داره؟
بعد این همه جا تاپیک میزنن پورت 1 گیگ واسه وی پی اس! یعنی چی این؟ یعنی پورت سرور اصلیشون 1گیگا بایت هستش؟ بعد من از سرور اصلی مثلا 8 گیگ رم 16 تا وی پی اس بدم این 100 مگ شیر میشه بین همشون؟
1 GB واسه سرور اصلیشون هست.
100 mb بین همه شیر می شه.
mb با Gb فرق داره و gb 10 برابر هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
این آموزش خیلی خوب بود!16 تا وی پی اس داشته باشم میشه6.25؟؟؟
این سرعت کم نیست یا خوبه؟
آخه اکثر سروا kimusfi پورتشون 100 مگه!
عزیز وقتی port 100 میگری سرعت دانلود می شه 12.5
این 12.5 بین هر 16 سرور به استراک گذاشته می شه و ممکنه یه سرور خیلی هم استفاده کنه یه سرور بیشتر اینجور نیست که 12.5 تقسیم بر 16 بشه و به هر سرور یک سرعت ثابت برسه . اما توی سرور مجازی روی کارت شبکه که کیلیک کنی می نوسیه 100mbps
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
عزیز وقتی port 100 میگری سرعت دانلود می شه 12.5
این 12.5 بین هر 16 سرور به استراک گذاشته می شه و ممکنه یه سرور خیلی هم استفاده کنه یه سرور بیشتر اینجور نیست که 12.5 تقسیم بر 16 بشه و به هر سرور یک سرعت ثابت برسه . اما توی سرور مجازی روی کارت شبکه که کیلیک کنی می نوسیه 100mbps
همینو میخواستم بدونم!
بعد مقدار پورت ها فقط 100 مگ و 1 گیگ و 10 گیگ هستش فقط؟
-
یه سوال دیگه! چند نوع وی ام ویر داریم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
همینو میخواستم بدونم!
بعد مقدار پورت ها فقط 100 مگ و 1 گیگ و 10 گیگ هستش فقط؟
تا جایی که من دیدم آره. همینا بوده. اگر بیشتر هم باشه من بیخبرم جایی ندیدم.
-
امکانش هست تفاوت مجازی ساز هارو هم بگید!
وی ام ویر و اکسی 5
-
دقیق نمی دونم چه ورژن هایی داره اما فکر کنم شما VMware Workstation رو توی pc خودتون کار کردید یا جایی دیدن که یک ماشین مجازی ساز هست ، VMware ESXi 5.1 هم یکی از نسخه های VMware هست که مثل یک سیستم عامل عمل می کنه یا بهنره بگم یک سیستم عامل هست که با برنامه VMware vSphere Client بهش وصل میشن و مدیریتش می کنن.
-
درسته با VMware Workstation رو ویندوز خودم کار کردم! لوش یه بار لینوکس نصب کردم که کل هاردمو اشتباهی پروندم!
واسه نصب لینوکس رو سرور مجازی از همون آموزش باید استفاده کنم؟ یا لینوکس فرق داره؟
-
کیمسوفی تنظیمات شبکه اش یکم سخته به نظرم کیمسوفی خوب هست ولی باید حرفه ای باشی تا برات ابیوز نفرستن - کیمسوفی برای یه شخص تازه کار توصیه نمیشه همونطور که گفتم باید خوب اب دیده باشی
-
آره همین جوری هست به جای iso ویندوز ، لینوکس می زاری
http://agonis.ir/blog/1391/05/15/cen...6%D8%B5%D8%A8/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naghi123
کیمسوفی تنظیمات شبکه اش یکم سخته به نظرم کیمسوفی خوب هست ولی باید حرفه ای باشی تا برات ابیوز نفرستن - کیمسوفی برای یه شخص تازه کار توصیه نمیشه همونطور که گفتم باید خوب اب دیده باشی
موافقم ، به نظر من از redstation بگیر ، نمایندگیشون هم آلما هست که من خودم ازشون سرور گرفتم و راضی هستم.
-
ممنون! نظرتون راجع به xlhost چطوره؟ بعد همشک عذاب گرفتم یعنی پورت 100 کم نمیاد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
ممنون! نظرتون راجع به xlhost چطوره؟ بعد همشک عذاب گرفتم یعنی پورت 100 کم نمیاد؟
خودم ندارم. اما دوستم داره و خیلی راضی هست.
-
بعد یه چیز دیگه!
نمایندگی xlhost تو ایران چه سایتیه؟
آلما هم باز نمیشه!
فرق مجازی ساز ها تو چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بعد یه چیز دیگه!
نمایندگی xlhost تو ایران چه سایتیه؟
آلما هم باز نمیشه!
فرق مجازی ساز ها تو چیه؟
فکر میکنم این باشه گیت فا | هاست ویندوز – هاست لینوکس – سرور مجازی – سرور اختصاصی – ثبت دامنه
-
ممنون! مرسی واقعا امروز خیلی کمک کردید!
این مورد یعنی چی؟
امکان نصب سیستم عامل از روی تمپلیت با فرمت ova
-
پیشنهاد میکنم از تمپلیت دگیران استفاده نکنی. خودت یه سیستم عامل نصب تنظیمات رو انجام بده و ازش تمپلیت بگیر و از تمپلیت خودت استفاده کن. شما اولین سیستم عاملت رو نصب کن رو دور می افتی.
منم دقیقا 2 هفته هست سرور دارم و قبلش بلد نبودم. توی 2 روز اول یاد گرفتم.
اگر سیستم عامل سرورت VMware ESXi 5.1 باشه می تونم کمکت کنم.
-
آخه تاحالا خیلی پول خرج کردمو بی نتیجه مونده! نمیخوام اینبار بی نتیجه بمونه ! میخوام همه چیزو بدونم بعد شروع کنم.
میشه بپرسم تمپلیت یعنی چی اصلا؟
-
مثلا یک سیستم عامل نصی میکنی به عنوان مثال ویندوز ، آپدیت میکنی -برنامه های مورد نیازتو نصب میکنی و هر تنظبمات دیگه که مورد نیاز هست. مثلا 2 ساعت وقت میبره این کارا
بعد از همه این کارا یک تمپلت (میشه گفت یه جور کپی یا بک آپ یا مثل ایمیج گرفتن از cd ) از ویندوزت میگیری ، سری بعدی این تمپلیت رو اجرا میکنی واسه یرور جدید و همه چیز رو توی 10- 15 دقیقه بدست میاری و فقط به سرور جدید ip میدی.
بهتر از این نمیتونستم بیان کنم.
-
آقا احسان واقعا دمت گرم با این همه صبر و شکیبایی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
آقا احسان واقعا دمت گرم با این همه صبر و شکیبایی
آخه خودم حتی وقتی سرور گرفتم این چیزا رو نمی دونستم ، اما تو این 2 هفته بچه های انجمن خیلی کمکم کردن. بدون هیچ چشم داشتی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
آخه خودم حتی وقتی سرور گرفتم این چیزا رو نمی دونستم ، اما تو این 2 هفته بچه های انجمن خیلی کمکم کردن. بدون هیچ چشم داشتی
:)) واقعا ؟ هنوزم از این کارا میکنن ؟ایول بچه های انجمن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
مثلا یک سیستم عامل نصی میکنی به عنوان مثال ویندوز ، آپدیت میکنی -برنامه های مورد نیازتو نصب میکنی و هر تنظبمات دیگه که مورد نیاز هست. مثلا 2 ساعت وقت میبره این کارا
بعد از همه این کارا یک تمپلت (میشه گفت یه جور کپی یا بک آپ یا مثل ایمیج گرفتن از cd ) از ویندوزت میگیری ، سری بعدی این تمپلیت رو اجرا میکنی واسه یرور جدید و همه چیز رو توی 10- 15 دقیقه بدست میاری و فقط به سرور جدید ip میدی.
بهتر از این نمیتونستم بیان کنم.
اقا وجدادنن دمت گرم! خیلی گلی!
ای دی یاهوتونو میشه پ.خ کنید برام؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
:)) واقعا ؟ هنوزم از این کارا میکنن ؟ایول بچه های انجمن
آره! من همه چیمو از اینجا یاد گرفتم!
-