-
مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
با عرض سلام و خسته نباشید
بدینوسیله سایت فناوری سرور (techserver.ir ) (خزرنت و رویال نتورک قدیم) به دلیل مشغله کاری اقدام به فروش یوزر های خود به تعداد 160 یوزر فعال میکند
خواهشمند هستم افر های خود را زیر تاپیک بدبد.
به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار خواهد شد.
-
پاسخ : مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
-
Re: مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
این یوزر های فعال هاست هستن یا وی پی اس؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
پاسخ : مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
من واقعا متاسفم که یوزر های اماتور و نا اشنا باعث شدن گروه به این خوبی از هم بپاشه...
-
230 یوزر هست که 120 تاش سرور مجازی هست و ما بقی هاست.
جناب mehrshad.ho فکر نمی کنید 30 هزار تومان برای 120 تا یوزر سرور خیلی زیادی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
جناب
mehrshad.ho فکر نمی کنید 30 هزار تومان برای 120 تا یوزر سرور خیلی زیادی هست؟
زیاد جدی نگیرید=))
-
جدا ناراحت شدم شما رو مدتیه میشناسم سابقه فعالیت خوبی داشتید ناراحتم همکارانی چون شما مدتیه که این صنف رو ترک می کنن به هر حال آرزوی موفقیت برای شما
-
پاسخ : Re: مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
mrasol عزیز دقیقآ منظور شما رو متوجه نشدم !
یعنی ما آمار غلط داریم میدیم؟ یا اینکه شما بهتر آمار رو از خود ما دارید
-
پاسخ : Re: مزایده فروش یوزرهای فناوری سرور (خزرنت و رویال نتورک) + 160 یوزر+به بالاترین افر فروخته میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
mrasol عزیز دقیقآ منظور شما رو متوجه نشدم !
یعنی ما آمار غلط داریم میدیم؟ یا اینکه شما بهتر آمار رو از خود ما دارید
نه دوست عزیز!میگم قیمتشون اینقد خنده دار بود...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
جدا ناراحت شدم شما رو مدتیه میشناسم سابقه فعالیت خوبی داشتید ناراحتم همکارانی چون شما مدتیه که این صنف رو ترک می کنن به هر حال آرزوی موفقیت برای شما
ممنون لطف دارید ولی وفتی یک نفر میاد سرورمجازی میده 17 تومان دیگه چی میمونه از کاربر ها؟
همه میرن میخرن عذر میخوام ولی دیگه الان کم مونده بگن سرورمجازی مجانی!
تا زمانی که این کار یک صنف نداشته باشه کاکردن بی فایده هست !
-
با سلام ..ما یوزرهاتون رو میگیرم با یک شرط خوب
هزینه تمدید 160تا سرور مجازی یک ماه اول به شما داده میشود به طور کامل!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
جناب
mehrshad.ho فکر نمی کنید 30 هزار تومان برای 120 تا یوزر سرور خیلی زیادی هست؟
ما ماه گذشته 2 تا هاستینگ رو کلا خرید کردیم
یکی شون 250 تا یوزر بود که 25 پول دادیم
شما مشخصات دقیق تر رو پ.خ بدید تا قیمت مناسب تر به شما داده بشه
-
عزیز فکر نمیکنید فروختن مشتریان یه کمی از نظر اخلاقی بد باشه ؟
مشتری سالانه مثلا هزینه گرفتید بعد برای این که صداش در نیاد دارید آن هم میفروشید به کس دیگه در اصل پول سرورم دیگه ندارید کلا همش سود میخواید بکنید و ضررش برای کسیه که میخواد میزبان آیندشون باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
ما ماه گذشته 2 تا هاستینگ رو کلا خرید کردیم
یکی شون 250 تا یوزر بود که 25 پول دادیم
شما مشخصات دقیق تر رو پ.خ بدید تا قیمت مناسب تر به شما داده بشه
یوزر ها با دامنه co.cc بودن :))
عزیز من یکی فقط اگر بخواد یوزر خالی بسازه بالای 25 تومن می گیره
چی بگم آخه
250 یوزر ، 25 تومن
یوزر مجانی بودن ؟
-
تا زمانی که بازار اینطوری پیش بره همه یکی کی ورشکست میشن از همون بزرگه (هاست دی ال بگیر ) تا ما ...
باید بازار درست بشه
-
باید یه سری چیزا بررسی بشه بعد از اون میتونم باهاتون کار کنم
شماره مبایلتون رو برام پ.خ کنید تماس میگیرم خدمتتون!
-
سلام من یوز های هاستتون رو خریدارم لطفا قیمت واگذاری رو پخ کنید
ایام به کام : درودگری
-
من هم خریدارم
البته باید اوضاع سرور ها و مشتری ها رو بررسی کنم
-
با درود
اگر مشتری فقط با دامنه های TLD و .ir دارید مشخصات را اعلام نمایید تا به توافق برسیم.
-
درود
اگر امکان دارد مشخصات سرور هاستینگ و شرایط رو پ خ کنید
-
پول ما رو اخر رویال نت ورک نداد من ناراضیم ازش
-
بنده هم فعلا منتظرم پولم رو برگردونن!
-
سلام
فکر نمیکنید مهم تر این هست که یوزر ها به جای مطمئنی منتقل بشن؟
تا اینکه بخواید یوزرها رو بفروشید.
بی احترامی مطلق به کاربرانتون هست
j4b3r
-
سلام
160 سرور مجازی هستند یا هاست اشتراکی ؟
-
به نظر من کار عاقلانه ای نیست خرید
مهم رضایت کاربران شما هست که مطمئنن راضی نیستند و ماه بعد تمدید نمی کنند
شاید قیمتی که شما ارائه میدهید به کسی که خرید رو انجام میده از یوزر های شما یکسان نباشه و باعث نارضایتی بیشتر مشتریان بشه (قیمتهاتونو ندیدم)
لوکیشنی که شما ارائه داده ای و کاربران شما خرید کرده اند شاید با کسی که میخواهد یوزرها را از شما خریداری کند فرق داشته باشه
خود قضیه انتقال هم میتونه دخیل باشه تو نا رضایتی کاربران
کسی که قصد خرید این یوزر ها را دارد این جوانب را بسنجد و بعد خرید را انجام دهد
Best regards
-
بحث ما هم همین هست که به جای مطمئنی انتقال داده بشن.
تمامی دوستانی که تقاضای برگشت وجه رو دارند تا دو روز آینده برگشت میشه.
فعلا دوستانی که تقاضای خرید داشتند در حال بررسی اعتبار و سرویس دهی شون هستیم
-
ما همه یوزر ها رو به همراه یک ماه سرویس رایگان به دیتاسنتر خودمون منتقل میکنیم. اگر تمایل داشتید میتونید با بنده تماس حاصل کنید.
-
بنده یوزر هاتون رو به قیمت مناسب خریدارم... قیمت پیشنهادی پ.خ شد.
-
با عرض سلام خدمت کاربران محترم و ارجمند متاسفانه به دلایل زیاد قادر به ارئه پشتیبانی و سرویس با کیفیت خدمت کاربران نبودیم و تصمیم بر آن شد تا شرکت مناسب تری را پیدا کرده و کاربران را منتقل کنیم ،طی مزایده ای که انجام شد و تحقیقاتی که کردیم شرکت کولو سرور رو برگزیدیم که از تیم حرفه ای تشکیل شده است تمامی کاربران را به پورتال این شرکت منقل کردیم و کاربران عزیز فقط کافیست وارد سایت شده و نام کاربری و رمز عبور را در قسمت پشتیبانی این سایت وارد کنند در ضمن تمامی دوستانی که قرار بود مبلغ شان برگشت شود لطفا ایمیل Royalnetwork.ir@gmail.com ایمیل دهند و نام خود و همچنین سرویسی که داشتند را ذکر کنند تا مبلغ برگشت داده شود. خدا را شاکریم که تمام مشتریان ما به شرکتی بهتر و قوی تر منتقل شدند.
www.coloserver.ir
به امید سرزندگی و پیروزی شما عزیزان با تشکر مدیریت فناوری سرور
-
من ایمیل زدم! سریع تر پولمو پس بدید!
-
با تشکر از جناب رویال نتورک ، بله تمامی یوزر ها منتقل شدند ، انشالله که بتوانیم میزبانی و پشتیبانی خوبی را داشته باشیم