نسخه جدید وردپرس 3.5 قبل از سال میلادی منتشر شد
پاسخ : وردپرس 3.5 قبل از سال میلادی جدید منتشر شد
معلوم نیست چیکار کردن تو این ورژن تمام سایت های که آپدیت کردیم خراب شدن! چه با پلاگین چه بدون پلاگین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aliiii
معلوم نیست چیکار کردن تو این ورژن تمام سایت های که آپدیت کردیم خراب شدن! چه با پلاگین چه بدون پلاگین!
نه شما زمانی که برای ورژن جدید بروز رسانی رو میزنید باید صبر کنید
چون جدول دیتابیس هاتون هم باید آپدیت بشن
حدود 10 دقیقه برای بروز رسانی طول می کشه و با ارور در دست تعمیر روبرو میشید که 10 دقیقه صبر کنید درست میشه
WordPress › Profiles Ryan Boren
چقدر خوش تیپ هست :59:
آپدیت کردیم مشکلی نداشت
برای بنده سواله که وردپرس چه سودی میکنه ؟ که رایگان نسخه های وردپرس رو بیرون میده :39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
برای بنده سواله که وردپرس چه سودی میکنه ؟ که رایگان نسخه های وردپرس رو بیرون میده :39:
فکر می کنم این طور سیستم ها یا ارگان هایی پشتشون هست یا افرادی که می تونن ساپورتشون کنن
بیشتر اوقات هم پیش میاد اشخاصی جمع می شن و به خاطر علاقه ای که دارن یه همچین سیستمی رو می نویسن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
فکر می کنم این طور سیستم ها یا ارگان هایی پشتشون هست یا افرادی که می تونن ساپورتشون کنن
بیشتر اوقات هم پیش میاد اشخاصی جمع می شن و به خاطر علاقه ای که دارن یه همچین سیستمی رو می نویسن
میدونید نظره من چیه ؟ نظر من اینه که اینطور سیستم ها میخوان که این سیستم تا جایی که جا داره بیند مردم جا بیوفته و مردم سال های باهش خو بگیرن و عادت کنند بعد بیان لایسنسیش کنند و مردم یه جورایی مجبور بشند از این به بعد لایسنسش رو خریداری کنند چون راه دیگه ای ندارند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
میدونید نظره من چیه ؟ نظر من اینه که اینطور سیستم ها میخوان که این سیستم تا جایی که جا داره بیند مردم جا بیوفته و مردم سال های باهش خو بگیرن و عادت کنند بعد بیان لایسنسیش کنند و مردم یه جورایی مجبور بشند از این به بعد لایسنسش رو خریداری کنند چون راه دیگه ای ندارند .
همون کاری که لایو زیلا کرد و از نسخه 4 به بعد رو لاینس دار کرد :دی
پ.ن : ولی فکر نکنم وردپرس این کار رو بکنه چون به گفته دوستمون تو بالا گروههای که وردپرس رو مدیریت می کنند تیمی هستند که پشتیبان مالی دارن و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
خوب ببینید سیستمش که من قبول دارم
از اون اول باید پولی می شد
اگه اون طوری بشه کلی از کاربراش رو از دست می ده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
همون کاری که لایو زیلا کرد و از نسخه 4 به بعد رو لاینس دار کرد :دی
پ.ن : ولی فکر نکنم وردپرس این کار رو بکنه چون به گفته دوستمون تو بالا گروههای که وردپرس رو مدیریت می کنند تیمی هستند که پشتیبان مالی دارن و ...
خیر به نظر من یک روزی اینکار رو میکنه این همه دفتر دستک و این همه بیمورد وقت نمیزارند برای کار خیر. همین سایت وردپرس فارسی خودمون ماهانه هزینه سرور داره و غیره وقت هم که طلاس باید یه سودی بکنند یا نه ؟ تا سایتشون رو هم که دیدید کوچیک ترین تبلیغی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
خوب ببینید سیستمش که من قبول دارم
از اون اول باید پولی می شد
اگه اون طوری بشه کلی از کاربراش رو از دست می ده
خیر چرا از دست بده ؟؟ کاربر مجبوره که وردپرس رو لایسنسش رو بخره . الان شما به عنوان مثال داری 4 سال با وردپرس کار میکنی و همه پایگاه داده هات بر پایه وردپرس هست و با وردپرس خو گرفتی میتونی از وردپرس به نیوک بری ؟ بخوای هم نمیتونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
خیر به نظر من یک روزی اینکار رو میکنه این همه دفتر دستک و این همه بیمورد وقت نمیزارند برای کار خیر. همین سایت وردپرس فارسی خودمون ماهانه هزینه سرور داره و غیره وقت هم که طلاس باید یه سودی بکنند یا نه ؟ تا سایتشون رو هم که دیدید کوچیک ترین تبلیغی نیست
کار خیر که انجام نمیدن
تیم وردپرس از طریق انجام پروژه هایی که دستشون میاد هزنیه خیلی چیزارو در میارن
عین phpnuke.ir که من خودم بارها به آقای جنت دوست کلی پروژه دادم برام انجام داده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
خیر چرا از دست بده ؟؟ کاربر مجبوره که وردپرس رو لایسنسش رو بخره . الان شما به عنوان مثال داری 4 سال با وردپرس کار میکنی و همه پایگاه داده هات بر پایه وردپرس هست و با وردپرس خو گرفتی میتونی از وردپرس به نیوک بری ؟ بخوای هم نمیتونی
هیچ چیزی تو این دنیا نشدنی نیست b-)
یه خورده وقت گیره ولی به راحتی از هر سیستمی بخوای می تونی نقل مکان کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
کار خیر که انجام نمیدن
تیم وردپرس از طریق انجام پروژه هایی که دستشون میاد هزنیه خیلی چیزارو در میارن
عین phpnuke.ir که من خودم بارها به آقای جنت دوست کلی پروژه دادم برام انجام داده
شما متوجه منظوره کلی بنده نشدید دوست گلم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
به نظرت چرا php پول نمیگیره بابت ریلیزز هاش؟ donate مثلا فیس بوک بیس سایتش php هست و کمک های مالی و قابل توجهی انجام میده، در مورد وردپرس هم همین مورد صدق میکنه:
PHP: Thanks
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
به نظرت چرا php پول نمیگیره بابت ریلیزز هاش؟ donate مثلا فیس بوک بیس سایتش php هست و کمک های مالی و قابل توجهی انجام میده، در مورد وردپرس هم همین مورد صدق میکنه:
PHP: Thanks
درست میفرمایید ولی کاری که لایو زیلا کرد یک مقدار ذهنیت هارو تغییر داد بنده بر اساس این گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
درست میفرمایید ولی کاری که لایو زیلا کرد یک مقدار ذهنیت هارو تغییر داد بنده بر اساس این گفتم
فعالیت لایو زیلا چطوریه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
فعالیت لایو زیلا چطوریه؟
یک سیستم گفتگو آنلاین هست دیگه یعنی چی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
یک سیستم گفتگو آنلاین هست دیگه یعنی چی؟
میدونم آخه با اپن سورس بودن وردپرس مثالش زدید من گیج شدم، مگه لایسنس نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
میدونم آخه با اپن سورس بودن وردپرس مثالش زدید من گیج شدم، مگه لایسنس نداره؟
بله نسخه جدیدش داره ! خب ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
بله نسخه جدیدش داره ! خب ؟
خب قیاسش با وردپرس درست نیست که :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
خب قیاسش با وردپرس درست نیست که :d
ولی نسخه ها قبلیش نداشت و همیشه رایگان نسخه بیرون میداد بنده هم به خاطره اینکه یهو لایسنس دار شد گفتم شاد شاد وردپرس یا دیگر سی ام اس های رایگان پر طرفدار یکروزی همین کارو کنند به این دلیل مثال زدم
امير حسين جان چطور ميشه به شما پ.م داد
ببخشيد اسپم نميخوام بدم - حذف كنيد بدا-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.H.M
امير حسين جان چطور ميشه به شما پ.م داد
ببخشيد اسپم نميخوام بدم - حذف كنيد بدا-
هیچ راهی نداره (:|
تنها راهش اینه AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ما که 15 روز طول کشید باهاش صحبت کنیم :-s