سلام با چه دستوری میتونم کل فایلها و پوشه هارو با ftp بین دو لینوکس منتقل کنم put* رو میزنم فقط فایل رو میفرسته فولدر رو نمیبره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام با چه دستوری میتونم کل فایلها و پوشه هارو با ftp بین دو لینوکس منتقل کنم put* رو میزنم فقط فایل رو میفرسته فولدر رو نمیبره
up
mcرو نصب کن راحت میتونی اینکارو انجام بدی
بنده هم همین مشکل رو دارم در مورد mc لطفا اطلاعات بیشترب بدید
با تشکر
ممنون اگر در مورد mc توضیح بدید
قدیما معرفت داشتن تشکر میکردن ;)
ام سی یه برنامه تحت شل هست که میتونید با اس اس اچ نصبش کنید و مانند برنامه nc تو محیط داس انتقال و پیمایش توی فولدر هارو آسون میکنه. شامل ۲ پنجره هست که تو هریک از پنجره ها میتونید به افتیپی وصل شید. و با زدن دکمه اف ۵ فایل هارو کپی کنید. و البته چندین قابلیت دیگه هم داره
برای نصب mc از طریق ssh وارد سرور بشید و بعد این دستور رو واسه نصبش بزنید
yum install mc
بعد از نصب به کمک این دستور می تونید mc رو باز کنید و فایل هارو مدیریت کنید... امکانات فوق العاده ای داره و واقعا کارو واسه مدیر سرور راحت تر می کنه
دستور اجرا بعد از نصب : mc
با wbmin هم میتونید این کا رو انجام بدین ، ولی ما هم mc رو پیشنهاد میدم
با تشکر 2 سوال
اول اینکه فرقی نداره روی سرور مبدا یا مقصد نصب بشه
دوم اینکه میشه دایرکتوری هم کپی بشه به طور کامل چون scp ویا ftp فقط فایل رو منتقی میکنند
با mc فکر کنم بتونید دایرکتوری رو هم منتقل کنید
اگر نشد دایرکتوری رو zip کنید بعد منتقل کنید
من نصب کردم ممنونم از دوستان
اما به سرور دوم چطوری وصل بشم که کپی کنیم !
اینجا فقط سرور اول هست دومی رو چطوری باز کنم
!!!!!!
تو منوی بالا یه منو هست به نام رایت روش کلیک کن گزینه اف تی پی به چشمت میخوره بعد که روش کلیک کنی ازت آدرس میخواد آدرس رو به صورت user@ip وارد کن بعد پسورد میخواد که اونم وارد کنی پنل سمت راست متصل میشه به اف تی پی
از دکمه تشکر استفاده کنید لذتش بیشتره.
خیر فرقی نداره حتی فکر میکنم میشه رو سرور ۳وم هم نصب بشه. البته مطمئن نیستم.
داداش اینجوری هم میشه
ابتدا با استفاده از نرم افزار putty وارد سروری شوید که می خواهید فایل ها را به آنجا انتقال دهید. برای اتصال به سرور مبدا از طریق سرور مقصد،دستور زیر را وارد نمائید:
$ ftp IP- دقت نمائید اگر می خواهید از یوزر root استفاده نمائید می بایست دستور بالا را با sftp IP جایگزین نمائید و پس از آن تنها نوشتن پسورد، مجوز ورود به سرور مبدا را می دهد. پس اگر از ftp استفاده می کنید، از شما نام یوزر پرسیده می شود و پس از آن پسورد.پس از ورود وارد فولدری شوید که می خواهید فایل مورد نظر را روی سرور مقصد دانلود نمائید.
حال از دستور get برای دریافت فایل مربوطه استفاده نمائید. برای مثال اگر نام فایل example است مانند زیر عمل نمائید:
$ get exampleارادتمند
این رو شما از مرکر اموزش پارس پک گرفتی :دی
باید بگم با این روشی که شما فرمودید تک تک اسمها باید انتخواب بشه و فولدرها هم جابجا نمیشن اگر 500 فایل باشه دستی 500 دستور نمیشه نوشت با یه دستور میشه کلش رو انتقال داد
چقدر سخت میگیرید بابا با mcمنتقل کن دیگه. من باهاش سرورمو منتقل کردم.
از rsync هم میشه استفاده کرد.
برایه ftp هم از دستور mget اف تی پی باید استفاده کنین تا اون * کار کنه . چون تو mget از glob expansion پشتیبانی میکنه.
من باشم از همون rsync استفاده میکنم. البته بدون انکریپشن که لود cpu نره بالا.کد:lob Toggle filename expansion for mdelete, mget and mput. If
globbing is turned off with glob, the file name arguments are
taken literally and not expanded. Globbing for mput is done
as in csh(1). For mdelete and mget, each remote file name is
expanded separately on the remote machine and the lists are
not merged. Expansion of a directory name is likely to be
different from expansion of the name of an ordinary file: the
exact result depends on the foreign operating system and ftp
server, and can be previewed by doing 'mls remote-files -'
Note: mget and mput are not meant to transfer entire direc-
tory subtrees of files. That can be done by transferring a
tar(1) archive of the subtree (in binary mode).
استفاده از mc خوبه ولی اگه میخواین راحت و بدون دردسر انتقال بدین، روی سروری که دسترسی root دارین یه دسکتاپ مثل kde نصب کنید بعد توسط filezilla client به اون سرور ftp کانکت بشین و فایلهاتون رو منتقل کنید.
داداشاینجوریهم میشه$ ftp IP
ابتدا با استفاده از نرم افزار putty وارد سروری شوید که می خواهید فایل ها را به آنجا انتقال دهید. برای اتصال به سرور مبدا از طریق سرور مقصد،دستور زیر را وارد نمائید:
- دقت نمائید اگر می خواهید از یوزر root استفاده نمائید می بایست دستور بالا را با sftp IP جایگزین نمائید و پس از آن تنها نوشتن پسورد، مجوز ورود به سرور مبدا را می دهد. پس اگر از ftp استفاده می کنید، از شما نام یوزر پرسیده می شود و پس از آن پسورد.$ get example
پس از ورود وارد فولدری شوید که می خواهید فایل مورد نظر را روی سرور مقصد دانلود نمائید.
حال از دستور get برای دریافت فایل مربوطه استفاده نمائید. برای مثال اگر نام فایل example است مانند زیر عمل نمائید:
ارادتمن