-
تجربه شما در مورد رد استیشن !؟
سلام ، قصد دارم برای مجازی سازی در کنار xlhost از رداستیشن هم سرور بگیرم .
نظرتون رو در مورد پایداری پورت ، مشکل با کپی رایت ، مشکل با ایرانی بودن و ... بدونم
سپاس
-
پاسخ : تجربه شما در مورد رد استیشن !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isoroush
سلام ، قصد دارم برای مجازی سازی در کنار xlhost از رداستیشن هم سرور بگیرم .
نظرتون رو در مورد پایداری پورت ، مشکل با کپی رایت ، مشکل با ایرانی بودن و ... بدونم
سپاس
از آلما هاست تهیه کنید مشکل تحریم براتون پیش نمیاد.
پورت هم کیفیت بالا ( بی لطفی هست اگه بگیم خوب نیست )
درصورتی هم که ابیوز بیاد رسیدگی می کنن . ( اما دوستانیُ میشناسم که فایل هاستینگ بیش از 2 ترابایت انجام دادن )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
از آلما هاست تهیه کنید مشکل تحریم براتون پیش نمیاد.
پورت هم کیفیت بالا ( بی لطفی هست اگه بگیم خوب نیست )
درصورتی هم که ابیوز بیاد رسیدگی می کنن . ( اما دوستانیُ میشناسم که فایل هاستینگ بیش از 2 ترابایت انجام دادن )
برعکس به هیچ وجه از آلمان تهیه نکنید 2 بار بدون هیچ دلیل و ابیوزی کله سرور مارو فرمت کردند !
از xlhost بگیرید خیالتون راحت باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
برعکس به هیچ وجه از آلمان تهیه نکنید 2 بار بدون هیچ دلیل و ابیوزی کله سرور مارو فرمت کردند !
سلام ؛ بحث در مورد دیتاسنتر RedStation هست و در مورد تحریم عرض کردم از آلما هاست تهیه کنن نه از آلمان :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
بله ، راحته راحته خیالمون.
من یکی از پست ها که مربوط به سال 2011 بود در این انجمن رو میخوندم میگفتن که با فایل های iso گیر می دن و کلا با نصب ویندوز تقلبی مشکل دارن !
آیا حقیقت داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isoroush
بله ، راحته راحته خیالمون.
من یکی از پست ها که مربوط به سال 2011 بود در این انجمن رو میخوندم میگفتن که با فایل های iso گیر می دن و کلا با نصب ویندوز تقلبی مشکل دارن !
آیا حقیقت داره ؟
بدون شک بیشتر 80% ا VPS Provider های ایرانی از ویندوز های ک.ر.ک شده یا همون تقلبی استفاده می کنند ؛ بدون مشکل !
-
3 ماهه دارم با این دیتاسنتر کار می کنم واقعا عالیه
راضی هستم
فقط اگه این تخفیف ها نباشه نمیشه نزدیکش شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
3 ماهه دارم با این دیتاسنتر کار می کنم واقعا عالیه
راضی هستم
فقط اگه این تخفیف ها نباشه نمیشه نزدیکش شد
بله چند ماه دیگه ! طوفانی بر پا خواهد شد صبر کنید عجله نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
بله چند ماه دیگه ! طوفانی بر پا خواهد شد صبر کنید عجله نکنید
طوفان نمیشه.. همه انتقال میدن ؛
مثل چند وقت پیش کلا 3-4 پروایدر vps میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
طوفان نمیشه.. همه انتقال میدن ؛
مثل چند وقت پیش کلا 3-4 پروایدر vps میدن
بله منظوره منم همین بود بیشتر افراد که وی پی اس میدن سروراشونو از رداستیشن کنسل میکنند
-
مثبت : آپتایم بالا ، کیفیت خوب ، پورت قابل قبول ، پهنای باند بالا
منفی : نداشتن سیستم نال روت (ابیوز بیاد خدایی نکرده دیر جواب بدید آی پی رو نمیبندن سرور و از بیخ قطع میکنن ) ، آفرهای زیادی میدن این اصلا واسه منی که 6 ماه پیش سرور گرفتم خوب نیست میبینید که رم x گیگ x تومن منی که سرورم 1/4 سرور ایشونم نیست ولی دارم 3 برابر پول سرور میدم چه کنم با قیمت وی پی اسام و بازار رقابت :) ، پشتیبانی خوبی ندارن من از پشتیبانی راضی نبودم ، قیمت بالای سرورها (قیمتاشونو به دلار تبدیل کنید تا ببینید چند چنده قیمتا )
-
من همکاران رو تایید میکنم پایه پست هاشون!
1 ماه از این دیتاسنتر سرویس داشتم واقعا آشغاله!
داری xlکار میکنی کارت رو خراب نکن دوست عزیز و به خاطر آفر دنباله این چیزا نرو! 6 ماه دیگه عوارضه این آفر رو میبینی عزیز من! ;)
من الآن 5 سرور xl دارم و فقط با این دیتاسنتر کار میکنم!
البته یه طوفان و حرکت جدید هم از دریم سرور تو راهه! :دی (الآن همه میان یه چیزی تو دلشون میگن!:دی)
ولی خب کلا نظرم اینه این کار رو نکنی
الآن میدونم بعد از این پست خود آلما هاست و بقیه دوستان میان جبهه میگیرن منم از اینجا برای اینکه چیزی پیش نیاد میگم این نظر شخصی بنده هست!
سپاس
-
اگر کیفیت میخوای هارد رو H700 Raid Controller with BBU انتخاب کن وگرنه سرور پورت 1 گیگ رداستیشن با 100 هتزنر برابری می کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
داری xlکار میکنی کارت رو خراب نکن دوست عزیز و به خاطر آفر دنباله این چیزا نرو! 6 ماه دیگه عوارضه این آفر رو میبینی عزیز من! ;)
البته یه طوفان و حرکت جدید هم از دریم سرور تو راهه! :دی (الآن همه میان یه چیزی تو دلشون میگن!:دی)
الآن میدونم بعد از این پست خود آلما هاست و بقیه دوستان میان جبهه میگیرن منم از اینجا برای اینکه چیزی پیش نیاد میگم این نظر شخصی بنده هست!
سپاس
کیفیت سرورها واقعا عالیه نمیشه از این ایراد گرفت همچنین پورت سرورها ، اما از نظر پشتیبانی کاملا رد میکنم
-
از آقای آرایش، آلما هاست تهیه بفرمایید.
من یکی از سرورهای ویندوزم که برای هاستینگ استفاده میشد پرت را می خورد، که متاسفانه متوجه نشدم و فکر میکردم پرت ضعیف هست، متاسفانه سرور رو کنسل کردم، فقط هزینه آی.پی ها بالا هست. و اینکه رداستیشن اون موقع که ما گرفتیم، آی.پی زیاد ارایه نمیکرد !!!
در هر صورت موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
سپاس
xlhost دیتاسنتر خوبی هست و همینطور کارمنداش ادمای با وجدانید ولی متاسفانه یک مقدار قیمتاش بالاست و همینطور پینگشو به ایران 90 درصد کاربران به این 2 دلیل سمت xl هاست نمیرند اون 10 درصد هم اصلا این دیتاسنتر رو نمیشناسند :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
کیفیت سرورها واقعا عالیه نمیشه از این ایراد گرفت همچنین پورت سرورها ، اما از نظر پشتیبانی کاملا رد میکنم
باور کنید من یک ماهی که سرور داشتم کچل شدم از بس کاربر گفت این چشه! اون چشه! :| :|
کیفیت پورت روی رید 700 هم امتحان کردم ولی به پای UK2 نمیرسید یا IceColo!البته اگه ایشون دنبال کیفیت هستن!
سرور ها دل هستن و بنده هم کیفیتشون رو تایید میکنم!
اما نه الآن که همه هجوم بردن سمت این دیتاسنتر!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
xlhost دیتاسنتر خوبی هست و همینطور کارمنداش ادمای با وجدانید ولی متاسفانه یک مقدار قیمتاش بالاست و همینطور پینگشو به ایران 90 درصد کاربران به این 2 دلیل سمت xl هاست نمیرند اون 10 درصد هم اصلا این دیتاسنتر رو نمیشناسند :d
شهاب باور کن درسته پینگش بالاست اکثرن هم از دسکانت رک داریم استفاده میکنیم و پورت 100 هستش ولی باور کن خیلی بهتر از این سرور هاست! :| :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
نظر شما محترم گرامی ، دلیل رو هم ذکر می فرمودید ممنون میشم
بسیاری از مشتریانی که الان سرویس دارن خواهان این هستن که دیتاسنتر اروپایی رو هم اضافه کنم ، دوستان از اروپا چی پیشنهاد می کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
باور کنید من یک ماهی که سرور داشتم کچل شدم از بس کاربر گفت این چشه! اون چشه! :| :|
کیفیت پورت روی رید 700 هم امتحان کردم ولی به پای UK2 نمیرسید یا IceColo!البته اگه ایشون دنبال کیفیت هستن!
شهاب باور کن درسته پینگش بالاست اکثرن هم از دستکانت رک داریم استفاده میکنیم و پورت 100 هستش ولی باور کن خیلی بهتر از این سرور هاست! :| :|
بله میگم که پینگش خیلی بالاست این موضوع تو سرعت لود سایت ها احساس میشه ولی من خودم به شخصه - امنیت اطلاعات کاربرامو به سرعت بالاتر ترجیح میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isoroush
نظر شما محترم گرامی ، دلیل رو هم ذکر می فرمودید ممنون میشم
بسیاری از مشتریانی که الان سرویس دارن خواهان این هستن که دیتاسنتر اروپایی رو هم اضافه کنم ، دوستان از اروپا چی پیشنهاد می کنید ؟
مشتریاتون میتونن واسه ی سرور 1 گیگ 10 دلار هزینه کنند؟!
اگه میتونن شک نکنید UK2!!!اگر پایین تر میخواید هم برید سراغ OVH! بهتر از رد استیشن هست و اینکه Professional Use میگیرید و یک بار هزینه ای پی رو پرداخت میکنید!
-
نقل قول:
والا احتمال زیاد مشکل شما هم پشتیبانی بوده که به کارتون نرسیدن و مشکلتونو حل نکردن وگرنه ما خودمون از رد استیشن داریم (چون تا الان مشکل نخورده و نیز به پشتیباین پیدا نکردیم ) همه چی خوبه و کاربرا هم تقاضای بالایی دان تا جیی که سرور من پره اما کلا وی پی اس هاش دست حدود 20 نفره ، از طرفی 2 ماهه پیش سررور دوم گرفتیم و بخاطر همین پشتیبانی افتضاحشون سرور رو کنسل کردیم چون اون سرور تغییر سیستم عامل دادیم و دیگه مشکلامون شروع شد هیچ کاریم برامون نکردن بالای 4 میلیونم سر سرور ضرر کردیم فقط چون هیچ کاری برامون نکردن (زمان گرونیه پوند اون زمان پورت 10 هم رایگان نبود ) از همون موقع هم تصمیم گرفتم دیگه سرور از این دی سی اضافه نکنم
--
یه نکته دیگه که دوستان بهش توجه نمیکنن اینه که سرورهایی که تو این آفر داده میشه فک میکنید چرا با این همه تخفیف دارن میدن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
والا احتمال زیاد مشکل شما هم پشتیبانی بوده که به کارتون نرسیدن و مشکلتونو حل نکردن وگرنه ما خودمون از رد استیشن داریم (چون تا الان مشکل نخورده و نیز به پشتیباین پیدا نکردیم ) همه چی خوبه و کاربرا هم تقاضای بالایی دان تا جیی که سرور من پره اما کلا وی پی اس هاش دست حدود 20 نفره ، از طرفی 2 ماهه پیش سررور دوم گرفتیم و بخاطر همین پشتیبانی افتضاحشون سرور رو کنسل کردیم چون اون سرور تغییر سیستم عامل دادیم و دیگه مشکلامون شروع شد هیچ کاریم برامون نکردن بالای 4 میلیونم سر سرور ضرر کردیم فقط چون هیچ کاری برامون نکردن (زمان گرونیه پوند اون زمان پورت 10 هم رایگان نبود ) از همون موقع هم تصمیم گرفتم دیگه سرور از این دی سی اضافه نکنم
--
یه نکته دیگه که دوستان بهش توجه نمیکنن اینه که سرورهایی که تو این آفر داده میشه فک میکنید چرا با این همه تخفیف دارن میدن ؟
درسته ! البته جواب که میدادن ولی سر بالا! پیچوندن! دیگه خودتون میدونید چی میگم!
ولی من هیچ وقت سمت دیتاسنتری که افر بده نمیرم چون معلومه چیه! البته افر همیشه اینجوری نیست ولی با تجربه قبلیم دیگه نمیکنم این اشتباه رو!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
--
حتما میخوان تست کنند سخت افزاراشو :39:
-
سلام
دوستان من یک سرور دارم از رد، به نظرم چیز خوبی هست.
البته سخت افزار بالایی انتخاب کردم ، ولی مشکلی نداشته....
بنده خودم یک هارد 600 گیگی sas برای اس کیو ال و سیستم عامل انتخاب کردم، دو هارد دو ترابایتی sas برای فایلهای کاربران و پردازشگر هم 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670)
برای هاستینگ استفاده می کنم، مشکلی نبوده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
حتما میخوان تست کنند سخت افزاراشو :39:
اول بگم این فقط حدس منه و هیچ سندیتی نداره اما خیلی احتمال میدم اینجور باشه
=(( سخت افزار استوک و گاها خیلی قدیمی
پورت هم که خودشون دارن میگن از 1 گیگابیت 200 مگابیت رو گارانتی میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
درسته ! البته جواب که میدادن ولی سر بالا! پیچوندن! دیگه خودتون میدونید چی میگم!
ولی من هیچ وقت سمت دیتاسنتری که افر بده نمیرم چون معلومه چیه! البته افر همیشه اینجوری نیست ولی با تجربه قبلیم دیگه نمیکنم این اشتباه رو!
بله دقیقا بلایی که سر ما هم اومد
اینم بگم این تاپیک مربوط به Xl نیست اما چون بحثش شد بگم من 4 تا سرور Xl دارم ک فقط رو یکیشون ایمیل بسته نشده :)
هتزنر تبهم پورت اسکن داره و ایکسل هم تبهم اسپم داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اینم بگم این تاپیک مربوط به Xl نیست اما چون بحثش شد بگم من 4 تا سرور Xl دارم ک فقط رو یکیشون ایمیل بسته نشده :)
این یکی رو کاملا کاملا موافقم !!!!
برای منم این اتفاق خیلی پیش میاد که اصلا آی پی یوز نشده ولی میگن اسپم بعد میری میبینی اصلا توی سایت اسپم ثبت نشده! بعد :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
...و ایکسل هم تبهم اسپم داره
سلام
همونطور که حتما می دونید، کلیه ی Abuse Report های XLHost در مورد Spamming با ذکر کامل لینک سایت های مثل:
BarracudaCentral.org - Technical Insight for Security Pros
The CBL
The Spamhaus Project
هست که IP سرور در اون BlackList شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
... اصلا آی پی یوز نشده ولی میگن اسپم بعد میری میبینی اصلا توی سایت اسپم ثبت نشده! بعد :|
ممکنه Report از قبل بوده که چون پاسخ ندادید دوباره ارسال شده و توی این فاصله IP شما از لیست خارج شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
آفر SSd میدن یعنی SSD هاشون استوک شده ؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
جابر جان یه ابیوز نشون بدم تو هیچ کدوم ثبت نشده بود و گفته بودن کله سابنت من مشکل داره؟!!!
فقط 5 تا آی پی ابیوز داشت!!!!!
بقیه همه سالم بودن و بدون استفاده !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
آفر SSd میدن یعنی SSD هاشون استوک شده ؟؟؟؟؟
مگه کل سرور فقط هارده :-/
بعدم اولش گفتم حدس منه و هیچ سندیتی نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
این یکی رو کاملا کاملا موافقم !!!!
برای منم این اتفاق خیلی پیش میاد که اصلا آی پی یوز نشده ولی میگن اسپم بعد میری میبینی اصلا توی سایت اسپم ثبت نشده! بعد :|
:-o من یه ابیوز دادن که اصلا اون آی پی تو سابنت من نبود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
جابر جان یه ابیوز نشون بدم تو هیچ کدوم ثبت نشده بود و گفته بودن کله سابنت من مشکل داره؟!!!
فقط 5 تا آی پی ابیوز داشت!!!!!
بقیه همه سالم بودن و بدون استفاده !!!!
توی این موارد فقط کافیه پاسخ ایمیلشون رو بدید و بگین که IP لیست نیست. (شما که استاد هستید خودتون :) )
البته قبول دارم که Tania کمی گیره!!! :) (تاپیک داره حسابی منحرف میشه :) )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
توی این موارد فقط کافیه پاسخ ایمیلشون رو بدید و بگین که IP لیست نیست. (شما که استاد هستید خودتون :) )
البته قبول دارم که Tania کمی گیره!!! :) (تاپیک داره حسابی منحرف میشه :) )
بله همین کارو کردیم ولی نزدیک بود سرور ما sus بشه به خاطر همین قضیه!
اینم آخرش به استارتر بگم نظرم اینه نخری!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
مگه کل سرور فقط هارده :-/
بعدم اولش گفتم حدس منه و هیچ سندیتی نداره
فقط یک مثال زدم -
کیفیت سرور ها این قضیه رو تکذیب میکنه
-
ما خودمون از رد استیشن سرور داریم و مشکلی که پایین ذکر میکنم نداشتیم به جز در 2 مورد !
دوستان به مشکل تورنت بر خوردند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
فقط یک مثال زدم -
کیفیت سرور ها این قضیه رو تکذیب میکنه
من از این آفر سرور ندارم که در مورد کیفیتش نظر بدم شما دارید ؟
ضمنن من از نظر کیفیت از رد استیشن راضیم البته سرور من مال 6 ماهه پیشه
-
خدا رو شکر من که به مشکلی برنخوردم از لحاظ سخت افزاری هم محرکه است
تمام مشتریام عادت کردن و همیشه میگن سرور رو تغییر ندید - حالا خوبه این همه تعریفشو دادیم یک دفعه ای ر بزنه :))
-
واقعا بنده به عنوان استارتر این تایپیک به چنان نتیجه خفنی رسیدم که ... !
رد استیشن در واقع شمال و جنوب داره ،
شمالش رو دوستان زودتر خریدند و راضی هستند.
جنوبش رو هم با 55% تخفیف حراج زدند و خریداران عزیز ناراضی ،
نتیجه ، پس یا کانادا می مونه یا اضافه کردن یک ایکس ال هاست دیگر :65:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isoroush
واقعا بنده به عنوان استارتر این تایپیک به چنان نتیجه خفنی رسیدم که ... !
رد استیشن در واقع شمال و جنوب داره ،
شمالش رو دوستان زودتر خریدند و راضی هستند.
جنوبش رو هم با 55% تخفیف حراج زدند و خریداران عزیز ناراضی ،
نتیجه ، پس یا کانادا می مونه یا اضافه کردن یک ایکس ال هاست دیگر :65:
مشک آن است که خود ببوید ..!