سلام. بالاخره یک پورت 10 مگابیتی درست درمون از شرکت مخابرات گیرم اومد !
دوستانی که سفارش دانلود دارند پیغام خصوصی بدند - میزان حجم دانلودی رو اعلام کنند تا قیمت رو بهشون بدم . ضمنا . کلیه سفارشات 24 ساعته انجام میشند !
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. بالاخره یک پورت 10 مگابیتی درست درمون از شرکت مخابرات گیرم اومد !
دوستانی که سفارش دانلود دارند پیغام خصوصی بدند - میزان حجم دانلودی رو اعلام کنند تا قیمت رو بهشون بدم . ضمنا . کلیه سفارشات 24 ساعته انجام میشند !
هر گیگ چند ؟ 500 گیگ چقدر میشه ؟
هر گیگ چه قدر حساب میشه؟ روی dvd رایت میشه یا باید هارد بفرستیم؟ لینک مستقیم هستش
سلام شما کجایی عزیز؟
سلام دوست عزیز
لطفا آیدی خودتون رو برام پ خ کنید
ممنون
ارسال شد
سلام اگر میشه شماره موبایل و ایدی یاهوتون رو برای من هم پ.خ کنید
ارسال شد
شما چطور اینا رو میگیرید اشنا دارید :)) ؟!!! چرا به ما نمیدن :63:
مخابرات هر استان یک سیاست کاری داره برا خودش ! توی خوزستان مخابرات 2 مگابیت رو که تا 300 کا دانلود میده به صورت نا محدود 79 هزار تومان داره ارائه میده ! که اگر یک آشنا توی ادمین هاشون داشته باشید خیلی راحت پورتتون رو وا میذارند و میتونید تا 800 900 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشید ! همین. چیز زیاد شاخی هم نیست !
ما که تهران هستیم چه جوری باید سفارشامون رو بگیریم ؟
تماس بگیرید با شماره موبال بنده
شما قرار بود 4ماه پیش واسه من فیلم هایی که لینک مستقیم دادم رو بفرستی ولی دانلود کردی و خبری هم نشد فقط 40گبگ ترافبک vps رو مصرف کردی! مرسی...
یک حرفی میزنید درست شرح بدید مردم هم بدونند ! شما ابتدا قرار بود یک مبلغی رو واریز کنید ! لینک هارو هم از روی سرور مجازیتون به من دادید. هیچ مبلغی واریز نکردید و حتی مبلغی هم که خودم گفته بودم رو واریز هم نکردید ! حالا اینا همه به کنار. من شاید دوست نداشتم برای شما کاری انجام بدم و به خود بنده مربوط هستش ! سرویس خودم هست. از شما هم هیچ هزینه ای نگرفتم . دوستم ندارم کاری براتون انجام بدم. ! موفق باشید ! ضمنا. 40 گیگابایت به هیچ جای دنیا بر نمیخوره
لاید پول رو هم میریختم میگفتی اصلا دوست ندارم بفرستم 40 تومن هم به هیج جای دنیا بر نمیخوره!!
الکی شلوغ نکنید
دوست مون ERfan.Taleghani حرف حق میزنند
شما باید هزینه کار رو ارسال میکردید براشون تا ایشون هم فایل ها رو براتون ارسال میکردند .
یاهو آیدی ارسال کنید تشکر
آیدی یاهو تون رو برام ارسال کنید
ممنون
سلام دوست عزیز 25 گیگ فایل دارم لینک مسقیم ای دی رو واستون زدم
یه سوال 500 گیگ رو چند روز دانلود کنی ؟:115:
سلام
پی ام دادم بهتون چک کنید لطفا
سلام. دوستان سفارشات فعلی رو که حدودا 250 گیگابایت بود رو انجام دادم ! ولی متاسفانه اینترنت اینقدر اوضاع نا به سامانی داره که امروز دارم با سرعت 100 کیلو از 1.2 مگابایت دانلود می کنم ! قول الکی نمی تونم بدم . اگر ایشالا طبق قولشون که هیچ وقت قول نبوده تا فردا درست شد سفارشات رو از سر میگیرم
سلام آقا عرفان. می شه لطفا آیدی یاهوت رو واسم بفرستی؟ من دانلود زیاد دارم. فیلم های بلوری فول اچ دی ۱۰۸۰ می خوام. زیادن.
آیدی خودم : repenter_sprite
اقا طالقانی الان 2 هفتس سفارش دادم پولشم ریختم به حساب اما خبری نیست بالاخره اگه نمیخوای بفرستی بفرما بدم یه جایه دیگه سفارشمو انجام بدن والا مسخره بازی شده
سفارش دانلود
انجام دانلود حجیم شما
sefaresh.download@yahoo.com