-
سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)
سلام دوستان و همکاران عزیز.
سایت جدید شتاب دات بیز سایت جدید شتاب دات بیز با امکانات ویژه و امنیت فوق العاده بالا با تسویه روزانه راه اندازی شد. در ضمن درگاه مستقیم شده است ...
آدرس: شتاب - درگاه ارزهای اینترنتی
اینجانب مدیریت سایت شتاب دات بیز می باشم . هر گونه سوال و نظر جهت بهبود سیستم داشتید. در خدمت گذاری حاضر هستم!
-
پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)
مرد بسیار شریفی هستند و تصفیه هاشونم تازگیا عالی شده
کمتر از یک روز واریز میکنند
امیدوارم همیشه همینطور بمونه و درگاهاشون رو بیشتر کننند
و امکانات های بیشتری به پنل هاشون اضافه کردن
-
من چند روزی هست که عضو این در گاه شده ام کاره شون خوب بوده و امیدوارم بهتر هم بشه:)
-
جناب احسان ملت
بنده تغییری مشاهده ننمودم نسبت به قبل! قالب سایت فقط تغییر کرده :)
در حدی که به فروشندگان موارد غیر مجاز سرویس بدید خوبه :)
-
سلام... ببخشیدا
ولی شما خیلی کم لطف هستین ...
-
-
-
چرا اینقدر تابلو با مولتی یوزر پست ارسال میکنید؟
مگه غیر از اینه؟ کاربرانتون تماما ارائه دهنده موارد غیر مجاز هستن :)
حالا چون یه درگاه مستقیم ارائه مدید ! پی لاین سرویس برتر سال رو ول کنن ملت بیان رو درگاه شما؟
با سرویسی که قبلا سرویس دهنده های دیگه ارائه داده یا میدهند نمیتونید کاربر جذف کنید
ماشالاه روزی 65 ایمیل ارسال میکنید درباره تغییر سیستم! بعد لاگین کردیم دیدم همونه :) امینت هم مثل قبل
-
اکی! شما هم تبلیغ پی لاین کنید ... موفق باشید.
-
نگاه کنید 15تا درگاه در ایران هستند که اینگونه کار میکنند وقتی منی که 35تومن فروش دارم میخام تصفیه بدم 4هزارتومنش میپره طبیعتا انتخاب اولم شتاب نخواهد بود.بنظر مهمترین امری که امیدوارم هرچه زودتر انجام بشه کاهش % تراکنش ها و 1500تومن رو به حد اکثر 500تومن رسوندن برای واریز وجه هستش.شما هرچقد... هم امکانات داشته باشید با این قیمت بالا کسی رو راضی نخواهید کرد.منتظر کاهش هزینه ها خواهیم بود
-
نمیدونم چرا بعضی دوستان کم لطفی می کنند ولی 4% شتاب . بیز در حد سایرین هست و البته که هستند بیشتر هم % می گیرند ...
500 تومان هم که کارمزد انتقال بین بانکی هست به جیب شتاب . بیز نمیره ...
اون 1000 هم برای اینه که برای 5000 تومن درخواست واریز ندید به خاطر اون 1000 تومن هم شده کمی صبر کنید به یه مبلغی برسه بعد درخواست بدید ...
در کل تمام درگاه های واسطه همین روند رو دارن انجام میدن و از نظر امکانات بنظرم تفاوت کاربردی خاصی نیست ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
نگاه کنید 15تا درگاه در ایران هستند که اینگونه کار میکنند وقتی منی که 35تومن فروش دارم میخام تصفیه بدم 4هزارتومنش میپره طبیعتا انتخاب اولم شتاب نخواهد بود.بنظر مهمترین امری که امیدوارم هرچه زودتر انجام بشه کاهش % تراکنش ها و 1500تومن رو به حد اکثر 500تومن رسوندن برای واریز وجه هستش.شما هرچقد... هم امکانات داشته باشید با این قیمت بالا کسی رو راضی نخواهید کرد.منتظر کاهش هزینه ها خواهیم بود
کاملا موافقم!
متاسفانه امینیت ساییتون همونی که بود هست
سایتتون هم قالبش جی کوئری شده(تبریک)
درصد ها هم که خیل بالاست و اینکه هزینه انتقال وجه هم که روش میره هنوز بدتر
از 10 تومن با مقدار % که کسر میشه و مبلغی که برای کارت به کارت کسر میشه پولی دیگه نمیمومه!!!
متاسفانه 11 نفر رو میشناسم که دارن از درگاه شما برای کالای غیر مجاز استفاده میکنن و همین طور به دیگران پیشنهاد میدن که بیاین از اینجا درگاه بگیرین گیر بازار نیست!!!
بنده تو اون یه ماهی که درگاه رو جهت تست گذاشتم کاملا پشیمون شدم!!!
جناب پورعادل هم خیلی به امنیت ساییتون ارادت دارن!!!!! :دی
همین روزاست که بازم اتک شروع بشه!!!
درگاه مهر پی هم ماله شماست اونم مثل همین سایت شماست و کلی مشکل داره!!!
یک کلام بعد از این همه انتقاد:
شما از پی این سایت کلی سود کردید ولی یک تیم برنامه نویس درست حسابی براش جور نکردین که مردم خیالشون از بابت درگاه اوکی بشه و اینم بگم که با این جور تغییر قیافه ها کسی گول نمیخوره!
ایمیل هایی زیادی میگیریم از شما که یا نصفش ماله هک شدنه یا پرداخت نشدن به موقع و یا تغییرسرور قیافه سایت!!!
بهتره یه فکری به حال اینها کنید :|:|:|:|:|:|:|:|:|
به امید روزی که به حرف کاربرانتون گوش بدبد که بعیده!
-
سلام. از اول آذر درصد ها کم خواهد شد!
پشتیبانی ما 24 ساعت است .
تسویه حساب ها هم به 2 ساعت نخواهد کشید!
این ها ارزش مند نیستند؟؟؟
-
چه تعهدی هست که به اینها پایبندید؟؟؟
شما یه هفته رو رفتید دبی و مردم برای شما تاپیک زدن تا ببینن کجایین؟؟
امنیت مهمترین چیزه که = -0%
-
انشالله بجای این تغییرات ، به فکر افزایش امنیت باشید
درگاه های دیگه اول بحث امنیتشون هست بعد پرداخت و کارمزد
-
مرسی. امنیت و امکانات اکی هست. می توانید تست کنید!
-
تسویه حساب ها روزانه شده است... از دوستان بپرسید لطفا!
-
سلام دوستان
کارمزدی که میگرن دو تا چهار برابر سایت های دیگر مثل پارس پال و پی لاین هستند 500 تومان کارمزد کارت به کارت میگیرند که میتونن از بانک واریز کنند یک روز بیشتر طول بکشد ولی 500 تومان نگیرد(مانند پارس پال) 1000 تومان برای چی میگردد تو 10 هزار تومان 2 تومان پریده
امکانات مدیران درگاه که صفر نه عکسی نه ایمیلی نه....
امیدوارم دارم مشکلاتش برای طرفداران شود
-
سلام
خسته نباشید
والا درگاه خوبیه
فقط کارمزدهاش زیاده
اگه میشه کمش کنید
تسویه هاش جدیدا عالی شده دو ساعته تسویه می کنن فقط کارمزدش زیاده همین درگاه خوبیه کلا
-
کارمزد 4 در صد خیلی سنگین است درگاه پی لاین ساعت 23.30 هر شب تصفیه رو بزنی حتی پایا تا ساعت 12 واریز میزنند نمیدونم چه جوری هست که یا 5 دقیقه بعد واریز میشه یا ساعت 6 صبح نیازی هم به کارت به کارت نیست البته میدونم پایا واریزش دست پی لاین نیست از طرف خود بانک است اما مزیتش رو میگم کارمزد هم درصد هاش خوب هست هم پی لاین بعد با وجود این چرا باید از درگاه شما که 4 درصد هست 1 هزار تومان نمیدونم بابت چی میگیرید سری قبل که تصفیه رو بعد از 15 روز انجام دادید کلی مشتری هارو حرص دادید که از طریق اینجا پیگیر بودند و تا چند روز پیش لینک پلاگین های غیر فریر کارن نمیکرد هنوز هم هیچ گونه کد اختصاصی برای کسانی که غیر فریر دارند قرار ندادید و حتی برای جوملا هم قرار ندادید همه فقط فرییر ندارند عزیز با این شرایط تصفیه و کارمزد بالا اون 1 هزار تومان که معلوم نیست برای چی باید کم بشه جای هیچ پیشرفتی نیست
-
سلام
تسویه روزانه شده درسته , تسویه حساب های گذشته نیز انجام شده
4 درصد هم نوش جانت ولی یه سیستم پشتیبانی و یه تلفن ثابت هم باشه اعتماد رو بالاتر می بره
با تشکر از مدیریت شتاب
-
بله در شرافتشون شکی نیست
سپاسگزاریم
-
سلام
امنیت سایت شما از هر نظر مشکل داره
بهتره حداقل کاری کنید که خودکار به بانک بره و هیچ پیغامی به کاربر نشون داده نشه
اینجوری هم کاربر فکر میکنه درگاه مستقیمه ، هم اون صفحه سبز به اون زیبایی رو نمیبینه
امکانات و این حرفا هم زیاد لازم نیست
ضمنا کسی که از فریر استفاده نکنه سراغ پی لاین میره
بهتره فقط راه های جدیدتر و ساده تر تصویه حسابو پیدا کنید
حالا بازم خدارو شکر کارت به کارت اینترنتیه ، اگر میخواستید برید دم خودپرداز وایسید برای تصفیه که بانکه خودپرداز و به عنوان اشانتیون بهتون میداد ببرید خونتون
قالب جدیدتون کمی بهتر شده اما قسمت ورود نمایندگانش کجاست ؟ این برای من سوال شده
شما فقط چنتا درگاه به سایت اضافه کنید و موقه پرداخت اون صفحه سبز رنگ رو به یه لطفا صبر کنید یا یه صفحه خالی تغییر بدید که خودکار به پرداخت آنلاین بانک بره و توی توضیحات درگاه بانکی هم اسم و ایمیل فروشنده رو بنویسید
همین و بس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadak2010
سلام
اینجوری هم کاربر فکر میکنه درگاه مستقیمه ، هم اون صفحه سبز به اون زیبایی رو نمیبینه
حالا بازم خدارو شکر کارت به کارت اینترنتیه ، اگر میخواستید برید دم خودپرداز وایسید برای تصفیه که بانکه خودپرداز و به عنوان اشانتیون بهتون میداد ببرید خونتون
شما فقط چنتا درگاه به سایت اضافه کنید و موقه پرداخت اون صفحه سبز رنگ رو به یه لطفا صبر کنید یا یه صفحه خالی تغییر بدید که خودکار به پرداخت آنلاین بانک بره و توی توضیحات درگاه بانکی هم اسم و ایمیل فروشنده رو بنویسید
همین و بس
با اجازه آقای ملت
عزیز چند روز هست که درگاهشون رو مستقیم کردند و اون صفحه سبز دیگر نشان نخواهد شد
و از سمت چب سایت میتوانید وارد حساب کاربریتون بشید
-
سلام
همین و بس
-
سلام
در راه یشرفت هست . امید وارم ادامه پیدا کنه.
-------
در ضمن قالب سایت خیلی زیبا تر شده . فقط قسمت ورد به پنل را هم رار بدید براش .
راستی اگر که مستقیم بره به بانک و اون صفحه سبز نیاد دیگه حرف نداره .
در کل خیلی بهتر شده
-
والا پول ملت بچه بازی نیست که بیای ایمیل بزنی هک شدیم از این مسائل
مگر شما به غیر پی لاین زرین پال هستین
اونا هک این بازی ها رو مگه داشتن منکه موافق نیستم
-
دوستان یکم بهش مهلت و صبر بدید به قول معروف ایشون هواپیما که نیست ذرتی بیاد اینارو اوکی کنه ایشون کم کم داره کارهای که میل کاربرانش هست انجام میده حالا تا اومد اینارو گفت شما هم ریختین سرش این چرا اینجوریه اون چرا اینجوریه حداقل یکتیون میگفت دستت درد نکنه منتظر بقیه امکانات و .... هستیم من نه فامیلشم نه میشناسمش ولی با همایری میشه که کارا درست میشه نه ...
-
سلام به دوستان و همكاران گرامي.
واقعا از شتاب دات بيز و تيم محترمش تشكر ميكنم..
اون آقايي كه ميگه پي لاين و .. بايد خدمت عرض كنم كه پي لاين فكر كنم من به دنيا نيومده بودم وجود داشت پس شتاب رو با پي مقايسه نكن ولي بزار چند تا مقايسه كنم
1. پشتيباني خيلي خيلي خيلي ضعيف پي لاين در صورتي كه من ايميل هام رو در عرض چند دقيقه حتي ثانيه تيم پشتيباني شتاب جواب ميدن و واقعا مشكلاتي دارم كه از طرف خودم هست ولي بازم كمكم ميكنند واقعا ممنون
2.من هم از پي لاين هم از زرين پال درگاه داشتم وقتي با شتاب آشنا شدم بعد چند روز درگاه اونا رو برداشتم چون شتاب هيچ گونه پيچيدگي اضافه نه براي من و نه براي كاربرا نداشت در حالي كه فقط عضويت تو پي لاين نصف روز وقتمو گرفت..
3. ظاهر جديد سايت واقعا عاليه قرار نيست كل سايت به يكجا تغيير كنه به قول معروف گاماس گاماس شما اگه سر از طراحي سايت در بياري اين حرفو نيمزني.. امنيت هم شما هكري؟؟ امنيت چيزي نيست كه بشه با چشم ديد پس لطفا اگه نديدي سايت شبيه امنيت شده زود قضاوت نكنيد:76:
4. اينكه ميگي به سايت هاي غير مجاز خدمات ميده.. ميشه بگيد دقيقا فروش وي پي ان چرا غير مجازه؟؟ اصلا ميشه بگيد كي گفته وي پي ان استفاده يا فروشش غير مجازه؟؟ وي پي ان در صورتي كه با اسم ف*يل*تر شك*ن فروخته بشه خلافه قوانينه و من خودم كارت زدم براي همين وي پي ان و دست حتي پليس هم دادم به عنوان تحريم شكن پس لطفا حرمت خودت دست خودت باشه.. شما احتمالا همه رو خسو خاشاك ميبيني. بايد بگم آن خسو خاشاك تويي:-w(لطفا كتاب قوانين رو بخونيد )
5.شتاب پرداخت بالا و سريع تري نصبت به درگاه هاي ديگه داره.. كه اين خودش ي ويژگي خوبه..
شايد فكر كنيد الكي دفاع كردم.. نه.. بايد بگم كه قرار نيست چون يك چيز تازه شروع شده خوب نباشه.. اگر اين جور بود فيسبوك امروزي روزي 10 كاربر هم آنلاين نداشت..
اول كه عضو شدم يادمه يكي ميگفت نزار پولت بيشتر از 30 بشه تو شتاب ولي من موجوديم به 200 هزار تومان هم رسيد و برداشت نكردم يعني تو موقعيتي نبودم كه برداشت كنم و پولم سر جاش موند اينا فقط تحمت هايي هست كه قراره سنگي جلوي پاي شتاب بشه.. ما كاربرا اگه قراره كمك راه نباشيم سنگ جلوي پا هم نباشيم.. اين توهم هم از سرمون بيرون كنيم كه شتاب مشتري هاش همه وي پي ان اند.. شما ي چك كن تو اينترنت سايت هاي فروش گاهي سايت هاي مرجع هم دارن به شتاب رو ميارن
موفق باشيد شتاب و تيم مديريت خوبو دلسوزش ممنون :o)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myshetab
سلام دوستان و همکاران عزیز.
سایت جدید شتاب دات بیز سایت جدید شتاب دات بیز با امکانات ویژه و امنیت فوق العاده بالا با تسویه روزانه راه اندازی شد. در ضمن درگاه مستقیم شده است ...
آدرس:
شتاب - درگاه ارزهای اینترنتی
اینجانب مدیریت سایت شتاب دات بیز می باشم . هر گونه سوال و نظر جهت بهبود سیستم داشتید. در خدمت گذاری حاضر هستم!
سلام ؛
تغییرات ظاهری و کاربرپسندانه ای داشتید.
پیشنهاد می کنم تعداد افراد تیم و یا گروهتون رو بیشتر کنید.
کمی هم به seo سایت خود رسیدگی کنید.
موفق باشید
-
انقدم ميگيد صفحه سبز واقعا كدومتون ماژوا جديد رو نصب كرده؟؟ نصب كنيد بعد بگيد صفحه سبز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blue-panther1
سلام به دوستان و همكاران گرامي.
واقعا از شتاب دات بيز و تيم محترمش تشكر ميكنم..
اون آقايي كه ميگه پي لاين و .. بايد خدمت عرض كنم كه پي لاين فكر كنم من به دنيا نيومده بودم وجود داشت پس شتاب رو با پي مقايسه نكن ولي بزار چند تا مقايسه كنم
1. پشتيباني خيلي خيلي خيلي ضعيف پي لاين در صورتي كه من ايميل هام رو در عرض چند دقيقه حتي ثانيه تيم پشتيباني شتاب جواب ميدن و واقعا مشكلاتي دارم كه از طرف خودم هست ولي بازم كمكم ميكنند واقعا ممنون
2.من هم از پي لاين هم از زرين پال درگاه داشتم وقتي با شتاب آشنا شدم بعد چند روز درگاه اونا رو برداشتم چون شتاب هيچ گونه پيچيدگي اضافه نه براي من و نه براي كاربرا نداشت در حالي كه فقط عضويت تو پي لاين نصف روز وقتمو گرفت..
3. ظاهر جديد سايت واقعا عاليه قرار نيست كل سايت به يكجا تغيير كنه به قول معروف گاماس گاماس شما اگه سر از طراحي سايت در بياري اين حرفو نيمزني.. امنيت هم شما هكري؟؟ امنيت چيزي نيست كه بشه با چشم ديد پس لطفا اگه نديدي سايت شبيه امنيت شده زود قضاوت نكنيد:76:
4. اينكه ميگي به سايت هاي غير مجاز خدمات ميده.. ميشه بگيد دقيقا فروش وي پي ان چرا غير مجازه؟؟ اصلا ميشه بگيد كي گفته وي پي ان استفاده يا فروشش غير مجازه؟؟ وي پي ان در صورتي كه با اسم ف*يل*تر شك*ن فروخته بشه خلافه قوانينه و من خودم كارت زدم براي همين وي پي ان و دست حتي پليس هم دادم به عنوان تحريم شكن پس لطفا حرمت خودت دست خودت باشه.. شما احتمالا همه رو خسو خاشاك ميبيني. بايد بگم آن خسو خاشاك تويي:-w(لطفا كتاب قوانين رو بخونيد )
5.شتاب پرداخت بالا و سريع تري نصبت به درگاه هاي ديگه داره.. كه اين خودش ي ويژگي خوبه..
شايد فكر كنيد الكي دفاع كردم.. نه.. بايد بگم كه قرار نيست چون يك چيز تازه شروع شده خوب نباشه.. اگر اين جور بود فيسبوك امروزي روزي 10 كاربر هم آنلاين نداشت..
اول كه عضو شدم يادمه يكي ميگفت نزار پولت بيشتر از 30 بشه تو شتاب ولي من موجوديم به 200 هزار تومان هم رسيد و برداشت نكردم يعني تو موقعيتي نبودم كه برداشت كنم و پولم سر جاش موند اينا فقط تحمت هايي هست كه قراره سنگي جلوي پاي شتاب بشه.. ما كاربرا اگه قراره كمك راه نباشيم سنگ جلوي پا هم نباشيم.. اين توهم هم از سرمون بيرون كنيم كه شتاب مشتري هاش همه وي پي ان اند.. شما ي چك كن تو اينترنت سايت هاي فروش گاهي سايت هاي مرجع هم دارن به شتاب رو ميارن
موفق باشيد شتاب و تيم مديريت خوبو دلسوزش ممنون :o)
من اگه درگاه برای بابام هم بود با این همه اشتیاق نمیومدم این همه خط تایپ کنم حتی برای بابام!!!
و پروفایل جدید بسازم لطفا ادب رو رعایت کن دوست عزیز
کاربر ها هم... فرض نکن با پروفایل دیگه بیای پاسخ بدی از کی تا حالا شما اینقد اطلاعات دقیق داشتی که یه یوزر معمولی بودی؟اولین پستت هم هست دایه مهربان تر از مادر شدی؟
من کسی هستم که همه درگاه رو دارم از جی پال یی لاین پارسپال و... لطفا از رو.. حرف نزنید.پشتیبانی اگر خوب شده پاسخ گو هستند چند روز است اینطور هست در گذشته این همه مدتی که بوده هم همین گونه بوده که شما ترجیه دادی شتاب رو به بقیه؟.شما وقتی کارمزد فضایی و چیز های نقص شتاب رو به پی لاین و زرین پال ترجیح میدی دوست داری پول کارمزد زیادی بدی در روز مطمئن باش شما یوزر نیستی خود مدیر شتاب هستی یا شخصی از طرف ایشون عزیز
ملت از پشت کوه نیامدن با پروفایل تازه پست بدی مشتری فرضی و راضی برای خودت جور کنی
هنوز زمان و حرص واریز طولانی مدت سری قبل از ذهن هیچ کسی بیرون نرفته!!!
کمی به شعور کاربر ها اهمیت بدید از همه راهی خودتون رو نخواید بزرگ کنید در ضمن عزیز امنیت سایت چیزی نیست که به هکر بودن ربط داشته باشه هر کسی سایتی داره بعد از مدتی میفهمه که کجای سایتش مشکل داره کجاش نداره چه مواردی رو باید رعابت کنه
لطفا به جای مشتری راضی فرضی به فکر رفع نقص های سایتتون باشید و امکانات خوب کارمزد مناسب تصفیه مناسب قرار بدید و بعد انتقاد پذیر هم باشید
-
دوست عزیز شتاب بیز اگه تیم مدیریت وتیم پشتیبانی تیم فنی نداری چرا میای درگاه میزنی
از شواهد کاملا نمایان بود که شما با یکی یا دوتا از دوستان که ترم اخر دانشگاه هستین و پارتی هم جزء لاینفک این کاراست امدین سایت اوردین بالا
خوب باشه تونستین نوش جونتون/:)
ولی با دو سه نفر نمیشه عزیزم تیم میخواد و دانش اون سه مورد بالا باید داشته باشی میتونی کار کنی
وگرنه اینجا فضای مجازی هست نه اداره نه شرکت که به عمو یا خان دای زنگ بزنی کارت راه بیافته
اینجا نمیشه با فضای کسب کار داخلی یکی کنی
نه دوست من
کارت خوب بود میری بالا,نبود ای ببخشید من نبودم دستم بود ....:76:
بردار نیست همچین له میشی که هرچی سرمایه کردی هرچی پارتی جور کردی در طی یه سرچ در حاج گوگل میپری هوا :65:
در ضمن همچین جدید جدید نیست
از گیر من در بیای از گیر بچه های دیگه درو نیستی
امدی ایمیل زدی حمایت کنیم حماقت کردی
-
بدترین سایت هست
هر پرداختی که میخان بکنند 1500 تومان پول میگیرند :-w:-w:-w:-w:-w
-
من که دو روزه از این درگاه استفاده میکنم
واریزشم تو روز های کاری هست
از امنیت زیاد سر در نمیارم
ولی کارمزدش واقعلا نسبت به ساریرین زیاده
علاوه بر 4 درصد کارمزد 1000 تومان همین جوری میگره
واریزی ها رو اکثرا اینترنتی انجام میدن ولی 500 کارمزد کارت به کارت میگیرن
اگر کسی 10 تومان ورودی داشته باشه 1600 سود شتاب !!!!:114::114::114:
-
سایت خوبیه! فقط اگه درگاه بانک های دیگه رو اضاقه کنه و یه فکری به حال کارمزد و مخصوصا اون ۱۰۰۰تومن که معلوم نیست چرا کم میشه بکنند خیلی عالی تر میشه!
-
جناب احسان ملت!!!
کدوم تغییر؟؟؟؟
خوبه بچه ها تو این 4 صفحه همه موارد رو گفتن.
درگاه سایت شما فقط برای موارد فروش غیر مجاز خوبه.
البته جی پال زده رو دستت دوست عزیز
سپهر ممیز عادل کارش عالیه.
میدونی چرا؟؟؟
واسه اینکه مثل شما 1شبه پا نشد بیاد سایت و دفتر و ... راه بندازه.
ایشون تیم پشتیبانی واقعا عالی دارن.
کارمزد 3.4 درسته زیاده اما واسه فروشندگان چیز پی ان خوبه.
شما علاوه بر 4% کامزد 1000 تومان از حساب کسر میکنید.
به هر حال امیدوارم تو کارتون پیشرفت کنید.:55:
-
این چیز ها که میگید غیر مجاز
اولا که هیچیش غیر مجاز نیست
گیرم که درگاه میده از شما چیزی کم میکنه
هم اون طرف راضیه هم خود شتاب درصدشو میگره
اگه ارسال ایمیل پس از هر خرید به فروشنده و خریدار بفرسته بهتر میشه
امید وارم که ارسال ایمیل هر چه سریع تر انجام بدین
با تشکر
-
سلام خدمت کاربر ها و اقا احسان
بعضی از دوستان به جای این که نظر هاشونو بدن دعوا می کنند این درست نیست,بنده دارم 7 ماه با اقا احسان و شتاب کار می کنم واقعا راضی هستم ولی یه سر ی چیزها هست که باید اوکی شه
این که روزانه حساب می کنید و اضافه کردید بسیار عالی هست ولی کارمزد رو 4 درصد هست عیب نداره اما 1000 تومان رو دیگه کسر نکنید چون واقعا ناراحت کننده است
و شما که این همه زحمت کشیدید این هم اضافه کنید که اگر روزانه هست باشه و یه کاره موثر این که مثل پارس پال بین بانکی اضافه کنید که هم درصد کمی داشته باشه و پول اضافی دیگه کسر نکنه بابت خدمات این به نظر من عالی میشه اگر روش فکر کنید منظورمم اینه که حداقل 2 روز طول بکشه چون پارس پال که من باش گار میکردم این طوری بود عالی بود پول کمی کسر میکرد
و این که سعی کنید به ایمیل هایی که ارسال میشه برای فروشنده شماره تراکنش و پیگری و هر چیزی که تو سایت میشه دید ایمیل بشه چون سایت تراکنش 10 روز پیش رو نشون نمیده فقط مال 2 روز اخیر رو نشون میده
شاید یکی 20 روز پیش خرید کرده باشه تازه یادش بیوفته که زنگ بزنه به بنده شماره تراکنش بده اما من دستم به جایی بند نیست بخوام چک کنم که ایا پول ریخته شده یا نه ولی ایمیل باشه آدم می تونه چک کنه و نگران هم نباشه
و از همه مهم تر درگاه بیشتر بدین همین دیگه عالی عالی میشه
حداقل 2 تا دیگه بانک مثل ملت و پاسارگارد اضافه کنید تمومه
این نظر بنده است
و از همه ی کار هایی که انجام دادی ممنون احسان جان
-
با درود
درگاه شتاب میشه گفت کارش متوسطه.
از بدی هاش این موارد رو میشه اشاره کرد .
اولین و مهم ترین مورد اینه که در مقایسه با سایت های درگاه دیگه امنیت نداره اصلا ... یعنی اینشم بده که باگ خیلی مسخره ای هم داره که با صد تومن پول میتونین کل سایتو درست کنید از نظر امنیت .
دومیش اینه که موارد مهمو ایمیل نمیکنید هر موضوعی باشه رو به تمام کاربرا ایمیل میکنید مثلا یعنی چی بیان تو این تاپیک .
سوم این که سایت عوض نشده فقط یه قالب اچ تی ام ال گفتین براتون بزنن که شاید پنجا تومن هم نشده باشه ، ولی دیگه چیزی تغییر نکرده همون اسکریپته .
چهارم یه قسمت برای تماس با ما بزارید تو این قالب من قبلا هم با قالب اصلی اسکریپت از تماس با ما ایمیل میفرستادم جواب نمیدادین..
از اول هم که رو از پنل kloxo که رایگانه (و اخیرا برای همه ی ورژن هاش باگ جدید ثبت کردن) استفاده میکردن که فک کنم تغییر دادین جدیدا .
هزینه ی کارمزد هم پایین بیارین خوب میشه.
چند تا خوبی هم که داره اینه
برای سایت های چیز پی ان .... خوبه که از این نظر در بقیه ی درگاه دهی ها تکه :D
فقط توصیه ی من اینه یکم به سایت برسین عالی میشه یه برنامه نویس (با این در امدی که شما دارین) بگیرین یه طراح و یه فرد برای پشتیبانی همیشگی
یکم خرج کنین درست میشه اینا