سلام به همه دوستات عزیز میخواستم دوستان سایت لیچر خوب معرفی کنن واسه دانلود کردن ممنون میشم قمت اکانت هاش و ایرانی یا خارجی بودن مهم نیست مهم کیفیت کارش هست که با سرعت خوب دانلود بده و کیفیتش خوب باشه .ممنون دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستات عزیز میخواستم دوستان سایت لیچر خوب معرفی کنن واسه دانلود کردن ممنون میشم قمت اکانت هاش و ایرانی یا خارجی بودن مهم نیست مهم کیفیت کارش هست که با سرعت خوب دانلود بده و کیفیتش خوب باشه .ممنون دوستان
کسی نیست از دوستان کمک کنه ؟؟
سلام . توی گوگل سرچ کنید لیچر سایت های زیادی میاد
دوستان جایی بهتر از اینا سراغ ندارن ؟؟؟؟ منتظر پیشنهاد دوستان هستیم
من اين رو به شما پيشنهاد ميدم اگر از نظر هزينه مشكي نداريد
رپیدباز، اولین و بزرگترین سرویس دهنده به اشتراک گذاری منابع اینترنتی
بعد
فایل گیر - مستقیم کننده لینک ها
downloads.ir
چند تاي ديگه بودن ولي حضور ذهن ندارم كه بگم
به نظرم برای استفاده ی شخصی و استفاده ی کم بهترین گزینه لینک جنریتور های
اکسپرس لیچ
و mul.ir
هست
من از این سایت expressleech.com استفاده می کنم، عالیه .
بهترین سایت لیچ در میان بیش از 100 سایتی که بنده تست کردم:
www.instantleech.com
یعنی نظیر نداره دیگه. محدودیت دانلود هم نداره. با کلی مکاتبه متوجه شدیم متعلق به یکی از دوستان هندو!(اهل هند) دانشجوی آمریکا هست که بعد از آشنایی و البته واگذاری کمی امکانات یک اکانت رایگان فعلا به ما داده. ولی قیمتش که 6 دلار هست در یک ماه برای مصارف شخصی مقیاس بالا خیلی عالیه.
سلام
به جرات میتونم بگم بهترین سایت لیچر ایرانی سایت MUL.IR هست
از هر سایتی که فکرش رو کنی واست لیچ میکنه. قیمت های خیلی خوبی هم داره .نزدیک 1 سال هست که از این سایت استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
فقط میگم بدترین خریدی که در طول عمرم انجام دادم خرید از سایت rapidbaz بود
مشکل این هست که نه رپیدباز و نه mul فایل رو به داخل سرور انتقال نمیدن.
رپید باز به ظاهر و صرفا برای فریب مخاطب نمایش میده که فایل به داخل سرور کشیده شده ولی در واقع فقط دبرید هست نه اینکه فایل کپی شده باشه مثل استفاده از اسکریپت رپیدلیچ.
نمونش این که یک فایل ایزو ویندوز 8 به 5 قسمت تبدیل شده بود. 4 قسمت رو با هزار مصیبت و سرعت پایین سرور های رپید باز دانلود کردیم. اواسط فایل 5 دیگه قطع شد و ادامه هم نداد. رفتیم سراغ لینک اصلی در ul.to دیدیم که بله حدس ما کاملا درسته! فایل پاک شده و رپید باز دیگه قادر نیست ادامه بده! در صورتی که اگر فایل در سرور رپیدباز متقلب بود و به قول خودشون تا 45 روز نگه میدارن براحتی می تونستیم ادامه بدیم و از اول شروع نمی کردیم از یک سایت دیگه!
اگر حرفهای بنده رو در دروغگویی رپیدباز در انتقال فایل باور ندارید امتحان بفرمایید. فقط لینک مستقیم میشه(دبرید) و فایلی به درون سرور کپی نمیشه. برخلاف گفته های خودشون که فایل در سرور های ما 45 روز می مونه.
اون سایت های خارجی با اون همه مشتری و سرمایه شرف دارن به اینها که حقیقت رو نمیگن واسه 2300 تومان!
دوستان من بیشتر لیچ های ایرانی رو تست کردم جواب نمیده حجم دانلود زیاد هست روزی نزدیگ 50 گیگ چیزی باشه که خوب جواب بده . همچنان منتظر کمک دوستان عزیز
راستش داداش من اول خودم شخصی راه اندازی کرده بودم بعد رفتم راپیدباز گرفتم . به جرات میتونم بگم از هر 10 تا لینکی که میدادم ( از هر سایتی ) 1 دونه رو فقط لیچ میکرد . بعد یکی از دوستان Mul رو معرفی کرد . تا الان راضی بودم
اما همون جوری دوستمون گفتن بدیش اینه که فایل رو روی سرور خودشون نمیارن .
من بیشتر با رپید باز کار کردم خوب بوده کارم راه انداخته همیشه
دوستان من هز رپید باز و اون یکب ها استفاده کردم جواب گو نیست واسه من واسه همین ی چیزی میخوام که باهاش به مشکل بر نخورم گفتم حجم دانلود بالاس و کوپکترین مشکب که وجود میاره لیچ همه چی رو میریزه به هم واسه همین به چیزی میخوام که حرف نداشته باشه هزینش هم مم نیست و فقط اونی که میخوام باشه بیشتر لیچ هایی که استفاهده کردم تا حالا بعد یه مدت هر کدومشون یه مشکل داده . واسه همین از نظرات دوستان میخوام استفاده کنم اونایی که استفاده کردن یا دارن میکنن از تجربشون استفاده کنیم
با سلام
دوست عزیز بنده با دو سایت زیر کار کردم واقعا" هم سرعت خوبی داشتن و هم پشتیبانی عالی
www.File********
www.filegir.com
up
از دوستان کسی نیست دیگه یه پیشنهادی بده
پولی می خوای یا رایگان ؟
رایگان که هیچی
ولی پولی من فایل گیر - مستقیم کننده لینک ها میگم امتحان کن
پولی هنوز درست حسابی کار نمیکنه چه بمونه که رایگان . هزینه گفتم مهم نیسن کیفیت و سرعت مهم هست واسم