خسته نباشید
برای راه اندازی سایت دانلود بیشتر کدامیکی پیش نهاد میشود؟
لطفا دلیل بیاورید ممنون میشوم
موفق باشید، بدرود
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشید
برای راه اندازی سایت دانلود بیشتر کدامیکی پیش نهاد میشود؟
لطفا دلیل بیاورید ممنون میشوم
موفق باشید، بدرود
از نظر سئو و قالب وردپرس
از نظر امکانات جوملا
بیشتر وردپرس نصب میکنن
نه خوب برای سایت دانلود که امکاناتی نیاز نیست، فقط بازدید روزانه و ...
اما کدام برای نویسندها راحت تر میباشد؟ چون تعدادشون بالا هستش و زیاد مجرب نیستند و تازه واردند نمیخوام زیاد سخت باشه براشون
با جوملا زیاد کار کردم اما وردپرس تا به حال تست نکردم
ممنون از نظرتون
وردپرس ( بین جولا و وردپرس )
فوق العاده انعطاف پذیر .. پلاگین های مختلف .. قالب های رایگان زیبا
طراحی قالب کدام اسکریپت پیشرفته تر میباشد نسبتا؟ بیشتر تمرکزم روی امکانات قالب هستش
من یا چند هفته پیش که فقط جوملا را میشناختم میگفتم که جوملا بهتر هست نسبت به وردپرس حالا بعد از چند بر استفاده از wp فهمیدم که wp خیلی بهتر هست نسبت به جوملا .پیشنهاد من استفاده از وردپرس هست چون واقعا خوب هست ولی از نظر امنیتی یه حفره داره که هنوز به صورت عمومی هکر ان را ارایه نداده که پوشش داده بشه بنابرین حتما پوشه مدیریت را رمز بگذارید
به نظر من ورد پرس بهتره به لحاظ سرعت لود و سئو هم بهتره ، مشکل جوملا بارگزاری فایل های فریم ورد به صورت کلی هست که خودش باعث می شه هم سرعت لود بالا بره و هم سئو سایت پایین بیاد .
مطمئن باشید وردپرس و دورپال جزو بهترین سیستم های مدیریت محتوی هستن
وردپرس 100 درصد
برای کنترل پنل چطور؟ استفاده از دایرکت مشکلی نداره؟
زیاد توی کار هاست نیستم باید یک نفر را برای همین کار پذیرش کنم، کسی هست که به وردپرس نسبتا وارد باشه مبلغی به ایشون داده میشود که کلا سایت را کامل راه اندازی مانند معرفی به موتور جستجو و آموزش های لازم در رابطه با وردپرس بدهند
خیر هیچ مشکلی در استفاده از دایرکت ادمین نیست
برای فایل های دانلود چطور؟ xampp مناسب نیست؟ بهتره از چی استفاده شود؟
البته باید در نظر داشته باشید که وردپرس مصرف منابع بالایی داره و در آینده یک هاست قوی میخوایند که هزینه بالایی میگیره
از سرور مجازی با منابع بالا استفاده میشود که در اینده در صورت موفقیت به سرور اختصاصی انتقال خواهم داد
هارد مورد نیاز برای شروع چه مقدار کافی میباشد؟ فایل ها در سرور دیگری قرار میگیرند فقط برای یک وردپرس و تعداد زیادی پست و عکس تنها روی سرور اصلی قرار خواهد گرفت
بدرود
خدمت شما عرض کنم حداقل 4 سال با وردپرس در حال کار هستم عالی هر ماژولی بخواهید موجود هست
ولی باید خدمت دوستان عزیزی که بین این 2 سیستم مدیریت محتوا وردپرس از نظر سئو برتر شمردن اشتباه هست تفاوت آنچنانی نیست بشه برتری آنچنان بر شمرد.
http://www.wordpressvsjoomla.com/category/comparison
WordPress v Joomla: The Winner - SitePoint
ولی به خاطر درد سر های زیادی که جوملا دارد من هم وردپرس رو ترجیح میدم چون جوملا واقعا اذیت می کنه تا متخصص شوید.
مدتی پیش به سمت جوملا آمدم و دقیقا 1 هفته کارم نصب و پاک کردن این سیستم بود یا تغییر جزئی در سطح دست رسی های فولدر ها ورود به ادمن قطع می شود!
به خاموش کردن 1 تا از پلاگین سیستمی برای این که ببینیم کجا تاثیر دارد دست رسی به مدیریت قطع می شود و دیگه درست بشو هم با حتی آموزش های خود جوملا هم نبود!
این یک هفته کار روی این سیستم تنها سودی که داشت فارسی کردن فالب های این سیستم مدیریت محتوا به خوبی یاد گرفتم!
من مدت ها هست كه دارم با جوملا كار مي كنم رك بگم كار باهاش كار هر كسي نيست و ادم حوصله دار ميخواد .محيط فوق العاده حرفه اي هست !!!
اگر دقت كرده باشيد خيلي از سايت هاي كشورمون هم با جوملا ساخته شدن (پورتال هاي دانشگاهي )
و لي براي كار شما بهتره با ورد پرس شروع كنيد دليلشم اينه شما چند ماه بايد بشينيد و جوملا ياد بگيريد به صورت حرفه اي اونوقت هزينه هاتون ميره بالا ولي هرچند وقتي سمت جوملا رفتيد ديگه هيچ سيستمي رو قبول نداريد غير از جوملا :)
جوملا امکانات زیاد و عالی و سئو پایین(باید روی سئو جوملا کار کنید)
وردپرس امکانات مناسب ولی سیستم بلاگی و سئو بالا
ترجیح من جوملا است
فقط وردپرس .
از نظر سئو و ماژولهایی که داره بهتر هست .
دوران جوملا به نظرم با پیشرفت هر روز وردپرس سر اومده دیگه .
با سلام
متاسفانه اگه این سوال رو در هر کدوم از انجمن های فارسی زبان بگید مطمئنن تنها جوابی به شما خواهند داد جواب همین دوستانی هست که در 2 صفحه ی گذشته بهتون گفتن 100% وردپرس
نه دوست عزیز شما اولا" نمیتونید از دو سیستم رو به درستی با همدیگه مقایسه کرد
وردپرس سیستم مدیریت محتوای وبلاگ دهی هستش در اصل و جوملا سیستم مدیریت محتوای سایت ساز
شما اگه مثل تمام ما ایرانی ها میخواید سیستمی باشه که به راحتی بتونید باهاش کار کنید منم به شما وردپرس رو پیشنهاد میکنم با وحود تعداد پلاگین های بسیار زیادی هم که داره 100% برید سمت وردپرس به اضافه اینکه امنیت نسبتا" خوبی هم داره انعطاف پذیری خوبی هم برای قالب داره در زمینه ی سئو هم به نسبت میتونه قابل قبول باشه
ولی اگه میخواید سایتی داشته باشید که یه جورایی تک باشه با قالب های بسیار زیبایی که بسیار از زیبایی وردپرس سرتر هستند ولی شما تعداد کسایی که میتونن قالب زیبایی برای جوملا بنویسن و پیداش کنن متاسفانه کمه . امنیت بسیار بالای جوملا در سال های گذشته همیشه باعث افتخار جوملا بوده به اضافه اینکه با پلاگین های بسیار زیادی هم که داره کار شمارو به نسبت راحتر میکنه از لحاظ سئو هم اگه بتونید طراح قالب خوبی پیدا کنید بسیار سئوی خوبی داره .
بنده به شما پیشنهاد میکنم اول به افرادی که میخوان روی سایت کار کنن مدیریت هر دو رو نشون بدید به اضافه اینکه یک طراح قالب خوب برای جوملا پیدا کنید بعد تصمیم بگیرید
ولی اگه بازم میخواید در جای دیگه ای همین تاپیک رو بزنید باید بهتون بگم بازم ایرانی ها به شما وردپرس رو پیشنهاد میکنن با تعصب بسیار بالایی در حالی که در انجمن های خارجی اگه نظیر همین تاپیک رو بزنید حداقل 60-70% به شما جوملا رو پیشنهاد میدن
موفق باشید
وردپرس مزیت هایی دارد و جوملا هم همچنین.
وردپرس از یک تعداد مطلب که بالا برود از منابع سرور بسیار استفاده می کند.
ولی در جوملا به این شکل نیست و معقول تر هست.
وردپرس سئو خوبی پیدا می کند در جوملا اگر کار کنید حرفه ای می تونید این سئو خوب را بدست بیارید
وردپرس کار راحتر ، پست دادن ساده و راحت
جوملا کمی سخت و پیچیده.
باز بزرگواران دیگر باید پاسخ بدهند ...
وقتي دوران يك سيستم به پايان ميرسه كه تيم اون كنار كشيده باشن و نسخه جديد ارائه ندن دوست عزيز شايد براي شما دورانش به پايان رسيده باشه و لي براي ديگران نه .نقل قول:
دوران جوملا به نظرم با پیشرفت هر روز وردپرس سر اومده دیگه .
بدون اطلاع صحبت كردن و ديگران رو گمراه كردن اصلا كار درستي نيست .
سايت هاي زيادي داخل كشورون با جوملا ساخته شدن !
چیزی نگفتن که
فقط نظر شخصی خودش رو گفت
جوملا به جز سختی چیزی رو نمیاره
درسته امکاناتش زیاده ولی با کمی وقت میشه همونا رو برای وردپرس نوشت
وردپرس فارسی بهترین سیستم
اگر قالب اختصاصی داشتین با سئو خوب جوملا بهتره