-
زرین پال و عدم پرداخت!
چرا زرین پال انقدر دیر تسویه می کنه؟
روز 6 آبان ماه یک درخواست برداشت از زرین پال داشتیم و با مطالعه سوالات متداول سایت آنها دیدیم:
سوالات متداول:
تراکنش های خروجی، چند روز پس از درخواست، واريز ميشوند؟
تراکنش های خروجی، ٣ تا ٤ روز کاری بعد از درخواست، به حساب بانکی کاربر درخواست کننده، واريز مي شود. در صورت بروز موارد اضطراری، کاربر مي تواند با افتتاح تيکت، نسبت به تسريع واريز، اقدام کند.
خب ما هم تیکت ارسال کردیم و درخواست پرداخت سریعتر کردیم که پاسخ آنها چنین بود:
با سلام..
تراکنش های خروجی طی 3-4 اداری مطابق قوانين واريز ميشن..
ايام به کام..
باتشکر
حالا الان که این متن را می نویسم 4 روز که تمام شده و وارد پنجمین روز شدیم و هیچ اقدامی نکرده اند.....
-
پاسخ : زرین پال و عدم پرداخت!
عجب ! چرا از پارس پال استفاده نمیکنید ؟؟؟ واقعا پاز پال فوق العادس .
یا علی
-
صبور باشید مهم این هست که حتما پرداخت میکنند من هم با زرین پال کار میکنم کلا دیر پرداخت میکنند
-
عجب ! چرا از پارس پال استفاده نمیکنید ؟؟؟ واقعا پارس پال فوق العادس .
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
عجب ! چرا از پارس پال استفاده نمیکنید ؟؟؟ واقعا پاز پال فوق العادس .
یا علی
ما درگاه بانک ملت داریم، اما درگاه زرین پال را قلب از آن داشتیم و همچنان فعال است و غیر فعال نکردیم.... تا حالا هم راضی بودیم هرچند گردش حساب در آن پایین است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
صبور باشید مهم این هست که حتما پرداخت میکنند من هم با زرین پل کار میکنم کلان در پرداخت میکنند
ما صبوریم، اما اینبار عجله داشتیم که به درخواست فوری ما اهمیتی ندادند و الان بصورت عادی هم انجام ندادند! مبلغ هم 400 هزار تومان هست!
-
والا در مورد پارسپال یه درخواست دادیم 7-8 روز پیش هنوز که تسویه نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
والا در مورد پارسپال یه درخواست دادیم 7-8 روز پیش هنوز که تسویه نشده
نه ! والا ما که درخواست میدیم دقیقا راس 3 روز واریز میکنند ..
-
کلا زرین پال به درد نمی خوره
-
سلام
بنده از زرین پال درگاه ندارم ولی
به نظر من درست نیست دید عموم را نسبت به یک شرکت که تقریبا همیشه خوب عمل کرده بد بین کنید.
عدم پرداخت با تاخیر در پرداخت فرق میکنه در ضمن شما 6 آبان درخواست دادید، امروز 10 آبان هست یعنی با امروز می شه 4 روز بعد از 4 روز اگر پرداخت نکردند شماره تماس توی سایتشون هست می تونید تماس بگیرید
-
دوست عزیز بازم خوبه ما یه تراکنش 40هزار تومنی داشتیم بعد از 7 روز کاری واریز کردند
به عنوان درگاه دوم منم با پارس پال موافقم سیستم منظمی داره
-
بقیه سایت ها هم کپی کردند..
الان ببینید خدمات همه ok هست؟
درخواست مدیر سایت فلان
مشکل امنیتی سایت فلان
و خیلی مشکلات دیگر
-
برای گرفتن درگاه از پارس پال برای کسانی که خارج از کشور هستند چه مدارکی میخواهند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
سلام
بنده از زرین پال درگاه ندارم ولی
به نظر من درست نیست دید عموم را نسبت به یک شرکت که تقریبا همیشه خوب عمل کرده بد بین کنید.
عدم پرداخت با تاخیر در پرداخت فرق میکنه در ضمن شما 6 آبان درخواست دادید، امروز 10 آبان هست یعنی با امروز می شه 4 روز بعد از 4 روز اگر پرداخت نکردند شماره تماس توی سایتشون هست می تونید تماس بگیرید
امروز 2 بار تیکت دادیم که پاسخی و اهمیتی ندادند.
-
تازگی ها برای ما هم اینطوری شده و طبق تعهد عمل نمی کنند
اگر اینجوری پیش بره من غیر فعال خواهم کرد
-
این هم پاسخ آخر که دقایقی پیش به تیکت دادن دادند:
متاسفانه فعلا بدليل پر شدن سقف واريز های روزانه اين تاخير وجود داره.
طبق قوانين سايت وجه تراکنش های خروجی 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشه.
که اصلا توجیه کننده نیست، شما برید بانک ملت اینترنت بانک بگیرید و روزی تا 50 میلیارد تومان جابجا کنید..... بقیه بانک ها هم فکر کنم داشته باشند این امکان را.... حداقل برای سیستمی مثل زرین پال باید این امکان را بدهند....
-
زرین پال هم پورسانتش بالاست
هم تسویه دیر
با پورسانت کمتر ، تسویه سریعتر ، درگاه مستقیم الان سایت های دیگه هستند ارائه می دن
امکانات خیلی بهتری هم دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
زرین پال هم پورسانتش بالاست
هم تسویه دیر
با پورسانت کمتر ، تسویه سریعتر ، درگاه مستقیم الان سایت های دیگه هستند ارائه می دن
امکانات خیلی بهتری هم دارند
بله، ما هم درگاه مستقیم بانک ملت را داریم، بدون کارمزد و لحظه ای، اما از قبل که درگاه زرین پال را داشتیم همچنان فعال بود و متاسفانه یک مشتری ما برای پرداخت از آن استفاده کرده است. لحظاتی قبل زرین پال را از نمایش در فرم سفارش حذف کردیم....
-
کلا زرین پال گروه خوبی هست بنده هم چند تا درگاه دارم ازشون تاحالا مشکل نداشتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
شما برید بانک ملت اینترنت بانک بگیرید و روزی تا 50 میلیارد تومان جابجا کنید.....
بانک ملت 5 میلیون تومان محدودیت انتقال روزانه داره، برای مبالغ بیشتر باید امضای الکترونیک بگیرند (که کار سختی نیست)
بنده برای خرید دلار و انتقال مبالغ بالا مجبور به تهیه این دستگاه شدم و فکر کنم سقف انتقال با امضای الکترونیک 100 یا 200 میلیون تومان است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
بانک ملت 5 میلیون تومان محدودیت انتقال روزانه داره، برای مبالغ بیشتر باید امضای الکترونیک بگیرند (که کار سختی نیست)
بنده برای خرید دلار و انتقال مبالغ بالا مجبور به تهیه این دستگاه شدم و فکر کنم سقف انتقال با امضای الکترونیک 100 یا 200 میلیون تومان است
بله، منظور من هم همین بود که این سقف تراکنش ها توجیه درست و حسابی نیست! مخصوصا برای همچین شرکتی که ارائه دهنده درگاه است و با بانک ها قرارداد دارد.
-
همکار عزیز شیوا هاست
من زرین پال کار می کنم و طی برداشتی که داشتم 5روز بعد از درخواست هزینه منتقل شد
درسته زرین پال کم بود هایی داره تو پرداخت پول به کاربر ولی خوب صبور باشید بزودی هزینه شما رو پرداخت می کنند
از درگاه پی لاین پیشنهاد می کنم استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
همکار عزیز شیوا هاست
من زرین پال کار می کنم و طی برداشتی که داشتم 5روز بعد از درخواست هزینه منتقل شد
درسته زرین پال کم بود هایی داره تو پرداخت پول به کاربر ولی خوب صبور باشید بزودی هزینه شما رو پرداخت می کنند
از درگاه پی لاین پیشنهاد می کنم استفاده کنید
بله، حدود 2 سال هست که با زرین پال کار می کنیم، اما اینکه طبق تعهد عمل نمی کنند، به تیکت های ما بسیار دیر پاسخ می دهند و به درخواست فوری هم اهمیت نمی دهند یعنی چه؟ اون زمان ها که رقیب نداشتند خیلی بهتر بودند.... این درسته که بهانه پر شدن سقف تراکنش ها را بیارند!؟
-
نقل قول:
بله، حدود 2 سال هست که با زرین پال کار می کنیم، اما اینکه طبق تعهد عمل نمی کنند، به تیکت های ما بسیار دیر پاسخ می دهند و به درخواست فوری هم اهمیت نمی دهند یعنی چه؟ اون زمان ها که رقیب نداشتند خیلی بهتر بودند.... این درسته که بهانه پر شدن سقف تراکنش ها را بیارند!؟
وضعیت شما رو درک می کنم
حق با شماست ولی خوب وقتی که شما درگاه پرداخت آنلاین دارین اصلا دیگه نباید با زرین پال کار کنید و یا سایر سرویس دهنده های پرداخت انلاین
متاسفانه من میخواستم درگاه بانک ملت بگیرم که سر مدارک و تایید ان ها دچار مشکل شدم! همچنان بانک پارسیان! به همین خاطر با سرویس دهندگان درگاه پرداخت انلاین فعلا کار می کنم و در اولین فرصت درگاهم را تغییر خواهم داد به درگاه مستقیم بانکی
موفق باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
وضعیت شما رو درک می کنم
حق با شماست ولی خوب وقتی که شما درگاه پرداخت آنلاین دارین اصلا دیگه نباید با زرین پال کار کنید و یا سایر سرویس دهنده های پرداخت انلاین
متاسفانه من میخواستم درگاه بانک ملت بگیرم که سر مدارک و تایید ان ها دچار مشکل شدم! همچنان بانک پارسیان! به همین خاطر با سرویس دهندگان درگاه پرداخت انلاین فعلا کار می کنم و در اولین فرصت درگاهم را تغییر خواهم داد به درگاه مستقیم بانکی
موفق باشید
بله این اشتباه از ما بوده که درگاه زرین پال را فعال نگهداشته بودیم و ساعتی پیش آن را در whmcs غیر فعال کردیم. اما این توجیه کننده تاخیر زرین پال نیست.
-
من از جی پال دارم فوق العاده راضی ام
-
دوست عزیز برای منم یکبار اینجوری شد زنگ بزن سربعا رسیدگی می کنند
مشکلی نیست از زرین پال قوی تر نداریم
حتی افزونه اش در سیستم آلمانی akeeba قرار داده شده است :53:
-
البته جناب امیری مدیریت زرین پال از همکاران خوب ما هستند و نزدیک به یک سالی هست که د راین انجمن فعال نیستند
ببینید بحث زرین پال و سیستم های مالی نباز به اعتبار دارند
زرین پال فعلا توانسته اعتبار خوبی داشته باشد اما از نظر پشتیبانی واقعا ضعیف هستند.
بنده تا به حال با پارس پال و ... کار نکردم و در اینده هم تمایلی ندارم چون درگاه متفرقه را زرین پال قرار داده ایم به دلیل اعتباری که دارند.
البته عدم پاسخ به موقع بسیار اذیت کننده هست .
همچنین در گذشته که بحث سطح طلایی نبود به درخواست های واریز پیش از موعد رسیدگی میکردند اما در حال حاظر تنها برای سطح طلایی این کار را انجام میدهند که اصلا مناسب نیست.من تصورم بر این هست که زرین پال دچار نوعی غرور شده است
البته ارتقا به سطح طلایی اگر بدهید با سرعت بیشتر تسویه میکنند.
در هر صورت خود من تجربه خوبی با زرین پال داشتم و در کنار درگاه های بانکی فعال است
ممنونم
-
درخواست واریز ما 4 روز پیش دادیم به زرین پال . امروز تیکت دادم خیلی ضروریه لطف کنید این مبلغ رو واریز کنید . واریز نکردن هیچ جواب تیکت هم ندادن . دم پی لاین گرم درخواست واغریز ثبت کردم 10 ثانیه بعد اس ام اس اومد واریز شد.
-
من زرین پال رو از سال 1388 میشناسم و باهاش کار کردم
هیچ خدچه ای نمیشه بهش وارد کرد
فقط تنها مشکلش دیرپرداخت کردنشه
مثلا خدا نکنه بخوری به پنج شنبه جمعه و یا تعطیلی دیگه ای،پرداختت میره برای بعد از اینکه اوضاع مساعد شد :)
من روی پولهایی که در زرین پالم میاد بالای ده روز تاخیر حساب میکنم
الان چند وقتی است با پی لاین کار میکنم و یک بار خروجی زدم و کمتر از ده دقیقه پول توی حسابم بود
خودشون میگن بین یک تا پنج ساعت ولی معمولا در ساعت اداری کمتر از یک ساعت پرداخت میکنن و خیلی اکتیو هستن
سیستم پیامک و اینکه برای هر سی ام اس پلاگین نوشتن
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
درخواست واریز ما 4 روز پیش دادیم به زرین پال . امروز تیکت دادم خیلی ضروریه لطف کنید این مبلغ رو واریز کنید . واریز نکردن هیچ جواب تیکت هم ندادن . دم پی لاین گرم درخواست واغریز ثبت کردم 10 ثانیه بعد اس ام اس اومد واریز شد.
آره بابا پی لاین کارش درسته
-
امروز 5 شنبه اگر واریز نکنند میرود برای یک شنبه! امشب مادر من از مکه میاد و پول گوسفندش دست زرین پال هست.
-
پنج شنبه ها ظاهرا تعطیل هستند ولی تراکنش ها را ارسال میکنند (اما اخر وقت) البته انشالله که زود تر بزنند
من قبلا چنین مشکلی را 5 شنبه ها داشتم که ساعت 1 پایا میزدن و دیگه برای 5 شنبه نمیرسید و برای شنبه داخل حساب بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
پنج شنبه ها ظاهرا تعطیل هستند ولی تراکنش ها را ارسال میکنند (اما اخر وقت) البته انشالله که زود تر بزنند
من قبلا چنین مشکلی را 5 شنبه ها داشتم که ساعت 1 پایا میزدن و دیگه برای 5 شنبه نمیرسید و برای شنبه داخل حساب بود
آخه شنبه هم تعطیله.... کلا زرین پال دیگه تعطیله از نظر من!
-
شنبه سایت 11 صبح درخواست دادیم و امروز ششمین روز هست... این استفاده از پایا هم مسخره ترین کار ممکن هست! مگر دیگر امکانات اینترنت بانک را ندارند!!!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
شنبه سایت 11 صبح درخواست دادیم و امروز ششمین روز هست... این استفاده از پایا هم مسخره ترین کار ممکن هست! مگر دیگر امکانات اینترنت بانک را ندارند!!!؟
سلام
خب تیکت بزنین شماره تراکنش رو بدین بگین. سریعتر واریز میکنن
برای منم پیش اومده سریع بعدش واریز کردن
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
خب تیکت بزنین شماره تراکنش رو بدین بگین. سریعتر واریز میکنن
برای منم پیش اومده سریع بعدش واریز کردن
این کار رو شنبه کردیم! دو دقیقه بعد پاسخ دادند و شماره تراکنش را خواستند! همان لحظه هم شماره تراکنش را دادیم! تا الان که 5 شنبه شده هیچ....
فایل پیوست 9510
-
سلام
زرين پال فقط همين بدي رو داره .
يه تماس تلفني باهاشون بگيري ( با خود اميري ) درخواست رو بدي انجام ميدن اكثرا .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegroup
سلام
زرين پال فقط همين بدي رو داره .
يه تماس تلفني باهاشون بگيري ( با خود اميري ) درخواست رو بدي انجام ميدن اكثرا .
وقتی تیکت ها با امضای آقای امیری پاسخ داده می شود دیگر احتیاجی به تلفن نیست!