در این تاپیک قصد داریم آموزش راه اندازی سرور اپدیت نود 32 رو آموزش بدیم
نمایش نسخه قابل چاپ
در این تاپیک قصد داریم آموزش راه اندازی سرور اپدیت نود 32 رو آموزش بدیم
خب؟منتظریم...
ما هم منتظریم.
دوست عزیز من کامل بلدم فقط مشکل یوزر و پس با تایم هستش عزیز ! آیا راه حلی داره ؟
منتظریم
من تو PersianAdmins - صفحه اصلی دیده بودم آموزشش رو
اموزش کاملی بود
ولی الان گشتم پیدا کنم لینکش رو بذارم که پیدا نکردم
یک سرس توضیحات در این تاپیک موجوده
http://www.webhostingtalk.ir/f41/40443/
سلام
پس این آموزش چی شد
کسی آموزش کامل نداره؟
سلام ، اگر کسی خواست براش راه اندازی میکنم ، اسکریپت مختص این کار نوشته شده، انتظار قیمت پایینم نداشته باشین!هر کی خواست به من ایمیل بزنه smn201044@gmail.comنصب و کانفیگ برای ساخت اکانت ، (1ماهه،2ماهه و....) فروش آنلاین، ماژول اس ام اس+ امکان ساخت نماینده و.....
یه مرد اموزش اینو بزاره
اموزش از نظر کلی موردی نداره
فقط میشه گفت یه جاهاییش برای (دوستان البته)کامل نیست مثلا ساخت اکانت بعد سفارش و اکانتینگ و ... این حرفا که نویسنده راه رو داده حالا شما میتونید راه بندازید همچین سیستمی رو (اکانتینگ داشته باشه و ... )
یکی از دوستان دیگه هم تو این انجمن گفت ییه راهه سادش اینه که به یوزراتون یه اکانت وی**پی***ان بدید براش زمان تعیین کنید با اون وصل بشن و انجام بدن (یعنی اول اکانت رو کانکت کنند بعد اپدیت)
راه دیگه استفاده از سیستم های VIP هست که با دستکاری کد میتونید یک همچین چیزی راه بندازید
راه دیگه استفاده از htaccess manager هست (برای تعیین زمان پایان)که میشه بهش یه کد تحت وب هم متصل کرد
پ.ن:با یکم کار از Wsus هم میشه استفاده کرد
باسلام. منم طبق آموزش پیش رفتم نتونستم استفاده کنم
یکی آموزش دقیق و خط به خط بزاره لطفا
دوستان مشاهده این نیز خالی از لطف نیست .
پیوست : نحوه تجاری سازی ( اکانتینگ ) اون در این آموزش ارائه نشده است .کد:http://www.shabgard.org/forums/showthread.php?21725-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-nod32-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87&highlight=nod32
درود
دوستان بسیاری ظاهرا در اکانتینگ سرور های نود 32 مشکلاتی دارند
ما یک ماژولی جهت اینکار تهیه کردیم اگر دوستان مایل هستند با ما تماس بگیریند که شرایط خدمتشون تقدیم بشه
ماژول هم از امکانات فوق العاده ای برخوردار هست
Yahoo ID: hostsepehr
Tell Number: 937 249 88 83
دوستان من رو لینوکس انجام دادم
با IBSng درست کردم
خوبم کار می کنه
چند روزی هست
خوب بود برا دوستان بدون هیچ هزینه ای
اگه یادم باشه اسکریپت رو بچه های pesrianscript نوشتن برای vip
تا جایی که دنبال کردم پلاگین فریر رو میفروختن
دوستانی که میخوان پول بدن که هیچی :دی از خودشون بخرن
برای اون دسته دیگه میتونن یه دستور بنویسن تو یکی از پلاگین های اماده فریر ( که توش اطلاعات رو از دیتابیس دریافت میکنه و به یوزر میفرسته) و اونجا یه دستور sql بنویسن که اون فیلد ها رو از جدول مورد نظر تو sql db بکشه بیرون و برای کاربر بفرستن
#:-S
کسی اسکریپت مدیریت اکانت ها رو داره واسه نود ؟
دوستان
من دنبال یه فایل ریجستری هستم که بتونم باهاش ip سرور نود رو تغییر بدم.
لطفا کمکم کنید نیاز دارم
نه، منظورم رو نگرفتید(من خوب بیان نکردم)
یه فایل میخوام که وقتی کاربر نرم افزار رو نصب کرد روش کلیک کنه و تنظیمات لازم برای دریافت آپدیت از سرور به صورت خودکار انجام بشه
خودمون داربم استفاده ميكنيم
ورود