-
1 فایل پیوست
دانلود ماژول بانک پاسارگاد برای whmcs
سلام
من یک نسخه سالم از ماژول بانک پاسارگاد(منظورم امن پاسارگاد نیست) پیدا کردم گفتم اینجا هم بگذارم تا بقیه استفاده کنند
فقط یک نکته این که در فایل modules/gateways/Pasargad/certificate.xml باید کلید خصوصی تون رو بگذارید.بقیه کارها هم مثل درگاه های دیگه هست.از طریق مدیریت فعالش می کنید و اطلاعات درگاه رو بهش می دید
-
پاسخ : دانلود ماژول بانک پاسارگاد برای whmcs
آیا این ماژول صحیح و بودن مشکل کار میکنه؟
-
کسی از دوستان کارکرد این ماژول رو تست کرده؟
-
کسی این ماژول رو تست کرده؟
-
این ماژول درست کار میکنه ولی قسمت Verification برای ستل کردن و یا مشاهده گزارش مشخصات پرداخت ها رو نداره !
کسی از دوستان اسکریپت کاملتر از این ماژول بصورت اوپن سورس باشه رو داره ؟
-
سلام
آخرین ماژول پاسارگاد رایگان رو که چک کردم به راحتی قیمت فاکتور رو میشد تغییر داد.
و باغث مشکلات شدیدی برای وب سایتتون میشه.
-
ماژولی که در این تاپیک هست، تست شده و مشکل خاصی نداره و اوپن سورس هست و همه کدهاش رو براحتی میشه مشاهده و بررسی کرد. فقط قسمت Verification نداره!
-
سلام
اگه وقت کردم ماژول کامل رو می گذارم
-
دوستان من حدود 20 روزه یک موضوع رو مطرح کردم ولی کسی متوجه منظورم نشده یا اینکه بلد نیست خود بانک هم هیچی بلد نیست
در کل مشکلم رو دوباره میگم
من وقتی که ماژول درگاه پاسارگارد رو آپ میکنم موقع پرداخت وقتی هب لینک pay.php میرسه صفحه سفید میشه بدون هیچ کد خطایی وقتی چک کردیم دیدیم مشکل از فایل xml است که سرور یا همون پنل کلکسو نمیتونه بخونه حالا شما دوستان راهی بلدین این فعال بشه؟
هزینشم پرداخت میکنم
سلام این ماژول رو من گزاشتم و همه چیز هاش درست بود ولی قیمت های سایت من به تومان است وقتی وارد سایت بانک پاسارگاد میشه به ریال قیمت می زنه مثلا در سایت ممن جنسی 12 هزار تومنه وارد سایت بانک اسارگاد میشه 1200 میزنه واز حساب مشتری کن میکنه باید چکار کنم راهنمایی کنید کدوم قسمت را ویرایش کنم تا به تومان بزنه باتشکر
-
من هم مشکل دوستمون amn رو دارم.دلیلش چی هست که تو سایت پاسارگاد به ریال میندازه در حالیکه واحد پولی ما تومان هستش تو سایت.چطوری میشه عوض کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsite
من هم مشکل دوستمون amn رو دارم.دلیلش چی هست که تو سایت پاسارگاد به ریال میندازه در حالیکه واحد پولی ما تومان هستش تو سایت.چطوری میشه عوض کنیم؟
درگاه مبلغ رو به ریال نشون میده
شما باید مبلغ رو از سایتتون به صورت ریال به درگاه ارسال کنید ...
این خط رو ویرای کنید ..
$amount = $params['amount'] - ".00";
-
این مقدار رو چی قرار بدم دوست عزیز؟
-
این مقدار در مقبلغ فاکتور شما ضرب می شه ...
10 بزارید ..
-
10 قرار دادم.الان مقدار فاکتور رو رو درگاه بانک این مبلغ میزنه!فاکتور 100000 تومانی هست.دلیلش چی هست؟
مبلغ قابل پرداخت : ۹۹,۹۹۰ ریال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsite
10 قرار دادم.الان مقدار فاکتور رو رو درگاه بانک این مبلغ میزنه!فاکتور 100000 تومانی هست.دلیلش چی هست؟
یک یوزر اف تی پی و یک یوزر توی سایت بدید تا براتون بررسی کنم ..
-
دوست عزیز امکانش هست همینجا راهنماییم کنین؟یک دنیا ممنون میشم ازتون.
-
1 فایل پیوست
دوستان این ماژول داغه الان نوشتم ;;)
یکیتون تست کنه . اگه ok بود معرفیش کنیم برای سایر دوستان .
اینم هدیه نتایج خوب امتحانات این ترم <):)
-
-
اینم هدیه نتایج خوب امتحانات این ترم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
آخرین ماژول پاسارگاد رایگان رو که چک کردم به راحتی قیمت فاکتور رو میشد تغییر داد.
و باغث مشکلات شدیدی برای وب سایتتون میشه.
آقای زارع میتونید این ماژول رو در این مورد چک کنید و اگر مشکلی داره اعلام کنید چون ممکنه بعضی از دوستان به مشکل برخورد کنند ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsite
این قسمت مبلغ فاکتور رو -10 می کنه!!!
-
برای محاسبات تومان
این خط رو
کد PHP:
$params['amount']=$params['amount']*10;
قبل از خط
کد PHP:
قرار بدید
-
[QUOTE=rezaonline.net;772634]دوستان این ماژول داغه الان نوشتم ;;)
اینم هدیه نتایج خوب امتحانات این ترم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
دوستان این ماژول داغه الان نوشتم یکیتون تست کنه . اگه ok بود معرفیش کنیم برای سایر دوستان . اینم هدیه نتایج خوب امتحانات این ترم
ممنون از زحمات شما دوست گرامی، ماژول شما رو تست نکردم ولی مدت زیادی است که ماژول معرفی شده در ابتدای این تاپیک را استفاده کردم و هیچمشکلی ندارد ولی متاسفانه قسمت مدیریت نداره یعنی آمار و گزارشات پرداخت ها رو نداره و اینمورد برای گزارش گیری و مدیریت بسیار مورد نیاز و حیاتی هست (چیزی شبیه Mellatbank Verification ماژول پرداخت ملت فراسو ) ، اگر امکان دارد لطفا اینمورد را شما هم در ماژول پاسرگاد اضافه نمایید - ممنون
-
دوستان این ارور مربوط به چی هست ؟
Strict Standards: Non-static method RSA::binary_to_number() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/home/irandata/public_html/modules/gateways/Pasargad/RSAProcessor.class.php on line 34
Strict Standards: Non-static method RSA::binary_to_number() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/home/irandata/public_html/modules/gateways/Pasargad/RSAProcessor.class.php on line 35
Strict Standards: Non-static method RSA::binary_to_number() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/home/irandata/public_html/modules/gateways/Pasargad/RSAProcessor.class.php on line 36
Strict Standards: Non-static method RSA::rsa_sign() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/home/irandata/public_html/modules/gateways/Pasargad/RSAProcessor.class.php on line 58
Strict Standards: Non-static method RSA::add_PKCS1_padding() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/home/irandata/public_html/modules/gateways/Pasargad/rsa.class.php on line 32
Strict Standards: Non-static method RSA::binary_to_number() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/home/irandata/public_html/modules/gateways/Pasargad/rsa.class.php on line 33
Strict Standards: Non-static method RSA::pow_mod() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/home/irandata/public_html/modules/gateways/Pasargad/rsa.class.php on line 34
Strict Standards: Non-static method RSA::number_to_binary() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/home/irandata/public_html/modules/gateways/Pasargad/rsa.class.php on line 35
-
رضا جان کال بک مشکل داره؟
-
سلام
مشکلی نداره .
چه خطایی میده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سلام
مشکلی نداره .
چه خطایی میده ؟
صفحه سفید میشه و به سایت برنمیگرده.
فکر کردم فقط خودم مشکل دارم اما از چندتا از همکاران پرسیدم و دیدم مشکل من رو دارند.
هم روی سرور آلمان هم انگلیس و هم فرانسه و آمریکا تست شد.
مشکل ممکنه از چی باشه؟
قبلاً کار میکرد.
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
عزیز دوباره قرار میدی؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azad222
سلام
دوباره بزارید.
سلام
لطفا اسپم ندید.فایل پیوست شده و سالم می باشد.
-
دوست عزیز (sardarn) من که بیکار نیستم یه پست الکی بزنم. منظورم این بود که اینجا لینک گذاشته که کلیه ماژول شما در آخر تاپیک ها کنار رفته.
در ضمن من مال شما رو هم گذاشتم ولی بعد از اینکه طرف وارد سایت بانک میشه و میخاد برگرده به یک صفحه سفید میره. و موقعی هم که پرداخت رو میزنه میگه که پذیرنده مجاز نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
-
ماژولی که قرار دادیم و الان پاک شده مربوط به پاسارگاد تک مرحله ای هست .
الان درگاههای پاسارگاد بصورت دو مرحله ای هست و این ماژول جوابگوی شما نیست .
همچنین اگر کسی خدمات رایگانی ارائه میده ، و بصورت free ارائه میده پس هیچ مسئولیتی متوجه اون شخص نیست ، لطف کنید از عبارتهای درخور و شایسته استفاده کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
ماژولی که قرار دادیم و الان پاک شده مربوط به پاسارگاد تک مرحله ای هست .
الان درگاههای پاسارگاد بصورت دو مرحله ای هست و این ماژول جوابگوی شما نیست .
همچنین اگر کسی خدمات رایگانی ارائه میده ، و بصورت free ارائه میده پس هیچ مسئولیتی متوجه اون شخص نیست ، لطف کنید از عبارتهای درخور و شایسته استفاده کنید .
دوست عزیز rezaonline.net از شما بابت این نسخه رو گذاشتن ممنونم و منظوری نداشتم. پاسخم در جواب sardarn عزیز بود که نوشته بودم اسپم ندید به ایشون هم بی احترامی نکردم. کلا به خاطر این بود که کسی ککه یهو با جستجو در گوگل این مطلب رو میخونه اطلاعای نداره که چی بوده و کدوم لینک مناسبه. یک تشکرم ازت کردم که از دلت در بیاد.
-
ببخشید مآژول رو نصب کردم اما موقع برگشت به فاکتور چه زمانیکه که فاکتور پرداخت شده باشه چه نشده باشه صفحه سفید میشه مشکل چیه؟ وریفای هم نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
سلام
نسخه ماژول قدیمی هست و فکر کنم مشکل داشته باشه.
موفق باشید