سلام
مي خواستم جويا شوم كه آيا امكان بك آپ گيري خودكار توسط سيستم و يا نصب برنامه اي خاص در سرور مجازي وجود دارد يا خير؟
راه حلي كه شما پيشنهاد مي كنيد براي بك آپ گيري از سرور چيست، خريد يك سرور ديگر براي نگه داري بك آپ و يا ...؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
مي خواستم جويا شوم كه آيا امكان بك آپ گيري خودكار توسط سيستم و يا نصب برنامه اي خاص در سرور مجازي وجود دارد يا خير؟
راه حلي كه شما پيشنهاد مي كنيد براي بك آپ گيري از سرور چيست، خريد يك سرور ديگر براي نگه داري بك آپ و يا ...؟
شما میتونید با نوشتن چند تا کامند در لینوکس و قرار دادن در کران
به راحتی در زمان های مشخص از فایل های مورد نظر بک اپ گرفته و به سرور دیگه منتقل کنید
لطف كنيد بفرماييد من كه از سرور ويندوز استفاده مي كنم چه كار كنم؟
دوستان كس ديگري نيست كه راه حل ديگري داشته باشد،نظرتون راجع به نرم افزار cobian backup چيه، به درد مي خوره، نحوه ي كار چيه؟
از چه چیزهایی توی سرور میخواید بکاپ بگیرید ؟
روی چی میخواید بکاپ بگیرید ؟ یک سرور دیگه ؟ اف تی پی ؟ اس اس اچ ؟ rsync ؟
اگر میخوای روی جایی مثل رپید شیر بگیری خوب تنها دسترسی FTP داری .
اگر سرور جدا داری یا جایی که دسترسی ssh داره بهترین راه rsync هستش
بهتره از کشور دیگه بخری
حتی بهتره از کس دیگه ای بخری چرا که اگر روزی مشکلی پیش اومد داده هاتو از دست ندی
برای rsync :
کد:http://www.webhostingtalk.ir/f191/56962/
اول بابت راهنمايياتون كمال تشكر را دارم اما لينك آموزش ها درست نيست گويا دامنتون اكسپايرد شده لطف كنيد يك آدرس ديگر براي دانلود بدهيد.
ممنون
سلام مجدد خدمت همه دوستان
آقا اين روش rsync براي سرورهاي لينوكسي مي باشد، اما سرور من ويندوز مي باشد، لطفا يك راه حل براي سرورهايي كه با سيستم ويندوز كار مي كنند بفرماييد.
دوستان كسي راه حلي سراغ نداشت؟
سیستم عامل سرور مبدأ و مقصد چیه
درود
هزینه کنید و خیالتون روبرای همیشه راحت کنید:
www.r1soft.com
بهترین نرم افزاره
در مدت استفاده هیچ مشکلی نداشتیم(توصیه میشه!)
هم نرم افزار موجوده و هم سرور بکاپ گیری اتوماتیک:
Free Downloads and Evaluations of High Performance Server Backup Software and Disaster Recovery Software for Windows and Linux
می تونید سرویس ها رو مشاهده بفرمایید .ما از سرور بکاپ گیری استفاده می کنیم نوشته دوره آزمایشی هم داره هر چند که ما تریال رو استفاده نکردیم نمی دونم میدن واقعا یا نه.