شنیدم بعضی شرکتا ساعاتی که ترافیک کمه ، پهنای باند مصرفی رو حساب نمیکنن (مثلا 2 تا 6 صبح)
پیشگامان همچین چیزی نداره؟ 8-|
نمایش نسخه قابل چاپ
شنیدم بعضی شرکتا ساعاتی که ترافیک کمه ، پهنای باند مصرفی رو حساب نمیکنن (مثلا 2 تا 6 صبح)
پیشگامان همچین چیزی نداره؟ 8-|
چرا داره! حداقل اصفهانش داره! همون 2 تا 6!
خودتون ببینید:
آیا اعتبار رایگان در سرویس خود دارید؟
بله، شما می توانید از ساعت 2 تا 6 صبح با همان نام کاربری و رمز عبور خود از اعتبار رایگان شبانه پیشگامان بدون محدودیت حجمی استفاده نمایید
پیشگامان نصف جهان - راهنمای انتخاب سرویس
کلا فکر کنم بیشتر جاها دارند..اندیشه سبز خزر گیلان از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه و حساب نمیشه.سرعتشم که فضای هست و... ولی شبا چون خیلی ها میریزن و دانلود شروع میشه به خاطر همین رایگان بودن سرعتش به نصف میاد. یعنی اگر 512 داری سرعتش میشه 256 !
اصفهان داره پیشگامان .
من اینترنت 512 اندیشه سبز خزر ( رشت ) دارم
خیلی عجیبه شبا تا 1.3 مگابایت در ثانیه دانلود میکنم
فکر کردم از دستشون در رفته از یکی دو تا از بچه ها پرسیدم با 256
200 کیلوبایت بر ثانیه میکشن
من از 1 تا 6 صبح که رایگانه 7 - 8 تا فیلم دانلود میکنم
شما حتما مرکز شهر رشت هستی اینطوریه..ما انزلی هستیم.سرعت که گفتم آره واقعا بالاست. سایت های xx هم بدون هیچ چیزی باز میکنه :65: اما سرعت شبا میاد پایین و ای دی اس ال 512 سرعتش میشه 40 کیلوبایت در ثانیه که کمه..دلیلش هم فقط همینی هست که مثل خودمون همه میشینن پای سیستم و فیلم و.. دانلود میکنند و پهنا رو سرویس میکنند.البته بعد ساعت 3 شب سرعت درست میشه چون همه میزن بخوابند.:64:
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
crm که نگو خودشو به زور نگه داشته.برو ببین آیپیش از کدوم سروره :)) آی پیش مال سرور ایرانه بعد ویس بگیری مشخصات کشور چین رو میده..کلا هنگیده شایدم ترکیده :))
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
پسر خوب مطمعنی؟ من خودم رو بکشم آخرش با 512 تا 100 کیلوبایته.. اما اینم بگم فکر کنم بستگی به تلفن محل هم داره.چون با دیال اپ همه قبلنا من خودم رو میکشتم 3 کیلوبایت آخرش بود اما بقیه راحت تا 5 یا 6 میکشیدند..
من یه 512 کش رفتم از اسیاتک
روزا 40 تا دانلود میده
شبا 55
:(
رشت مقر اصلیشه.نمیدونم چه قدر ربت داره یا نه اما میگن هر چی به محلش نزدیکتر باشی سرعتت بالاتره.ما 40 کیلومتر از شما فاصلمونه و همینطور مخابرات خراب شده شهر انزلی!مطمعنن ایراد از همونه
:-o:-o:-oنقل قول:
ما انزلی هستیم.
یعنی یک همشهری دیگه به غیر سیاوش من تو wht داشتم خبر نداشتم :-*:-*:-*
خودایش خوشحال شدم ، من خیابون سپه ساکنم ، همون وسطش :65:
شما کجایی ؟:53:
آره.منم همشهری مجید هستم.. میشناسیش که rap3da رو میگم:)) ما غازیانیم..نزدیکای میدان گاز.ما هم از زیارتتون خوشحالیم.. خوشبحالت.سپه تلفناهش کارش درسته این مال ماست که هر چی بدبختی و خرابی هست مال ماست. یک زنگ باید فردا به اندیشه بزنم ببینم مشکل چیه و از کجاست
مجید که رفیق وهمکلاسی قدیمیمه
مجید که جزو wht ها نمیشه ، خودتو عشقست :)
حتما بگومی خوام با حقگو صحبت کنم ، ما بققیشون اسکلا بجز حسین زاده یا حسین نژاد بود دقیق یادم نیست اینم خیلی بارشه
من هر دفعه زنگ می زنم می گم: موذنی هستم گوشی رو وصل کنید به آقای حق گو :o)
منشیه می گیه از کدوم اداره تماس گرفتین :))
کدوم منشی رو میگی؟ دختره؟ جدیدا یک دختره آورند آخر میخ:d میگم سرعت 512 دارید؟ میگه نه. میگم پس چیه تو سایت گزاشتید؟ میگه آره چیز جالیه!! :)) باشه ببینم چی میشه.حق گو معمولا نیست یکی دیگه شده همه کاره.فکر کنم مسئول جدیدشه. تاپیک هم شد تریپ همشهری بازار.. دوستان شرمنده:d
الان دارید بحث میکنید که ببینید پیشگامان رایگان میده یا نه ؟ درسته ؟
توی تاپیک مردم رعایت کنید. اگه تاپیک خودتون بود هزار تا گزارش ارسال کرده بودید تا الان !
چی بود ، چی شد ! >:)
راحت باشید بابا حال کنید
پارس انلاین هم این خدمات رو میده
برای اطلاع رسانی دوستان
به پاس قدردانی از انتخاب و همراهی شما کاربران محترم، شرکت پارس آنلاين در نظر دارد به منظور افزايش سطح خدمت رساني و جلب رضايت بيش از پيش شما، از ابتداي دي ماه سال 1388، سرويسهاي adsl2+ را بين ساعات 1 نيمه شب لغايت 6 بامداد، بدون محدوديت ترافيک حجمي و به صورت رايگان ارائه نمايد.
پیشگامان الان اکثر جاها هپی تایم داره . از ساعت 2 تا 6 صبح هم هست ...
البته به خاطر اینکه ساعت 2 به بعد سرعت همه رو شیر می کنه ، سرعت خیلی کم میشه !!!
پیشگامان یزد
قبل رمضون که قیمت بالا بدون هیچ آفری !
رمضون گفتند شبانه (۱۲ شب تا ۸ صبح ) ۷۰٪ تخفیف ولی وقتی تست کردم ۱۰۰٪ تخفیف بود !
بعد رمضون کلا شبانه روز نامحدود بود یعنی کم نمیکرد از حساب.
از یک ماه اخیر قیمت کاهش پیدا کرد و اینکه دقیق نمیدونم کی و چه زمانی تخفیف داره ! در همین حد میدونم که یکبار هیچی کم نمیکنه. یبار خیلی کم. کم میکنه . یکبار زیادی از حد کم میکنه!
ما که محدودیت نداریم در هر زمان در هر مکان بدون محدودیت :111: :69:
رایانه دانش گلستان :113: