-
اموزش نصب میکروتیک و.....؟
اقا جای چیری کسی هست از اول نصب تا کانفیگ میکرو تیک را بده من کارم فروش سرور هست به ویندوز تسلط دارم اما به کانفیگ های مثل میکروتیک یا لینوکس نه یه اموزش تصویری اگر اساتید قرار بدن در مورده نصب و کانفیگ میکروتیک ولینوکس ممنون میشم جای هم ندیدم که اموزشگاه جای باشه اموزش بدن اگر کسی سراع داره که در رابطه با سرور اموزش بده دوستان ادرس بدن ممنو میشم
-
پاسخ : اموزش نصب میکروتیک و.....؟
سلام،
در این تاپیک اموزش تصویری رو یکی از بچه گذاشته:
http://www.webhostingtalk.ir/f66/47625/
-
اين كامل نيست
اگر كامل هست بگين چطور ميشه كانفيك كرد
-
این آموزش نصب و آی پی دادن به میکروتیک هست،
شما بفرمایید می خوایین کانفیگ چی انجام بدین ،اگر بتونم راهنماییتون می کنم.
-
:-wتاپیک ما 3هفته پیش هست الان جواب میدین اخه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
:-wتاپیک ما 3هفته پیش هست الان جواب میدین اخه
ببخشید که دیر شد، مهم اینه که الان جواب داده شد و مشکله دیگه ای هم هست بپرسین ،بلد باشم در خدمتم ;)
-
ميشه اموزش براي كانفيك چيز مي خوام
-
1 فایل پیوست
آموزشی که می خواستین ضمیمه شد. :)
-
دست درد نكنه خوب بود اي كاش اموزش هاي ديگه ميكروتيك هم در اختيار ما هم قرار مي زاشتيد
-
شما بفرمایید اموزش چی می خواین اگر بلد باشم راهنمایی می کنم، ضمن این که بسیاری از آموزش ها رو اگر در انجمن جستوجو کنید پیدا می کنید.
-
لطفا طریقه دادن ای پی اختصاصی به یک یوزر توسط میکروتیک و ibs را هم بفرمایید
-
چرا تاپیک را کامل نمیخونین الکی میاین پست میدین؟:-w الان 3هفته رد شده پست بیخود میزنین چرا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
چرا تاپیک را کامل نمیخونین الکی میاین پست میدین؟:-w الان 3هفته رد شده پست بیخود میزنین چرا؟
دوست گرامی شما منظورتون از این دو تاپیک چیست معنی انجمن اینه بحثها کم کم تکمیل میشه و برای همون مشکل یا بحث میشه یک مرجع کامل
البته نمیدونم چرا شما مخالف ادامه این تاپیک که بحث خوبی هم هست هستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminzadeh
لطفا طریقه دادن ای پی اختصاصی به یک یوزر توسط میکروتیک و ibs را هم بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f56/24029/
-
سلام دوستان
میشه داخل وی پی اس ویندوز میکروتیک هم داشت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
سلام دوستان
کسی این کار رو نکرده؟
من هرکاری کردم میکروتیک اینترنت نداشت!!!
کسی راهنمایی نمیکنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
سلام دوستان
سلام،
سوال رو در جای مناسب مطرح نکردین!!
منظورتون دقیقا چیه؟ رو یه وی پی اس با منابع اشتراکی با یک ای پی یک میکروتیک هم داشته باشید؟
کار منطقی نیست باید با مجازی ساز انجام بدین...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gitiserver
سلام،
سوال رو در جای مناسب مطرح نکردین!!
منظورتون دقیقا چیه؟ رو یه وی پی اس با منابع اشتراکی با یک ای پی یک میکروتیک هم داشته باشید؟
کار منطقی نیست باید با مجازی ساز انجام بدین...
منظور من این هست که یه سرور ویندوز با 2 تا ای پی داشته باشیم
و مجازی ساز نصب کنیم میشه داخل سرور ویندوز یه میکروتیک داشته باشیم با مجازی ساز ؟
-
اگه امکان داره از قسمت ساخت در مجازی ساز توضیح بدید چون اینجوری آموزش کامل میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
اگه امکان داره از قسمت ساخت در مجازی ساز توضیح بدید چون اینجوری آموزش کامل میشه
ساخت سرور در مجازی ساز که در انجمن زیاده
فقط اون به اشتراک گذاشتن اینترنت هست که معلوم نیست چطوری هست!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
و مجازی ساز نصب کنیم میشه داخل سرور ویندوز یه میکروتیک داشته باشیم با مجازی ساز ؟
بعید می دونم بشه!!
چون ای پی ها روی سرور اختصاصی روت شدن، یعنی اینترنت باید از سرور اختصاصی به سرور مجازی داده باشه، چون گت وی ای پی ها رویه اون سرور مجازی روت نیس شما نمی تونی از اون ای پی رویه یه سرور دیگه استفاده کنی.
می تونی به سروری که میسازی اینترنت بدی (اینترنت شیر شده از سرور مجازی) اما نمی تونی ای پی بدی که از خارج سرور هم بتونی کنترلش کنی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
این مورد رو با ویندوز سرور 2003 و نرم افزار microsoft virtual machine بر روی esx 4.1 قبلا تست کردیم، اما نتیجه ای جز از کار افتادن و اختلال بر روی کارت شبکه وی پی اس اصلی نداشت!
و در آخر نیاز به ریست کردن وی پی اس جهت برگشتن آن به حالت اول خواهد بود!
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gitiserver
بعید می دونم بشه!!
چون ای پی ها روی سرور اختصاصی روت شدن، یعنی اینترنت باید از سرور اختصاصی به سرور مجازی داده باشه، چون گت وی ای پی ها رویه اون سرور مجازی روت نیس شما نمی تونی از اون ای پی رویه یه سرور دیگه استفاده کنی.
می تونی به سروری که میسازی اینترنت بدی (اینترنت شیر شده از سرور مجازی) اما نمی تونی ای پی بدی که از خارج سرور هم بتونی کنترلش کنی.
من ای پی دادم از خارج از سرور هم دسترسی داشتم (اینترانت) ولی مشکل اینترنت داخل خود میکروتیک هست که نمیدونم چطور باید اینترنت بدم
-
-
دوستان من الان یه وی پی اس ویندوز 2003 دارم.میخام داخل همین یه میکروتیک هم داشته باشم برای هک اکانت های ماهواره ای.یعنی میکروتیک رو فقط برا این میخام.به پشتیبانی گفتم گفتن که نمیشه باید سرور میکروتیک جدا بخری.ولی من نمیخام هزینه اضافی بابت سرور جدید بدم.
وی پی اس فعلی رو هم فقط برای دانلود و آپلود فایل در سایتم استفاده می کنم.کار دیگه ای نمیکنم.و اصلا نمیدونم با وی پی اس چیکارا میشه کرد! به جز سا#کس و وی #پی #ان.
:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
دوستان من الان یه وی پی اس ویندوز 2003 دارم.میخام داخل همین یه میکروتیک هم داشته باشم برای هک اکانت های ماهواره ای.یعنی میکروتیک رو فقط برا این میخام.به پشتیبانی گفتم گفتن که نمیشه باید سرور میکروتیک جدا بخری.ولی من نمیخام هزینه اضافی بابت سرور جدید بدم.
وی پی اس فعلی رو هم فقط برای دانلود و آپلود فایل در سایتم استفاده می کنم.کار دیگه ای نمیکنم.و اصلا نمیدونم با وی پی اس چیکارا میشه کرد! به جز سا#کس و وی #پی #ان.
:53:
طبق توضیحی که در مورد ای پی در پست قبلب نوشتم، پشتیبانی بهتون درست گفته نمیشه این کار رو کرد.
-
بعد از چند روز آخر به جواب این سوال رسیدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
سلام دوستان
اره میشه من انجام دادم و هم اینترنت رو به میکروتیک دادم و هم از بیرون به میکروتیک دسترسی دارم
میشه با یه سرور ویندوز و 2 تا ای پی یه سرور میکروتیک و یه سرور ویندوز داشت!!!!
اگه کسی میخواد براش انجام بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
بعد از چند روز آخر به جواب این سوال رسیدیم
اره میشه من انجام دادم و هم اینترنت رو به میکروتیک دادم و هم از بیرون به میکروتیک دسترسی دارم
میشه با یه سرور ویندوز و 2 تا ای پی یه سرور میکروتیک و یه سرور ویندوز داشت!!!!
اگه کسی میخواد براش انجام بدم
خب دوست عزیز اگه هست همینحا توضیح بدین لطفا
-
این اموزشا هموشون کار راه انداز هستن
ولی اگه اصولی باشه بهتر
به زودی یه اموزش کانفیگ کامل از میروتیک قرار می دم
البته با اجازه استادان
-
اگر اصفهانی متاکو یک آموزشگاه خوب
-
یه سرچ می کردی سایت های زبان انگلیسی دارن و کامل توضیح دادن
موفق باشید
-
با سلام اگر دوست دارید واقعا یاد بگیرد و در که بتونید یه iISDP ران کنید بهتون پیشنهاد می کنم دوره های نوران برید درتهران با بهترین استاد کسانی این کاره هستن استادش میشناسن
-
دوستان کسی میدونه چطور تو وی پی اس سرور 2003 ای پی بدم به میکروتیک که از پس خودم وصل بشم ؟ببین لنگ یه کاریم اموزشم نیست تمام اموزشها هم دانلود کردم انجام دادم فایده ای نداره اخه :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadi38
دوستان کسی میدونه چطور تو وی پی اس سرور 2003 ای پی بدم به میکروتیک که از پس خودم وصل بشم ؟ببین لنگ یه کاریم اموزشم نیست تمام اموزشها هم دانلود کردم انجام دادم فایده ای نداره اخه :|
سلام میشه بیشتر توضیح بدی من نفهمیدم مشکل چیه ؟ یعنی چی آی پی بدی از پس خودت وصل بشی ؟
-
نگاه این ای پی وی پی اسم هست 177.103.243.42
اینم ای پی مودمشه که با دستور کانفیگ بدست میاد 192.168.9.51
حالا من از ای پی مودم میتونم در وی پی اس وصل بشم خواستم تو پی سی خودم با ای پی وی پی اس وصل بشم دیگه حالا منظورم فهمیدی؟