سلام دوستان کسی شماره مدیر شتاب رو داره یکم تصویه حساب تول کشیده و من پولو شدیدن نیاز دارم و اگر کسی شماره رو داری پیغام خصوصی کنه باهاشون تماس بگیرم تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان کسی شماره مدیر شتاب رو داره یکم تصویه حساب تول کشیده و من پولو شدیدن نیاز دارم و اگر کسی شماره رو داری پیغام خصوصی کنه باهاشون تماس بگیرم تشکر
يكم كه چي بگم كلا اينا خيلي بد قول شدن و هر تسويه بالاي يك هفته هم ميكشه ، هرچي بهشون بگي هم باز گوش نميكنن ، كارشون ديگه فايده نداره مديرشم معلوم نيست كجا داره كار ميكنه اصلا يادش رفته كه سايت داره
ای بابا یک پشتیبانی تلفنی هم بدن ما خیالمون راحت شه بازم خوبه:-* جای پال استفاده میکردم ولی این درگاهش گیج کنندس و چند بار شده از کار افتاده و ما که 24 ساعت سایت رو برسی نمیکنیم که میریم میبینیم امروز فرورش نداشتیم و کلی ضرر میکنیم :| امید وارم آقای عادل سریع درگاه ملت رو وصل کنن که به جای پال انتقال بدیم
سلام از این درگاه پیشنهاد میکنم استفاده کنید:
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
یا
www.parspal.com
من خیلی وقته استفاده نمیکنم ولی این ایمیل را برام فرستاده :65:
http://www.picofa.org/images/xjv69qmj9wywpunru0ed.png
این ایمیل بعدش اومد
فایل پیوست 9051
خدا كنه كه طبق قولشون امروز بريزن من كه ديگه عمرا از اين درگاه استفاده نميكنم
از کسی واریز شد ؟
دوستان گفتن جمعه ولی پرداخت نشد چیکار کنیم به نظر شما؟! =((
ای بابا اقا موبایل ها هم گرفته نمیشه دوست عزیز مدیر شتاب شما که توانایی مدیریت یک وبسایت رو ندارین چرا سایت میزنید؟؟؟؟ خوب الان من پولمو لازم دارم چیکار کنم الانم که ایران نیستید :55: موبایل - تلفن دبی - تلفن شیراز هم که جواب نمیدین بابا یادتون بیاد یک سایت دارین خیلی ها کارشون به شما بستگی داره :-w
وضعیت بسیار مشکوکه . معلوم نیست که هدفشون چیه [-(
باید چه کار کرد ؟
فقط درگاه زرین پال رو تایید میکنم حداقل میشه یقه یکی رو گرفت بقیه ثبت شرکتی نیستن و اگه باشن ثبت شرکت الکی هستن.البته بعضیاشون هم خدایی خوبن ولی بهترین زرین پال هست
موفق باشید
جریان این مهر پی چیه ؟ این ایمیل را شتاب برای من داده بود:
Salam Dobareh! Rasti yadam raft ke begam Dargah e MehrIT Etelaat e man o be done Ejazeh e man dozdideh! etebari be on nist. dar jaryan bashid.va kasi ke etelaate man o bar midare ta tahesh bekhoonid! Moafagh bashid.
دوستان راحتتون كنم به احتمال زياد داستان كلاه برداريه من خودم چندين بار در ايميل باهاشون مكاتبه داشتم بالاي 4-5 بار به من قول واريز دادن كه آخريشم همين جمعه بود كه بازم واريز نشد ، اين قول الكي دادن ها هم فقط براي آروم كردن جو هست ، من خودم مبلغ بالايي رو دستشون داريم و از همين هفته اقدام قانوني ميكنم .
دو هزار نیست آقا مارو هی میپیچونه مبلغ رو نمیگم که شناسایی نشم :دی ولی مبلغ بالاست
آقا امنیت که اصلا نداره یک بار آقای عادل مدیر جای پال هکش کرده بود :-| البته کارش یکم نامردی بود چون هدف تبلیغاتی بوده
دوستان ببخشید یادم رفت
اگر تا سه شنبه تصویه نکردن دوستانی که تمایل دارن با هم یک شکایت تنظیم کنیم و بعد ارسال کنیم اینجوری زودتر به نتیجه میرسیم به من هم 4 5 بار قول تصویه دادن آخرین بار هم جمعه بوده ایمیل ها برای من هم ارسال شده خدا رو شکر رسمی هم که نیست :-|
موبایل دوبی شیراز خاموش است تلفن هم که جواب نمیدن دوبی هم که هستن دیگه هیچی نمیگم این آقا کلاه برداره و یا... آما ایده خوبیه پول زیادی رو به جیب بزنی :65: :-|
منم مثل شما حتي اگر ايشون مبلغ رو واريز هم بكنن اين تاخير چند هفته ايشون يك توهين بزرگه به كاربراشون
من با payline / jaypal همکاری داشتم پای لاین 3 تا 24 ساعت تصویه میکردن و جای پال 2 تا 3 روز حالا ایشون نوشتن 5 روز و حالا 10 روز گذشته من که نگران پولم هستم حوصله شکایت و... هم که ندارم شما هم 100% ندارید اگر تصویه نشه دیگه مجبورم اگه ایران بودن باز خیال ما راحت بود :(
كي گفته حوصله نداريم من ميميرم واسه همين شكايت بازيا خدارو شكر نزديكم هستيم بهش اگه ايران باشه, فعلا منتظريم:-|
دوستان منم با اين شتاب حساب دارم,تسويه نكرده ؟
بعد از كم كردن انواع و اقسام كارمزد پول باقي موندمونو نميده؟
چكار كنيم؟
روشن شده موبایلشون :|
خوش خبر باشی
من هم دست ایشون مبلغ دارم.الان شماها اقدام های لازم رو بکنید ماهم هستیم.آخه مگه میشه دوبی اینترنت پرسرعت نداشته باشه؟داهاتای افغانستان هم حتی اینترنت دارن...دوستان اقدام کنید خواهشا
گوشي ايرانش رو روشن كرده ولي بر نميداره ، كم گرفتاري داريم حالا بايد ببينيم آقا هستن نيستن پول خودمونو بهمون بدن يا نه
الان این ایمیل رو دادن! ایشالله که راسته :-w
سلام . مطمئن باشيد تا اخر امشب تسويه حساب ها انجام مي شود! نگران نباشيد. با تشكر
اگه اینجوری باشه که بازم دمش گرم که پولو میخاد بریزه.من که تا آخر عمرم طرف این سایت فکر نکنم برم
مطمئن باشيدشو خوب اومده خدايي :-w
امروز بهه اتمام رسید اما پولی به ححسابها نیمد.همون آشو همون کاسه:-w:-w:-w
دوستان باور کنید صدقه میگرفتیم از ملت سنگینتر بودیم.انگار نه انگار پوله خودمونو میخاد به خودمون بده.آخه هرچیزی دیگه حدی داره
من همون اولش فهمیدم این بابا مشکل داره
بیخیال خودش و سیستمش شدم، فقط نزدیک 5 هزار تومان ضرر کردم.
دقیقا یک ماه میشه که هنوز تصویه نکرده.
دوستان به نظرم بهتره از راه قانونی وارد شد، ابنجور که بوش میاد طرف خیال پرداخت رو ندازه. والا طلب من اونقدر نیست که وقت بزارم وسه اش ولی کسایی که زیاد طلب دارن حتما و هرچه سریعتر از راه قانونی وارد شن.
درضمن بهترین ها تک پرداخت و جی پال هستن.
ظاهرا وضع ما خیلی نسبت به بقیه دوستان بهتره.مال ما رو یه هفتس ک نداده.
تقصیر خود ماست باید دست ایم آدمو زودتر از اینا رو میکردیم تا بقیه هم دچارش نشن.
دوستان این تاپیکو زودتر میزدن.
جی پال هشدار داده بود ک باش کار نکنید ها !!!!
الانم با اینکه حسابم ارزش شکایت بازی رو نداره ولی لازم باشه حاضرم با دوستان با هویت ناشناس ب فتا شکایت کنیم.
بستگی ب نظر دوستان داره.
درسته با این شکایت پولی دستمونو نمیگیره ولی در این شرکتو تخته میکنیم.