-
چگونگی انتقال 4 تا سایت از یک سرور مجازی به یک نمایندگی (تو سرور مجازی دسترسی سیپنل ندارم)
سلام دوستان
این روزها بزرگترین مشکل من اینه که الان نمیدونم که چه جوری باید از سرور مجازی قبلیم که آیپیش تحریم شده و لایسنس نداره .
تو سروس مجازیم به ssh دسترسی دارم ولی تو نمایندگیم دسترسی ssh ندارم .
میشه راهی بگید و آموزش بدید؟ یا خودتون برام انجام بدید . خواهش می کنم . خیلی ممنون .
-
پاسخ : چگونگی انتقال 4 تا سایت از یک سرور مجازی به یک نمایندگی (تو سرور مجازی دسترسی سیپنل ندارم)
با هزینه میتونم انجام بدم علت گرفتن هزینه اینه که یه بار خیلی بد درگیرش شدم قشنگ یک روز تا فردا صبش یک سره نشستم تا 2 تا سایتو از سی پنلی که لایسنس نداشت منتقل کردم
-
پاسخ : چگونگی انتقال 4 تا سایت از یک سرور مجازی به یک نمایندگی (تو سرور مجازی دسترسی سیپنل ندارم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
سلام دوستان
این روزها بزرگترین مشکل من اینه که الان نمیدونم که چه جوری باید از سرور مجازی قبلیم که آیپیش تحریم شده و لایسنس نداره .
تو سروس مجازیم به ssh دسترسی دارم ولی تو نمایندگیم دسترسی ssh ندارم .
میشه راهی بگید و آموزش بدید؟ یا خودتون برام انجام بدید . خواهش می کنم . خیلی ممنون .
در ssh سرور مجازی توسط کد زیر اقدام به گرفتن بک اپ کنین:
کد:
cd /scripts
./pkgacct username
بجای usarname هم user همون سایت مورد نظر رو وارد کن. سپس بعد از اتمام بک اپ گیری اونها رو به سرویس دهنده جدیدتون بدین تا خودشون از طریق whm براتون ریستور کنن.
-
بک آپ ها هم بعد از ساخته شدن در این دایرکتوری وجود دارن:
-
خیلی ممنون . اینارو باید دانلود کنم؟
یا اینکه مشخصات اس اس اچ رو بدم به مدیر سروری که ازش نمایندگی گرفتم؟
-
راستی این بکاپ از دیتابیس هست ا خود هاست؟
می خوام کلش باشه ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
راستی این بکاپ از دیتابیس هست ا خود هاست؟
می خوام کلش باشه ها
این از کل اطلاعات یوزر بک آپ میگیره.
اگه تونستی خودت انجام بده وگر نه بده به همون سرویس دهنده جدیدت مسلما میدونه چجوری منتقل کنه.
-
من قبلا تو WHM سایتی رو ریستور کردم .
باید با دستور wget تو ssh بکاپ رو میاووردیم تو سرور بعدش از یه قسمت (الان حضور ذهن ندارم) تو WHM رستور می کنیم . تموم میشه . ولی من دسترسی ssh ندارم . نمیدونم که مدیر سرور اینکارو مینه یا نه:106:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
من قبلا تو WHM سایتی رو ریستور کردم .
باید با دستور wget تو ssh بکاپ رو میاووردیم تو سرور بعدش از یه قسمت (الان حضور ذهن ندارم) تو WHM رستور می کنیم . تموم میشه . ولی من دسترسی ssh ندارم . نمیدونم که مدیر سرور اینکارو مینه یا نه:106:
در هر صورت چون نماینده هستین مدیر سرورتون باید اینکار رو انجام بده.
-
به سرویس دهنده ای که ازش نمایندگی گرفتین بگید خیلی راحت از طریق transfer انتقال بده کل سایت ها تون رو !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
در هر صورت چون نماینده هستین مدیر سرورتون باید اینکار رو انجام بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
به سرویس دهنده ای که ازش نمایندگی گرفتین بگید خیلی راحت از طریق transfer انتقال بده کل سایت ها تون رو !!!
میشه به من بگید دقیقا چرا باید انتقال بده؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
میشه به من بگید دقیقا چرا باید انتقال بده؟!
ایشون که در پنل نمایندگیشون امکان ریستور بک آپ نداره بنابر این از جایی که سرویس گرفته میتونه درخواست بده تا براشون ترانسفر کنن.
نکنه بابت این کار شما هزینه میگیرین؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
ایشون که در پنل نمایندگیشون امکان ریستور بک آپ نداره بنابر این از جایی که سرویس گرفته میتونه درخواست بده تا براشون ترانسفر کنن.
نکنه بابت این کار شما هزینه میگیرین؟!
ایشون گفتن ریستور بک آپ توی سرویسشون موجود نیست؟!
خیر ما تا جایی که بتونیم انجام میدیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
ایشون گفتن ریستور بک آپ توی سرویسشون موجود نیست؟!
خیر ما تا جایی که بتونیم انجام میدیم .
برای نماینده امکان ریستور بک آپ هست؟!
حالا اگه خودشون آن شدن بیشتر براتون توضیح میدن!
-
من آن هستم .
ایشون کار من رو دارن انجام میدن .
قبل از اینکه تیکت بزنم اینجا سوالمو مطرح کردم . بعد از خواندن تیکت ایشون بلافاصله پیگیر شدن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
من آن هستم .
ایشون کار من رو دارن انجام میدن .
قبل از اینکه تیکت بزنم اینجا سوالمو مطرح کردم . بعد از خواندن تیکت ایشون بلافاصله پیگیر شدن .
دستشون درد نکنه.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
دستشون درد نکنه.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
جناب خودشون آن هستند! :دی :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
دستشون درد نکنه.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
ممنون
نگران مشکلش نیستم . هر مشکلی بوده به خود آقا امیر گفتم انجام دادن کامل . این یکی هم چون دیگه خجالت می کشیدم نگفتم بهشون اومدم اینجا گفتم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
ممنون
نگران مشکلش نیستم . هر مشکلی بوده به خود آقا امیر گفتم انجام دادن کامل . این یکی هم چون دیگه خجالت می کشیدم نگفتم بهشون اومدم اینجا گفتم .
خواهش میکنم داود جان، ما کاری میکنیم مشتریمون راضی باشه و شما هم خجالت نکش داداش بگو عزیزم!!! :دی :x
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
فضا چه رمانتیک شد. :d
هاهاهاهاههاهههااا! :دی حال کن! :دی
مشتری اینجوری هم داری؟! ایا؟! :)))))))))))))
-
دوستان لطفا اینجا بیاید و کمک کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f87/60147/
یا حق