-
گوگل و جي ميل فيلتر ميشوند
دبير کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه از فيلتر شدن قريب الوقوع گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از سايت وبگردي 2030 دکتر خرم آبادي دبير کارگروه مصاديق محتواي مجرمانه در گفتگو با خبرنگار وبگردي 2030 از فيلتر شدن سايت آمريکايي گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر خبر داد.
خرم آبادي در توضيح خبر فوق گفت: به دليل درخواستهاي مکرر مردمي، سايت گوگل و جي ميل تا ساعتي ديگر در سراسر کشور فيلتر ميشوند.
وي در خصوص مدت زمان فيلتر اين سايت نيز گفت: گوگل و جي ميل تا اطلاع ثانوي در سراسر کشور فيلتر خواهند شد.
گفتني است اقدام سايت گوگل در انتشار فيلم موهن عليه پيامبر اعظم در روزهاي گذشته و اصرار اين سايت به سياست آمريکايي در عدم برداشتن اين فيلم سبب شده تا اعتراضات گستردهاي نسبت به اين فيلم صورت بگيرد و در نهايت با درخواستهاي مکرر مردم مسلمان ايران، دسترسي به اين سايت در سراسر کشور تا اطلاع ثانوي مسدود شود.
-
پاسخ : گوگل و جي ميل فيلتر ميشوند
اینجا ایران
گوگل و جی میل باز نمیشود !
-
-
گوگل باز نمیشه ولی جیمیل باز میشه
-
جداً که چه قدر بی فکرند این ها ، فکر می کنند گوگل به ما نیاز داره نمی دونن که ما هستیم که به گوگل و یاهو نیاز داریم ، واقعاً متاسفم تو کشوری با همچین مدیریتی متولد شده ام ، ای کاش متولد نشده بوده
-
یعنی خاک بر سرشون اگه ببندن
پارس آنلاین باز نمیشه ولی فی لتر هم نیستن
-
آقا کلا سایت حوضه علمیه رو باز بزارن بقیه رو ببندن.اینجوری بهتر نیست؟
-
یه همچین مطلبی برای پیج ما توی قیس بوک ارسال شده
کد:
این ایمیل رو یکی از دوستان برای من فرستاده و من به نوبه خودم برای سایر دوستان ارسال میکنم اگه تکراری به دستتون رسیده ببخشید.
شرکت گوگل طی سخنان مدیرش مارتین جوزنبولت اعلام کرد که انتشار فیلم توهین امیز به رسول الله را در یوتیوپ متوقف نمیکند زیرا این را آزادی اندیشه مینامد.
به همین دلیل علمای مسلمان استفاده از جستجوگر گوگل و سایت یوتیوپ را در تمامی کشور های مسلمانان را به مدت دو روز برای فهماندن اعتراض مسلمانان و اینکه یک ملیارد و نیم مسلمان نمیتوانند توهین به پیامبر بزرگوارشان را بپذیرند، منع کردند.
و روز دوشنبه و سه شنبه ۲۴و ۲۵ سپتامبر روز عدم استفاده از دو سایت یاد شده است و انتظار میرود سهم شرکت گوگل افت کرده و خساراتش به ۲۱۰ میلیون دلار برسد .
لطفا پخش کنید تا بزرگترین حرکت در دفاع از رسول الله را انجام دهیم در ضمن میشه روز سوم و چهارم مهرماه
-
واقعا چقدر عقبیم ای خدا چقدر چقدر
بابا پس این زبان انگلیسی این فیلم های خارجی این کالاهای امریکایی که 10 برابر کلایه ساخت ایران قیمت دارن توی زندگی ما چیکار میکنن
واقعا تسلیت عرض میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viator.life
اگر حوزه رو ببدن من سوال شرعی کجا بپرسم اخه ؟
نگید .
ما گناه داریم .
آفرین بر شما =))
حرف حق جواب نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viator.life
اگر حوزه رو ببدن من سوال شرعی کجا بپرسم اخه ؟
نگید .
ما گناه داریم .
:)) عجب !!! چه بدبختیه که گوگل رو میبندن:((
-
حالا از شوخی گذشته .
من ب عنوان یک مسلمان پیشنهاد میکنم دو شنبه و سه شنبه اصلا استفاده نکنید .
روز های دیگه راه های ... هست برای استفاده .
وقتی هم گوگل ببینه از ایران بازدید نداره حساب کار دستش میاد .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viator.life
حالا از شوخی گذشته .
من ب عنوان یک مسلمان پیشنهاد میکنم دو شنبه و سه شنبه اصلا استفاده نکنید .
روز های دیگه راه های ... هست برای استفاده .
وقتی هم گوگل ببینه از ایران بازدید نداره حساب کار دستش میاد .
بعد ببخشید چرا نباید استفاده نکنیم ؟
فیلمی که 5 ماه پیش پخش شد هیچکسم ازش خبر نداشت تا اینکه یه سری ..... اومدن زیرنویس کردن و کاملا" برنامه ریزی منتشرش کردن .
آزادی بیان یعنی هرچی که میخوای بگی حالا شاید شما یا هر کسی مشکلی داشته باشه به این معنی نیست که باید برش دارن و بزنن طرف رو خفه کنن
-
خیلی ببخشید یکی به من بگه شبکع پرس tv که با بیت المال مسلمین و داعیه داران اسلام بودجه می گیره چه قدر در جهت شناساندن پیامبر صحبت کرده ؟ بعد از گوگل چه توقعی هست ؟
-
فکر نمیکنم هیلتر باشه احتمالا گوگل دسترسی ایرانیا رو قعط کرده یا شاید پورتای چیزو بستن این اس اس الم باهاش بستن این هم خواص ایرانی بودنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
بعد ببخشید چرا نباید استفاده نکنیم ؟
فیلمی که 5 ماه پیش پخش شد هیچکسم ازش خبر نداشت تا اینکه یه سری ..... اومدن زیرنویس کردن و کاملا" برنامه ریزی منتشرش کردن .
آزادی بیان یعنی هرچی که میخوای بگی حالا شاید شما یا هر کسی مشکلی داشته باشه به این معنی نیست که باید برش دارن و بزنن طرف رو خفه کنن
دوست عزیز یه کم عرق ملی داشته باشین.حالا خوب یا بد همه مسلمان هستیم.الیته کار با اسلامی که اینا به مامعرفی کردن ندارم درسته غلطه.منم ***** رو قبول ندارم.باید خودمون تشخیص بدیم و استفاده نکنیم.
ولی خب به هر حال پایبند باشیم.تشکر
-
خدایی من صدتا فیلم دیدم که خدا رو مسخره کردن یا خدا سیاه پوست بوده نمیدونم چرا خدا که مسخره میشه به قول بعضی از دوستان هیچی نمیگن این مسلمانان جهان؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
خیلی ببخشید یکی به من بگه شبکع پرس tv که با بیت المال مسلمین و داعیه داران اسلام بودجه می گیره چه قدر در جهت شناساندن پیامبر صحبت کرده ؟ بعد از گوگل چه توقعی هست ؟
من کاری به پرس tv ندارم ولی بحث من اینه مایی که بدترین کشور دنیا در امار اعدام هستیم
کشوری مثل عربستان که از آزادی زن چیزی اصلا" نمیدونه
کشوری مثل افغانستان که دارن چیکار میکنن
کشوری مثل عراق که هر روز یه انفجار توسط مسلمون ها میشه
کشوری مثل سوریه که مسلمون هاش چه بلایی دارن سر مردمشون میارن
و ...................
اینا همش کشور به اصطلاح اسلامی هست مایی که دم از اسلام میزنیم تا به حضرتمون یه حرفی میزنن توپ و تانک میکشیم چرا اول مسلمون بودن رو درست نمیکنیم بخدا تمامی مشکلات از کشور های اسلامی هستش حالا میخوایم به حضرتمون هم توهین نشه با این وضع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambizmabdi
دوست عزیز یه کم عرق ملی داشته باشین.حالا خوب یا بد همه مسلمان هستیم.الیته کار با اسلامی که اینا به مامعرفی کردن ندارم درسته غلطه.منم ***** رو قبول ندارم.باید خودمون تشخیص بدیم و استفاده نکنیم.
ولی خب به هر حال پایبند باشیم.تشکر
عرق ملی دارن مطمئن باش ولی عرقی که بتونم ازش دفاع کنم آخه من مسلمونی که با دست خودم اسلام رو به گند کشیدم چطوری ازش دفاع کنم ؟
-
-
برام مهم نيست كه گوگل باشه يا نباشه برام كشورم مهمتره
فقط موندم كدام موتور جستجوگر مي تونه جاي اون را بگيره
-
واقعا حرف اونا رو باور نکنید چیزی به اسم آزادیه بیان توی دنیا وجود نداره هر کسی هر چیزی به سودش باشه میگه مثلا همین آمریکا میگین ***** نداره در صورتی که *****ینگ آمریکا اینجوریه که سایتایه سیاسی رو کلا نابود میکنن لااقل ایران کل سایتو نابود نمیکنه فقط دسترسی مردم ایرانو محدود میکنه اینم آزادیه بیان آمریکایی!!!! شما حرف هیچکیو باور نکنید همه به فکر خودشونن
-
به خدا دیگه بریدم از ایران و ایرانی جماعت...:109:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fasterhost
واقعا حرف اونا رو باور نکنید چیزی به اسم آزادیه بیان توی دنیا وجود نداره هر کسی هر چیزی به سودش باشه میگه مثلا همین آمریکا میگین ***** نداره در صورتی که *****ینگ آمریکا اینجوریه که سایتایه سیاسی رو کلا نابود میکنن لااقل ایران کل سایتو نابود نمیکنه فقط دسترسی مردم ایرانو محدود میکنه اینم آزادیه بیان آمریکایی!!!! شما حرف هیچکیو باور نکنید همه به فکر خودشونن
ببخشید دوست عزیز این اطلاعات کامل رو شما از کجا آوردید ؟
در آمریکا سایت های که به تروریست مربوط هستن فیل تر میشن شما بهتره یکم وسعت فکرتون رو گسترش بدید
در ایران . سایت های سیاسی . فیلم . موزیک و هر چیزی که دلشون بخواد فیل تر میشه
-
برای من هم دیگه باز نمیشه!
بیچاره شدیم رفت!! :|
-
نه بابا زیاد تفاوتی نداره ماشا الله 70 درصد کاربرانه ایرانی به ف ی لت ر شکن مجهزند .....
-
خب یه قانونیم وجود داره به نام کپی رایت همچنین بیشتر سایتای اونجوری ***** میشه منم که میگم هر کسی به فکر خودشه شما یه کشورو بگو 100 درصد به فکر مردمش باشه آزادی بیان 100 درصد باشه چطور اون سایتای تروریست باید *****شن آزادی بیان نابود نمیشه بعدشم کدوم تروریست همین تروریستا از کجا میاد همونایی که کمپانیه اسلحه سازی دارن اینارو پشتیبانی میکنن که جنگ شه پول بگیرن اگه واقعا می خوان نابود کنن یاعلی برن از ریشه بکنن یعنی نمی تونن؟
-
دستشون درد نکنه کار ما فقط با جیمیل بود حالا ما چیکار کنیم؟
-
جناب من گفتم کلا سایتو میبندن واقعا کسانی که هیچ وقت مطالعه ندارند میان و نظر میدند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fasterhost
آدم این نظرات کارشناسی رو میبینه واقعاً لذت میبره!!! لطفاً کمتر 20:30 نگاه کنید و بیشتر مطالعه کنید. دوست عزیز، همین الان من اگه درخواست vps آمریکا بدم، میخواهید بهم 100 تا آفر بدید، پس لطفاً با همان vps هاتون 20 تا سایت پیدا کنید که روی شبکه اینترنت آمریکا بسته باشن! به ما هم بگید، ما هم مطلع بشیم!
البته به جز سایت های مربوط به تروریست! بسیاری از سایت های دولتی کشور آمریکا برای ما شیلتر(!) است، ولی سایت های دولتی ما برای آن ها باز است! در این ها نشانه هاییست! :) موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_an
دستشون درد نکنه کار ما فقط با جیمیل بود حالا ما چیکار کنیم؟
یعنی شما قندشکن ندارید؟
-
آقايون نگاه به اين عزيزاني كه اينقدر شلوغش مي كنن كنيد
تعداد پست هاشون را ببنيد ( كاسه داغ تر از آش)
بابا بذاريد ببينيم چي مي شه
صلاح كشور و دينمون بالاتره
شلوغش الكي نكنيد اينجا كاري به مسايل سياسي نداشته باشيد
اوني كه داره مي كوبه همه را بگه خودش براي مملكتش چكار كرده بابا خجالت بكشيد
-
همین الان اس ام اس بازی هاشون شروع شد
دوباره اس ام اس زدن :d
نامه مجمع فعالان فضای مجازی به عموم فعالان فضای مجازی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
آدم این نظرات کارشناسی رو میبینه واقعاً لذت میبره!!! لطفاً کمتر 20:30 نگاه کنید و بیشتر مطالعه کنید. دوست عزیز، همین الان من اگه درخواست vps آمریکا بدم، میخواهید بهم 100 تا آفر بدید، پس لطفاً با همان vps هاتون 20 تا سایت پیدا کنید که روی شبکه اینترنت آمریکا بسته باشن! به ما هم بگید، ما هم مطلع بشیم!
البته به جز سایت های مربوط به تروریست! بسیاری از سایت های دولتی کشور آمریکا برای ما شیلتر(!) است، ولی سایت های دولتی ما برای آن ها باز است! در این ها نشانه هاییست! :) موفق باشید
اول اینکه من بگم مسلمان نیستم و همچنین هیچ استفاده ای هم از تلوزیون ایران نمیکنم و وی پی اس هم نمی فروشم اما واقعا شما مطالعه ندارید که نمیدونید هر کشوری برای قدرت و استقلالش یه سیاست داره که اونو به مردم قالب میکنه
-
از دوستان آیا در ایران الان بسته هست این ۲ سایت یا خیر
-
ولی خداییشا این تابستون که بچه های دهه 70 ریخته بودند تو فیس بوک
رتبه آلکسا فیس بوک شد 1
حالا شاید توفیق اجباری شده گوگلو یه کم گوش مالی بدیم
فکر کنم حداقل 20 درصد بازدید گوگل افت کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
آقايون نگاه به اين عزيزاني كه اينقدر شلوغش مي كنن كنيد
تعداد پست هاشون را ببنيد ( كاسه داغ تر از آش)
بابا بذاريد ببينيم چي مي شه
صلاح كشور و دينمون بالاتره
شلوغش الكي نكنيد اينجا كاري به مسايل سياسي نداشته باشيد
اوني كه داره مي كوبه همه را بگه خودش براي مملكتش چكار كرده بابا خجالت بكشيد
دوست عزیز شما درست میگید مهم صلاح کشوره و ما ایرانی ها بر عکس چینی ها هستیم وقتی همه اجناس خارجی میخرند توقع دارند که ایران پیشرفت کنه در چین 80 درصد اونا فقط از جنس چینی استفاده میکنن حتی اگر کیفیت اون از مشابه خارجیش کمتر باشه و همین عامل پیشرفت میشه ایران مثل ماشین بی بنزینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
به اینا بگید به جای این کارا چهارتا اپراتور بیارند تو سایت enamad
کلی مردم گرفتا هستند
جوون با سرمایه خودش کار راه میندازه تلاش میکنه
زندگی شروع میکنه
بعد واسه من قانون یک ماهه گرفتن نماد میدند بیرون
حرف دل منو گفتی
باور کن امروز برای بار دوم مجبور شدم زنگ بزنم به این نماد بی پدر مادر