کسی در مورد این اطلاعیه که ایمیل شده اطلاع بیشتری داره؟
اخه نماد الکترونیکی که گرفتش کار حضرت فیل هست و یک سالی طول میکشه چطور تا پایان مهرماه بگیریم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی در مورد این اطلاعیه که ایمیل شده اطلاع بیشتری داره؟
اخه نماد الکترونیکی که گرفتش کار حضرت فیل هست و یک سالی طول میکشه چطور تا پایان مهرماه بگیریم؟
نه آقا من برای 2 تا سایتم یک هفته ای گرفتم ، البته باید مدارک قانونی داشته باشید یا شرکت یا جواز کسب ، بانک ها رو هم موظف کردند تا اول آبان در صورتی که سایتی نماد نداشته باشه دیگه بهش درگاه ندهند .
واسه ما که ایمیلش نیومده
شاید واسه کسانی که تازه می خوان درگاه بگیرند اومده
ما قراردادمون با بانک ملت 1 سال هست و ما هم قرداد رو بستیم و توی قرداد چنین چیزی ذکر نشده بود
برای ما هم ارسال نشده
برای ما نیز ارسال نشده است !
در متن عکس استارتر تاپیک امده است تا پایان مهرماه
پس برای مشترکین جدید نیست
اگه برای مشترکین جدید بود زمان تعیین نمی کردند و میگفتند اول نماد را بگیرید بعد درخواست درگاه بدید
پس این نامه برای مشترکینی هست که قبلا درگاه داشته اند
ولی یه چیز مهم که الان من دیدم این هست که
در قسمت کالا و خدمات سایت نماد الکترونیکی اصلا چیزی به نام فروش هاست و دومین نیست
یعنی اصلا گزینه ای برای فروشندگان هاست تعریف نشده تقریبا همه مشاغل بود به جز این مورد
حالا کسی بخواد برای میزبانی نماد بگیره باید کدوم مورد را انتخاب کنه؟
درود
توی سایت به پرداخت هم درج شده البته برای افراد حقوقی
احتمالا برای پذیرندگان جدید هست همونطور که یکی از دوستان گفت شما قرارداد دارید و توی قرار داد همچین چیزی درج نشده
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
احتمالا استارتر با مدارک شخص حقوقی درگاه دریافت نموده است ؟
همچین ایمیلی برای ما هم ارسال نشده.
به قول دوستمون ما قرار داد داریم و توی قرارداد همچین موضوعی نیست.
با سلام ملت در یکی 2 ماه اخیر فقط به مشتریان حقوقی درگاه میدهد. این شامل مشتریان قبلی نمیشود
باقی بانک ها هم که حقیقی میدادند هم اکنون نیاز به نماد دارند.
ما درگاه ملت و سامان داریم
دیروز ایمیلش برای ما ارسال شد
البته هر دو درگاه به صورت حقیقی دریافت شده
اخه یکی نیست بهشون بگه گرفتن نماد حداقلش دو ماه زمان میبره بعد چظور تو یک ماه میشه نماد گرفت!!!
منم چنین ایمیلی دریافت نکردم !
البته احتمال داره فرستاده باشند ولی به دست من نرسیده باشه ! چون ایمیلی که من بهشون دادم Gmail هست و ظاهرا سیستم ایمیلشون با gmail مشکل داره و خیلی از ایمیل هایی که ارسال می کنند به مقصد نمیرسه
فکر کنم همین باشهنقل قول:
ما درگاه ملت و سامان داریم
دیروز ایمیلش برای ما ارسال شد
البته هر دو درگاه به صورت حقیقی دریافت شده
اخه یکی نیست بهشون بگه گرفتن نماد حداقلش دو ماه زمان میبره بعد چظور تو یک ماه میشه نماد گرفت!!!
ما ایملی نگرفتیم
قرارداد هم داریم و نمیتونن بزنن زیرش
با سلام...
طبق تماس تلفنی که با مسئول مربوطه در به پرداخت داشتیم... موارد زیر کاملا شفاف بیان شد. برای ما ایمیل روز 4 شنبه صبح اومد.
1 - بانک ملت مدتی هست که به حقیقی درگاه نمیده.
2- درگاه جدید هم فقط با نماد داده میشه.
3 - مشترکین قبلی هم 100% باید نماد بگیرن تا درگاهشون فعال بمونه. دلیل اینکه برای بعضی اومده برای بعضی خیر این هست که به صورت دستی از اولین پذیرنده ها شروع کردند و برای تمامی پذیرنده ها به مرور ارسال خواهد شد.
4 - می تونید برای نماد اقدام کنید و نماد موقت بگیرید.
در نهایت هم اینکه به دلیل تراکنش های غیر مجاز و سرقت هایی که انجام شده دارن سخت گیری میکنن که کمتر شه !
هنوز هم ساز و کار مشخصی برای افرادی حقیقی که فعلا درگاه دارن مشخص نشده ! به زودی اطلاعیه جدید میدهند که باید چی کار کرد.
موفق باشید.
والا ما 6 ماهه قرارداد بستیم با شرکت به پرداخت چنین ایمیلی نیومده برامون .!!!!
کلا با این وضعیت همه باید برن سمت درگاه های واسطه
چون عملا گرفتن نماد کار حضرت فیله!!!
خودتون اخرین خبری که در سایت نماد داده شده رو نگاه کنید
فکر کنم بالا 6 ماه پیش اعلام کرده بودن که 800 فروشگاه اقدام کردند
الان برید نگاه کنید
فعلا 72 تا نماد دائمی دارند و 270 تایی موقت
حالا فکر کنید بنده قبل از عید امار رو داشتم حدود 40 تا سایت نماد دائمی داشتند و الان بعد شش ماه شده 70 تا!!!
خوب فکر کنید خود به پرداخت اعلام کرده 3020 تا پذیرنده داره
یعنی به همین راحتی ملت میزنه زیر قرارداد؟
http://www.enamad.ir/
این سایت هم که مشکل داره
دوستان عزیز
فروش هاست و دومین جزو کدوم کلاس باید انتخاب بشه؟
در قسمت انتخاب نوع کالا و خدمات اصلی هاستینگ و میزبانی وب نداره
بتره از خودشون بپرسید
مطمئنا اطلاعات دقیق تری میدند
سایتش مشکل داره!!!
This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted!
من یه مشکل بزرگ دارم
الان رفتم ثبت کنم سایت رو گفت این دامنه قبلا ثبت شده یادم اومد قبلا یعنی حدودا 1 سال پیش ثبتش کرده بودم
رفتم فراموشی رمز زدم و وارد شدم دیدم که به صورت فرد حقیقی ثبتش کردم
جای ویرایش و حذف هم نداره
الانم نمیتونم دوباره ثبت کنم
تلفنشونو جواب نمیدند ایمیل هم بارها فرستادم جواب نمیدند از طریق نظراتم پیغام دادم باز جواب نمیدند
دوستان چه راهی به ذهنتون میرسه؟
با عرض سلام و احترام
ضمن تماس تلفنی برقرار شده با شرکت بهپرداخت ملت به شماره:
021-27312058
دریافت نماد اعتمادالکترونیکی ایرانیان برای تمامی پدیرنده هایی که از درگاه بانک ملت استفاده می کنند تا پایان مهر ماه اجباری هست(همه چه جدیدالورود ها چه ترم آخری ها! همگی!)
برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی هم ضمن مراجعه به سایت ای نماد به آدرس:
نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتي
برای درخواست نماد اعتماد اقدام بفرمایید. چون قریب به اتفاق دوستان فاقد شرکت هستند(که البته ثبتش به عنوان مسئولیت محدود ساده هست و نیازی هم به تشکیل اساسنامه نداره و فقط وجود 5 نفر 2 نفر ثابت و 3 نفر عضو علی البدل هیئت مدیره کفایت می کنه)
به هر حال دوستان فاقد شرکت برای درخواست نماد شخص حقیقی رو انتخاب بفرمایید نیازی به هیچ مدرک قاونی و جواز خاصی نیست. براحتی تعلق می گیره البته بند گواهینامه اس اس ال ظاهراً اجباری هست اما با وزارت صنعت و معدن تجارت واحد مربوطه یعنی شماره 021-8692 که تماس بگیرید می تونید این بند رو باهاشون کنار بیاین!
ابتدا نماد موقت تعلق می گیره و پس از بررسی کامل اطلاعات و صحت اونها نماد اعتباری به شما تعلق خواهد گرفت.
امیدوارم نماد دوستان زودتر بهشون برسه!
سلام
اين كار فقط و فقط جهت كنترل بازار و گرفتن ماليات و ماليات ارزش افزوده هست .
شركت ها كه ميدادن ، اينجوري اشخاص رو هم مد نظر قرار دادن.
و مطمئنا هدف اطمينان سازي اولويت اول براشون نيست.
عجب! قوانین اونجا فرق میکنه با کل کشور؟
میشه نام و شماره ثبت شرکتتون رو برام پیغام خصوصی کنید؟ چو با استعلام متوجه میشم کی ثبت شده و چقدر زمان برده!
و نکته بعدی اینکه این هم مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود:
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود
فکر کنم شما جای دیگه رفتین شرکت ثبت کردین!!!
منم در رشت ثبت کردم مسئولیت محدود بدون اساسنامه امکان ندارهنقل قول:
بر این اساس که ما در رشت ثبت کردیم و شما در لاهیجان! ما ثبت کردیم و اساسنامه هم ندادیم و 1 ماه که چه عرض کنم در مدت 3 روز مدارک نکمیل و شماره ثبت صادر شد. برای سرعت باید هزینه کرد! راندمان کاری ادارات بی اسکناس به پیش نمیره!
اولا که شرکت رو بنده ثبت نکردم و برای بنده نیست و فقط بازاریابم برای شرکت
دوما شما انگار توی این مملکت نیستی و همه چیز رو از توی کتاب قوانین می خونی و میخوای اجرا کنی!
یک قانون توی کل مملکت هست:
"هرچه بیشتر داشته باشی و خرج کنی، همونقدرم قانون جلوت تعظیم می کنه"
البته خیلی خوبه که شما تابع قانونی، می تونی برای ما الگو باشی البته وقتی پولی برای خرج کردن نداشته باشیم!!!!!
موفق باشی.
در ضمن
بنده تا اینجا میدونم که موقع دریافت شماره ثبت اساسنامه ای ارائه نشده بود حالا بعدش رو نمی دونم ولی جایی که جواز رو 3 روزه صادر کنن معلومه دیگه نیازی هم به اساسنامه نبوده!
مشکل ایران همینه ها
اول قانون میذارند
قانون سخت میشه
ولی هنوز بستر سازی مناسب وجود نداره
آخه بابا تو یک ماه فرصت
تازه هنوز به من هم ایمیل ندادند
معلوم نیست احتمالا 21 مهر میدند میگند تا 30 مهر وقت داری
سایت نماد هم که هنوز تکمیل نیست روزی سه بار دان میشه
الانم که قادر به ویرایش نیست
من بانک ملت رو حقوقی گرفتم
آیا میتونم نماد رو حقیقی بگیرم؟
آخه قابل ویرایش نیست
منم قبلا حقیقی زدم دیگه نه ادیت میشه نه حذف
میهن وبهاست هم حقیقی گرفته
این هم که ما متوجه شدیم علتش این بود که یکی از همکاران اتفاقی برنده جایز اینترنتی درگاه بانک ملت شده بود که برای دریافت جایزه و علت تاخیرش تماس گرفت گفتن زمان واریز 48 ساعت شده یک هفته ای! حسب اتفاق پرسید درگاه دارین که اعلام خطر کردن و گفتن بگیرین ای نماد رو!
من چند دامنه دیگه هم دارم
مثل .co .ir
آیا میتونم رو دامنه ی co به صورت حقوقی نماد بگیرم؟
ولی بانک ملت دامنه ی com رو داره
گرفتاری شدیما
برای ثبت حقیقی هم انگار باید شماره خونمو بدم
تو سایت هم شماره تلفن خونمو به نمایش میذارند
دوست من
در مورد دامنه باید بگم که ترمینال رو واسه دامنه ای که گرفتید باید نماد اعتماد الکترونیکی را هم برای اون دامنه بگیرید , به پرداخت به سایت پذیرنده رجوع می کنه و اگه تو سایتش نماد اعتماد رو ببینه که مشکلی نیست , اگه نماد دیده نشه درگاه غیرفعال میشه .
در مورد ثبت حقیقی هم نیاز نیست شماره خونتون رو بدید , شما اول آخر یک خط ثابت واسه دفترتون میگیرید دیگه ! الان بگیرید , منتقل کنید ( دایورت ) شماره را رو موبایلتون تا راه اندازی دفتر و ...
من که میخوام به صورت حقیقی نماد بگیرم
چون قابل ادیت نیست وقت هم کمه
اول اینکه اون لینکی که بهتون دادم برای ثبت اسناد و املاک کشور هست و مراحل و روند کار به همون صورته.
شما برای افتتاح حساب جاری برای شرکت حتما باید آگهی ثبت و اساسنامه و روزنامه رسمی ارائه کنید و این حرفتون واقعا خنده داره که شرکت بدون اساسنامه ثبت کردین چون اصول کار و موضوع شرکت و تمام اعضاء هیئت مدیره شرکت در اساسنامه معرفی میشه و از ارکان اساسی مدارک قانونی یک شرکت هست.
ضمنا اگر واقعا اون جوری باشه که شما شرکت ثبت کردین باید عرض کنم که بعدها از لحاظ حقوقی به مشکل بر میخورید و این موضوع رو به عینه دیدم برای شخصی.
قانون رو میشه دور زد ولی حواستون باشه اونهایی هم که در بانکها اختلاس کردن قانون رو دور زنده بودن و خلاصه به دام همون قانون افتادن!