آقا این فرانتورک چی شد ؟
همه چی پرید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا این فرانتورک چی شد ؟
همه چی پرید ؟
یعنی کلا دیگه جواب نمیدن؟
منظورتون چیه؟
چی را جواب نمیدن؟
چه اتفاقی افتاده؟
نه سایتش میاد بالا
نه موبایل جواب میده
معلوم نیست این دفعه چی میشه
یکی کمک کنه
من آدرس خونه مبین پارسیان رو دارم .خبری نشد اگر خواستید میرم در خونه برای پیگیری
از مدیران محترم تقاضامندم ایدی ایشون را ازحالت بن خارج کنن
حداقل شاید اینجا پاسخ بدهند
فکر نمی کنم ایشون این همه یوزر و اعتبار را بخواد یک شبه زیرسوال ببره
آقا آدرسش رو بزار همه بریم
همه چی داره می پره داریم بد بخت میشیم
سرور هتزنر من هم 4 روزه که بسته شده
آقای خسروی دیروز گفتن به خاطر اینه که به اسم آقای کوهی سرور ما رجیستر شده
گفتن که نمیدونم جریان پلیس اینتر پل و از این حرفا . واسه همین ممکنه تا 1 هفته هم باز نشه
گفتن که دیروز میره تهران واسه پیگیری جریان ما . و گفتن که مبین پارسیان هم الان تهران هست واسه این جریانات اینتر پل !!!!!!!!!!!
حالا من نمیدونم . پرداخت مارو آقای خسروی انجام میداد ولی گیر دادن به اینکه به اسم کوهی رجیستر شده !!!!!!
کدوم شهره پارسیان ؟ شنیدم رشتیه
من نمیتونم صبر کنم زندگیم داره می پاشه اطلاعات مهمی داشتم که معلوم نیست چی شده
باید برم فنا احتمالا
از مدیران میخوایم حداقل آی دیش رو از بن در بیارن که شاید اینجا پاسخگو باشه !
ای دی ایشون باز شده
نمایش مشخصات: faranetwork - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
امیدوارم با حضورشون در تاپیک خیال همه را راحت کنند
دوستان یکم فکر کنید
اگر سایت مشکل داره چرا جواب تلفن نمیده ؟؟؟
اگر نمیتونه جواب تلفن بده و یه مشکل شخصی پیش اومده چرا سرور هاش تعطیل شدند !!!
بهترین کار رو خودم کردم 4 روز قبل قطع شدن هی قطع وصل میشد ن بکاپ گرفتم رفتم رو یه سرور دیگه به شما هم توصیه می کنم اگه بکاب می تونین بگیرین بگیرین و گرنه همه چی به فنا میره ها
خدارو شکر ما سرور و تحویل گرفتیم 1 هفته نشد که از دسترس خارج شد و گرنه هیچی یوزرا میریختن سرمون
هر چند متاسفانه فقط پول دادیم و هیچ استفاده ای نتونستیم بکنیم
ما بیخیال شدیم شام بیخال بشو نیست دیگه رفته چیکار میشه کرد
جالب اینجاست اگر برگرده با لحنی طلبکار مثل همیشه برخورد خواهد کرد...:-&
یکی یک ایمیل ازش بده لطفا
ببخشید اشتباه شد کلا
خب دوستان فرا بنش باز شد خودش اومد :ی:53:
با سلام خدمت دوستان و همکاران...
اول از همه از دوستان خواهش میکنم متن رو به صورت کامل بخونند..
مشکل ما این هست که آقای کوهی سرورهاش رو به ما واگذار کرد و وقتی سرورها در پنل ما قرار گرفت دیتاسنتر پنل رو بست علت رو که جویا شدیم گفتن یورو هکی بوده که آقای جلودار زده! و بعد دیتاسنتر ما رو به مبلغ 10.000 یورو جریمه کرد .با اینکه تقصیر کار ما نبودیم..و 10.000 یورو هم دادیم به دیتاسنتر که فقط سرور دوستان فرمت نشه! برای اینکه در درجه اول آبروی ما مهم بود
در مورد دوستان از روزی که مشکل پیش اومد بنده به همه یوزرها ایمیل دادیم که سرورها تمدید نمیشه و به فکر سرور جدید باشند..
در مورد تهران هم بله بنده تهران اومدم برای حل مشکل بین المللی
در مورد دوستان..کسانی که پول برای تمدید و یا خرید سرور دادن که سرور تحویل نشده یا تمدید نشده از ایمیل faranetworkserver@gmail.com در ارتباط باشند تا هزینه برگشت بشه...
البته هنوز هم دنبال حل مشکل هستیم که شاید باز کنند پنل رو
امیدوارم دوستان موقعیت رو درک کرده باشند 10.000 یورو پول کمی نیست که دادیم و فقط برای این دادیم که سرورها فرمت نشه امیدوارم متوجه شده باشین مشکل از ما نبوده و از سمت آقای کوهی بوده و ما اومدیم کار خیر کنیم شر شد!
با احترام
مبین پارسیان
فرانتورک!
دوست عزیز بنده هم عرض کردم هزینه برگشت میشه..شما هم ایمیل دادین دستتون درد نکنه شنبه هزینه برگشت میشه
با سلام خدمت شما همکار گرامی..حرف شما صحیح هست ولی اگه میخواستیم پیگیری کنیم سرورها تا الان فرمت شده بود..ما هزینه رو واریز کردیم تا حداقل اوضاع از این بدتر نشه..ایشالاه شنبه مدارک کامل دادگاه فرانسه و...پابلیک خواهد شد تا به صورت کامل از اتفاق همه با خبر بشند...
سرور هایی که از قبل پیش شما ثبت شده هم تمدید نمی شن ؟
این جلودار چرا پیداش نیست ؟ شماره تلفنش رو که تو تاپیک انتقال کوهی گذاشته بود کسی پیگیرش شده ؟
10 هزار یورو یعنی 30 میلیون دادید؟ عجب
الان سرور های قبلی مسدود نمیشه که ؟
آقای پارسیان ما 10 روز پیش یه سرور به شما سفارش دادیم که هنوز تحویل ندادید یه سرورم که دادید گفتین قابل تمدید نیست سایتتونم که بسته است جواب تلفنم نمیدین لطفا پول مارو برگشت بزنید که بتونیم یه مقدار از ضرر ها رو بدیم
اقای پارسیان لطفا ایمیل من را پاسخ بدید
خواهشا راهنمایی کنید
آقای پارسیان ایمیل هم زدیم لطفا جواب بدین
من گفتم هزینه شما رو برگشت نمیدم دوست عزیز؟؟ عرض کردم ایمیل کنید
صبر کنید چشمنقل قول:
در مورد دوستان..کسانی که پول برای تمدید و یا خرید سرور دادن که سرور تحویل نشده یا تمدید نشده از ایمیل faranetworkserver@gmail.com در ارتباط باشند تا هزینه برگشت بشه...
شما صبر کنین..حجم ایمیل ها زیاد هست..لطفا صبور باشید با تشکر
آقای فرانتورک
نمیخوام بدیهاترو بگم که نونت آجر بشه
ما که گذشتیم چون احتمال 70% میدم پول برگردوندن یه فیلم قشنگه اما در کل
جالبه آدم سه روز سروراش و میبنده میره استراحت بعد سه روز میاد میگه تقصیر فلان کس بوده ما مجبور شدیم 10000 یورو جریمه بدیم بعدم بره سرورارو باز کنه
خوبه دیگه هم سه روز هیچکس و به حساب نیاورده هم قهرمان شده چون به خاطر یوزراش 10000 یورو جریمه داده الانم که داره پول ناراضیارو پس میده :) شما کارگردان میشدی بهتر درمیاوردیا
خلاصه خدا خیرت نده من رو سرور شما بابت کانفیگ یک سی پنل 100 هزار تومان هزینه کردم خود سرورم که حدود 240 تومان آب خورد میشه 340 تومان هرچیم ازت خواستیم آقا سروری که مال خودمه اجارشو دادم وی ام ورشو باز کن من هارد اون سی پنل رو دانلود کنم اصلا به حساب نیاوردی مارو کلا هم که وی ام ور 2 هفته باز بود و تونستیم یوزر بفروشیم و بعدش نشسته بودیم تا سرور دان بشه :) نه وی پی اسی تونستیم بفروشیم نه مشکل کاربر تونستیم حل کنیم
الانم سرم خیلی شلوغه وگرنه فرق جای صفت و شلرو بهت نشون میدادم فعلا وقت ندارم کاری بکنم دوست داشتی پول پس بدی و ثابت کنی پول پس دادنت فیلم نیست ایمیل بده وگرنه مطمئن میشم پول پس دادنت فیلمی بیشتر نیست : mail : irwebco at yahoo.com
الان لابد میگی مدرک بدید :) اگه اینو بگی دیگه واقعا یه دونه باشی
خدافظ