VDS/VPSانگلستان |هارد پرسرعت SAS+RAID|منابع اختصاصی|پورت 1Gb اختصاصی
سلام
همینطوری که خیلی از مشترکین حال حاضرمون که حدود 70% روی سرورهای انگلستانمون که مزایای زیادی چه از لحاظ پورت و چه از لحاظ سخت افزار ( DELL) نسبت به بقیه داره قرار دارند و انشالله از سرویس هم راضی هستند.
این سرورها بر خلاف دیگر سرورها و یا بهتره بگیم برخلاف بعضی سرورهای همکاران ! یا حتی بعضی سرورهای ما نه تنها از هارد SAS بهره میبرند بلکه از RAID H700 هم بهره مند هستند. که نسبت به برخی هارد های SATA
سرعت بیشتری دارند که به طور کلیبه دلیل اشتراکی بودن هاردها ! در 99% سرویس های مجازی ( بستگی به نوع سفارش مشتری) همگی روی یک هارد نگهداری می شوند که نتیجش
میتونه شاهد افت سرعت از جانب هارد دیسک که میتونه روی کیفیت سرویس تاثیر منفی بزاره چه از لحاظ پردازشگر ! و چه از لحاظ سرعت! ( این امر در همه مورد هارد های SATA صدق نمیکنه )
از اونجایی که مشترکین از سلیقه های مختلفی هستند و کارهای مختلفی با سرویس هاشون انجام میدند اعم از فشرده سازی تا ! کانورت کردن ، قطعا نیاز به پیش بینی
قطعات و سخت افزار به خصوص هارد سریعتر ! هستش که ما این ایده رو با خرید سرورهای انگلستان کهنه تنها از هارد های SAS بهره میبرند بلکه ما اقدام به RAID کردن آنها کرده و دارای
2 پردازشگر ! فیزیکی می باشد که روی سرعت افزایش چشمگیری خواهد گذشت. ( در ادامه ی توضیحات بالا، بدون شک هر سخت افزاری ظرفیت خاص خودش را دارد که با
انجام بالانس ! و تجربه ی مدیر سرور باید از هر مدل هارد دیسک ! به اندازه ی ظرفیت آن کار کشید )
سرور میزبانی ویژه ی ما 2 عدد ! به مشخصات سخت افزاری 48 گیگ رم + 2 عدد پردازشگر ! از سری سرورهای DELLPowerEdge R410
عکس مشخصات RAID نصب شده روی سرور :
http://img4up.com/up2/32197502086480558090.jpg
لازم به ذکر هستش برای افزایش کیفیت از رید RAID H700 استفاده میشه . همینطوری که قبلا اشاره شد طبق اعتقادی که به کیفیت سخت افزار سرورها داریم و همیشه از برند های مشهور استفاده میکنیم سرور مذکور هم از برند DELL PowerEdgee R210 و DELL PowerEdge R410 می باشد.
*: برای حفظ کیفیت یک مشتری به هیچ عنوان اجازه ندارد به طور کامل و مداوم ! پردازنده ی سرور را به خود مشغول کند.
در صورت نیاز به هارد بیشتر تماس بگیرید
لازم به ذکر است کلیه ی سرویس ها دارای پنل ریبوت می باشند:نکته: در صورتی که پردازشگر جای کافی داشته باشد به صورت مجانی ! برای مشترکین در صورت نیاز پردازشگر ارتقا داده خواهد شد.
نکته: دوستان لطفا شماره های تماسشون درست وارد کنند که سرویس سامانه پیام کوتاه در صورت بروز مشکل و فاکتور و... بهشون به صورت خودکار پیام کوتاه ارسال خواهد کرد.سامانه پیام کوتاه : 3000401610000
نکته: کانفیگ اولیه با توجه به نیاز مشتری که قبل از خرید اعلام میکنه در صورت وجود شرایط برای مشتری مجانی انجام خواهد شد
در صورتی که سرویس خاصی خارج از لیست مد نظر داشتید حتما واحد فروش یا از طریق پیغام خصوصی مارا در جریان قرار دهید.
پاسخ : VDS/VPSانگلستان |هارد پرسرعت SAS+RAID|منابع اختصاصی|پورت 1Gb اختصاصی
ازشون چند ماهی هست که سرویس میگیریم.تایید میشن
موفق باشید
اون تست speedtest آبرو ریزیه برش دارید بهتره .
مثل اینکه speedtest با اینگلیس مشکل داره . سرور جناب کیانی هم تست میگرفتیم انگار پورت 100 مگابیته ولی با 110 مگابایت دانلود میکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ztest
اون تست speedtest آبرو ریزیه برش دارید بهتره .
مثل اینکه speedtest با اینگلیس مشکل داره . سرور جناب کیانی هم تست میگرفتیم انگار پورت 100 مگابیته ولی با 110 مگابایت دانلود میکرد
برای ما که اینطوری نیست سرور اقای کیانی فکر کنم از UK2 باشه و ما از Redstation و به عوامل زیادی بستگی داره برای این تست ! حتی نوع مرورگر !
عکس خدمت همگی از سرعت یک سرویس 256 در ساعات اوج ترافیک
http://img4up.com/up2/32559888798807668209.jpg
ببخشید من از این سرور های انگلستان می خوام .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
ببخشید من از این سرور های انگلستان می خوام .
سلام
ظرفیت سرورهای انگلستان فکر کنم تکمیل شده
برای استعلام با واحد فروش
sales@novinvps.net
تماس بگیرید
واقعا راضیم هم کیفیت سرویس ها و هم پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
واقعا راضیم هم کیفیت سرویس ها و هم پشتیبانی
انشالله راضی باشید
ادامه فروش در این تاپیک هستش
http://www.webhostingtalk.ir/f15/54354/?highlight=
سلام
ايا الان سرور انگليس بطور كلي جمع شده يا هست لطفا پاسخ دهيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr25
سلام
ايا الان سرور انگليس بطور كلي جمع شده يا هست لطفا پاسخ دهيد
سلام
خیر کلا جمع نشده . ظرفیت اکثرا تکمیل شده.
پس چرا بما كه كاربراي شما بوديم گفتين كه مشكل داشته جمع اوري شده و بجاش سرور هلند رو دادين اگر بخواين ميتونم ايميل رو همين جا متن ايميل رو كپي كنم؟ لطفا پاسخ دهيد
یکی از سرورها بله مشکل داشته ، و برای جلوگیری از رفع مشکل به خاطر اینکه ما هیچ گونه سروی بکاپ نداریم و با توجه به تجربه ای که داریم ، ترجیه به انتقال دادیم
در حال حاضر ما هنوز از انگلستان از دیگر سروهامون سرویس میدیم و فروش همچنان پابرجاست.
پس لطف كنيد سرور من رو به همون انگليس برگردونيد من ازش راضي بودم ولي هلند رو نمي خوام فكر كنم اينجا نياز به توضيح بيشتر نباشه دوست عزيز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr25
پس لطف كنيد سرور من رو به همون انگليس برگردونيد من ازش راضي بودم ولي هلند رو نمي خوام فكر كنم اينجا نياز به توضيح بيشتر نباشه دوست عزيز
ما به تیم پشتیبانیمون اعلام کردیم قبلا که هر مشتری که نیاز داشت از انگلستان سرویس داشته باشه ، ایمیل زد در صورتی که جای کافی وجود داشت روی سرور های انگلستان حتما سرویسشون رو منتقل کنید روی انگلستان با واحد پشتیبانی تماس بگیرید در صورتی که جا باشه بهتون سرویس میدن چون سرور ها همگی در حال سرویس دهی هستند.
من با پشتيباني شما تماس گرفتم. گفتن فعلا سرور انگليس پر شده