-
زنان كمتر در حوزه it تاثیر گذارند
نتایج یك تحقیق حاكی از آن است كه باوجود اینكه حدود 50 درصد از فارغ التحصیلان رشتههای مرتبط با آی تی زن هستند، اما تعداد كمی از آنها موفق میشوند شغل مناسبی در این حوزه برای خود فراهم كنند.
به گزارش وب سایت 'ای.ویك'، یك شركت عرضه كننده خدمات كاریابی با انجام یك تحقیق میدانی بین 2400 نفر به این نتایج دست یافته است.
براساس این گزارش، حدود 35 درصد از شركت ها معتقدبودند كه در بخش فناوری اطلاعات سازمان آن ها هیچ زنی ایفای نقش نمی كندو این در حالی است كه 24 درصد از شركت كنندگان عنوان كرده اند كه هیچ زنی در تیم های فنی آن ها ایفای نقش نمی كند..
در این نظرسجی، حدود 59 درصد از پاسخگویان گفتهاند زنان در زمینه ارتقاء انسجام و اخلاقیات گروهی بهتر از مردان عمل میكنند. 55 درصد نیز گفتهاند كاركنان زن در سازمانها خلاقیت و ابتكار بیشتری از خود نشان میدهند.
پژوهش شركت هاروینش نشان میدهد دنیای فناوری اطلاعات علاوه بر شكاف جنسیتی با كمبودهای دیگری نیز دست و پنجه نرم میكند.
یكی از مهمترین كمبودهای این حوزه نرخ بالای بیكاری است. بنا بر گزارش این شركت، نرخ بیكاری در صنعت آی تی حدود 4 درصد است و این در حالی است كه كه نرخ كلی بیكاری در كشور آمریكا 8.3 درصد برآورد شده است.
منبع : ICTna.ir :: زنان كمتر در حوزه IT تاثیر گذارند
-
پاسخ : زنان كمتر در حوزه it تاثیر گذارند
اصلا کلا تو بخش فناوری اطلاعات ( طراحی سایت ، هاستینگ و...) هر 100 نفر یک زن پیدا میشه....کلا علاقه ندارن ....کلی تر بگم 90 درصد زنان فعال در اینترنت کشور فقط در حد فیس بوک و عکس گذاشتن توش فعالیت میکنن....واقعیت اینکه این کارایی که ما میکتیم کارای هست که واقعا صبوری و حوصله میخواد .. طراحی سایت ...سرور خریدن کانفیگش ..مدیریت و پشتیبانی .....جواب مشتری دادن .....من شخصا امار گرفتم چند خانوم که گرافیست بودن و یا بهرنحوی با کامپوتر کار میکردن.... یک خرید اینترنتی ساده یا پرداخت از کارت بلد نبودن..(منظور این نیست که عیبه یا بد )کلا منظور اینکه حال اینچیزا رو ندارن خیلی ... ولی تا بخوای تخصص دارن به اینکه برن عکسای عکس فشن بگیرین ....
-
کاملا با saman موافقم. طبق گفته ی شما دلیل اصلیش هم همین کم حوصله بودنشونه.
بیشتر زنانی که فارغ التحصیل از رشته های کامپیوتر میشن به کارهای غیر تخصصی و سطح پایین مثل منشی گری و ... میرن و باعث میشه پیشرفت نکنند.
آگهی زدن "به یک خانوم آشنا به کامپیوتر نیازمندیم" نمیدونن که مهارت لازم برای این کارهارو ( که معمولا بلدند) با یک دوره 1 ماهه میشه یاد گرفت. ولی خانوم عزیز شما کنکور دادی و حداقل 3-4 سال دانشگاه رفتی.
-
به جاش ، زنان بیشتر در حوزه خرید محصولات آرایشی فعالیت دارن :69:
بعدم کار هاستیگ و سرور و برنامه نویسی ، جریان همون ضرب المثل معروفه که میگه :
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن ...:67:
-
نمیکشه خب ! مخ رو میگم .
خانم با شغل هاستینگ :
خانوم ساعت 11 بیدار میشه تا یه چیزی بخوره و کاراشو بکنه و یکم درس بخونه بعد بره یه دوش بگیره. بعدش ناهار و نماز و یه کمی هم خوابش میاد. ساعت 7:30 بعد از ظهر از خواب پامیشه بعد نیم ساعت سرِ جاش ولو هست تا به خودش میاد وقت شام میشه و اگه قرار شب نشینی چیزی باشه میرن تفریحشونو میکنن... ساعت 1:30 کامپیوتر روشن و با انبوهی از تیکت و درخواست مواجه میشن : واااااای چقد من کار ریخته سرم. الان که خیلی خستم..باشه فردا جوابشونو میدم دیگهههه. حالا یه چرخی توی فیسـبوک میزنه و چشاش خمار میشه و وقته خوابه...
این چرخه ادامه دارد . . .
--------
:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tooopdl
نمیکشه خب ! مخ رو میگم .
خانم با شغل هاستینگ :
خانوم ساعت 11 بیدار میشه تا یه چیزی بخوره و کاراشو بکنه و یکم درس بخونه بعد بره یه دوش بگیره. بعدش ناهار و نماز و یه کمی هم خوابش میاد. ساعت 7:30 بعد از ظهر از خواب پامیشه بعد نیم ساعت سرِ جاش ولو هست تا به خودش میاد وقت شام میشه و اگه قرار شب نشینی چیزی باشه میرن تفریحشونو میکنن... ساعت 1:30 کامپیوتر روشن و با انبوهی از تیکت و درخواست مواجه میشن : واااااای چقد من کار ریخته سرم. الان که خیلی خستم..باشه فردا جوابشونو میدم دیگهههه. حالا یه چرخی توی فیسـبوک میزنه و چشاش خمار میشه و وقته خوابه...
--------
داداش دیگه در این حد نیستن :d
من خانومایی رو دیدم که از ما هم زرنگ ترن!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
نمیکشه خب ! مخ رو میگم .
خانم با شغل هاستینگ :
--------
یه چیزی رو جا انداختی !
خانوما نمیتونن شماره بدن واسه پشتیبانی !:->
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
یه چیزی رو جا انداختی !
بله این هم هست .
یه چیز دیگه هم هست که جاش اینجا نیست ! ماهی 1 هفته مشتری از پشتیبانی محرومه... ;)
-
به نام خدا
سلام خیر خانوم های قوی هم هستند
من جمله استاد برنامه نویسی بنده ایشون خیلی مسط هستند
اتفاقا خانوم ها هم میتونن فعالیت کنند
البته شرایط وضوابط و مقررات کشوری و دینی باید رعایت کنند
اگه همه درست وصحیح قانون ها رو رعایت کنیم مشکل خاصی پیش نمیاد
یا علی
-
از خانم ها یک در هزار پیدا میشه که علاقه به کامپیوتر داشته باشه! حالا چه برسه بخواد تاثیر گذار باشه! ولی خب جدیدا همکار خانم با ما همکاری میکنند در سامانه پشتیبانی جوان سرور که شاید سطح سوادشون از خیلی ها بیشتر باشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
یه چیزی رو جا انداختی !
گل گفتی :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaryaHost
داداش دیگه در این حد نیستن :d
من خانومایی رو دیدم که از ما هم زرنگ ترن!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniandata
به نام خدا
سلام خیر خانوم های قوی هم هستند
من جمله استاد برنامه نویسی بنده ایشون خیلی مسط هستند
اتفاقا خانوم ها هم میتونن فعالیت کنند
البته شرایط وضوابط و مقررات کشوری و دینی باید رعایت کنند
اگه همه درست وصحیح قانون ها رو رعایت کنیم مشکل خاصی پیش نمیاد
یا علی
پـ نه پـ بیا کلّا شِفت باشن و هیچی حالیشون نشه :| :d
یه شوخی کردیم ما . شما اصلا به هیچ وجه جدی نگیرید دوستان :d
-
سلام دوباره
ببینید تازه علم کامپیوتر وارد ایران شده علم برنامه نویسی کاملا نوپاه به نظرمن اصلا علم کامپیوتر کلا تو ایران نوپاه هست دیگه علوم مرتبط با اینترنت خیلی خیلی نوپاهه
خانوما هم وارد میشن
البته بستگی به تصمیمات خانواده پدری و شوهرشون داره یه عده دوست ندارن خانومشون کار کنه یه عده هم نه
درکل بستگی به شرایط داره
ولی هستند خانومای برنامه نویسی که خیلی قوی باشند
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
بله این هم هست .
یه چیز دیگه هم هست که جاش اینجا نیست ! ماهی 1 هفته مشتری از پشتیبانی محرومه... ;)
:d چه ریز بینی هستی تو دیگه.. اره اینم هست ..
ولی از شوخی بگذریم من چند تا از یوزرام برنامه نویسند (خانم هستند) واقعا من کاراشونو دیدم از خیلی از این بچه های انجمن که ادعا زیاد دارند (مخاطب این جمله خودش متوجه شد) خیلی سرتر وقول تر هستند. واقعا کارشون فوق العاده بود...
قول دادن وقت کردند یه قالب واسه ما طراحی کنند :d
-
خانوم ها سلیقه خوبی دارند و در این شکی نیست .
اما در زمینه برنامه نویسی به جرات میتونم بگم لنگ میزنن و به روز نیستن !
لازمه برنامه نویسی دقیق و حرفه ای ، آنلاین بودن همیشه و به روز بودن هست .
همچنین داشتن پروژهای اکتیو و به روز هم مهم هست .
ویلا زن بیل گیتس باشی و خدای asp !
یه خط کد ننویسی تربچه هم نمی ارزی !
-
همین که بیرون شاغل هستن دهن مارو آسفالت کردن
خدا نکنه وارد اینترنت بشن
یه زنگ به پشتیبانی adsl تون بزینید :((
-
نقل قول:
متاسفم براي شما
=======================
بهتره دوستان در سطح جهاني هم نگاهي بندازن .
موفق باشيد
-
خداوکیلی کدوم زن ایرانی شب ساعت 1 تا 5 صبح بیداره ؟
کدوم زن ایرانی حاضر میشه یک کار رو برات رایگان انجام بده ؟
کدوم زن ایرانی یک برنامه خشک و خالی رایگان نوشته ؟
کدوم زن ایرانی از یه دور بیرون رفتنش میزنه واسه جواب دادن به یک مشتری ؟
و ...
-
نقل قول:
خداوکیلی کدوم زن ایرانی شب ساعت 1 تا 5 صبح بیداره ؟
اين از اون حرفا بودا
زناني كه مادر هستن ! اونقد زياده كه خدا ميدونه.
-
تا حالا به نا ما دقت کردید: شیوا هاست
فکر می کنید چرا این اسم براش انتخاب شده!؟ دلیلش واضحه! بنام مالک و مدیرشه! خیلی اوقات پشتیبانی آنلاین و یاهو را خودشان انجام می دهند اما بخاطر مسائل اجتماعی که دوستان هم قبلا اشاره کردند تلفن ها را جوابگو نیستند مگر در مواقع ضروری.
ما مشتری های وب مستر خانم هم کم نداریم. همچنین طراحی های فتوشاپی کارها....
-
حتماً شیوا خانوم پولدار هستن:->
شاهرگمو بزنن واسه زن جماعت کار نمیکنم ، این از من .
-
نقل قول:
زناني كه مادر هستن ! اونقد زياده كه خدا ميدونه.
پای اینترنت منظورمه ، مادر بودن هم صرفاً یک برچسبه ، نه شغل ، نه حرفه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ققنوس
متاسفم براي شما
=======================
بهتره دوستان در سطح جهاني هم نگاهي بندازن .
موفق باشيد
اوهوه !!!!
متاسف باش شما
سطح جهانی توو حلقم :))
-
کلا خانوم ها، در صحنه های گوناگون نشون دادند که می تونند هم پای آقایون و چه بسی بهتر از آقایون باشند، کار در اینترنت صرفا ارایه پشتیبانی نیست، برنامه نویسی نیست و چه بسی خانوم هایی میشناسم که تا 8 صبح هم بیدار هستند !
در کل این چیزها مهم نیست، مهم پایه ریزی اینترنت ایران هست که باید شرکت های خدماتی با هر تشکیلات و تیمی که دارند، این رو بسازن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
حتماً شیوا خانوم پولدار هستن:->
شاهرگمو بزنن واسه زن جماعت کار نمیکنم ، این از من .
از هرچی بدت بیاد، سرت میاد!
اون روز رو خواهیم دید....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
از هرچی بدت بیاد، سرت میاد!
اون روز رو خواهیم دید....
به سر آمده حکیم است .;;)
-
نقل قول:
پای اینترنت منظورمه ، مادر بودن هم صرفاً یک برچسبه ، نه شغل ، نه حرفه !
مادر بودن شغل نيست شايد هم باشه شايد هم نباشه
راستي اگه زن نبود تو هم نبودي .
نقل قول:
اوهوه !!!!
متاسف باش شما
سطح جهانی توو حلقم :))
خدا روشكر يه تو حلقم ياد گرفتين !
-
والا من که تا حالا بالای 10 کاراموز خانوم داشتم
بهشون بگو مثلا کتاب network plus را حفط کن سه سوت حفظ می کنند از ناشر بهتر
اما بهشون بگو یک سوکت بزن سر یک کابل شبکه یا یک کارت شبکه نصب کن محاله قبل از 20 بار تمرین و 10 تا حادثه بتونن انجام بدن :D
-
نقل قول:
مادر بودن شغل نيست شايد هم باشه شايد هم نباشه
راستي اگه زن نبود تو هم نبودي .
اگر زن نبود حتماً یک چیز دیگر بود !
قرآن رو بخون هزار جاش نوشته " و خداوند حکیم است " .
بعدم بچه جان بعضی چیزارو قاطی نکن .
نقل قول:
اما بهشون بگو یک سوکت بزن سر یک کابل شبکه یا یک کارت شبکه نصب کن محاله قبل از 20 بار تمرین و 10 تا حادثه بتونن انجام بدن :D
:71:
-
نقل قول:
بعدم بچه جان بعضی چیزارو قاطی نکن .
باشه پدر بزرگ عزيز !
-
آفلین پسل گلم .
قلبون اون لپای توپولوییت برم من :->
-
اثرگذارترین زنان صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات خاورمیانه برگزیده میشوند
صنعت مخابرات در منطقه خاورمیانه و آفریقا با رشد چشمگیری همراه است و در این عرصه نقش اثرگذار زنان متخصص به صورت مشهود بهچشم میخورد.
از این رو قرار است با برگزاری همایشی اثرگذارترین زنان صنعت مخابرات منطقه برگزیده شوند.
به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از سایت ITP، این روزها تعداد زنان در ردههای مدیریتی صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات منطقه رو به افزایش است و از مدیران عامل گرفته تا مدیران منابع انسانی و متخصصان و مهندسان، جایگاه زنان را در عرصههای سنتی مرد – محور تغییر میدهند.
مرکز CommsMEA به دنبال افزایش اثرگذاری حضور زنان در این عرصه اعلام کرد که در ماه سپتامبر سال جاری میلادی نخستین سری همایش Women In Telecoms Powerlist را با هدف انتخاب اثرگذارترین و قدرتمندترین زنان عرصه فناوری ارتباطات و اطلاعات منطقه برگزار میکند و این رقابت را بین زنان مدیر خاورمیانه برپا میسازد.
با توجه به اینکه این رقابت به صورت یکسان بین زنان اثرگذار خاورمیانه برگزار میشوند، مدیران برگزاری این همایش اعلام کردهاند افرادی که خود را برای این رقابت واجد شرایط میدانند، میتوانند اطلاعات خود را به آدرسهای roger.field@itp. com و clayton.vallabhan@itp. com تا پیش از تاریخ ۱۵ آگوست ارسال و در این رقابت شرکت کنند.
-
سلام.
فکر نمی کنم این بحث صحیح باشه، تفاوتی بین زنان و مردان در محیط مجازی وجود نداره و همه میتونند به یک اندازه موفق و تاثیر گذار باشند.
در اکثر شرکت های بزرگ ایرانی و خارجی، کارمندان زن هم وجود دارند و این نقطه قوت کار هست، همه میدونند که در محیطی که زن ها و مرد ها به صورت همکار فعالیت کنند این اتفاق خواهد افتاد که مردان بیشتر به فکر رقابت با زن ها می افتند و به همین دلیل بازده کاری بهتر میشه (در یک محیط سالم و حرفه ای البته) و به همین دلیل پیشرفت بیشتر خواهد شد.
در هر حال بنده با چنین نظری موافق نیستم و اطمینان دارم که حقیقت امر هم متفاوت هست، با توجه به شواهد موجود از شرکت های بزرگ دنیا.
با تشکر.
-
آخه زنارو چه به کامپیوتر؟! :|
-
نقل قول:
مرکز CommsMEA به دنبال افزایش اثرگذاری حضور زنان در این عرصه اعلام کرد که در ماه سپتامبر سال جاری میلادی نخستین سری همایش Women In Telecoms Powerlist را با هدف انتخاب اثرگذارترین و قدرتمندترین زنان عرصه فناوری ارتباطات و اطلاعات منطقه برگزار میکند و این رقابت را بین زنان مدیر خاورمیانه برپا میسازد.
خخخخخخخخخخخخخ
این میدونی یعنی چی؟؟
این یعنی مردان در این عرصه اثرشون رو گذاشتن ، حالا زنا باید بیان اثر بذارن .:69:
نقش مقابل این (Women In Telecoms Powerlist) میشه چی؟؟؟
نقل قول:
آخه زنارو چه به کامپیوتر؟! :|
آی گفتی;;)
پی نوشت : های خانوم یه چای بیار ;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
خخخخخخخخخخخخخ
این میدونی یعنی چی؟؟
این یعنی مردان در این عرصه اثرشون رو گذاشتن ، حالا زنا باید بیان اثر بذارن .:69:
نقش مقابل این (Women In Telecoms Powerlist) میشه چی؟؟؟
ولی کلا دور از شوخی بهتره که زن ها توی این بازار نباشن! ;) وگرنه این بازار از اینی هم که هست خراب تر میشه!
آی گفتی;;)
پی نوشت : های خانوم یه چای بیار ;;)
یه چیزی هست که میگن باید خانوما پشت ماشین لباس شویی بشینن فقط!
من نمیگماااا بزرگان میگن! هاها! :دی
اینجا که همه مردن انشالا؟؟؟؟؟؟؟
زن هست من دیگه هاست رو بوس کنم بذارم کنار!
*نمیدونم چرا خودش میگه هی بوس بده! :دی*
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
سلام.
فکر نمی کنم این بحث صحیح باشه، تفاوتی بین زنان و مردان در محیط مجازی وجود نداره و همه میتونند به یک اندازه موفق و تاثیر گذار باشند.
در اکثر شرکت های بزرگ ایرانی و خارجی، کارمندان زن هم وجود دارند و این نقطه قوت کار هست، همه میدونند که در محیطی که زن ها و مرد ها به صورت همکار فعالیت کنند این اتفاق خواهد افتاد که مردان بیشتر به فکر رقابت با زن ها می افتند و به همین دلیل بازده کاری بهتر میشه (در یک محیط سالم و حرفه ای البته) و به همین دلیل پیشرفت بیشتر خواهد شد.
در هر حال بنده با چنین نظری موافق نیستم و اطمینان دارم که حقیقت امر هم متفاوت هست، با توجه به شواهد موجود از شرکت های بزرگ دنیا.
با تشکر.
شما شرکت بزرگ دنیایی؟؟؟!!
کدووم شرکت بزرگ دنیا تو زمینه آی تی رو یه زن اومده و بنیان گذاری کرده؟!
آخه چرا هی میخواید شما اینو بگید که زن و مرد یکین؟!
-
البته از حق نگذریم زنها واسه منشی گری خوبن ، ماهی 50 تومن بده دستشون تا شب ساعت 12 میمونن:59:
-
آره زن ها باید منشی بشن.
ما که نباید غصه اونا رو بخوریم. اونا باید تلاش کنند و خودشونو بکشن بالا. ما هم باید خودمونو بکشیم بالا و فعلا مرد ها موفق بودن.
من که راضی ام از این وضعیت. چرا جامونو تنگ کنیم؟