-
فروش سرور مجازی با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
Colo - Servers
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
از امروز با ارائه آفری جدید در خدمت دوستان هستیم
این آفر و کنسل شدن آفر قبلی به دلیل مشکلات پیش اومده برای سرور های فرانسه است ( درصورت نیاز مشتریان توضیحات راجع این موضوع ارائه خواهد شد )
محل سرور های جدید دیتاسنتر Hetzner المان است
در این آفر مثل قبل تمامی منابع به صورت اختصاصی ارائه میشه ( برای هر سرویس Reseve در نظر گرفته میشه )
مشخصات سرور اختصاصی به صورت زیر است :
نقل قول:
Cpu : Intel® Core
i7-2600
Quadcore
Ram : 32 GiG Ram DDR3
Hard Disk : 2*3 T Hard disk
6Gb/s HDD
7200 RPM
Software-
RAID 1
100 Mbit-Dedicated Port
در زمان ارائه افر قبلی سایت با مشکلاتی مواجه بود که در زمان ارائه این آفر این مشکلات حل شده
**برای راحتی مشتریان عزیز درگاه پرداخت انلاین از سیستم ParsPal ارائه شده و کاربران قابلیت پرداخت انلاین رو دارند
افر ها به شرح زیر :
نقل قول:
RAM: 512 MB
HDD: 50 GB
Bandwidth: UNLIMITED
Price : 20000 Toman/Month
با 10% تخفیف همیشگی : 18000 Toman/Month
نقل قول:
RAM: 1024 MB
HDD: 100 GB
Price : 25000 Toman/Month
با 15% تخفیف lifetime : 22
نقل قول:
RAM: 2048 MB
HDD: 150 GB
Price : 20000 Toman/Month
هزینه هر 10 گیگ هارد اضافه : 3500 تومان
هزینه هر ایپی اضافه : 4000 تومان
-همه سرویس ها تا 24 ساعت گارانتی بازگشت وجه بدون شرط دارند
بعد از 24 ساعت در صورت ارائه دلیل قانع کننده وجه برگشت داده میشود
-تمامی سیستم عامل ها روی سرور جدید قابل ارائه می باشد ( میکروتیک ، لینوکس و ویندوز)
-پنل تحت وب به کاربران ارائه میشود
-در صورت درخواست مشتری کنسول تحویل داده میشود
-نصب و راه اندازی سیستم های اکانتینگ به صورت رایگان انجام میشود
-نصب و راه اندازی تمامی موارد مورد نیاز برای راه اندازی وبسایت به صورت رایگان انجام می پذیرد
***سرویس ها فقط نصب و راه اندازی اولیه میشوند و در صورت نیاز به کانفیگ و انجام موارد امنیتی با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید تا هزینه سرویس های مورد نیاز اعلام شود
-تمامی سرویس ها به صورت Unmanaged ارائه میشود اما همکاران تا حدامکان به شما کمک کرده و مشکلات رو حل و در صورت نیاز راه اندازی سرویس رو انجام میدهند
-تعویض سیستم عامل تا 2 بار در ماه به صورت رایگان انجام می شود ( برای دفعات بعد با بخش پشتیبانی هماهنگ کنید)
-هزینه هر عدد ایپی اضافه 4000 در نظر گرفته شده
-در صورت دریافت اخطار از دیتاسنتر هزینه ایپی جدید از کاربر دریافت میشود
***بسته به نوع اخطار(در صورت عمدی تشخیص دادن و سنگین بودن نوع اخطار هزینه ای مبنی بر جریمه از کاربر دریافت میشود)
-نصب و راه اندازی Mail Service ها به صورت رایگان انجام میشود اما در صورت مشاهده اخطار از طرف دیتاسنتر سرویس شخص خاطی بسته شده و فقط در صورت ارائه توضیحات لازم و پرداخت هزینه ایپی قابل بازگشایی است
برای خرید با هرگونه سوال میتوانید با پشتیبانی شرکت مکاتبه کنید :
وبسایت شرکت برای ثبت سفارشات:
-
پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
سلام
سیروس جان از نظر اخلاق و سطح فنی 100% تایید میشن!
-
پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
بسیار عالی منکه رازیم ازشون شما چطور؟؟؟
-
-
سلام
پسر واقعا خوبیه
امیدوارم تو کارشون موفق باشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
سلام
تورنت چگونه هست ؟
سلام
از تورنت های فرانسه نباشه مشکلی نیست
تورنت های خصوصی Private tracker ها مشکلی ندارن
-
-
این رو یکی از دوستان نوشتن یکم اشتباه توش بود
در موقع ستاپ cpu بالاتر و اصلی به مشتری اعلام میشه ( اینجا رو هم ویرایش میکنم
-
باسلام دوستان من که از دست این آقا سیروس راضی راضی هستم.....واقعا آقا هستن....از نظر بنده هم هم توی موارد فنی و هم توی موارد اخلاقی ایشون نمره ی کامل رو دارن...باتشکر فراوان از آقا سیروس عزیز...
-
سلام ایشون همه جوره تائید میشن هم از لحاظ کارشون هم اخلاقشون:x:113::53:
-
تحویل گرفتم | بسیار عالی | دانلود بالای 50 مگ:">
-
دوستان پرداخت انلاین یکم به مشکل خورده
بعد از ثبت نام و انتخاب سرویس مورد نظر ،سیستم عامل مورد نیاز خودتون رو تیکت کنید به همراه مشخصات پلن انتخابی
-
سلام دوستان ایشون کارشون خیلی درست هست. هم سریع تحویل دادن هم سرور عالی هست سرعت دانلود هم از همه عالی تر هست. من که ازشون راضی هستم
-
مشخصات سرور اصلی رو لطف میکنید؟
دیتا سنتر و لوکیشن هم بفرمایید ممنون
-
1 فایل پیوست
Kimsufi 24G
CPU : Intel Core i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz
Ram : 24 GB
HHD : 2TB
لوکیشن در فرانسه هست
یک عکس هم از سرعت دانلود سرور میزارم برای دوستان
فایل پیوست 7967
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
کیمسوفی پورت 1 گیگ هم میده؟
میشه یه اسکرین شات دانلود از یه سرور به جز فرانسه بذاری؟ فرانسه با فرانسه که معلومه سرعت بالاست
-
بله پورت 1 هم میده
شما یک لینک بدید من براتون اسکرین بزارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
بله پورت 1 هم میده
پورت 1 گیگ اشتراکی بین 10 سرور ارائه میده .
تست از کش فلای یا لیز وب بذارید همون پورت 100 مگابیت هستش.
-
بله
درسته ، این لینک هم cachefly گرفته شده
-
همه سفارشات تحویل داده شد
همچنان افر پابرجاست
-
قیمت ها فقط برای ماه اول هست ؟
-
سلام من که از آقا سیروس راضی راضیم کارشون 100% تضمین شده اخلاقشون اما نه
............120% کمه برا ایشون:dخلاصه تعریف نباشه حرف حق رو باس گفت
الانم دو تا ازشون تحویل گرفتم عالی عالی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mem2in
قیمت ها فقط برای ماه اول هست ؟
ماهه دوم 512 : 11 تومان بقیه ثابت
-
آقا چه میکنین با این قیمتا ایولا دارین کیفیتم عالی
-
پنل دسترسی وب کی آماده میشه؟
اگر الان میدین من دو سرویس یک گیگ میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
پنل دسترسی وب کی آماده میشه؟
اگر الان میدین من دو سرویس یک گیگ میخوام
بله دوست عزیز
با ایدی من در تماس باش
Pesarenime.shab@yahoo.com
-
آی پی جهت تست پینگ لطف میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam_
آی پی جهت تست پینگ لطف میکنید؟
37.59.84.12
خدمت شما
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
عزیزم در چه موردی تست کنم ؟
میشه واضح تر بگی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
کیمسوفی پورت 1 گیگ هم میده؟
میشه یه اسکرین شات دانلود از یه سرور به جز فرانسه بذاری؟ فرانسه با فرانسه که معلومه سرعت بالاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
بله پورت 1 هم میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
:D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
:D
نقل قول:
بله پورت 1 هم میده
سرورهای کیم سوفی یکسری روی پورت 100 گیگ سویچ میشه یکسری روی پورت 1 گیگ
ولی در هر دوصورت فروشنده سرور اصلی هیمشه میگه پورت 100 توی مشصخات و نمیگه پورت 1 گیگ هست توی مشخصات اصلی میتونید کلیه تاپیکهای فروش مرور کنید
در کل روی همه سرورهای کیم سوفی کارت شبکه 1 گیگ هست ولی وضعیت پورت به صورتی هست که گفتم و اینکه اون پورت 1 گیگهم بصورت اختصاصی نیست بلکه 1 گیگ شیر هست که بسته به سرورهای اختصاصی که روی اون سویچ هستند ممکنه توی یک ساعتی سرعت 15 تا 20 مگ باشه ممکنه همون اکثر وقتها روی 80 باشه منظورم وقتی که سرور خالی هست وقتی هم که سرور پر بشه همون مقدرای که گفتم بین ویپیاسها کلا شیر میشه در کل
البته با اجازه فروشنده توضیحاتی بود که در مورد این سوال دوستمون پاسخ دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
سرورهای کیم سوفی یکسری روی پورت 100 گیگ سویچ میشه یکسری روی پورت 1 گیگ
ولی در هر دوصورت فروشنده سرور اصلی هیمشه میگه پورت 100 توی مشصخات و نمیگه پورت 1 گیگ هست توی مشخصات اصلی میتونید کلیه تاپیکهای فروش مرور کنید
در کل روی همه سرورهای کیم سوفی کارت شبکه 1 گیگ هست ولی وضعیت پورت به صورتی هست که گفتم و اینکه اون پورت 1 گیگهم بصورت اختصاصی نیست بلکه 1 گیگ شیر هست که بسته به سرورهای اختصاصی که روی اون سویچ هستند ممکنه توی یک ساعتی سرعت 15 تا 20 مگ باشه ممکنه همون اکثر وقتها روی 80 باشه منظورم وقتی که سرور خالی هست وقتی هم که سرور پر بشه همون مقدرای که گفتم بین ویپیاسها کلا شیر میشه در کل
البته با اجازه فروشنده توضیحاتی بود که در مورد این سوال دوستمون پاسخ دادم
دقیقا درست می فرمایند
منم گفتم پورت به صورت شیر هست و خب همون جور که دوستان میدونند بسته به ترافیک شبکه سرعت فرق میکنه
ممنون از توضیحاتتون
-
سفارشات تحویل داده شد
پرداخت انلاین تا شب مشکل حل میشه
با تشکر از دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
با سلام خدمت تمامی دوستان
Yahoo : Cyrus_blackhat
Yahoo : pesarenime.shab
سلام.
واسه چت و صحبت کردن ، پشتیبانی و ... کدوم آی دی یاهو رو ادد کنم بالاخره ؟(البته هنوز به پشتیبانی نرسیدیم اما شاید رسیدیم:d)
-
از هردو ایدی میتونید بگیرید
ساعت کارا فرق داره
-
یه تست سرعت ار لینک زیر میتونید برام بزارید
لینک
-
اینم در ساعت فشار کاریه سرور های سوییچ شده و VPS ها
سرعت لینک هم محدود شده
http://up.khoone.org/images/5la2b3ct67zmlsxyq3p.bmp
-
خیلی سرعتش خوبه
سایتتون درست کار نمیکنه نمیشه سفارش داد
-
سلام
برای خرید به ایدی زیر پیام بدید