همین طور که بعضی از دوستان در جریان بودند من فول رستور رو انجام دادم با WHm
اما whmcs بالا نمیاد و ارور هم نمیده صفحه سفید کامل، مدیریت هم همین جور:109:
نمایش نسخه قابل چاپ
همین طور که بعضی از دوستان در جریان بودند من فول رستور رو انجام دادم با WHm
اما whmcs بالا نمیاد و ارور هم نمیده صفحه سفید کامل، مدیریت هم همین جور:109:
شما از فراسو تهیه کردی ؟
اول ارور لاگ رو چک کنید.
بعد ارور php رو فعال کنید.
دسترسی رو هم چک کنید
لطف کن وارد این قسمت شو
Main >> Service Configuration >> PHP Configuration Editor
بعد memory_limit را از 32m به 64 تغییر بده
موفق باشید
نه، من از فراسو تهیه نمیکنمنقل قول:
شما از فراسو تهیه کردی ؟
error log در cpanel رو چک کردم هیچ اروری از آدرس whmcs ثبت نکرده / فایل error_log.txt رو که فکر کنم یکی باشن هم چک کردمنقل قول:
اول ارور لاگ رو چک کنید.
بعد ارور php رو فعال کنید.
دسترسی رو هم چک کنید
ارور php رو چظور فعال کنم؟
دسترسی هم که مثل قبل هست
متوجه نشدم برای چی هست ولی انجام دادم تغییری ایجاد نشد برگردوندم به 32نقل قول:
لطف کن وارد این قسمت شو
Main >> Service Configuration >> PHP Configuration Editor
بعد memory_limit را از 32m به 64 تغییر بده
موفق باشید
نکته ای که باید بگم اینه که یکی از قالب های جوملام داره ارور میده و به هیچ وجه نصب نمیشه در صورتی که قبلا نصب میشد، کلی برسی کردم فقط باید بگم این قالب روی این سرور نصب نمیشه حالا مشکل از کجاست معلوم نیست / همون ارور php شاید جوابگوی ما باشه
ioncube رو نصب کنید
احتمالا درست بشه
منم همین مشکل رو داشتم درست شد
در فایل php.ini
display_errors رو on کنید
که نشون بده دقیقا مشکل از کجاست
اون ارور جوملا را بنویس
عزیز همون خطایی را که می گی توی جوملا اتفاق افتاده اونو بنویس
Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/***/public_html/joo2/administrator/components/com_widgetkit/helpers/image.php on line 151
Fatal error: Call to undefined function mb_strpos() in/home/***/public_html/templates/inspire/layouts/module.php on line 123
بزار ببینم اگه بتونم ارور php رو فعال کنم فکر کنم مشکل هر دو حل شه
کمپایل !!!!!!!!!!!!!!!!!؟
display_errors آن بود!
چون دوباره باید جابجاش کنم! پس باید خودم انجامش بدم تا دفعه بعد مشکلی پیش نیاد
کدوم گزینه رو واسه آپدیت آپاچی بزنم؟
از whm
easyapache
میخواید خودتون یاد بگیرید
توی انجمن سرچ کنید
تا نخوه آموزش رو پیدا کنید
دارم کم کم کاملا خول میشم با این کامپیوتر :-|
من قبلش از لایت اسپید استفاه میکردم / برای همین بالا نمیاد حتما ! / http://www.webhostingtalk.ir/f175/56174/
خل نشو فعلا نیازت داریم
الان خطایی که من دیدم می گه که gd در سرور شما فعال نیست از قسمت ایزی آپاچی این گزینه را هم تیک بزن و فعال کن مشکلت حل می شه
با سلام
مشکل صفحه سفید اکثرا از فعال نبود
incuab میباشد
نه همون لایت اسپید رو نصب میکنم که دوباره کاری نشه:51:
حداقل هر کاری لازمه روی لایت اسپید انجام میدم بهتره که
http://www.webhostingtalk.ir/f175/56236/
ioncube نصب کردین؟
آره احتمالا باید از همون باشه ولی لایت اسپید رو اول نصب میکنم بعد به نصب ionCube میپردازم که مشکلی پیش نیاد:113:
:113:=D>=D>=D>
اره inocube نصب کردم روی آپاچی whmcs درست شد
و بعد با نصب لایت اسپید دیگه inocube رو نصب نکردم یعنی برا لایت اسپید نیازی نبود
port offset چیه؟ روی چند باشه؟
تو فایل configuration.php خود whmcs این مقدار رو قرار بده:
بعد اررور رو اینجا بده ببینیم مشکل چیهکد:$display_errors=true;
در Public_html شما یک فایلی تحت عنوان error_log وجود داره، اون رو باز کنید ، ببینید چه پیغام خطایی نوشته !
و اینکه !
باید ماژوال های زیر روی سرور تون نصب باشه:
SOAP
ion cube
Zend
GD , Gettext
همینطور برای اون صفحه سفید هم به احتمال 99% باید مشکل از suhosin باشه !
sohusin اکستنشن تو PHP سرور شما باید غیرفعال باشه ....
موفق باشید
توی این پست توضیح جامع میدم
ببینید من ion cube و zend رو تو آپاچی نصب کردم و whmcs مشکلش حل شد ولی جوملا درست نشد خوب
بعد litespeed رو نصب کردم که دیگه انگار نیازی به ion cube و zend یا غیره نداشت و من هیچ ماژولی نصب ندیدم بکنه و کارایی رو داد ولی همچنان جوملا مشکل داره و جالبه
کامپوننت ها نصب میشن ولی قالب ها نصب نمیشن به هیچ وجه از هر شرکتی که بگین امتحان کردم روی هر جوملای 2.5 که بگید
چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
حالا نیازی هست ماژول های بالایی رو نصب کنم؟
شما که پاسخ ندادید ولی من اقدام کردم
گفته شده برای نصب این ها روی لایت اسپید اول باید این ماژول ها رو روی easy apache نصب کرد و بعد آپدیت کرد لایت اسپید رو تا انتقال داد بشه
خوب میخوام در حالت کاستوم از easy apache این ماژول ها رو نصب کنم ولی فقط zend و inocube موجود هست
کد:
Frontpage DEPRECATED [More Info ↑]
Mod SuPHP [More Info ↑]
This option will make the following changes to your profile prior to the build:Enables:
CGI
EAccelerator for PHP [More Info ↑]
v0.9.6.1 - caches compiled PHP pages ONLY when running in a persistent (DSO/FCGID) manner
IonCube Loader for PHP [More Info ↑]
4.2.2 - please read documentation that can found by clicking "More Info" to fully understand this option
Mod Bandwidth [More Info ↑]
v2.1 for Apache 1.3, v0.92 for Apache 2.x - see documentation that can found by clicking "More Info" for details
Tomcat [More Info ↑]
v5.5.35 - Experts ONLY: Do not install this unless you have a tomcat admin.
Mod Mono (.Net 1.x) [More Info ↑]
v2.6.3 - Experts ONLY: Do not install this unless you have a mono admin This option will make the following changes to your profile prior to the build:Disables:
Mod Mono (.Net 2.x)
Mod Mono (.Net 2.x) [More Info ↑]
Not currently compatible with mod_mono .Net 1.x support, one will be dropped This option will make the following changes to your profile prior to the build:Disables:
Mod Mono (.Net 1.x)
Mod Perl [More Info ↑]
v2.0.6 - not needed to run CGI scripts This option will make the following changes to your profile prior to the build:Disables:
MPM Event
Mod Qos [More Info ↑]
See documentation at mod_qos
Mod Ruid2 EXPERIMENTAL [More Info ↑]
v0.9.4 - see documentation that can found by clicking "More Info" for details This option will make the following changes to your profile prior to the build:Disables:
Cache
Disk Cache
Mod FCGID
Frontpage
MPM Event
MPM Leader
MPM Perchild
MPM Threadpool
MPM Worker
MemCache
Mod Mono (.Net 1.x)
Mod Mono (.Net 2.x)
Fastcgi
Mod Security [More Info ↑]
v1.9.5 for Apache 1.3, v2.5.13 for Apache 2.0.x, v2.6.7 for Apache 2.2.x This option will make the following changes to your profile prior to the build:Enables:
UniqueId
Suhosin for PHP [More Info ↑]
v0.9.33 - please read documentation that can found by clicking "More Info" to fully understand this option
SourceGuardian Loader for PHP [More Info ↑]
8.2 - please read documentation that can found by clicking "More Info" to fully understand this option
Xcache for PHP [More Info ↑]
Please see http://xcache.lighttpd.net for info about this option
Zend Guard Loader for PHP [More Info ↑]
v5.5.0 - please read documentation that can found by clicking "More Info" to fully understand this option
By choosing this option you are signifying agreement and compliance with the license at http://static.zend.com/topics/guard-...-agreement.txt. If you do not agree to those terms you must not choose this option.
انگار نیاز به نصب ماژول های بیشتری هست
http://www.webhostingtalk.ir/f136/56334/#post520518
فهمیدم، ببین وقتی داری php build میکنی ، اکستشن Mbsting هم تیک بزن .
خوب این ماژول که شما میگید نیست تو جمع ماژول ها / کجاست؟
من الان شات براتون میگزارم ببینید ... صبر کید
ببنید سرچ کردم
فایل پیوست 7946فایل پیوست 7947
ببین ، آدم نباید هر چی دم دستش میبینه که تیک بزنه ،شاید چیزی باشه که اختلال ایجاد کنه، مثل کنکور میمونه، وقتی نمیدونی نزن !!!
برو توی این صفحه که عکس گرفتی ، untitled-3 اونجا ctrl + f رو بزن ، بعد این رو بنویس mbst بعد خودش پیداش میکنه، تیکش رو بزن ! اونهایی هم که نمیدونی چیه و تیک زدی و تیک نزن .
آقا دستت درد نکه ببینیم چی میشه...
من میخوام ازrewriting جوملا استفاده کنم! ولی وقتی فعالش میکنم مشکل دارم میگن باید توی آپاچی تنظیم شده باشه ولی من که چیزی پیدا نکردم!