-
||حتما شرکت کنید||نظر شما راجع این 4 شرکت برای خرید vps
||حتما شرکت کنید||نظر شما راجع این 4 شرکت برای خرید vps
خسته نباشید
بعد از دویدن های پی در پی سه شرکت را پیدا کردم برای خرید وی پی اس ... اینم بگم شرکتهای دیگه ستند منتها با سرویسی که من یخوام و هزینه ام قدرت انتخابم کمه..بین این سه شرکت نسبت ه سرویسی که میده کدوم رو بهتر میینید . فول کانفیگ رو هم میدم خودشون انجام بدن...هزینه هاشون هم یکی هست هر سه اما خب منابع سرور متفاوته.
شرکت پارس وی پی اس
پارســ وی پی اس | سرور مجازی | هاست لینوکس | هاست دانلود | هاست ویندوز | سرور اختصاصی
سرور از هتزنر . رم سه.هارد زیر 100
سرو آی تی
هاست |سرو ای تی | سروهاست|دیتاسنتر سرو ای تی<h1>|sarv-it|sar|sarvit|sarwhost|نمایندگی هاست| سرور مجازی | سرور اختصاصی| ثبت دامنه|نمایندگی هاست|هاست لینوکس|
سرور xlhost . رم چهار با هارد بالا
رایان پردازندگان تواتر
رایان پردازندگان تواتر - سرویس های میزبانی وب لینوکس و ویندوز - سرورهای مجازی ویندوز و لینوکس
سرور از هتزنر . رم 4
هاست نتورک
هاست نتورک
سرور هتزنر . رم 4 . هارد بالا
اینم بگم نیاز به منابع کافی دارم و پشتیبانی خوب .. و البته قدرت فنی بالا...زمان و حوصله داشته باشه سوالاتم رو جواب بده و یا یه چیزی ازش یاد بگیریم
لطفا اگر اینو میخونید و مطلبی برا گفتن دارید نظر بدید تا به ما هم کمکی کرده باشید
-
پاسخ : ||حتما شرکت کنید||نظر شما راجع این 4 شرکت برای خرید vps
-
یکم بیشتر تحقیق کنید
من یکی از این شرکت ها ( نمیشه گفت )
می شناسم از نظر فنی اصلا جالب نیست !
-
ممنون آقا جابر
ما اینجا نظرسنجی گذاشتیم که بفهمیم همینارو...اگه میخواستیم ندونیم که تاپیک باز نمیکردم...
دوستان لطفا در نظرسنجی شرکت کنید...اگر گزینه ای مد نظرتونه متناسب با کار من نظر بدید....
-
اولی فکر کنم بهتره
بقیه همشون اککرا تاپیک انتقاد دارند و معلومه زیاد وارد نیستند
-
انجمن مکان خوبی هست
سرچ کنید ببیند تا پیک نارضایتی دارند.پا در مورد دانش فنی شون میشه اطلاعاتی کسب کرد
-
همه خوبن شما هم همين طور:65:
-
البته توجه بکنید که 2 تاجایی که بنده خبر دارم فقط 2 تای این 4 مورد شرکت هستند ;)
یک توصیه دوستان می کنم چون خودم مدتی هست که از کار مجازی سازی و فروش وی پی اس اومدم بیرون و این توصیه ام تخریب به حساب نمی یاد
گزینه های خیلی بهتر از این چهار مورد تو همین انجمن هست ;)
موفق باشید .
-
ویرایش..................
پارس وی پی اس رو با وی پی اس فارس اشتباه گرفتم
-
خیلی ببخشیدا ولی هر چیز پی ان فروشی الان یه سرور اجاره میکنه vps میده اسم خودشو شرکت میزاره ...
به نظر من این سوال کاملا" خنده داره که نظر شما در مورد این 4 شرکت چیه
-
با مورد سوم همکاری داریم و مشکلی تا الان وجود نداشته
همونطور که ملاحظه میکنید بنده در جمله ی بالا فقط نظرم رو گفتم و حرفی از تایید یا عدم تایید نزدم پس هرگونه مشکل چه در صورت خرید و ... برعهده ی خودتون خواهد بود
-
هاست نتورک از همه بهتره
اینم خوبه :)
شرکت پارسا سرور ایرانیان/سرور مجازی
-
من از سرو آی تی سرویس دارم خوبه پاسخگو هستند.
اون سه تا دیگر باهاشون کار نکردم.
-
من مدتی هست از سرو ای تی استفاده می کنم و راضیم
اتفاقا از همین انجمن هم باهاشون اشنا شدم
میخواستم هاست بگیرم مشاوره میخواستم ... ساعت 3 نصفه شب س م س دادم سریع جواب دادن!
-
با سلام سرور آی تی خوب هستن -راضیم بد نبوده
بقیه رو اصلا کار نکردم
-
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام و عرض ادب
من خودم در حال حاضر از سرور آي تي سرويس دارم و 100 درصد تاييد ميشن .
علاوه بر كيفيت بالاي سرويس ها اون چيزي كه براي يه كاربر مهمه ، به نظرم ، پشتيباني قوي سرويس دهنده هست كه الله وكيلي پشتيباني سور آي تي عالي هست و تمام تيكت ها رو كمتر از 5 دقيقه جواب دادن و اخلاق تمام كارمندان شركت شون هم عاليه و كاملا پاسخگو هستند .
در مورد بقيه شركت ها هم اطلاعي ندارم و باهاشون كار نكردم
يا علي
-
مچکرم از اظهار نظرتون...یک گزینه حذف شد..بین سه گزینه دیگر گیر کردم..حرفه ای ها و قدیمی های این انجمن هم اگر یکی را بیشتر از بقیه تایید میکنند بفرمایند.چیزی کم نمیشه از کسی..من ی تاپیک زدم در مورد درخواست سرور که از بنی اونا این سه چهار گزینه رو جدا کردم.حالا بین اینها موندم.لطفا اگر چیزی میدونید بگین.این چند ماهه بازیچه دست این وی پی اس فروشا شده ایم و ضرر دادیماینم بگم نیاز به منابع کافی دارم و پشتیبانی خوب .. و البته قدرت فنی بالا...زمان و حوصله داشته باشه سوالاتم رو جواب بده و یا یه چیزی ازش یاد بگیریم
-
سلام
ببخشید نمیخوام به شخصی یا ... جسارت بشه
بنده هم با تایید کاربران از یک سرویس دهنده سرورمجازی سرور گرفتیم.از شانس ما سرور ایشون به مشکل برخورد و ما ازشون انتقاد کردیم.
همه با رفتار نیک و ... ازشون تعریف میکردند اما برا ما برعکس بود.
شاید اسمشو میشه گذاشت شانس یا شایدم هم ....
-
پیغام خصوصی تون رو چک کنید!
این تاپیک یهویی یه کم مشکوک شد! البته خوب طبیعیه!
-
4 پست پشت سر هم و یک شکل و در یک بازه زمانی از سرور آی تی تعریف کرده !!!! :71: خوب تابلو بازی در نیارید دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsib
4 پست پشت سر هم و یک شکل و در یک بازه زمانی از سرور آی تی تعریف کرده !!!! :71: خوب تابلو بازی در نیارید دیگه
شما هنوز تازه کارید نمیدونید وقتی کسی یوزر متوالی داره به وسیله مدیران انجمن درجا بن دائم میشه
هرچند گناهی ندارید تازه اومدید
واقعا متاسفام یعنی اینقد تابستون بهتون فشار اورده میخواید هرطور شده همکاراتونو بد نام کنید
من مطمئنم الان هزار تا پ خ برای استارتر اومده که هرکدوم همو رد کرندچند چیزم روش گذاشتن .
همه اینایی که اینجا هستن هم این چهارتا شرکت هم کل اعضای این انجمن به نوعی در کار خودشون خبره هستند
امیدوارم دوستان این 2 ماهم صبر کنند و پشت سر هم حرف نزنند
یکم ایرانی وار باشیم
دوست عزیز استارتر گرامی مطمئن باش کسی که میخواد یکی دیگرو خراب کنه چشمش به دنبال پوله پوله پوله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
شما هنوز تازه کارید نمیدونید وقتی کسی یوزر متوالی داره مدیران انجمن درجا بن دائم میشه
هرچند گناهی ندارید تازه اومدید
واقعا متاسفام یعنی اینقد تابستون بهتون فشار اورده میخواید هرطور شده همکاراتونو بد نام کنید
من مطمئنم الان هزار تا پ خ برای استارتر اومده کههرکدوم همو رد کردد چند چیزم روش گذاشتن
همه اینایی که اینجا هستن هم این چهارتا شرکت هم کل اعضای این انجمن به نوعی در کار خودشون خبره هستند
امیدوارم دوستان این 2 ماهم صبر کنند و پشت سر هم حرف نزنند
یکم ایرانی وار باشیم
اولا من همکار شما نیستم که بخوام هاست بفروشم و اینا
تازه وارد هم نیستم تاریخ عضویت رو نگاه کن
هر کسی وقتی 4 پست ببینه که تعریف شده شک می کنه برداشت هم با خواننده هست که درست میگم یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsib
اولا من همکار شما نیستم که بخوام هاست بفروشم و اینا
تازه وارد هم نیستم تاریخ عضویت رو نگاه کن
هر کسی وقتی 4 پست ببینه که تعریف شده شک می کنه برداشت هم با خواننده هست که درست میگم یا نه
منظور بنده از همکار شما نبودید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
منظور بنده از همکار شما نبودید
من که کاری با شما ندارم صحبتم با آن 4 یوزر پست سر هم بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsib
من که کاری با شما ندارم صحبتم با آن 4 یوزر پست سر هم بود
تا الان خیلی ازاین پست زده شده بگردیدپیدا خواهید کرد
اینم یک نمونش
http://www.webhostingtalk.ir/f161/55248/
موفق و سربلند باشد
امیدوارم استارتر شخص خوبی را انتخاب کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
چقدر جالبه
توی اون لینک هم که دادید دقیقا همون یوزرا گفتند سرو آی تی خیلی خوبه :71:
-
مشتری دائمی به همین میگن
چون ما نمیخوایم به مشتریامون بگیم اقا بییاد فلان جا مارو تایید کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
مشتری دائمی به همین میگن
چون ما نمیخوایم به مشتریامون بگیم اقا بییاد فلان جا مارو تایید کنید
من فروشنده نیستم که اگه خراب شدی من سود کرده باشم یه سایت دارم با یه وی پی اس که برام بسه
اما دفعه بعدی که خواستی تعریف کنی تابلو نکن یه نقشه دیگه بکشید
موفق باشید البته من اسمتتون رو نمیدونم
-
از پارس وی پی اس سرور مجازی نداشتم اما حدودا یکساله مشتریشونم خیلی راضیم. پشتیبانیشون عالیه.
من اگر بخوام بگیرم از پارس وی پی اس میگیرم چرا که هرچند سرور مجازی ازشون نداشتم اما حداقل همون هاستینگشون کیفیت کارشون رو مشخص کرده.
بدرود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsib
من فروشنده نیستم که اگه خراب شدی من سود کرده باشم یه سایت دارم با یه وی پی اس که برام بسه
اما دفعه بعدی که خواستی تعریف کنی تابلو نکن یه نقشه دیگه بکشید
موفق باشید البته من اسمتتون رو نمیدونم
شما سوادت در حدیه که نتونستی حرفایی که اون بالا زدم برا خودت معنیی کنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
شما سوادت در حدیه که نتونستی حرفایی که اون بالا زدم برا خودت معنیی کنی
ادب مرد، به ز دولت اوست
-
یعنی چی ـخه؟ تو تاپیک نظر سنجی اومدید با هم بحث میکنید.sibsib عزیز من خودم میفهمم که چی به چیه و نیازی به بحث کردن شما نیست...لطفا من رو در انتخاب سرویس دهنده یاری کنید نه اینکه این چرت و پرتا رو بگین.فعلا یک گزینه حذف شده.یک عبارت کوچیک لازمه که به من کمک کنه.من تا به حال بیشتر از ده نفر رو جابه جا شدم.هر ده نفر هم به نظر رفه ای میومدند و شرکتی بودند . منتها یه فایروال بلد نبوده نصب کنه..فعلا بر حسب سابقه
اول پارس وی پی اس
رایان پرداز تواتر
هاست نتورک
سروآِ تی هستند به ترتیب...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidari
یعنی چی ـخه؟ تو تاپیک نظر سنجی اومدید با هم بحث میکنید.sibsib عزیز من خودم میفهمم که چی به چیه و نیازی به بحث کردن شما نیست...لطفا من رو در انتخاب سرویس دهنده یاری کنید نه اینکه این چرت و پرتا رو بگین.فعلا یک گزینه حذف شده.یک عبارت کوچیک لازمه که به من کمک کنه.من تا به حال بیشتر از ده نفر رو جابه جا شدم.هر ده نفر هم به نظر رفه ای میومدند و شرکتی بودند . منتها یه فایروال بلد نبوده نصب کنه..فعلا بر حسب سابقه
اول پارس وی پی اس
رایان پرداز تواتر
هاست نتورک
سروآِ تی هستند به ترتیب...
یه سری خبر از طریق پ.خ برام اومد که خیلی جالب بود
در جواب شما :
بهتره مشخصاتی که نیاز دارید رو در یک تاپیک درخواست سرویس اعلام کنید تا فروشنده ها مشخصات و قیمت هارو بدند تا بتونید مقایسه کنید
این طوری بیشتر با فروشنده های دیگر آشنا میشید و میتونید تک تک ازشون تحقیق کنید مثلا یه راه تحقیق اینه که تاپیک انتقاد دارند یا خیر
-
عرض کردم که تاپیک رو زدم و با توجه به شرایط من فقط این چند نفر رو من خودم انتخاب کردم...تپیک:
http://www.webhostingtalk.ir/f13/55459/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidari
تاپیکت رو قبلا دیده بودم
یه چیزی رو راست بهت بگم اگه فرشنده ای کل توانش رو بزاره برای آموزش دادن به شما و مدیریت سرور ها اونم رایگان به نظر من خیلی بی کاره
من میگم از یه جا سرور بخر از یه جای دیگه برای مدیریت و کانفیگ کمک بگیر
حالا چرا ؟
فرض کن سرور گرفتی مدیرش رایگان برات کانفیگ کرد پس فردا که مشکل پیش اومد نمیتونی بگی چرا این طوریه چون براش پول ندادی اما اه درست بدی یه جا کانفیگ بشه با مدارک پس فردا میتونی مدعی بشی
-
گزینه های خیلی بهتری نسبت به این به اصطلاح شرکت ها هست !!
از آمریکا بخواید به نظر من : j4b3r گیتفا ( یکی از اشخاص معتبر برای خرید سرور مجازی / اختصاصی xlhost آمریکا با دانش فنی فوق العاده بالا )
از انگلیس دیتاسنتر uk2 : مجیک وی پی اس Magic-Vps.com ( کیفیت سرور اصلی A - سابقه کاری 3 سال !! )
از ایران میخواید : سرور پارس با 8 سال سابقه کاری :71:
-
سلام داداش خسته نباشي فقط يك كلام سرو آی تی من خودم ازشون خريد كردم قيمت مناسب پشتيباني عالي سرور هاي قوي حرف نداره من راضي هستم البته نظر شخصي بود خدايش خوب هست من بهتون پيشنهاد ميكنم ازشون خريد كنيد ضرر نمي كنيد در ضمن همه جور هم بهتون كمك مي كنند و بهتون راه مياند به بنده كه خيلي كمك كردند دستشون درد نكنه فعلا يا علي