سلام پس از اینکه از kloxo تمپلیت تهیه کردم و با آیپی جدیدی آن را ریستور کردم مشکلی پیش آمده که به صفحه default webpage کلوکسو بر میگرده دوستان راه حلی دارید؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام پس از اینکه از kloxo تمپلیت تهیه کردم و با آیپی جدیدی آن را ریستور کردم مشکلی پیش آمده که به صفحه default webpage کلوکسو بر میگرده دوستان راه حلی دارید؟
با تشکر
ببینید نیم سرور ها هم برای دامین هست..یعنی ns1.vpsmarket.ir من دی ان اس تمپلیت را هم پاک کردم جدید ساختم و برای دامین هم تغییر دادم اما باز هم اکی نشد..از دی ان اس منیجمنت تک تک آیپی سرور جدید را وارد کردم ولی باز هم همان حالت قبل بود..
الان دوباره در حال ریستور بکاپ هستم لطف میکنید تمام مراحل رو بگید که از آیپی نیم سرور قبلی روی جدید بیاد؟
ببینید الان بکاپ ریستور شد منظورتون از دستور setup داخل ssh هست ؟ که میگید مراحل رو دنبال کنم و هاست نیم رو تصحیح کنم؟
الان تمام مراحل بالا طی شد اما آیپی دامین ها از dns management تغییر نکرد حتی با تغییر dns template آنها..
دوست عزیز اگه خواستی اطلاعات رو پ.خ کن واست درستش کنم
براتون پ.خ کردم ممنون از کمکتون پیشاپیش
دادم خدمتتون ..اول ssh هست بعد خود هاست
مشکل شما حل شد
ناحیه کاربری - Vps Market
موفق باشید
نه متاسفانه به آیپی قبلی میرفت .. من خاموش کردم وی پی اس قبلی رو ببینید نمیاد الان..
من تا ایپی جدید رو ست کردم سایت بالا اومد
حالا روشن کن دوباره
چشم زدم روشن بشه..
الان که سایت نمیاد :(
مشکل با کمک جناب porya_spy و rpserver عزیز حل شد و گفتند که راه حل رو داخل فروم مطرح میکنند
با تشکر
سلام . بنده گفتم ، ایشون نگفتند .
خب .
مشکل از virtualhost ها و named بود .
ابتدا dns tempalte را با آی پی های جدید تصحیح کردم .
یکبار اسکریپت fixweb را با دستور sh /script/fixweb اجرا کردم
در انتها یکبار سرویس named را ریستارت کردم . متوجه شدم که فایل های مربوط به named آپدیت نمیشوند !
بصورت دستی فایل ها را با آی پی های جدید تصحیح کردم .
آدرس فایله ای Named
/var/named/chroot/var/named
در این قسمت ، فایل هایی با نام دومین ها ادد شده روی هاست موجود هست که باید تک تک تصحیح شوند . البته راهی برای ادیت همزمان هم وجود دارد که جای بحث نیست فعلا !
در انتها از
/etc/hosts ، Hostname را تصحیح کردم .
البته توجه کنید که قبل از تصحیح Hostname در مسییر بالا ، باید آنرا کلا در سرور تصحیح کنید و بعد برای آن Hostname در سرور آی پی تعریف کنید .
موفق باشید